Design & Developed BY Patira

صفحه 31 از 141 نخستنخست ... 2129303132334181131 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 301 تا 310 , از مجموع 1407
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

real نقل و انتقالات و مهمترین خبرها از باشگاه رئال مادرید در فصل 2011-2012

به نام خدا

در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل

2011-2012

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01

2. 8 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

مورينيو:ميخواهم با رئال جاودانه شوم

سرمربي پرتغالي رئال مادريد گفت كه برنامه اصلي او در آينده قهرماني با رئال در ليگ قهرمانان اروپا است.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ژوزه مورينيو سرمربي كنوني رئال مادريد پيش از اين كه هدايت اين تيم را بر عهد گيرد، با تيم‌هاي همچون پورتو و اينتر خوش درخشيد و ليگ قهرمانان اروپا را با اين دو تيم فتح كرد. او معتقد است كه مي‌تواند با رئال مادريد نيز قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا را تجربه كند و نام خود را در تاريخ جاودانه كنم.

مورينيو در گفت و گو‌ با روزنامه «حرية» تركيه گفت: فوتبال سرنوشت من است و همواره در زندگي‌ام ردپاي آن را مي‌توان مشاهده كرد. به عنوان مثال وقتي به دنيا آمدم، پدرم در ورزشگاه بود، وقتي هم دختر خودم ديده به جهان گشود، من در ورزشگاه حضور داشتم. فوتبال تا اين اندازه در زندگي‌ام تاثير دارد.

وي درباره خانواده‌اش، اظهار كرد: خانواده‌ام ثروتمند نبود، البته فقير هم نبود. در مدارسي كه مي‌خواستم به تحصيل پرداختم و در دوران كودكي به كشورهاي مختلفي سفر كردم. براي پدرم احترام بسيار زيادي به عنوان يك پدر نه به عنوان يك بازيكن، قائل بودم.مادرم هيچ گاه از حضور مداومم در بيرون از منزل عصباني نشد.

آقاي خاص درباره اين سوال كه آيا از اين كه نتوانسته است، بازيكن بزرگي در فوتبال شود، تصريح كرد: اين مساله عاديي است. قرار نيست كه فرد در تمام مراحل زندگي‌اش خوب باشد. وقتي كه 14 ـ 15 ساله بودم، نمايش خوبي در فوتبال داشتم، اما وقتي كه به دانشگاه رفتم دو گزينه بيشتر نداشتم يا اين كه به بازي كردن ادامه بدهم و يا اين كه به جرگه مربيان بپيوندم كه من راه دومي را انتخاب كردم.

سرمربي پيشين اينتر درباره اين سوال كه مردم از او به عنوان اسطوره و فرد كاريزماتيك ياد مي‌كنند، تصريح كرد: ويژگي‌ها و صفاتي دارم كه نمي‌توان درباره آن‌ها صحبت كرد. دوست دارم كه مردم درباره‌ام به خوبي سخن ياد كنند. مردم فكر مي‌كنند كه من شخص مغروري هستيم، اما من فرد خوش قلب و مهرباني هستم به ويژه‌ با كودكان.

مورينيو درباره حركتي كه در ديدار برگشت سوپر جام اسپانيا انجام داد و انگشت دستش را در چشم تيتو ويلانوا دستيار گوارديولا فرو برد، عنوان كرد: فوتبال يعني هيجان و تحريك، گاهي اوقات ديگران تو را تحريك مي‌كنند. چه بسا دچار اشتباه شده باشم، اما من طبيعي رفتار كردم.

مربي سابق چلسي درباره آينده خود و اهدافي كه در پي آن است، اظهار كرد: مي خواهم با رئال سومين قهرماني با سه تيم مختلف را در ليگ قهرمانان اروپا تجربه كنم و اسمم را در تاريخ فوتبال جهان جاودانه كنم.

