به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به دلیل اینکه تمرکز بازیکنان به هم نریزد مجبوریم تمرین فردا را پشت درهای بسته برگزار کنیم.
پس از تمرین امروز مسئولان باشگاه پرسپولیس اعلام کردند که تمرینات فردا دوشنبه بدون حضور هواداران برگزار خواهد شد. از همینرو برخی از هواداران بابت این تصمیم ناراحت بودند.
محسن عاشوری مربی تیم فوتبال پرسپولیس در این زمینه گفت: در دوران اوج فوتبالیام یکسال برای بازی به قطر رفتم و بدترین روزهای خود را سپری کردم چون فوتبال قطر هیچ هواداری نداشت و باعث مشکلاتی برای من شد.
وی افزود: از کلیه هواداران پرسپولیس عذرخواهی میکنم اما به دلیل اینکه دوران بدنسازی حساس است و باید تمرکز بازیکنان از بین نرود مجبوریم تمرین را در غیاب هواداران برگزار کنیم. انشاءالله در روزهای آینده در خدمت هواداران خواهیم بود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
در حالی که پرسپولیس در فصل نقلوانتقالات عملکرد خوبی داشته اما مشخص نبودن تکلیف سرمربیگری این تیم تبدیل به بزگترین دغدغه هواداران و مسئولان باشگاه شده است.
مصطفی دنیزلی پس از مدتها حضور در ترکیه قرار بود شنبه شب به تهران بیاید و از روز گذشته در تمرینات پرسپولیس حاضر شود.
همچنین قرار بود جلسه این مربی با رویانیان روز گذشته برگزار شود اما دنیزلی در تماس تلفنی با مدیرعامل باشگاه اعلام کرد 5 روز دیگر نیاز به مرخصی دارد و پس از آن به تهران میآید.
دنیزلی بنا به آنچه که بیماری همسر و پدر همسرش اعلام شده مدتهاست به ترکیه رفته و تا امروز به ایران بازنگشته است. این در حالی است که وی یک سال دیگر با پرسپولیس قرارداد دارد.
در این مدت شایعاتی مبنی بر تمایل باشگاه بشیکتاش برای جذب این مربی به گوش میرسید اما مدیر رسانهای بشیکتاش تاکید کرد که هیچ مذاکرهای با دنیزلی انجام نشده است. پس از این موضوع هم "صمد آی بابا" به عنوان سرمربی جدید بشیکتاش معرفی شد.
حال باید دید دنیزلی که گفته میشود تمایلی برای ادامه همکاری با پرسپولیس ندارد به ایران خواهد آمد یا خیر. این در حالی است که حتی گفته میشود اگر دنیزلی آخر هفته به تهران بیاید، برای تسویهحساب است. همه این شایعات این روزها شنیده میشود اما مسئولان پرسپولیس تاکید میکنند دنیزلی به ایران بازخواهد گشت.
پرسپولیس در حالی بدون مربی تمریناتش را آغاز کرد که در فصل نقل و انتقالات، بازیکنان بزرگی را جذب کرده است. پس از حضور محمد قاضی، شهاب گردان، مهرداد پولادی، سید جلال حسینی، محسن بنگر و حسین ماهینی، روز گذشته کریم انصاری فرد هم با قراردادی دوساله سرخپوش شد تا پرسپولیس تیمی کهکشانی را روانه مسابقات کند. نکته اما اینجاست که پرسپولیس بازیکن دارد اما مربی ندارد و مشخص نیست بلاتکلیفی این تیم تا چه زمانی ادامه خواهد داشت و مسئولان پرسپولیس چه تصمیمی درباره سرمربی تیمشان خواهند گرفت.
امضای قرارداد کریم انصاری فرد آقای گل لیگ برتر باشگاه های کشور با تیم پرسپولیس به روایت عکس:
مهاجم جديد تيم فوتبال پرسپوليس درباره آمدن خود به اين تيم، اهدافش در پرسپوليس، مذاكراتش با استقلال و همچنين شرايط تيم ملي پس از تساوي مقابل قطر صحبت كرد.
* بالاخره به پرسپوليس آمديد.
سه، چهار سال بود كه قصد داشتم به پرسپوليس بيايم، اما قسمت نميشد. با اين حال هواداران پرسپوليس هميشه به من لطف داشتند و حتي در بازيهاي پرسپوليس و سايپا به من ميگفتند چرا به پرسپوليس نميآيي. الان خدا را شكر ميكنم كه در پرسپوليس هستم و ميتوانم با آمدنم دل آنها را شاد كنم. مطمئن باشيد كه تمام تلاشم را ميكنم و تا جايي كه در توانم هست، براي پرسپوليس و موفقيت اين تيم مايه ميگذارم تا دل هواداران شاد شود.
