Design & Developed BY Patira

صفحه 31 از 82 نخستنخست ... 2129303132334181 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 301 تا 310 , از مجموع 828

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

منتظرم یووه را در اوج ببینم
    از یک هم تیمی قدیمی به یک مربی که پس از چند سال روی نیمکتی می نشیند که او نیز مدتی روی آن نشت و موفق شد. هر چند که خیلی زود پست مربیگری یوونتوس را ترک کرد اما تیفوسی های این تیم او را شایسته مربیگری یوونتوس دانستند و همیشه از او به نیکی یاد کردند.

دیدیه دشان، بازیکن و مربی سابق یووه که در فصل 2007 زمانی که بانوی پیر به سری B تبعید شد هدایت این تیم را به عهده گرفت در حالی که این فصل مربی مارسی خواهد بود برای انتونیو کونته، هم تیمی سابقش ارزوی موفقیت کرد
    وو
    " با انتونیو در خصوص امائوری صحبت کردم، مهره ای که در المپیک مارسی نیز به دنبالش بودم. اما متوجه شدم که انتونیو انگیزه های زیادی دارد و همچنین تجربه بالایی بنابر این منتظرم تا بار دیگر یوونتوس را در اوج ببینم. "

دشان افزود: می توان یوونتوس زیبایی را با کونته دید. یووه ای که سرعتی و زیبا بازی می کند. با یک تماس تلفنی انگیزه های زیاد او را حس کردم می دانم که می توانم و منتظرم که یوونتوس یک بار دیگر به بزرگی برگردد و من این تیم را در اوج قدرت ببینم.

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

2. 5 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

یوونتوس می تواند زیگلر را واگذار کند
    مهلت نقل و انتقالات فوتبال اروپا در پایان اگوست به اتمام رسید اما بر اساس تصمیمات یوفا تعدادی از کشورهای این اتحادیه می توانند تا هفته ی آینده به خریدهای خود ادامه دهند.

البته کشورهای صاحب نام همچون ایتالیا - انگلیس و اسپانیا زمان ترانسفر خود را پایان یافته می بینند اما کشورهایی نظیر ترکیه زمان متفاوتی را برای نقل و انتقالات خود در اختیار دارند.

بر همین اساس باشگاه های ترکیه ای می توانند از تمامی تیم های حاضر در اتحادیه ی اروپا بازیکنان مد نظر خود را جذب کنند و بر همین اساس پرونده ی انتقال زیگلر به تیم های ترکیه ای به جریان افتاد.

بر اساس گزارش رسانه های ایتالیا زیگلر در نزدیکی ترکیه و باشگاه فنرباغجه می باشد و حتی توافقات نهایی میان سران دو باشگاه نیز صورت گرفته و بازیکن سوئیسی یووه با قرارداد قرضی به مبلغ 1 میلیون یورو راهی فنرباغچه خواهد شد.

Alessandro Del Piero

4. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

سر الکس فرگوسن: در ایتالیا تنها یوونتوس شایسته ی احترام
    سر الکس فرگوسن سرمربی افسانه ای باشگاه منچستر یونایتد انگلیس در مصاحبه با شبکه ی اسکای اسپورت به تمجید از سیاست های باشگاه یوونتوس ایتالیا پرداخت و انها را شایسته ی احترام خواند.

فرگوسن در مصاحبه با خبرنگاران گفت: "در این فصل از رقابت های سری آ تنها بازی های یوونتوس را دنبال خواهم کرد. تنها تیمی که در ایتالیا دارای سیاست نوآورانه اروپایی است."

"علاوه بر حضور مربی مدرن و بازیکنان ایده ال انها خریدهای خوبی نظیر الیا و ووچینیچ را داشته اند که می تواند برای انها بسیار مفید باشد."

"در گذشته سری آ برایم خسته کننده بود اما اکنون صادقانه می گویم رئیس انیلی در حال انجام کارهای بسیار بزرگ و عالی برای هواداران و تیفوسی های یووه است.

Alessandro Del Piero

6. 5 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

ناراحتی سران یوونتوس از دست آمائوری
    جوزپه ماروتا مدیر اجرایی یوونتوس از اینکه آمائوری مهاجم این باشگاه پیشنهاد پیوستن به مارسی را رد کرده ناراحت است.

انتظار می رفت آمائوری که جایی در برنامه های آنتونیو کونته سرمربی تیم ندارد تابستان این تیم را ترک کند اما او پیشنهاد پیوستن به مارسی را به دلیل کاهش دستمزدش رد کرد.