وي درباره اين كه آيا كار كردن در رئال مادريد با وجود اين همه ستاره اي كه در تركيب دارد سخت نيست، گفت: كار كردن با ستاره‌هاي رئال اصلا سخت نيست. من براي آن‌ها بت نيستم. آن‌ها خود را از پايه‌هاي فوتبال جهان مي‌دانند ، مرا نيز اين گونه مي ببينند، آن گونه كه به خود نگاه مي‌كنند، به من نيز نگاه مي‌كنند.آسان نيست كه هدايت چنين تيمي را بر عهده گرفت. اين هم از عجايب دنياي فوتبال است.

مورينيو در پايان درباره بازيكنان تركيه‌اي رئال مادريد، تصريح كرد: من به مليت بازيكنان توجه اي نمي كنم. تيم رئال مسوت اوزيل و نوري شاهين را در اختيار دارد. آن‌ها آميخته‌اي از فوتبال تركيه و آلمان هستند. برايشان احترام قائلم.

pars football.com
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

4. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

real

منابع خبری اسپانیا فاش کردند؛

اوزیل از اینترمیلان پیشنهاد رسمی دریافت کرده است.

بازیکن ترکتبار تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا از باشگاه اینترمیلان پیشنهاد رسمی دریافت کرده است.

به نقل از آس اسپانیا، مسعود اوزیل که درخشش پیش بینی شده‌ای در ترکیب رئال مادرید داشته از باشگاه اینترمیلان پیشنهاد دریافت کرده است.

اینترمیلان از وسلی اسنایدر راضی نیست و تلاش می‌کند از طریق نفوذ موراتی در میان مقامات رئال مادرید در فصل نقل و انتقالات زمستانی مسعود اوزیل را به خدمت بگیرد.

رئال مادرید در بیانیه‌ای که رسانه‌ای شدنش باعث دلخوری فلورنتینو پرس شده به مقامات اینترمیلان قول همکاری داده اما در قدم اول دی‌ماریا را به این تیم پیشنهاد کرده است.

از طرفی اگر رئال مادرید گوتزه، معروف به لیونل مسی بوندس‌لیگا را به خدمت بگیرد دیگر دلیل چندان قانع کننده‌ای برای حفظ اوزیل نخواهد داشت.

خرید بازیکن ترک‌تبار آلمان مانند آلتین‌توپ، اوزیل و نوری شاهین برای رئال مادرید یک شکست نقل و انتقالاتی بزرگ محسوب می‌شود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

6. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

پویول: نه من هیچ وقت به رئال می روم و نه مورینیو به بارسلونا می آید

ستاره اسپانیایی دوست ندارد تا شاهد برگشت آقای خاص به نوکمپ باشد

کارلس پویول کاپیتان باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرده که ژوزه مورینیو هرگز به نوکمپ بازنخواهد گشت
    آخرین برخوردی مورینیو با کاتالونیایی ها داشت در جریان دیدار دو تیم رئال و بارسا در سوپرکاپ اسپانیا بود که مورینیو انگشتش را در چشم تیتو ویلانووا فرو برد
    پویول پیش از این در صحبتهایی اعلام کرده بود که هیچ توجیهی برای این رفتار مورینیو نمی بیند و الان هم در صحبتهایی اعلام کرده که مورینیو هرگز به بارسلونا نخواهد آمد.
    پویول در صحبتهایی به آنتنا 3 گفت:« من هیچ وقت به رئال مادرید نمی روم و مورینیو هم هرگز به بارسلونا بازنخواهد گشت. واقعا بعید است که او روزی برای کار کردن به بارسلونا بیاید.»
    پویول درمورد رقابت دیرینه رئال و بارسا گفت:« همیشه حس رقابت زیادی بین این دو تیم بوده.فکر می کنم رئال مادرید و بارسلونا جزو بهترین تیمهای اروپا هستند و مدعی قهرمانی در تمامی رقابتها.»