* هميشه گفتهاي كه دوست داري روزي در اروپا بازي كني. فكر ميكني حضورت در پرسپوليس چقدر به اين هدف كمك ميكند.
صددرصد حضور من در پرسپوليس به عنوان تيمي كه هميشه بزرگ بوده و هواداران بزرگي هم داشته، مفيد خواهد بود. پرسپوليس تيمي است كه هميشه در آن هيجان زيادي وجود دارد و همه بازيهايش هم پخش مستقيم ميشود. اين به من كمك ميكند كه بتوانم هميشه در سطح بالايي به فوتبالم ادامه دهم.
* چه شرايطي براي آمدن به پرسپوليس گذاشتي؟
هيچ شرط خاصي نگذاشتم. حتي در اين سه، چهار سالي كه قرار بود به پرسپوليس بيايم، فقط برايم مهم بود كه به اين تيم بپيوندم. اما هر سال بعد از اينكه قراردادم را با سايپا تمديد ميكردم، همه به من ميگفتند چرا به پرسپوليس نرفتي؟ با اين حال يكي از مهمترين دلايلي كه به پرسپوليس آمدم، حضور رويانيان بود.
* پرسپوليس در پستهاي ديگر هم بازيكنان خوبي جذب كرده، پيشبينيات از فصل آينده چيست؟
اميدوارم با همه بازيكناني كه اين فصل براي پرسپوليس بازي ميكنيم، همدل شويم و بتوانيم بهترين نتايج را براي هواداران به دست بياوريم.
*با استقلال هم مذاكراتي كرده بودي؟ چه شد كه با اين تيم به نتيجه نرسيدي؟
مذاكراتي با استقلال كرده بودم و فاضلي مديربرنامههايم و همچنين برادرم تنها با مسوولان اين باشگاه صحبت كرده بودند و من هم قولي نداده بودم كه به طور صددرصد به اين تيم ميروم. ضمن اينكه من پس از جدا شدن از سايپا اين حق را داشتم كه با تيمهاي ديگر مذاكره كنم و حتي باشگاه سپاهان هم به من پيشنهاد داده بود.
*اين روزها صحبت درباره پرداختهاي ميلياردي باشگاه پرسپوليس به بازيكنان جديد در همه جا شنيده ميشود. در اين باره چه نظري داريد؟
من فكر ميكنم همه بازيكنان مبلغي را ميگيرند كه براساس توان و شايستگيهاي آنهاست. مطمئن باشيد هيچكس بالاتر از حقش نميگيرد. هر بازيكني هم كه بخواهد بيشتر از تواناييهايش پول بگيرد، باشگاه به او ميگويد روي چه حسابي اين قيمت را روي خود گذاشتهاي؟ مطمئنم كه در همه باشگاههاي حاضر در ليگبرتر هيچ بازيكني بيشتر از تواناييهايش پول نميگيرد.
*رييس هيات مديره باشگاه استقلال پس از حضور شما در پرسپوليس عنوان كرده بود باشگاه استقلال توانايي پرداخت رقم بالا به انصاريفرد را نداشت.
نميدانم چرا چنين صحبتي كردهاند. من اصلا رقمي به باشگاه استقلال پيشنهاد ندادم و حتي مديربرنامههاي من و برادرم نيز در صحبتهاي خود از مبلغ صحبتي نكرده بودند. در سايپا هم كه بودم، براي امضاي قرارداد درباره رقم آن حرف نميزدم. تعجب ميكنم كه چرا مسوولان استقلال از اين مسائل بحث ميكنند. برادر من وقتي به باشگاه استقلال رفت، تنها صحبتهاي مسوولان اين باشگاه را شنيد و از باشگاه بيرون آمد. به هيچ باشگاهي رقمي پيشنهاد ندادهام و تا به امروز براي پرسپوليسي شدن صبر كردم و خوشحالم كه در شب عيد مبعث با اين تيم قرارداد امضا كردم. سال گذشته هم در روز تولد امام حسن مجتبي (ع) با سايپا قراردادم را تمديد كرده بودم. اميدوارم خدا و ائمه اطهار به من و تيمم كمك كنند كه در فصل جديد نتايج خوبي بگيرم.
*پيش از اين در صحبتهايت ميگفتي براي هر تصميمي با علي دايي مشورت ميكني، آيا براي پرسپوليسي شدن هم با او صحبت كردي؟
صددرصد اين كار را كردم. دايي هميشه بزرگتر من بوده و يادم نميرود كه او براي اولين بار مرا در فوتبال مطرح كرد.
