به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
سپردن عمليات نجات به گزينههاي امتحان پس داده داخلي يا مربيان به اصطلاح نامداري كه سالها بين باشگاههاي عربي دست به دست شدهاند و بيشتر از مغزشان، از شكمشان كار كشيدهاند، چندان معقول به نظر نميرسد.
1- از لحظهاي كه مسابقات اين فصل پرسپوليس به پايان رسيد و مصطفي دنيزلي راهي تركيه شد، انواع و اقسام حرف و حديثها در مورد آينده كاري او در ايران به وجود آمد.
حتي مدت زمان يك ساله باقي مانده از قرارداد افندي هم باعث نميشد حاشيهسازها و شايعهپردازها دست از گمانهزنيهاي جديد بردارند. بعد از سپري كردن 9 ماه كابوسوار، اين حجم وسيع از اخبار ضدونقيض در مورد آينده مجهول كادر فني سرخپوشان باعث شد عملا در طول تعطيلات هم آب خوش از گلوي هواداران پايين نرود. از آن سو هر روز يك آينده جديد براي دنيزلي تعريف ميشد و از اين سو، هر لحظه يك گزينه تازه براي نيمكت سرخپوشان علم ميكردند. اين داستانها ادامه دارد و حتي به اوج هم رسيدند؛ آنجا كه گفته ميشد متسو رهبر آينده كادر فني پرسپوليس است و دنيزلي صرفا براي خداحافظي ميآيد. اگرچه خبر توافق نهايي بشيكتاشيها با «صمد آيبابا» در آخرين ساعات روز گذشته هواداران را تا حدودي دلگرم كرد، اما شايعات تا آخرين لحظات ادامه داشتند و سكوت باشگاه پرسپوليس هم اين فضا را رعبآورتر ميكرد. دنیزلی البته بامداد یکشنبه هم به تهران نیامد، و آيا واقعا ادامه همكاري او با پرسپوليس قطعي است؟ دست كم تا اين لحظه هيچ پاسخ روشني براي اين پرسشها وجود ندارد.
2- محمد رويانيان اين روزها به شدت در فضاي بمب تركاندن قرار گرفته است؛ هر لحظه خبري تازه در مورد تحركات نقل و انتقالاتي او به گوش ميرسد و هر روز ستارهاي جديد در تور سردار گير ميافتد. خطر بزرگ اما، اين است كه همين تحسين شدنهاي پياپي او و كاراكتر قهرمانانهاي كه وي فعلا در آن فرو رفته، در نهايت به آسيب ديدن پرسپوليس بينجامد و به عبارتي بمب آخر، در دستان خود سردار و عليه تيمش منفجر شود. بيگمان بسياري از دلالهاي سيريناپذير فوتبال ايران طي اين مدت حداكثر فشار را متوجه رويانيان كردهاند تا او ضمن زدن قيد دنيزلي، يك نام بزرگ و دهان پر كن را براي نيمكت پرسپوليس انتخاب كند. سردار اما، بايد هوشيارتر باشد و خطر يك فصل ناكامي و ملامت را به چند روز تعريف و تمجيد اطرافيانش نخرد. پرسپوليس با مصطفي دنيزلي قرارداد دارد و اگر نتواند اين گزينه معقول و محبوب را حفظ كند، قطعا با فشار افكار عمومي مواجه خواهد شد و منتقدان از رويانياني كه اين همه ستاره جذب كرده، خواهند پرسيد چرا و چطور نتوانسته ستاره اصلي تيمش را حفظ كند؟
3- ميگويند و به گزاف ميگويند كه اين دنيزلي، آن دنيزلي ليگ ششم نيست. استنادشان هم به چند سفر جسته و گريختهاي است كه آقامصطفي در خلال نيمفصل دوم ليگ يازدهم به تركيه داشت و دست دوستان را براي چنين تفسيرهاي شگفتانگيزي باز گذاشت. اين در حالي است كه تنها با اندكي كار كشيدن از اين حافظه منفعتطلب و مصلحتگرا، ميتوان به ياد آورد كه در وضعيتي به مراتب بدتر، دنيزلي درخشان ليگ ششم هم هفتهاي يك بار براي تفسير مسابقات سوپرليگ در كانال CNNترك راهي كشورش ميشد و البته آنقدر روي كارش در تهران تمركز داشت كه ميتوانست آن نمايشهاي استثنايي را از سرخپوشان بگيرد. او حالا بعد از يك نيمفصل عذاب كشيدن از دست بيبنيهترين پرسپوليس تاريخ، ميتواند نفر اول يك كاروان پراميد براي فصل آينده باشد. بنابراين اميدواريم خبرهايي كه در مورد تمايل نسبي مديران باشگاه به فسخ قرارداد با آقامصطفي ميشنويم، چندان دقيق نباشد.