حاشیه:اگه نمیگفتی هم خودمون میدونستیم.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

8. 4 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

ماریو گوتزه احتمال پیوستن به رئال مادرید را رد نکرد

ستاره ملی پوش دورتموند از شرایطش در این باشگاه کاملا راضی است اما می گوید هیچ کس نمی داند در آینده چه اتفاقی می افتد

ماریو گوتزه هافبک جوان باشگاه دروتموند از شرایطش در این تیم کاملا راضی است اما در عین حال احتمال پیوستن به رئال مادرید را هم رد نمی کند.
    بر اساس گزارش های اخیر از اسپانیا باشگاه رئال مادرید علاقه خود را به جذب این بازیکن نشان داده است. این در حالی است که مسوت اوزیل و سامی خدیرا دو هموطن گوتزه به همراه نوری شاهین هم تیمی سابق او هم اکنون در عضویت باشگاه رئال هستند.
    گوتزه در گفتگو با یورواسپورت می گوید:" از شرایطم در دورتموند کاملا راضی هستم اما کسی نمی داند در آینده چه اتفاقاتی ممکن است رخ دهد. نوری شاهین هم از آکادمی فوتبال دورتموند به رده بزرگسالان راه یافت و اکنون در سانتیاگو برنابئو توپ می زند."
    " بازی در کنار اوزیل و خدیرا در تیم ملی آلمان برای من مثل یک رویاست چرا که آنها بازیکنان رئال مادرید هستند."
    گوتزه تا تابستان سال 2014 با دورتموند قرارداد دارد و بعید به نظر می رسد تا آن زمان سران دورتموند حاضر به فروش این بازیکن آینده دار شوند.
    goal.com

10. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

یوونتوس به دنبال ریکاردو کاروالیو

این مدافع 33 ساله پرتغالی تا پایان فصل جاری با رئال قرارداد دارد

به گزارش توتو مرکاتو وب، باشگاه یوونتوس قصد دارد در پنجره نقل و انتقالات زمستانی، ریکاردو کاروالیو، مدافع رئال مادرید را به خدمت بگیرد.
    این مدافع 33 ساله پرتغالی تا پایان فصل جاری با رئال قرارداد دارد و براساس گزارش رسانه های اسپانیایی، این باشگاه قصد دارد او را در زمستان بفروشد تا مانع از انتقال آزاد او در تابستان آینده به باشگاه دیگر شوند.
    یوونتوسی ها مدت هاست به دنبال به خدمت گرفتن یک مدافع میانی هستند و بعد از اینکه در به خدمت گرفتن رودولفو، مدافع سائو پائولو، ناکام ماندند، قصد دارند کاروالیو را به تورین ببرند.
    چند روز قبل باشگاه فنرباغچه نیز برای خرید این مدافع باتجربه پرتغالی که تابستان 2010 با انتقالی 8 میلیونی از چلسی به رئال پیوست، ابراز علاقه کرد.
    goal.com

12. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

مردم اسپانیا باشگاه بارسلونا را بیشتر از باشگاه رئال مادرید دوست دارند، این مسئله در نظرسنجی اخیر در این کشور مشخص شده است.
    خبرگزاری فارس: بارسلونا، رئال مادرید را شکست داد

به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام و به نقل از اسپورت کاتالونیا، مشخص است که مردم مادرید به رئال مادرید و مردم کاتالونیا به بارسلونا رای می‌دهند اما جالب این جا است که در قلب مادرید هم بسیاری از هواداران اتلتیکومادرید بارسلونا را به رئال ترجیح می‌دهند، از طرفی مردم مناطق باسک، پامپلونا، مایورکا، والنسیا، بخشی از گالیسیا، ساراگوسا و بخش‌هایی از گرانادا به بارسلونا رای داده‌اند و در مقابل به غیر از مردم مادرید، بخش قابل توجهی از آندلوس، سانتاندر، جزایر مایورکا و بخش کوچکی از گالیسیا به رئال مادرید رای داده‌اند که در نهایت سهم رئال مادرید 37 درصد و بارسلونا 40 درصد بوده است.
    تمام مردم اسپانیا با وارد کردن کد امنیتی شهروندی خود می توانستند در این نظرسنجی 20 روزه شرکت کنند.