*كمي هم درباره تيم ملي صحبت كنيم. چرا ايران در بازي با قطر انتظارها را برآورده نكرد؟
فعلا دو بازي انجام شده و ما چهار امتياز داريم كه فكر ميكنم بد امتياز نگرفتهايم. در آن بازي قطر بسته بازي ميكرد و اگر درصد مالكيت توپ را در پايان بازي نگاه ميكرديد، متوجه ميشديد كه ايران توپ و ميدان را 80 درصد در اختيار داشت. متاسفانه نتوانستيم دفاع قطر را باز كنيم اما من خيلي اميدوارم كه بتوانيم در بازيهاي بعدي جبران كنيم. ضمن اينكه از همه هواداراني كه به ورزشگاه آمده بودند، تشكر ميكنم. شرايط آنقدري كه برخي رسانهها پس از بازي قطر عنوان كردند براي تيم ملي سخت نشده و مطمئن باشيد اگر ما لبنان را در بازي بعد شكست دهيم شرايط بسيار خوبي خواهيم داشت. همانطور كه ازبكستان را در خانه شكست داديم، توانايي پيروزي بر لبنان را هم داريم و در اين گروه براي ايران صعود به جامجهاني دور از دسترس نيست.
چند سال پیش بود که شهاب گردان به عنوان یک دروازه بان در رده سنی امید در تمرینات پرسپولیس حاضر شد.
مربی دروازه بان های پرسپولیس وقتی استعداد او را دید از مسئولان باشگاه خواست قرارداد وی را نهایی کنند، توصیه ای که البته جدی گرفته نشد تا گردان سر از اصفهان و ذوب آهن در بیاورد.
با این همه اما قسمت این بود که شهاب بالاخره به خانه اصلی خود برگردد و از دروازه تیم محبوبش حراست کند. حالا وقتی پای صحبت های او می نشینید، پر از انگیزه است برای عملکرد درخشان در چهارچوب دروازه پرسپولیس. گفت و گو با شهاب گردان را با هم می خوانیم:
* ظاهرا این روزها با پایان اردوی تیم ملی مشغول استراحت هستی؟
_ بله به هر حال یک ماه در اردو بودیم و لازم است که این استراحت را داشته باشیم.
* به نظر تو چرا تیم ملی نتوانست در بازی با قطر به 3 امتیاز برسد؟
_ در این بازی ما تلاشمان را کردیم اما قطری ها بسته بازی می کردند. آن ها می خواستند با ضد فوتبال به یک امتیاز برسند و متاسفانه به هدفشان برسند. به نظر ما بدشانس هم بودیم.
* از تیم ملی که بگذریم، اخبار پرسپولیس را دنبال می کنی؟
_ بله در این چند روز هم که به استراحت آمدم از طریق روزنامه باشگاه اخبار را پیگیری می کنم.
* از وضعیت مصطفی دنیزلی خبر داری؟
_ در حد خبرهایی که در رسانه ها مطرح می شود، امیدوارم ایشان هم هرچه زودتر به ایران برگردند و استارت جدی را برای آینده بزنیم.
* احتمالا دلت می خواهد این 10 روز زودتر بگذرد و در تمرینات پرسپولیس شرکت کنی!
_ این 10 روز فقط برای استراحت نیست، من امروز (دیروز) عازم اصفهان هستم تا با ذوب آهن تسویه حساب کنم و چند روزی آنجا کار دارم.
* این روزها به خاطر نفراتی که پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات گرفته همه از این تیم به عنوان یک تیم رویایی یاد می کنند.
_ اصلا اینطور نیست، نباید این لقب ها را به پرسپولیس داد. من قبول داریم که ما بازیکنان بزرگی را جذب کردیم اما این لقب ها فقط حاشیه ها را زیاد می کنند و ما را از هدفمان دور خواهند کرد.
* هدف قهرمانی؟
_ باید امسال نهایت تلاشمان را بکنیم و هرچه در توان داریم بگذاریم تا پرسپولیس قهرمان شود و هواداران را خوشحال کنیم.
* عملکرد خودت را چطور ارزیابی می کنی؟
_ مطمئن باشید می خواهم بهترین بازی هایم را برای پرسپولیس انجام بدهم.
* فکر نمی کنی باید زودتر به پرسپولیس می آمدی؟ در یکی، دو سال اخیر همیشه صحبت از حضور تو در پرسپولیس بود اما این اتفاق رخ نداد.
