به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره رئال مادرید قرار می گیرد
2011-2012
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره رئال مادرید قرار می گیرد
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 04:58
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره دیگه
فقط حیف جای هیگواین که احتمالا نیمه دوم میاد و دی ماریا که نذاریمش خالیه و گرنه میشد شیش ضلعی![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امشب اگه گل اولو بزنیم من میگم برنده ایم نقش کلیدیو کاکا و اوزیل دارن که همه چیو رقم میزنن و جنگ اصلی تو میانه میدانه باید میانه رو بگیریم و حریفو کامل پرس و هافبکاشونو از کار بندازیم![]()
آره همين طوره داداش
نقش اصلي رو هافبكامون دارن,والنسيا هم هافبكاي خوبي داره و تو بازي با بارسا هم نشون دادند كه حرفهايي واسه گفتند دارند.بانگا و كانالس خيلي خوب كار ميكنند ولي فكر نكنم بتونند جلو هافبكهاي ما كاري از پيش ببرند.
به نظر من احتمال برد رئال خيلي بيشتر از نبردنش هست.اميدوارم با يه نتيجه خوب 3 امتياز رو كسب كنيم
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
بازی دیشب معلوم بودکه مورینیو خوب بازی والنسیا - بارسلونا رو آنالیز کرد.بردن اوزیل به چب و نیمکت نشین کردن دیماریا و حضور لاسانا دیارا دروسطط بجای اوزیل یه سوپرایز برای مربی وانسیا بود.وهافبک های حریفو از رده خارج کرد.اگه بما دوگل زدن با کمک جنگ روانی بود وگرنه گل بزن نبودن.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
تبریک به رئالی ها
خیالم راحت شد که کارشناسان گفتن اون صحنه پنالتی نبوده.
بازی خوبی بود مخصوصا نیمه دوم که واقعا جذاب بود
تیم عالی کار کرد در شرایطی که همگی خسته بودند.
در همان نیمه اول می توانستیم کار را تمام کنیم که متاسفانه نشد.مهم این بود که بردیم.
در نیمه دوم شاهد حمله های والنسیا بودیم که فقط توانستند 2گل به ثمربرسانند وهمین طور 2گل هم دریافت کردند.
گل اول و دوم والنسیا میشه گفت شانسی بود مخصوصا گل دوم.
نکته مهم درباره رئال:درسته رئال در خط حمله عالی هست و ضدحملات خوبی رو انجام میده
مشکل بازی رئال اینجا بود که نمی خواست تصاحب توپ کنه اگه بعداز گل سوم رئال تصاحب توپ می کرد بازی باهمون نتیجه 1-3 تمام می شد ولی خوب هواداران و بازیکنان والنسیا با اون سرو صدایی که می کردند روی رئال خسته تاثیر منفی گذاشت.
خط حمله زیاد در نیمه دوم خوب کار نکرد و اشتباهات و تکروی ها زیاد بود به نظر من اگر کاکا و دیماریا هم در زمین بودند والنسیا یه 5تایی می خورد.
بازم تبریک به امید پیروزی های پیاپی بیشتر.
HALA MADRID
واقعا جنگ روانی بدی رو شروع کرده بودن....
با این کارا نمیشه رئال رو برد....![]()
عاشق رئال مادرید و طرفداران رئال
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)