14. 2 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

لوئیس فیگو:ترک بارسا و پیوستن به رئال تصمیم درستی بود/با رئال جامهای زیادی فتح کردم

ستاره سابق تیم ملی پرتغال در صحبتهایی اعلام کرد که ترک نوکمپ و پیوستن به برنابئو برای او کار سختی بوده

سایت گل- لوئیس فیگو اسطوره پرتغالی دنیای فوتبال به خاطر ترک بارسلونا و پیوستن به رئال مادرید حسرت نمی خورد. این درحالی است که او روز چهارشنبه مروری به کارنامه 10 سال حضورش در فوتبال اسپانیا پرداخت
    فیگوی 38 ساله بعد از خداحافظی از دنیای فوتبال با پیراهن اینتر در سال 2009 اکنون یکی از سفرای این باشگاه است
    او کارنامه ورزشی درخشانی را پیش روی خود در عرصه فوتبال باشگاهی و بین المللی می بیند و قهرمانی های فراوانی را تیمهای بزرگ اسپانیایی کسب کرده است
    او در طول سالهای 1995 تا 2000 برای بارسا توپ می زد و بعد از آن به رئال پیوست و 5 فصل بعد از آن هم روانه اینتر شد. البته فیگو با وجود انتقادات زیادی که از سوی هواداران بارسا دریافت کرد، از پیوستن به تیم مادریدی پشیمان نیست
    فیگو در صحبتهایی به مونته کارلو نیوز گفت:« فشار خیلی زیادی روی من بود ولی با نگاهی به گذشته احساس می کنم که با پیوستن به رئال، انتخاب درستی داشتم، چون آنها به من کمک کردند تا جامهای قهرمانی زیادی کسب کنم.»
    البته او درادامه صحبتهایش به تمجید از کرویف پرداخت و گفت:« زمانی که به بارسلونا رسیدم،کرویف من را مبدل به بازیکن بزرگی کرد؛ یک بازیکن بین المللی.»
    goal.com

HALA MADRID

16. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

سرمربی بتیس: اسکارلت یوهانسن را به کریس رونالدو ترجیح می دهم

ستاره پرتغالی رئال بعد از دیدار چند هفته قبل تیمش مقابل دینامو زاگرباعلام کرده بود که دلیل شعارهای هواداران حریف علیه او، حسادت است زیرا او خوش قیافه، با استعداد و پولدار است.

Getty

سایت گل- په په مل، سرمربی بتیس، با مورد تمسخر قراردادن ستاره رئال مادرید، اعلام کرد کریس رونالدو چندان هم خوش قیافه نیست.

ستاره پرتغالی رئال بعد از دیدار چند هفته قبل تیمش مقابل دینامو زاگرب در چمپیونزلیگ اعلام کرده بود که دلیل شعارهای هواداران حریف علیه او، حسادت است زیرا او خوش قیافه، با استعداد و پولدار است.
    در آستانه دیدار حساس رئال و بتیس، په په مل به صحبت های رونالدو واکنش نشان داد و گفت که این بازیکن 26 ساله مطمئنا خوش قیافه ترین آدم دنیا نیست.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" در مورد اینکه آیا او خوش قیافه است یا نه، می توان بحث کرد. من اسکارلت یوهانسن را به رونالدو نرجیح می دهم.
    در اینکه او پولدار است، تردیدی نیست. در این مورد ما از یک مبلغ صحبت می کنیم و بحثی وجود ندارد."
    بتیس شنبه شب در سانتیاگو برنابئو میهمان رئال خواهد بود.
    goal.com

HALA MADRID

18. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

دعوت از مورینیو برای هدایت پرتغال برای دوبازی پلی آف یورو2012

رسانه های پرتغال ،بعدازناکامی تیم ملی این کشور در راهیابی مستقیم به رقابتهای یورو2012،باردیگر صحبت از حضور «مو»روی نیمکت مربیگری این تیم را مطرح کرده اند

mourinho (real madrid)