4- سپردن عمليات نجات پرسپوليس به گزينههاي امتحان پس داده داخلي يا مربيان به اصطلاح نامداري كه سالها بين باشگاههاي عربي دست به دست شدهاند و بيشتر از مغزشان، از شكمشان كار كشيدهاند، چندان معقول به نظر نميرسد و آقايان نبايد گنجي را كه دشوار به دست آوردهاند، به آساني از كف بدهند. آيا محمد رويانياني خاطرش هست كه بعد از جذب افندي، تا مدتها پز احترامش به رأي هواداران را ميداد؟ آيا او امروز بار ديگر اين توانايي را دارد كه روي سايت رسمي باشگاهش دنيزلي، متسو و دايي را به نظرسنجي بگذارد و بعد تصميمش را اجرايي كند؟ مديرعامل پرسپوليس چندي پيش اعلام كرده بود قرارداد كاظميان را به خاطر ولادت امام جواد تمديد كرده است. كاري به درست يا غلط بودن اين طرز تفكر نداريم، اما حتي اگر همين منطق را هم مبنا قرار بدهيم، نكته ظريفي خواهد بود اينكه اتخاذ كنندگان آن تصميم، ظاهرا قصد دارند در روز مبعث با «مصطفي» دنيزلي قطع همكاري كنند!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
هافبک پرسپولیس گفت: رویانیان با جذب بازیکنان مورد نیاز اضطراب مرا از بین برد.
محمد نوری پس از تمرین امروز پرسپولیس در جمع خبرنگاران گفت: ابتدا فکر میکردم نمیتوانیم بازیکنان خوبی جذب کنیم اما مدیرعامل پرسپولیس واقعا تلاشهای خوبی انجام داد و بازیکنان بزرگی جذب تیم شدند. رویانیان اضطراب مرا از بین برد.
وی ادامه داد: پرسپولیس تیم بزرگی است و بازیکن بزرگ هم میخواهد. فصل قبل هم نفرات بسیار خوبی داشتیم اما بدشانس بودیم و نتوانستیم نتیجه بگیریم. باید بدشانسی فصل قبل را جبران کنیم.
نوری در مورد اینکه دوست دارد کریمی هم در پرسپولیس بماند یا خیر گفت: کریمی یک پرسپولیسی تمام عیار است و من دوست دارم تیم قدرتمندی داشته باشیم. مهمترین هدف پرسپولیس رضایت هواداران است. خوشحالم امسال با حضور بازیکنان ملیپوش تیم خوبی بستهایم.
دنیزلی یا متسو؟!؟!؟
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
زارع: علي کريمي به مرخصي رفته است
قائم مقام باشگاه پرسپوليس، علي کريمي را جزيي از اين باشگاه دانست و گفـت: اين بازيکن بخشي از شناسنامه و هويت باشگاه پرسپوليس را تشکيل مي دهد و تکليف او بعد از مرخصي اش مشخص مي شود.
''جمشيد زارع ''درحاشيه نخستين تمرين پرسپوليس درجمع خبرنگاران گفت:کريمي يکي ازمتعصب ترين بازيکنان فوتبال ايران است، اما به دليل فشار بيش از حد مسابقات ملي و باشگاهي حدود يک ماه از خانواده اش دور بوده و اکنون با خانواده به سفر رفته است.