_ بله قبول دارم؛ باید دو سال پیش به پرسپولیس می آمدم و اگر آن زمان به این تیم می پیوستم الان شرایطم خیلی بهتر بود اما هنوز هم دیر نیست و می خواهم طی چند سال با عملکرد خوب دروازه بان شماره 1 پرسپولیس شوم.
* اتفاقا جانشین دروازه بان های بزرگی مثل بهروز سلطانی و احمدرضا عابدزاده شده ای.
_ مطمئن باشید از جایگاهی که صاحب آن شده ام با تمام قوا حراست می کنم. می دانم مسئولیت سنگین است اما برای خوشحالی هواداران بهترین بازی هایم را انجام خواهم داد.
* اتفاقا همین مسئله و شماره یک بودن مسئولیت سنگینی است، نگران نیستی روی عملکردت تاثیر بگذارد؟
_ نه؛ هیچ اتفاقی نمی افتد. پرسپولیس تیم بزرگی است و هواداران میلیونی دارد. هوادارانی که همیشه توقع برد دارند و برای رسیدن به این هدف و خوشحال نگه داشتن آن ها تمام تلاشمان را می کنیم.
* زمانی که قرار شد آسمیر بماند گفتی اهل رقابت هستی اما الان صحبت از جذب یک دروازه بان خارجی دیگر و یک دروازه بان از تیم های پایه است.
_ الان هم هستم، من آمده ام به پرسپولیس تا بازی کنم و برای رسیدن به این هدف و شماره یک بودن تمام تلاشم را خواهم کرد.
* فکر می کنی از چه زمانی در تمرینات پرسپولیس شرکت کنی؟
_ به محض اینکه کارم در اصفهات تمام شد به تهران می آیم تا وضعیت مسکنم مشخص شود، بعد از آن بلافاصله در تمرینات پرسپولیس شرکت می کنم.
* پس این 10 روز هم خبری از استراحت نیست!
_ اسمش استراحت است اما در واقع باید این کارها را انجام بدهم!
* از ذوب آهن طلب داری؟
_ بله یک مقدار از مطالباتم مانده که برای تسویه آن به اصفهان می روم.
* و سئوال آخر را هم درباره تیم ملی می پرسیم، آیا به جام جهانی صعود می کنیم؟
_ صد در صد به این مسئله خوشبین هستم و مطمئن باشید با این نفرات و تلاش بچه ها یکی از مسافران جام جهانی هستیم.
با وجود اینکه هنوز درباره سرمربیگری پرسپولیس تردیدهایی وجود دارد اما احتمال دارد یک مربی ایرانی دیگر به کادرفنی این تیم اضافه شود.
محسن عاشوری با وجود نداشتن قرارداد تمرینات پرسپولیسیها را زیر نظر گرفت. از همین رو مسئولان باشگاه پرسپولیس در تمرین امروز اعلام کردند قرارداد محسن عاشوری تا انتهای هفته با توجه به علاقه دنیزلی و رویانیان به وی یک فصل دیگر تمدید میشود.
همچنین خبر میرسد که احتمال اضافه شدن یک مربی دیگر ایرانی ظرف روزهای آینده و قرار است تا پایان هفته در مورد این موضوع تصمیمگیری شود.
* محمد قاضی که در تمرینات تیم ملی مصدوم شده بود در تمرینات پرسپولیس همچنان غایب است. دکتر چشمه سری پزشک تیم پرسپولیس اعلام کرد این بازیکن از امروز زیر نظر دکتر فرید رئیس کمیته پزشکی باشگاه پرسپولیس تمرینات خود را برای رفع مصدومیت آغاز کرده و از جمعه در تمرینات پرسپولیس حضور پیدا خواهد کرد.
هواداران تیم فوتبال پرسپولیس در تمرین بعدازظهر امروز ضمن تشکر از رویانیان، با سر دادن شعارهایی به انصاری فرد بابت حضورش در پرسپولیس خوشآمدگویی گفتند.
تمرین تیم فوتبال پرسپولیس در نوبت بعدازظهر از ساعت 18:25 در زمین ورزشگاه درفشیفر دنبال شد. در این تمرین بازیکنان به مدت 40 دقیقه زیر نظر چیذری بدنساز پرسپولیس به دویدن دور زمین پرداختند و دقایقی کوتاه نیز کار با توپ کردند.
* حدود 50 هوادار در تمرین امروز حضور داشتند و علیه مدیرعامل باشگاه استقلال شعار دادند. هواداران تیم فوتبال پرسپولیس که در تمرین امروز متوجه حضور انصاری فرد و عقد قرارداد دوساله با این بازیکن شدند به جشن و پایکوبی در تمرین پرداختند و با شعار "انصاری فرد به پرسپولیس خوش آمدی" حضور او را در پرسپولیس جشن گرفتند.
