به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم
چمبرلین: میتوانم تاثیرگذار باشم.
چمبرلین میخواهد با تمرین و تلاش سخت خود را به ترکیب اصلی برساند
چمرلین 18 ساله تابستان امسال از تیم دسته اول ساوتامپتون به آرسنال آمد، او در 2 بازی که از ابتدا برای آرسنال انجام داده 2 گل به ثمر رسانده. او احساس می کند با هر دقیقه تمرین و یا بازی کردن میتواند بهتر کار کند.
" به توانایی های خود ایمان دارم و همیشه سعی میکنم از بازیها درس بگیریم."
" کار آسانی نیست، اما من در این فصل، فصل بعد و فصل بعدش سعی میکنم خود را بسازم و همیشه سخت در حال تمرین کردن خواهم بود."
" بازیکنان باکیفتی در تیم وجود دارد و در تمرینات از آنها چیزهای زیادی یاد میگیرم. با حضور بیشتر در بازیها میتوانم قویتر شوم."
چمبرلین در دو دیدار گذشته به عنوان وینگ راست بازی میکرد،جایی که والکات در آن بازی میکند. چمبرلین از اینکه بر سر این جایگاه با کسی که به هماهنگی بیشتر او در تیم کمک کرده، استقبال میکند.
" همیشه در رختکن کنار تئو هستم و او نکات زیادی را به من یاد میدهد، مخصوصا زمانی که تازه به اینجا آمده بودم."
" تئو از اینکه من از ساوتامپتون به اینجا آمده بودم، احساسم را درک میکرد. البته نه تنها او، بلکه تمام بچه ها به من کمک میکردند. اما من به تئو نگاه ویژه ای دارم چرا که در سمت راست بازی میکندو سعی کردم چیزهایی از او یاد بگیرم."
" خارج از زمین دوستیم اما برای قرار گرفتن در ترکیب رقابت میکنیم. فکر میکنم این به نفع تیم است و باعث میشود بازیکنان یک قدم رو به جلو بردارند."
" تصاحب جایگاه تئو والکات یا هر بازیکن دیگری برای من سخت است اما برای تصاحب آن تلاش میکنم و هر روز سخت کار میکنم تا چیزهای جدیدی از آنها یاد بگیرم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
ویرایش توسط David7 : 09-30-2011 در ساعت 17:12
چمبرلین و لانزبوری به تیم ملی دعوت شدند.
چمبرلین و لنزبوری میتوانند از ارکان تیم ملی زیر 21 ساله های انگلستان شوند.
استوارت پیرس، چمبرلین و لنزبوری را به تیم ملی انگستان در چهارچوب بازیهای مقدماتی جام ملتهای اروپا 2013 دعوت کرد.
الکس در پیرزی 4-1 با دادن 3 پاس گل نقش به سزایی در پیروزی تیمش داشت.
تیم زیر 21 ساله های انگلستان 6 اکتبر مهمان ایسلند هستند و 11 اکتبر به مصاف نروژ خواهند رفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آلمونیا رفت !
دروازبان اسپانیایی تیم آرسنال به صورت قرضی به وستهام پیوست .
وی که با تمام قوا توانست لمان را نیمکت نشین کند نتوانست در برابر ژسنی تاب بیآورد و نیمکت نشین جوانان لهستانی شد.
آلمونیا هفتیم بازیکن آرسنال است که در یک فصل فقط 14 بار بازی کرده است.
آلمونیا برای یک ماه به وستهام پیوسته است و باید منتظر باقی کار ماند.
آرسنال برای او آرزوی موفقیت میکند.
![]()
مردم انتظار نابودی ما را داشتند
شروع ضعیف آرسنال انتقادات فراوانی را به همراه داشت اما با این حال آرسن ونگر بار دیگر به حمایت از شاگردانش پرداخت.
شروع ضعیف آرسنال انتقادات فراوانی را به همراه داشت اما با این حال آرسن ونگر بار دیگر به حمایت از شاگردانش پرداخت.
" بعد از آن شروع ضعیف شاید مردم انتظار نابودی ما را داشتند اما باید بگویم که آنها هنوز ما را نشناخته اند."
" تیم ذهنیت قوی و خوبی دارد. ما متمرکز و با انگیزه هستیم و میدانیم تاتنهام ترکیب خوبی دارد و قطعا بازی دشواری را پیش رو خواهیم داشت اما اگر بهترین عملکرد خود را ارائه دهیم دچار مشکل نخواهیم شد."
یه روز خوب میاد ...
![]()
ونگر شایعات پیرامون ونپرسی را تکذیب کرد
آرسن ونگر شایعات پیرامون انتقال رابین فانپرسی به منچسترسیتی را تکذیب کرد.
صبح جمعه اکثر روزنامه ها خبر از علاقه مانچینی به فانپرسی برای جانشینی کارلوس توز دادند اما چند ساعت بعد آرسن ونگر تمام این شایعات را کذب اعلام کرد.