وي ازبرگزاري جلسه اي بين مديرعامل باشگاه و علي کريمي پس از مرخصي اين بازيکن خبر داد و گفت: کريمي قطعا پس ازبازگشت از مرخصي با رويانيان جلسه اي خواهد داشت و مطمئن هستم که بهترين تصميم در اين مورد گرفته مي شود.
**جلسه رويانيان و دنيزلي طي روزهاي آينده برگزار مي شود
وي پاسخ به سوالي درمورد احتمال عدم بازگشت دنيزلي به ايران افزود: دنيزلي قطعا به پرسپوليس بازمي گردد، امابا توجه به مشکلات متعدد خانوادگي از جمله بيماري همسر و پدر همسرش ، مدير عامل باشگاه پرسپوليس نيز براساس شئونات انساني با تمديد چند روزه مرخصي وي موافقت کرده است .
به گفته زارع، قرار بود امروز رويانيان و دنيزلي جلسه اي داشته باشند که به دليل تمديد مرخصي دنيزلي، اين جلسه طي چند روز آينده برگزار مي شود تا با حضور مديرعامل باشگاه در مورد ادامه همکاري با وي تصميم گيري شود.
قائم مقام باشگاه در موردفصل نقل وانتقالات وجذب بازيکنان جديد نيزگفت: با تلاش مديريت باشگاه در فصل نقل و انتقالات خيلي سريع عمل کرديم و موفق شديم بازيکنان بزرگ و قدرتمندي براي پست هاي مورد نيازمان جذب کنيم .
وي درباره غيبت برخي بازيکنان پرسپوليس افزود: مرخصي ''ايمون زايد '' با نظر رويانيان چند روز ديگر تمديد شده است و چند بازيکن ديگر نيز در اردوي تمريني تيم زير 22 سال هستنند و دنيزلي نيز به بازيکنان ملي پوش پس از ديدار با قطر 10 روز مرخصي داده است .
قائم مقام باشگاه پرسپوليس در مورد برنامه باشگاه براي جذب بازيکنان در پست هاي مختلف در آينده گفت: به تمامي هواداران اين باشگاه اطمينان مي دهيم که هرکاري که براي موفقيت پرسپوليس لازم باشد انجام خواهيم داد تا تيمي قدرتمند در اين فصل روانه ميدان کنيم .
وي درپاسخ به انتقاداتي که ازپرسپوليس درموردهزينه هاي زياد در فصل نقل و انتقالات مي شود، گفت: با اين هجمه کاملا مخالفم، زيرا تيم ها وباشگاههاي ديگردر سالهاي اخير به همين ميزان و يا بيشتر در فصل نقل و انتقالات هزينه کرده اند اما اکنون در حال انتقاد از باشگاه پرسپوليس هستند.
** بازيکنان بزرگ قيمت هاي بالايي دارند
قائم مقام باشگاه پرسپوليس خاطرنشان کرد: پرسپوليس تيم بسيار بزرگي است وهواداران قابل توجهي دارد و هدف ما دستيابي به عنوان قهرماني است و براي دستيابي به اين هدف بايد بازيکنان بزرگي جذب کنيم و هر بازيکن قيمتي دارد.
وي ادامه داد: در بازار نقل و انتقالات همه باشگاهها شرايط يکسان دارند و هر باشگاه مي تواند بر اساس اصول و اهداف خود بازيکنان مورد نظر را جذب کند.
وي اظهار داشت:مالکيت پرسپوليس 100درصد دولتي است وتمام عملکرد وهزينه هاي ان به صورت کاملا شفاف وبراساس موازين دستگاههاي نظارتي صورت مي گيرد. ما آمادگي آن را داريم تا نهايت همکاري صادقاته با هر نهادي که بخواهد هزينه هاي اين باشگاه را بررسي کند ، داشته باشيم.
