Design & Developed BY Patira

صفحه 32 از 112 نخستنخست ... 2230313233344282 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 311 تا 320 , از مجموع 1120
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadide آخرین خبر ها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین خبرها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه منچستر یونایتد در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

پشیمانی برای پسر بد یونایتدها سودی ندارد؛ رونی محروم از یورو 2012

زمانی که وین رونی در سال 2004 به عنوان جوانترین گلزن تیم ملی انگلیس مشهور شد، هیچ کس فکر نمی کرد که روزی تیم ملی از عملکرد وی ناامید شود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

به گزارش جام نیوز، در جریان رقابت های یورو 2004 بود که وین رونی موفق شد در مرحله نهایی چهار گل برای تیم ملی انگلیس به ثمر برساند، اما از آن زمان تاکنون دوران موفقی برای رونی در تیم ملی انگلیس نبوده است.
    وی از آن زمان تاکنون در رقابت های مختلف به ویژه در جام جهانی 2010 موفق نشده برای تیم ملی انگلیس گلزنی کند. این در حالی است که هیچ کس گمان نمی کرد رونی در ادامه به بازیکنی ناامید کننده و یک بار اضافی برای تیم ملی تبدیل شود.
    رونی نتوانسته به وعده ای که در دوران نوجوانی مبنی بر تبدیل شدن به ستاره تیم ملی انگلیس در یک تورنمنت بین الملی به هواداران تیم ملی این کشور داده بود، جامه عمل بپوشاند. شواهد نیز چنین نشان می دهد که این مسئله هرگز تحقق پیدا نخواهد کرد.
    به گزارش برنا، هم اکنون نیز حضور رونی در تیم ملی انگلیس در یورو 2012 در پرده ابهام است. اگرچه وی با به ثمر رساندن 28 گل برای تیم ملی انگلیس می توانست تهدیدی برای شکستن رکورد بابی چارلتون که 49 گل برای شیرها زده، باشد، اما در عوض وی تنها به دلیل اقدامات نادرستش همواره در حال پشیمانی است.

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

4. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

ریو فردیناند: تساوی نتیجه عادلانه ای بود

ریو فردیناند معتقد است که تساوی 1 - 1 در مقابل تیم لیورپول، بازتاب عادلانه ای از این دیدار بود، پس از دیدار نزدیک در مبارزه لیگ برتر انگلستان.

مدافع قرمزها معتقد است که باید 1 امتیاز در منطقه مرسی ساید را جشن گرفت و همچنین پس از سیل آسی دیدگیها، خرسندی خود را از دخیل بودن در مسابقات بزرگ ابراز کرد.
    ریو فردیناند پس از تساوی 1 - 1 در هفته هشتم رقابتهای لیگ برتر انگلستان در این خصوص اظهار داشت: من میخواهم بگویم که از 1 امتیاز در پایان خوشحال هستم. آنها 2 شانس در اواخر ایجاد کردند اما پاسهای ما در نیمه دوم کنترل شده بود و ما گاهی خوب فوتبال بازی کردیم. ما تنها نمیتوانستیم در یک سوم میانی تصمیمات درستی اتخاذ کنیم و ما میتوانستیم 2 فرصت بیشتر داشته باشیم. اما با توجه به آنچه ما در سالهای اخیر داشته ایم، و اینکه فکر میکنم ما 3 شکست در ورزشگاه آنفیلد داشته ایم، 1 امتیاز نتیجه بدی نیست.
    ریو فردیناند در ادامه تصدیق کرد: این جویست که شما میخواهید در آن بازی کنید. این همان چیزیست که شما دوست دارید و لذت میرید. همانطور که پیش از این گفته ام، اینجا بهترین جایگاه برای وارد شدن و کسب یک نتیجه برای طرفداران باشگاه منچستر یونایتد نیست. این یک بازی بزرگ دیگر ( تکراری ) است. من از فوتبال خود لذت میرم، هر روز تمرین میکنم و این همه چیزیست که شما میتوانید بخواهید.
    ریو فردیناند در لحظاتی در نیمه دوم که متهم شد به جنجال در مرکز بود، هنگامی که چارلی آدام، هافبک تیم لیورپول سقوط کرد، که احساس میشد به صورت غیر قانونی متوقف شده است، هر چند، مدافع قرمزها هنگامی که بر روی این موضوع سوال کرد قانع نشد.
    ریو فردیناند در خاتمه در این باره گفت: مقدار کمی تماس وجود داشت اما فکر نمیکنم برای افتادن بر روی زمین به اندازه کافی بود. اما این مسابقه خارج از خانه بود و ما تنها باید با آن پیش برویم. ما نشان دادیم انعطاف پذیری این است که شما باید در عقب مبارزه کنید و 1 امتیاز در جایی مانند ورزشگاه آنفیلد شایسته است.

