به نام خدا
اول از همه توی این تاپیک که دست همتون اومده درباره ادیت بازی خطاهایی که بازی میده ادیت پچ صحبت خواهیم کرد
هیمنطور جدیدترین پچ ها فیس ها و بوت و ... توی این تاپیک اضافه خواهد شد
به نام خدا
اول از همه توی این تاپیک که دست همتون اومده درباره ادیت بازی خطاهایی که بازی میده ادیت پچ صحبت خواهیم کرد
هیمنطور جدیدترین پچ ها فیس ها و بوت و ... توی این تاپیک اضافه خواهد شد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
«««««»»»»»
||[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]||
«««««»»»»»
||[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]||
بچه ها ميشه آپديت پچ pes رو واسهxbox با روش نصبش رو برام بذاريد؟!
ممنون ميشم دمتونم گرم !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این هم لینک هایی که مخواستی . این هم رهنمای نصبش :
رفقا پچ کم حجم چی داریم که تقریبا همه چیو درست کنه؟
In cosmos just soccerIn soccer just Premier LeagueIn premier league just Chelsea F.CIn chelsea F.C just SUPER FRANKIE
من اين kitserver رو دانلود كردم . ولي اصلا كار نميكنه
مشكل حل بشه قول ميدم سوال آخر باشه
كار اين kitserver تبديل چي به چيه؟؟؟من هيچ چيز نفهميدم.
اينم تصوير kitserver من
![]()
کسی تشنه تشکر کردن نیست ، ما متعجب از دزدی فرهنگی هستیم.
کسی که از سایت Azzurri.ir متن کپی میکنه ، نشونه ی فرهنگشه که اون متن رو به اسم خودش انتشار میده.
برادر دزد من ، بابت اون متنی که به اسم خودت زدی ، ساعت ها وقت گذاشته شده
اولین و بزرگترین سایت هواداران ایتالیا در ایران
منوی پدرو رودریگز بازیکن بارسا
یه سری برنامه های قوی برای ادیت pes 2011
Tool Collection 3.0.4
این برنامه ها رو شامل میشه :
PES 2011 Master League Settings 1.1
PES 2011 Camera Settings 1.4.3
Map League Editor 1.0.3
PES 2011 Map Editor 1.0.6
Ultimate Editor 3.0.5
OF Manager 1.1
PES 2011 Timer 1.2.1
PES 2011 Editor 1.2
PES 2011 OF Changer 1.1
BAL Editor 3.1.100
بچه ها من با موفقیت کیت سرور رو attach می کنم منتها بعدش دیگه نمی دونم چیکار کنم. هیچ پوشه ای توش نیست وقتی هم که پوشه هایی را که باید توش باشه می سازم و فایلا رو توش می ریزم جواب نمیده. راهنمایی کنید لطفا!
In cosmos just soccerIn soccer just Premier LeagueIn premier league just Chelsea F.CIn chelsea F.C just SUPER FRANKIE
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)