بعداز شکست تیم ملی پرتغال مقابل دانمارک و ناکامی این تیم درراهیابی مستقیم به رقابتهای یورو2012 و حضور در مرحله پلی آف برای رسیدن به این رقابتها ناامیدی و یاس این کشور را فرا گرفته
    هواداران و رسانه های پرتغالی از مورینیو خواسته اند تا در دو دیدار حساس رفت و برگشت پرتغال در مرحله پلی آف یورو2012 که در روزهای یازده و پانزده نوامبر برگزار می شود، روی نیمکت مربیگری تیم ملی این کشور قرار بگیرد.
    طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، حتی بازیکنان تیم ملی پرتغال هم خواهان حضور آقای خاص روی نیمکت مربیگری تیمشان هستند تا بدین ترتیب بتوانند از این چالش سربلند بیرون آمده و به مرحله نهایی رقابتهای یورو2012 راه بیابند.

بازی بد، عدم اعتماد، فشار زیاد، غیبت بازیکنان بزرگی مثل کوئنترائو و په په و خداحافظی کاروالیو از فوتبال ملی فاکتورهایی هستند که روزهای بدی را برای تیم ملی پرتغال رقم زده اند
    بعد از شکست پرتغال در آخرین دیدارش در مرحله مقدماتی یورو2012 در کپنهاگ باعث شده تا پائولو بنتو مربی این تیم به شدت تحت فشار قرار گیرد. این درحالی است که یک سال پیش هم سران فدراسیون فوتبال پرتغال از مورینیو خواسته بودند تا برای دو دیدار مرحله مقدماتی مقابل ایسلند و دانمارک، هدایت موقت پرتغال را در دست بگیرد.
    بعد از آنکه آن مذاکرات به توافق منتهی نشد، پائولو بنتو به سمت سرمربیگری تیم ملی پرتغال رسید و بعد از آن هم کار به اینجاکشیده شد
    www.goal.com

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

20. 3 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

به دلیل رابطه تیره با فلورنتینو پرس؛ غیبت دل بوسکه در مراسم بزرگداشتش در باشگاه رئال

به گزارش نشریه آ. اس، سرمربی ماتادورها به دلیل رابطه تیره اش با فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال، قصد ندارد در مراسمی که برای بزرگداشتش برگزار می شود، شرکت کند.

ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا، قصد ندارد در مراسم اهدا جوائزی که باشگاه رئال مادرید برگزار خواهد کرد، شرکت کند و به جای آن تونی گرانده، کمک او، در این مراسم حاضر می شود.
    به گزارش نشریه آ. اس، سرمربی ماتادورها به دلیل رابطه تیره اش با فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه رئال، قصد ندارد در مراسمی که برای بزرگداشتش برگزار می شود، شرکت کند.
    گرانده، کمک دل بوسگه در گفتگو با آ. اس گفت:" فکر می کنم در این مراسم تنها قرار است از ویسنته تقدیر شود؛ هرچند کمی دیر اما تصمیم خوبی است.
    منطقی ترین تصمیم تقدیر از او و همه هواداران تیم در سراسر دنیاست زیرا ما به همه طرفداران مان مدیون هستیم، همه کسانی ما در این قهرمانی تاثیرگذار بودند.
    ما با هم در مورد مراسم صحبت کردیم و او به دلایلی شخصی قصد ندارد در این مراسم حضور پیدا کند."
    دل بوسکه بین سال های 1999 تا 2003 هدایت رئال را برعهده داشت و با این تیم دو بار قهرمان لالیگا و دو بار قهرمان چمپیونزلیگ شد اما نامهربانانه از این باشگاه کنار گذاشته شد.

goal.com

22. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

صفحه 31 از 141 نخستنخست ... 2129303132334181131 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)