mufctalk

6. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

خوشحالی فرگوسن از گلزنی چیچاریتو مقابل لیورپول

سرمربی 69 ساله یونایتد از عملکرد مهجم مکزیکی اش کاملا راضی است و معتقد است تساوی نتیجه عادلانه ای در آنفیلد بود

سرالکس فرگوسن سرمربی منچستریونایتد از گلزنی خاویر هرناندس در دیدار مقابل لیورپول بسیار خوشحال است.
    10 دقیقه بعد از اینکه استیون جرارد لیورپول را پیش انداخت چیچاریتو روی کرنر نانی و ضربه سر کریس اسمالینگ دروازه میزبان را باز کرد تا در نهایت بازی با تساوی 1 – 1 به پایان برسد.
    فرگوسن بعد از بازی در گفتگو با خبرنگاران گفت:" چیچاریتو فوق العاده بود. اگر یک بار دیگر به صحنه گل نگاهی بیندازید به هوشمندی چیچاریتو پی می برید. مارتین اسکرتل دستش را روی او قرار داده بود اما چیچاریتو باز هم دست از تلاش برنداشت و ضربه اش را زد تا بازی به تساوی کشیده شود."
    "رکورد گلزنی او فوق العاده است. او در بازی های بزرگ ناجی ما بوده است. از نظر من اگر بازی های قبلی مان مقابل لیورپول را نادیده بگیریم نتیجه این بازی کاملا عادلانه بود."
    goal.com

8. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

...................................دیوید بکهام از محرومیت رونی ناراحت است

بکس این تصمیم را عادلانه نمیداند..

دیوید بکهام میگوید که محرومیت سه جلسه ای رونی یک ضرر بزرگ برای تیم ملی انگلستان است. این محرومیت موجب شده تا اظهارنظرهای زیادی از سوی مربیان و بازیکنان مختلف صورت بگیرد.کاپیتان سابق انگلستان در بین کسانی است که معتقدند این محرومیت بیش از حد سختگیرانه بوده است. وی به اسکای اسپورتس در این باره میگوید :" من از محرومیت سه جلسه ای شگفت زده شدم.این چیزها در این سن و سال اتفاق می افتد و من فکر میکنم در گذشته برای این موارد یک یا دو جلسه محرومیت در نظر میگرفتند. این بسیار نا امید کننده است.وین در ماه های گذشته بسیار درخشیده و عملکرد قابل قبولی برای منچستریونایتد و انگلستان داشته است. و این ضرر بزرگی برای تیم است.از دست دادن سه بازی اول در یورو ، برای هواداران ، مربیان ، تیم و از همه مهمتر خود وین بسیار ناراحت کننده است.من شخصا فکر میکنم او باید در یورو باشد. چراکه وی یکی از برترین مهاجمان جهان و یک استعداد بزرگ است." بکس به اخراج خودش در جام جهانی 98 و خطایی که بر روی دیه گو سیمئونه صورت داد می پردازد و میگوید برای هر بازیکن این مسائل پیش می آید. وی میگوید : " در بین بازیکنان بزرگ مانند زیدان و امثال آن ، شما این گرسنگی به موفقیت را می بینید که گاهی اوقات شما را به دردسر می اندازد. این چیزی است که بازیکنان بزرگ را میسازد.تمام بازیکنان بزرگ این را دارند.شما نمیتوانید آن را از وین خارج کنید و یا به وی پیشنهاد این را دهید. چراکه این همان چیزی است که وی را به این بازیکن تبدیل کرده و باعث شده تا طرفداران تیم ملی و همچنین منچستریونایتد وی را دوست داشته باشند."

manutdfanzone.com

10. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

اورا: براي مهاجم جوان ليورپول متاسفم

کاپيتان فرانسوي تيم فوتبال منچستريونايتد مهاجم اروگوئه‌اي ليورپول را متهم کرد که به او دشنام داده و از عبارات نژاد‌پرستانه استفاده کرده است.

به نقل از کانال پلاس فرانسه، پاتریس اورا عصر روز گذشته پس از خاتمه نبرد دشوار در آنفیلد و کسب تساوی یک بر یک، اظهار داشت: لوئیس سوارز در حین بازی مذکور بیش از 10 مرتبه علیه وی دشنام‌های رکیک و شعارهای نژادپرستانه داده است.
    اورا در این باره گفت: اکنون که بازی به پایان رسیده، بسیار متاسف هستم. متاسف نه از این جهت که نتیجه تساوی شد، بلکه متاسفم به حال سوارز که دشنام می دهد.
    وی ادامه داد: در سال 2011 یعنی زمانی که اکنون ما در حال زندگی هستیم، مردم هیچ‌گاه حرف‌های که سوارز زده، را بر زبان نمی آورند. او می داند چه چیزی گفته است. آنقدر واضح فحش داد که حتی داور نیز فهمید.
    اورا ادامه داد:‌ نمی خواهم حرف‌های بدی که او علیه من زد، بر زبان بیاورم و تکرار کنم، ولی در همین حد می گویم که همه آن فحش‌ها، نژادپرستانه بود.