وي ادامه داد: اين هنر يک مدير است که بتواند از راههاي مختلف اقدام به جذب بودجه کند تا هزينه مجموعه خود را تامين کند و رويانيان در فصل نقل و انتقالات نشان داد که مدير هنرمندي است .
زارع تصريح کرد: با قاطعيت مي گويم که استقلال در فصل گذشته بيشتر از پرسپوليس در سال جاري از دولت بودجه گرفته است .
In all circumstances
I'm always a fan of Real Madrid
عاشوري: از دنيزلي اطلاعي ندارم
مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت که درباره اينکه دنيزلي ميآيد يا خير اطلاعي ندارد.
محسن عاشوري پس از تمرين امروز پرسپوليس در گفتوگويي کوتاه درباره اين سوال که آيا دنيزلي به ايران خواهد آمد يا خير گفت: من اطلاعي ندارم. با توجه به هماهنگيهاي که شد امروز تمرين را شروع کرديم
وي افزود: به نظر من همين الان هم براي شروع تمرينات دير است و بايد با يک برنامهريزي خوب و مدون عقبافتادگيها را جبران کنيم.
عاشوري درباره تمديدش گفت: هنوز درباره تمديد قرارداد با من حرفي نزدند اما با توجه به هماهنگيها کار را پيش ميبرم تا ببينم چه اتفاقي خواهد افتاد.
In all circumstances
کاظميان:امسال بايد عملکردم از هميشه بهتر شود
بازيکن خط مياني پرسپوليس گفت:اگر چه پرسپوليس سال گذشته عملکرد خوبي نداشت و نتوانست هواداران اين تيم را راضي کند اما من در ميان ساير بازيکنان آمار خوبي داشتم .
''جواد کاظميان'' در حاشيه نخستين اردوي تيم پرسپوليس درجمع خبرنگاران افزود:در مورد فصل آتي نمي توانم اظهار نظرکنم زيرا برترين و بزرگترين فوتباليست هاي دنيا نيز در طول يک فصل دچار افت و خيز مي شوند اما من با توجه به سابقه ام در فوتبال اميدوارم اين فصل نيز بازيهاي خوبي ارايه کنم و عملکرد قابل قبولي داشته باشم.
وي ادامه داد:مي دانم امسال با توجه به تغييراتي که صورت گرفته سطح توقعات بسيار بالا خواهد بود.
اين بازيکن پرسپوليس با اظهار اميدواري از اينکه تيم پرسپوليس در روزهاي آينده با ترکيب کامل تمرينات خود را پيگيري کند، گفت: با توجه اينکه از ساير تيم ها عقب ترهستيم، بهتر بود تمريناتمان را زودتر شروع مي کرديم زيرا همانطور که قبلا اشاره کردم با توجه به جذب بازيکنان جديد و صاحب نام توقعات از پرسپوليس در اين فصل بسيار زياد است.
وي در مورد سقف قرار دادش با باشگاه پرسپوليس نيز گفت: من سقف قراردادم را با پرسپوليس رعايت کرده ام و فقط مقداري پاداش دريافت کردم که آن هم تصور مي کنم طبيعي است.
کاظميان ادامه داد: در مجموع من از فوتبال ايران پولي دريافت نکرده ام و اگر از فوتبال هم مبلغي کسب کرده باشم از بازي فوتبالم در کشورامارات بوده است.
اين بازيکن اضافه کرد:من از دوراني که در پرسپوليس بازي کرده ام حدود 150 ميليون تومان طلب دارم و 200 ميليون تومان نيز از تيم باشگاهي سپاهان طلبکار هستم.
وي در پايان گفت: طي فصل گذشته تنها 150 ميليون تومان دريافت کرده ام و انقدر که من براي پرسپوليس به طرق مختلف درآمد زا بوده ام به همان ميزان پولي از پرسپوليس دريافت نکرده ام .
In all circumstances
هيچ چيز در مورد دنيزلي مشخص نيست
علي عسگري گفت: هنوز هيچ چيز در مورد دنيزلي مشخص نيست.
