فقط یچیز میشه گفت : معجزه شیرین
مبارکتون باشه حقتون بود نوش جونتون.
فقط یچیز میشه گفت : معجزه شیرین
مبارکتون باشه حقتون بود نوش جونتون.
همیشه در قلبم خواهی بود پپ عزیز
مانچيني:مي دانستم قهرمان مي شويم
روبرتو مانچيني، سرمربي منچسترسيتي، بعد از پيروزي 3-2 تيمش مقابل کوئينزپارک رنجرز و قهرماني در ليگ برتر، بازيکنانش را مورد ستايش قرار داد.
در اين ديدار سيتي تا ثانيه هاي پاياني 2-1 از حريف عقب بود اما در فاصله دو دقيقه، به دو گل دست پيدا کرد و عنوان قهرماني را به دست آورد.
مانچو که فصل گذشته با سيتي قهرمان جام حذفي شده بود، تاکيد کرد که ديدن بازي از کنار زمين براي او بسيار دشوار بود.
او در گفتگو با اسکاي اسپورت گفت:" رسيدن به قهرماني با اين شرايط باورنکردني است. تاکنون نديده بودم که هفته آخر چنين شرايطي پيدا کند. ما اصلا مستحق شکست در اين ديدار نبوديم؛ ما موقعيت هاي زيادي داشتيم. آنها تنها يک شوت به دروازه ما زدند و به دو گل سريدند.
در فاصله 5 دقيقه به پايان، فکر نمي کردم بتوانيم قهرمان شويم. ما شايسته اين قهرماني بوديم. اين قهرماني بعد از 44 سال، براي هواداران مان فوق العاده است.
فکر مي کنم براي ما قهرماني در اين رقابت ها بسيار مهم بود. سيتي مي تواند آينده فوق العاده اي داشته باشد."
روبرتو باجو : رسوایی فوتبال کالچو پولی نیست ! ندادن توپ طلا به دل پیرو است !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط drogba-maldini : 05-13-2012 در ساعت 22:19
کاپيتان سيتي بهترين بازيکن فصل از نگاه طرفداران
شرکت حامي مالي ليگ برتر انگليس کاپيتان بلژيکي منچسترسيتي را بهترين بازيکن فصل رقابتها معرفي کرد.
شرکت برکلي اعلام کرد با نظرخواهي از طرفداران فوتبال انگليس ، ونسان کمپاني مدافع 26 ساله تيم سيتي بهترين بازيکن اين فصل بوده زيرا پس از نزول تيم در اواخر فصل با بازگشت خود از مصدوميت در هفته هاي پاياني سيتي را به صدر جدول ليگ برتر انگليس بازگرداند.
تيم سيتي در ماه آوريل پس از شکست از آرسنال به تدريج 8 امتياز از منچستريونايتد صدرنشين عقب افتاد اما با هدايت کمپاني دو هفته قبل دوباره صدرنشين شد.در اين بازيها تيم سيتي تنها يک گل خورد و 15 گل به ثمر رساند و در 5 بازي پياپي برنده شد.
با حضور کمپاني در قلب خط دفاع اين تيم نتايج فوق العاده اي چون پيروزي 6 - 1 در خانه منچستريونايتد را کسب کرد.
روبرتو باجو : رسوایی فوتبال کالچو پولی نیست ! ندادن توپ طلا به دل پیرو است !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قهرمانی پس از سالها سلطه تیم دیگر منچستر و تقابل با این تیم و توی دقایقی رقم خورد که جام رو یونایتدی ها اماده بالا بردنش بودن دوباره به شکلی خارق العاده به سیتی بر گشت با همه اوضاع و احوال من سیتی شایسته قهرمانی بود و حق به حق دار رسید
اما رقابت قشنگ و زیبایی بو.د و فصل بعد قطعا سنگین تر هم میشه
تبریک میگم به همه ی هواداران سیتی
مرد بودین که بعد از سالها تونستین بر شیطانیان غلیه کنین![]()
این ضربه آگوئرو، قهرمانی را برای آبی ها به ارمغان آورد
مانچو در کنار زمین آرام و قرار نداشت و گل آگوئرو او را این چنین از خود بی خود کرد
هارت اکنون می تواند با اعتماد به نفس بیشتری درون دروازه سه شیرها قرار بگیرد؛ او قهرمان لیگ برتر است
هواداران سیتی با شینیدن سوت پایان بازی اینچنین به زمین ریختند تا از ستاره های تیم شان تشکر کنند
تبس در چند هفته پایانی به تیم برگشت و نقش مهمی در قهرمانی سیتی ایفا کرد؛ این قهرمانی می تواند ستاره آرژانتینی را متقاعد به ماندن کند
با قهرمانی سیتی، طرفداران این تیم می توانند ادعا کنند که منچستر، آبی است
تبریک به تمام هوادارای سیتی بخصوص داوود گل
Argentina te quiero para siempre
واقعا بعد از چند سال فوتبالی رو دیدم که داشت از استرس نابودم میکرد , با این که دیروز حالم خیلی بد بود ولی 80 دقیقه بازی رو ایستاده دیدم . اون لحظه ای که میخواستم بخاطر از دست رفتن تموم زحمت هایی که سیتی توی این فصل کشیده داد بزنم یه دفعه خدا به ما رو کرد , باورم نمیشد که قهرمانی توی 2 دقیقه اتفاق بیفته .
از تموم دوستانه گلی که اومدن و تبریک گفتن ممنون , زیبایی فوتبال به همین پستی و بلندی هاست .
ویرایش توسط fcb10 : 05-14-2012 در ساعت 12:09
تبریک میگم .
حق به حقدار رسید .
من عاشق سیتی هستم-نمیدونم از خوشحالی چی کار کنم-ممنون بچه ها-ممنون ژکو-ممنون آگرو-ممنون آبی های منچستر
قهرمانی رو بهتون تبریک میگم![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)