" اینها داستان سازی و دروغ است. واقعا حرفی برای گفتن وجود ندارد."
" هر کسی خواهان جذب بازیکنانم هست، من اینجایم و میتواند با من تماس بگیرید، شماره تلفنم را همگی دارید."
"نمیدانم چرا در مورد نقل وانتقالات صحبت میکنید. رابین تا 2013 با ما قرارداد دارد."
یه روز خوب میاد ...
![]()
هری ونگر را ستود
سرمربی تاتنهام در آستانه بازی روز یکشنبه از همتای فرانسوی خود حمایت کرد...
ونگر امروز پانزدهمین سالگرد حضور خود در آرسنال را تجربه کرد. این در حالی است که در شروع فصل آرسنال نتایج نا امید کننده ای مثل باخت 8-2 به منچستر یونایتد و 4-3 به بلکبرن کسب کرد و اعتراضات از ونگر شدت بیشتری گرفت، اما ردنپ می گوید این اعتراضات به ونگر که افتخارات زیادی در انگلستان به دست آورده بی رحمانه است.
"شما می دانید فوتبال چگونه است، چند بازی را می بازید و ناگهان آرسن ونگر به یک مربی ضعیف تبدیل می شود.
این مرد یک مربی عالی برای آرسنال بوده و من مطمئنم در سالهای آینده هم خواهد بود، خدا می داند مردم چه چیزهایی در مورد او در رسانه ها می گویند.
آنها مصدومیتهایی داشتند که باعث مشکل شد، فکر می کنم ورمالن مدافع میانی آنها یک بازیکن سطح بالاست، آنها او را در اختیار ندارند، از نظر من او یک بازیکن فوق العاده است."
ردنپ در شش باری که هدایت تاتنهام را در داربی های شمال لندن در لیگ برتر در اختیار داشته فقط یک بار شکست خورده است و از کسب سه امتیاز در آخر هفته مطمئن است.
"شکست دادن آنها سخت است اما ما هم تیم بسیار خوبی هستیم پس من برای شکست دادن هر تیمی برای تیمم شانس قائلم.
من به تیم خودمان ایمان دارم، حس می کنم بازیکنان خوبی اینجا داریم، اسکات پارکر و آدبایور به اینجا آمده اند و تفاوت عظیمی برای ما رقم زدند.
ساندرو از مصدومیت طولانی مدت خود بازگشته است، او بازیکن خوبی است پس ما قوی تر به نظر می رسیم."
ردنپ مطمئن است که آدبایور اشتباه دو سال پیش خود را تکرار نخواهد کرد و آن خوشحالی عجیب خود را دوباره انجام نخواهد داد.
"مطمئنم که او این کار را تکرار نخواهد کرد، فکر می کنم او از آن بابت عذرخواهی کرده است، او هنوز احترام زیادی برای آرسنال قائل است اما حالا از بودن در اینجا لذت می برد، او بازیکن تاتنهام است.
من هیچ وقت در این مورد با او صحبت نکرده ام،امیدوارم که او دو گل به ثمر برساند، امیدوارم او روی زانوهایش بنشیند و خوشحالی کند.
مطمئنم که آخر هفته به او توهین خواهد شد اما او فقط باید روی بازی خودش تمرکز کند.
شما نمی توانید به آن واکنش نشان دهید، او این را پشت سر خواهد گذاشت، هواداران در تمام دنیا به بازیکنان لقب هایی می دهند تا زمانی که آنها در جبهه مخالفشان باشند."
یه روز خوب میاد ...
![]()
ونگر: پانزده سال دیگر می مانم
آرسن ونگر می گوید اگر شرایط مهیا باشد دوست دارد پانزده سال دیگر نیز سرمربی آرسنال باشد...
مرد فرانسوی توپچی ها که پانزده سال است هدایت آرسنال را به عهده دارد در مورد اینکه تا چه زمانی می خواهد کارش را ادامه دهد گفت:
"من برای 10 یا 15 سال آینده آماده ام، اما این در درجه اول به باشگاه بستگی دارد، اینکه آنها می خواهند من بمانم؟
پس از آن به سلامتی خودم بستگی دارد چون برای بودن در چنین سطحی شما باید سلامت کامل داشته باشید، برای بردن بازیهای فوتبال انرژی زیادی نیاز دارید."
تیم ونگر در چهارده سال گذشته همواره در جمع چهار تیم بوده و در لیگ قهرمانان نیز حضور مستمر داشته، به هر حال او شش فصل است که موفق به کسب هیچ جامی نشده است، او می گوید به دنبال جام است ولی استراتژی او همچنان بلند مدت است.
"خیلی دلم برای بردن جامها تنگ شده است، برای اینکه دوباره آن را به دست آورید فقط یک راه دارید، مبارزه کنید و دوباره آنها را برنده شوید.
اما احساس می کنم چیزی که خیلی مهم است این است که باشگاه را از یک باشگاه سطح بالا به باشگاهی با آینده ای شگفت انگیز و روشن تبدیل کنیم همراه با ارزشهایی که در این ورزش مهم هستند.