حميد علي عسگري بازيکن خط دفاعي تيم پرسپوليس، نيز در پاسخ به خبرنگاران در مورد ادامه همکاري دنيزلي با باشگاه پرسپوليس گفت: آنچه ما نيز در مورد مصطفي دنيزلي شنيده ايم درحد شايعاتي که ساير شنيده اند و هنوز هيچ چيز در مورد اين مربي مشخص نيست.
وي ادامه داد: مهم نيست چه کسي مربيگري پرسپوليس را به عهده مي گيرد اما در هر حال مي گويم اگر نتوانيم قول قهرماني بدهيم اما قول مي دهيم که در اين فصل نسبت به فصل قبل بسيار قدرتمند تر ظاهر شويم و نتايج بهتري کسب کنيم .
علي عسگري خاطر نشان کرد: تغييرات زياد و قابل توجهي در پرسپوليس به لحاظ جذب بازيکن و حرفه اي تر شدن باشگاه صورت گرفته است که ما را در حد مدعيان اين فصل مطرح مي کند.
به گفته اين بازيکن ، بازيکنان جديد پرسپوليس از برترين هاي فوتبال ايران هستند و پرسپوليس مي تواند در هر دو جام جزو مدعيان بزرگ اين فصل باشد.
In all circumstances
سرخپوشان امروز صبح تمرین کردند و این در حالی است که طبق برنامه اعلام شده از سوی باشگاه، تمرینات این تیم طی دو جلسه صبح و بعدازظهر انجام می شود.
قرمزپوشان برای آمادگی هر چه بیشتر در رقابت های لیگ برتر فوتبال از صبح امروز تمرینات خود را آغاز و از بعدازظهر نیز پیگیری می کنند.
تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 18:30 امروز (یکشنبه) در زمین مجموعه ورزشی درفشی فر تمرین می کند و از فردا نیز طی دو جلسه از ساعت 9:30 صبح و 18:30 بعدازظهر، تمرینات خود را ادامه می دهد.
گفتنی است؛ حضور هواداران و اصحاب رسانه در تمرینات پرسپولیس بلامانع است.
محمد قاضی با رفع کامل مصدومیت از هفته آینده پا به پای سایر هم تیمی هایش در تمرینات گروهی پرسپولیس شرکت می کند.
طی روزهای گذشته خبرهایی منتشر شد مبنی بر اینکه مصدومیت محمد قاضی به طور کامل رفع نشده و ممکن است این بازیکن هفته های نخست لیگ برتر را هم از دست بدهد.
خبری که البته به گواه پزشکان باشگاه پرسپولیس کذب است. محمد قاضی همین امروز هم شرایط حضور در تمرینات را دارد اما برای حفظ احتیاط بهتر است فعلا به صورت اختصاصی تمرین کند و از هفته آینده در تمرینات گروهی تیمش حاضر شود.
محمد قاضی به دلیل مصدومیت از حضور در ترکیب تیم ملی ایران مقابل ازبکستان و قطر بازمانده بود.
سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با برنامه ریزی که از سوی سردار رویانیان صورت گرفته و بخشی از آن را در قالب نقل و انتقالات دیدیم، طبیعی است که باشگاه خواسته ای غیر از تصاحب عنوان قهرمانی در لیگ برتر را ندارد.
دکتر زادمهر در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس با اعلام این مطلب اظهار داشت:
هدف گذاری باشگاه مشخص است، من فکر می کنم با بازیکنان خوب و با انگیزه ای که جذب شده است، بستر مناسبی فراهم آمده تا توقعی که هواداران دارند تحقق یابد. بهترین ها در پرسپولیس جمع شده اند و این بخش از خواست هواداران محقق شده است.
وی در پایان افزود: امروز از ورزشگاه درفشی فر هم بازدید کردم. همه چیز در بهترین حالت آماده است تا پرسپولیس تمرینات خود برای فصل جدید را آغاز کند و من به این تیم خوشبین هستم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)