تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
تاپیک کمپ دربی جلد 4 هم به ابدیت پیوست
با افتخار ورژن 5 کمپو افتتاح میکنیم
قوانین : 1. پرهیز از هر گونه اسپم دادن.
2.کپی کردن مطالب .
پ.ن: آقا احمد به من گفتن تاپیکو بزن ، منم گوش دادم
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
بچه ها کسی نرم افزار پخش تلوزیون از رایانه میشناسه (توسط انتن نه به صورت انلاین)خیلی واجبه برام به این سینا گفتیم انداخت پشت گوشش دِ برو که رفتیببینید اینا رو امتحان کردم نشد:
speed tv playerگرچه کرک داره ولی فرمت خروجی mpg هست و ویندوز مدیاپلیر موقع پخش هنگ میکنه
دومی مال خود ویندوز هست windows media center که فرمت خروجیش wtvهست و نه میشه ویرایشش کرد و نه میشه تبدیل فرمت کرد
سومی itv mediaplayer هست که بازم نمیشه نیگا کرد
چهارمی blaze video هست که نسخه ی 6 تند تند هنگ میکنه و نسخه 6به بالا کرکشو ندارم که پخشش کنه
پنجمی prg dvb که متاسفانه اصلا همین که باز میکنه یه اخطار میده و وقتی رو تنها گزینش که okهست کلیک میکنی اخطار با خود نرم افزار بسته میشه
حالا میخوام بدونم برای اینا راهی هست کرکی چیزی؟یا کلا نرم افزار دیگه ای میشناسید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا رضا بخدا من نمیدونم
گفتم که این ارین از این جور چیزها سرش میشه
هنوز ندیدمش ازش ببپرسم
باز شرمنده![]()
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
ای کاش میدونستم تا کمکت میکردم.اما تا جایی که میدونم و خودم کار کردم همون blaze هستش که با نسخه 6 کار میکردم و اون اروری هم که گفتی احتمالا مربوط به ویندوزته که باید سرویس پک 2 به بالا نصب کنی تا راحت اجرا کنه.
يادش به خير دبيرستان يه معلم فيزيك داشتيم لهجه تركي داشت
ولي من و بچه هاي غيرانتفاعي باجنبه بوديم لاشي بازي در نمياورديم مسخرش نميكرديم
( البته من چاكر همه آذري زبون ها هستم . بالاخره هممون ايراني هستيم )
ویندوز 7سرویس پک 1 رم 4گیگ هارد 500مگ بازم بگم؟به اینا ربطی نداره فقط کرک بلیز نسخه بالای 6 یا پراگ دی وی دی با کرک کارمو راه میندازه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوست من اینجور که معلومه مشکل از ویندوز و سیستم شما نیست
یه تاپیک مربوط به کرک این نرم افزار رو به شما معرفی میکنم ببین میتونه به دردت بخوره؟؟؟یا نه؟؟؟
این دو لینک هم مطمئنا و قطعا بدرد ت خواهد خود ببینشون
لینک اول:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لینک دوم:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگر خورد که منو همینجا مطلع کن اگر هم نه بگو تا مستقیم تر کمک کنم.
بدرود
ویرایش توسط siafootball : 09-06-2012 در ساعت 23:48
سلام ب بچه ها و دادا من 1 هفته پیش تو نیمکت سؤال کردم هنوز جواب نداده manutd!
یه موضوع جدید تو اس اس ضدم کسی جواب نمیده شما چرا اینجورین!
من از سعید ناراحتم که مهمانه جواب نمیده!جلو شما از سعید گله دارم:سعید الان اگه اینو داری میخونی دادا ازت ناراحتم!مدیر شده میره حال میکنه!
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
بچه ها کسی عکس از دیوید ویلا نداره مثل اواتارم؟
اگه دارید لینک یا آدرس بده بذارم اواتارم!
چون گوگل عکس هاش قدیمین
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
این یه عکس هست که مخصوص اواتاره هم حجمش خوبه هم فرمتش.
ماله پارسال هست.چون امسال دیوید ویا زیاد بازی نکرده پوستر انچنانی نتونستم ازش گیر بیارم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)