همچنین ما در اینجا سبک بازی خودمان را داریم و روشی که برای پرورش بازیکنان جوان به کار می بریم و به کسانی که لایق آن هستند شانس می دهیم، برای من این کارها نیز در تاریخ باشگاه بسیار مهم خواهد بود."
یه روز خوب میاد ...
![]()
ونگر: اهمیت دربی را زود متوجه شدم
آرسن ونگر می گوید از همان ابتدای حضورش در آرسنال از اهمیت دربی شمال لندن با خبر شده است...
ونگر که حالا پانزده سال در آرسنال حضور داشته این هفته همراه با تیمش به وایت هارتلین می رود تا دربی شمال لندن با تاتنهام را برگزار کند، او می گوید تنها پس از گذشت 48 ساعت اهمیت این بازی را درک کرده است.
"من بعد از دو روز از این قضیه مطلع شدم چون وقتی شما به پت رایس نگاه می کنید اهمیت این بازی را متوجه می شوید.
وقتی به اینجا آمدم نمی دانستم دربی شمال لندن چگونه است، فکر می کردم می دانم ولی وقتی آن را تجربه می کنید کاملا حس متفاوتی دارد.
در انگلستان دربی هایی وجود دارد که واقعا حساس هستند، آرسنال-تاتنهام،لیورپول-اورتون،منچستر یونایتد-منچستر سیتی.
با توجه کردن به حالات پت رایس می توانید ببینید که وقتی دربی پیش روست همه اضطراب دارند، بازیکنان هم اهمیت این بازی را درک می کنند."
یه روز خوب میاد ...
مرتساکر آماده اولین دربی
مدافع آلمانی توپچی ها بی صبرانه منتظر بازی تاتنهام است..
غول ژرمن توپچی ها که در روزهای پایانی نقل و انتقالات تابستان به آرسنال پیوست روز یکشنبه اولین داربی خودش را تجربه خواهد کرد و از این بایت هیجان زده است.
"این اولین بازی خاص من برای آرسنال است، افراد زیادی در این مورد با من صحبت کرده اند، اینکه چه قدر این بازی مهم است و اینکه چه تجربه خاصی خواهد بود و من منتظر این بازی هستم.
این یک بازی بسیار مهم برای آرسنال و برای من است، چنین دیداری در آلمان وجود ندارد. شما نمی توانید بازی برمن و هامبورگ را با این بازی مقایسه کنید چون آنها از یک شهر نیستند بنابراین دربی لندن بزرگتر از آن بازی است."
مرتساکر در مورد مشورتهایی که از دوستانش در آلمان دریافت کرده نیز صحبت کرده است.
"ینس توصیه هایی به من کرد، او از جام جهانی 2006 دروازه بان ما بوده است، او در مورد بازی ها در انگلستان با من صحبت کرده است، زندگی در لندن از زندگی در شهری کوچک در آلمان خیلی سخت تر است، همچنین من توصیه هایی از سیلوستره هم داشتم، کسی که سال گذشته در کنارش بازی کردم.
آنها به من گفتند لیگ برتر سخت تر، سریعتر و بسیار فیزیکی تر از المان است. من باید این توصیه ها را به سرعت به کار ببرم، امیدوارم در چند هفته آینده این اتفاق بیفتد."
ونگر: به بازی توجه کنید نه آدبایور
آرسن ونگر امیدوار است دربی شمال لندن به خاطر کیفیتش مورد توجه قرار گیرد نه به خاطر آدبایور...
مهاجم سابق آرسنال این بار با پیراهن تاتنهام رو در روی آرسنال قرار می گیرد، مطمئنا هواداران آرسنال که به وایت هارتلین می روند او را راحت نخواهند گذاشت، ونگر از هواداران می خواهد از خود احترام نشان دهند.
"شعارهای توهین آمیز چیزی است که شما آن را نمی خواهید، شما می خواهید هواداران تیم را به درستی حمایت کنند، تمام مسائل نفرت آمیز غیر قابل قبول است.
یک بازی فوتبال روزی شگفت انگیز است که همه باید از آن لذت ببرند و حتی با وجود یک جو خوب شگفت انگیز تر خواهد شد. پس می خواهیم هواداران خود را پشت تیم باشند و بقیه چیزها را فراموش کنند.
اگر بازی خوبی داشته باشیم تمام توجهات به خود بازی خواهد بود."
آدبایور در بازیهای اخیر خود برای تاتنهام سه گل به ثمر رسانده و ونگر می داند که مدافعانش باید مراقب او باشند.
"اینکه او چه قدر خطرناک ظاهر شود به ما بستگی دارد، به کیفیت ما و به اینکه چه قدر خوب می توانیم دفاع کنیم و حتی در شرایط بهتر به اینکه ما چه اندازه توپ را در اختیار خواهیم داشت."
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)