بازیکن یونایتدها عنوان کرد: برای چنین بازیکن جوانی که می خواهد در لیگ برتر راه پیشرفت را در پیش گیرد، متاسفم. او بیش از 10 مرتبه این کار را در بازی کرد. هدفش هم همین بود که مرا آزار و اذیت کند. هرچند که من واکنشی نشان ندادم، ولی بسیار متاسف شدم.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

12. 2 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997

فرگوسن:عدم استفاده از روني به خاطر راي يوفابود

سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد عدم استفاده از وين روني در ترکيب اوليه با ليورپول را مرتبط با محروميت سه جلسه‌اي يوفا خواند.

به نقل از یورو‌نیوز، سرآلکس فرگوسن پس از تساوی یک بر یک تیمش برابر لیورپول در ورزشگاه آنفیلد و در هفته هشتم لیگ برتر گفت: اواخر هفته قبل رای یوفا مبنی بر محرومیت سه جلسه‌ای وین رونی اعلام شد که همین روحیه او را تحت تاثیر قرار داد و مقابل لیورپول در ترکیب جای نگرفت.
    وی ادامه داد: با اعلام رای اتحادیه فوتبال اروپا این امکان هست که حتی در کل مسابقات یورو 2012 وین رونی غایب باشد. هیچ ضمانتی نیست که تیم انگلیس از مرحله گروهی به دور بالاتر صعود کند و وین بتواند با پشت سر گذاشتن سه جلسه محرومیت‌اش برای تیم ملی به میدان برود. این موضوع روحیه‌اش را خراب کرده بود. به این خاطر از ابتدا در ترکیب جای نگرفت.

فرگوسن 69 ساله یونایتدی‌ها که در دقیقه 68 رونی را به زمین فرستاد، افزود: در شرایطی که وین در رقابت‌های لیگ خودش را پیدا کرده و قدرتمند ظاهر شده، اعلام این رای همچون یک ضربه مهلک بر پیکره و روحش بوده است.

این اظهارات از سوی مربی مجرب شیاطین سرخ در حالی عنوان شد که روز پنج شنبه یوفا اعلام کرد وین رونی بخاطر خطای عمد و فاحش در بازی 10 روز قبل با مونته نگرو در راه مقدماتی جام ملت‌ها به عمد یک بازیکن حریف را زده است و با این جریمه مواجه می‌شود.

این مربی در مورد شرایط بازی با لیورپول تاکید کرد: خوشحالم که هرناندز، زننده گل تساوی ما، همان کاری را کرد که قبلا انجام داده بود. من او را در حرکتی که مقابل مارتین اسکورتل انجام داد، تحسین می‌کنم.

فرگوسن همچنین از درخشش دخه‌آ، دروازه‌بان جوان اسپانیایی درمقابل حملات گسترده لیورپولی‌ها تمجید کرد و اظهار داشت: داوید نشان داد که دروازه‌بانی خارق‌العاده و در حال پیشرفت است. واقعا چنین عکس‌العمل‌های از او که تنها 20 سال سن دارد، جای تحسین دارد.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

14. 3 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

اتحادیه فوتبال انگلیس بررسی می کند؛ لوئیس سوارس به اورا توهین نژادپرستانه کرد؟

هیچ یک از دو باشگاه لیورپول و منچستریونایتد تاکنون در این مورد اظهارنظری نکرده اند.

اتحادیه فوتبال انگلیس ادعای پاتریس اورا، مدافع فرانسوی منچستریونایتد، در مورد توهین نژادپرستانه لوئیس سوارس، مهاجم اروگوئه ای لیورپول را مورد بررسی قرار می دهد.
    دو تیم مطرح لیگ برتر روز گذشته در آنفیلد به مصاف هم رفتند و در نهایت به تساوی 1-1 رسیدند.
    اورا در گفتگو با تلویزیون فرانسوی کانال پلاس گفت:" می توانید در تصاویر ضبط شده ببینید که سوارس بیش از 10 بار از یک کلمه خاص در مورد من استفاده کرد."
    در بیانیه ای که توسط اتحادیه فوتبال انگلیس منتشر شده، آمده است:" آندره مارینر، داور دیدار، بعد از بازی از این مسئله آگاه شد و فورا آن را گزارش کرد.
    اتحادیه فوتبال انگلیس نیز این مسئله را مورد بررسی قرار خواهد داد."
    هیچ یک از دو باشگاه لیورپول و منچستریونایتد تاکنون در این مورد اظهارنظری نکرده اند.
    manutdfanzone.com

16. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

.......................فرگوسن نام روني را خط زد ، كاپلو در ليست گذاشت

سر الكس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد نام 'وين روني 'را از فهرست بازيكنانش خط زد آن هم به اين دليل كه او دغدغه محروميت از ديدارهاي نهايي يورو 2012 را دارد، ولي كاپلو حاضر به حذف نام او از فهرست بازيكنان تيم ملي نيست.به گزارش ساكروي،روني با راي يوفا از حضور در سه ديدار مرحله نهايي يورو 2012 محروم شده است.
    اتحاديه فوتبال انگليس قصد دارد براي اين راي يوفا درخواست تجديدنظر بدهد. با اين حال سرمربي منچستريونايتد كه نمي خواهد در اين شرايط بر سر روني قمار كند گفت: وين از تصميم يوفا بسيار نااميد و افسرده است.
    فرگوسن افزود: او رقابت هاي قهرماني اروپا را از دست خواهد داد آن هم در شرايطي كه هيچ ضمانتي براي صعود تيم ملي انگليس از مرحله رقابت هاي گروهي نيست.
    وي گفت: تيم ملي انگليس راه دشواري براي صعود به مرحله نهايي اين رقابت مهم اروپايي دارد و وين ممكن است كل اين رقابت ها را از دست بدهد. او اكنون دلسرد است ولي دني ولبك در شرايط خوبي است.
    خبر خوبي كه روني روز گذشته دريافت كرد اين كه 'فابيو كاپلو' نام او را در فهرست بازيكنانش براي رقابت هاي يورو 2012 ثبت كرده است.
    كاپلو از اظهارنظر علني در اين باره و دامن زدن به اين بحث خودداري مي كند ولي به طور خصوصي گفته است از روني دست نخواهد كشيد.

manutdfanzone.com

18. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

.................................................. .سوارز: حرف‌ نژادپرستانه نزدم

مهاجم اروگوئه‌اي تيم فوتبال ليورپول ادعاي کاپيتان منچستريونايتد مبني بر اين که حرف‌هاي نژادپرستانه زده، را تکذيب کرد.
    پیکار روز گذشته لیورپول و منچستریونایتد که در اولین بازی هفته نهم به تساوی یک بر یک در ورزشگاه آنفیلد منجر شد، همچون همیشه حاشیه‌ساز بود. از جمله این که از قول پاتریس اورا،‌ فرمانده داخل زمین یونایتدی‌ها پس از این دیدار عنوان شد که لوئیس سوارز در حین بازی علیه او بیش از 10 مرتبه دشنام‌های رکیک و نژادپرستانه داده است.

در مقابل این ادعا گلزن اهل آمریکای جنوبی گفت: هیچگاه حرف بد علیه اورا از دهانم خارج نشده است.
    سوارز طرح این موضوع را از سوی مدافع 30 ساله تیم اولدترافوردی غیرواقعی خواند

20. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997

ریو فردیناند از ترکیب منچستریونایتد کنار ماند "ریو فردیناند" به دلیل آسیب دیدگی از همراهی تیم فوتبال منچستریونایتد در دیدار با اتلول گالاتی رومانی بازماند.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال منچستریونایتد سه شنبه شب در مرحله گروهی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا میهمان اتلول رومانی است. فردیناند در دیدار با لیورپول که به تساوی یک بر یک انجامید در زمین حضور داشت اما برای دیدار با نماینده رومانی قادر به همراهی شیاطین سرخ نیست. سرآلکس فرگوسن، سرمربی تیم فوتبال منچستریونایتد، در نظر دارد این بازیکن را برای بازی هفته آینده با منچسترسیتی آماده کند.
    بر پایه گزارش ساکرنت، بیرون ماندن فردیناند از ترکیب تیم من یونایتد در حالی است که نمانیا ویدیچ پس از چند هفته دوری از ترکیب شیاطین سرخ در این دیدار می تواند به میدان برود. ویدیچ هفته گذشته هم در چارچوب رقابت های مقدماتی یورو 2012 برای صربستان به میدان رفت هرچند که در بازی با لیورپول با صلاحدید مربیان نیمکت نشین بود.
    دیمیتار برباتف که در دیدار با لیورپول غایب بود و فیل جونز، هر دو سلامتی خود را بازیافته اند و منچستر را در سفر به رومانی همراهی کرده اند. "تام کلورلی" از ناحیه پا و "رافائل" از ناحیه شانه آسیب دیده هستند و در این دیدار غایب خواهند بود.

22. 3 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

صفحه 32 از 112 نخستنخست ... 2230313233344282 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)