* پرسپولیسیها بعدازظهر امروز با لباسهای فسفری رنگ به تمرین پرداختند.
* مانند تمرین صبح 10 بازیکن در تمرین امروز بعدازظهر حضور داشتند.
* علیرغم تماس تلفنی با قاضی پس از تمرین صبح امروز مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در تمرین امروز بعدازظهر هم حضور نداشت.
* هواداران پرسپولیس در تمرین امروز بعدازظهر به تشویق شدید علی کریمی در تمرین پرداختند.
* نصب پرچمهای سرخ روی درب مجتمع ورزشی درفشیفر سوژه امروز هواداران بود. این ورزشگاه تقریبا سرخرنگ شده است.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس گفت ما منتظر اقدام باشگاه استقلال برای جذب کریم انصاری فرد ماندیم اما زمانی که آنها تعلل کردند به خاطر هواداران پرسپولیس این بازیکن را جذب کردیم.
محمد رویانیان در خصوص نحوه پیوستن انصاری فرد به تیم فوتبال پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق گفت: در روز بازی تیم های ملی فوتبال ایران و قطر آقای فتح الله زاده (مدیرعامل باشگاه استقلال) با من تماس گرفت و در خصوص موضوعات کاری مختلف از جمله نقل و انتقالات و نحوه تامین منابع مالی گفتگو کرد. وی در همین خصوص اضافه کرد: من خیلی صادقانه و بیپرده به عنوان یک برادر بزرگتر برنامههایم را به آقای فتح الله زاده گفتم و وی نیز از من خواست اگر امکان دارد اقدام به جذب کریم انصاری فرد نکنیم تا وی استقلالی شود.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: من نیز در پاسخ به فتح الله زاده گفتم انصاری فرد مال شما، اما متاسفانه پس از این تماس تلفنی، فتح الله زاده و سایر دوستان در باشگاه استقلال در نهایت کم لطفی من را مورد حمله قرار داده و اتهاماتی به من زدند که واقعا شایسته نبود.
وی در همین خصوص تاکید کرد: من تا امروز صبر کردم تا انصاری فرد استقلالی شود اما وقتی دیدم این بازیکن با باشگاه استقلال قراردادی امضا نکرده مجبور شدم به درخواست میلیونها هوادار پرسپولیس لبیک بگویم و به خاطر آنها انصاری فرد را جذب کرده و با وی قرارداد ببندم.
رویانیان خاطرنشان کرد: البته در این بین از حیدری، مدیرعامل باشگاه سایپا، نیز کسب اجازه کرده ام هر چند که او دوست داشت که انصاری فرد در سایپا بماند ولی احساس کردم برای رشد و پیشرفت این بازیکن با حضور وی در تیم هایی مانند پرسپولیس یا استقلال مخالفتی نداشت. این موضوع باعث شد تا با این بازیکن قرارداد امضا کنیم.
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خاتمه تاکید کرد: شایسته است بگویم کریم انصاری فرد تربیت شده باشگاه ارزشمند فرهنگی-ورزشی سایپا است که جا دارد از مسئولان این باشگاه در این خصوص تشکر کنم.
مربی بدنساز تیم فوتبال پرسپولیس برای فصل آینده انتخاب شد.
دومین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس برای آماده سازی فصل آینده از ساعت 18 در ورزشگاه درفشی فر آغاز شد که در این تمرین فرهاد چیذری به عنوان مربی بدنساز این تیم انتخاب شد و کار خود را آغاز کرد.
هنوز مشخص نیست که او از سوی دنیزلی معرفی شده یا مسئولان باشگاه خودشان وی را انتخاب کردهاند.
مسئولان باشگاه پرسپولیس از کریم انصاریفرد برگه تسویهحساب مالیاتی خواستند.
مسئولان باشگاه پرسپولیس پس از عقد قرارداد با کریم انصاریفرد به دنبال این هستند تا قرارداد این بازیکن را در هیئت فوتبال ثبت کنند. از همین رو به دلیل نداشتن برگه مالیاتی موفق به این کار نشدند.
پرسپولیسیها از انصاریفرد خواستهاند تا فردا برگه مالیاتی خود را دریافت کند و سپس قرارداد خود را با این تیم به ثبت برساند.
انصاریفرد نیز پیگیر برگه مالیاتیاش است تا با دریافت آن قراردادش را ثبت کند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)