آمائوری سالیانه 3.8 میلیون یورو دستمزد از یووه می گیرد اما مارسی این دستمزد را به او نمی دهد و به همین دلیل مهاجم برزیلی پیشنهاد این باشگاه را رد کرد.

گفتنی است یکی از اختلافات اتحادیه بازیکنان فوتبال با فدراسیون فوبتال ایتالیا این بود که بازیکنان به دلیل مسائل مربوط به دستمزدشان پیشنهاد دیگر باشگاه ها را رد می کنند.

Alessandro Del Piero

8. 5 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495
    تشکر شده 1,446 در 387 پست

گل خوردن كافي است

سنگربان يووه كه به همراه تيم ملي كشورش در جزاير فارو به سر مي برد تا عصر امروز برابر اين تيم به ميدان رود ابراز اميدواري كرد كه اتزوري در اين كشور به برتري برسد. جان لوئيجي بوفون در اين خصوص گفت

" انگيزه بازي كردن براي من ارزش زيادي دارد و من در حال حاضر انگيزه بالايي دارم. ايتاليا پيش از اين در جام جهاني مغلوب شد اما حالا زماني براي از دست دادن نيست. مي خواهيم تا پايان ادامه دهيم و من نيز مي خواهم همراه اين تيم باشم. "

بوفون به شرايط تيم پرندلي اشاره كرد: همه چيز خوب و عالي ست. بازيكنان خوب تمرين كردند و از توان و هماهنگي خوبي نيز برخورداريم. نمي خواهم گلي دريافت كنم، گل خوردن كافي ست.
    بايد نهايت قدرت خود را نشان دهيم و براي بازي آينده نيز شايسته حاضر شويم و در ايتاليا و شهر پارما حضور موفقي داشته باشيم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. کاربر روبرو از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

تحلیل فنی نقل و انتقالات باشگاه یوونتوس

نقل و انتقالات تابستانی برای بانوی پیر به اتمام رسید و ماروتا مدیر ترانسفر یووه معتقد است مدیران یوونتوس تمامی تلاش خود را برای خرید بازیکنان ایده ال کونته سرمربی یووه انجام دادند.

بهترین خرید
    میرکو ووچینیچ : هدف یووه بعد از ناکامی در جذب روسی و آگوئرو. میرکو به عنوان جایگزینی بسیار ارزان تر ولی خیلی نزدیک از لحاظ کیفیت به یووه امد. شاید عدم ثبات بازی اش در رم خسته کننده بود ولی این ملی پوش مونته نگرو بدون شک توانایی هایی زیادی برای نشان دادن دارد.

سوال برانگیز ترین خرید
    ریتو زیگلر : بازیکنی مورد نظر دل نری بود که به صورت آزاد به یووه آمد. زیگلر در اردوی پیش فصل نتوانست عملکرد متقاعد کننده ای داشته باشد و یووه حتی به فکر فروش او نیز افتاد. درحالی که کونته نیز در برنامه هایش او را جواب نداده، او نمی تواند پاسخی برای حل مشکل دفاع چپ یووه باشد.

با ارزش ترین خرید از لحاظ مالی
    امانوئله جاکرینی : به صورت مالکیت اشتراکی و تنها با 3 میلیون یورو به یووه آمد، و می تواند ابزار با ارزشی برای کونته باشد. کونته عادت دارد در جریان بازی وینگرهای خود را عوض کند و جاکرینی یک گزینه ی خوب و مفید برای تمام پست های تهاجمی است.

بازیکنی که از دست رفت
    سرخیو آگرو : یووه از ابتدای فصل این مسئله را پنهان نمی کرد که به دنبال یک ستاره است و گزینه ی اول آن ها سرخیوست. اما هزینه ی بالای جذب او همیشه این انتقال را غیرمحتمل نشان می داد، خصوصا به دلیل اینکه یووه در بازی های اروپایی حضور نداشت و او نیز نهایتا به منچستر سیتی پیوست.

بازیکنی که حتما باید می گرفتند.
    مانوئله وارگاس : به جای خریدن 3 هافبک چپ، یک ایده می توانست این باشد که یوونتوس یک بازیکن جواب داده در سری آ را بخرد و آن شخص می توانست وارگاس باشد. بازیکنی که مدتی شنیده میشد به یوونتوس نزدیک است ولی در نهایت تنها یک فرصت از دست رفته بود.

بازیکنی که جایش خالی خواهد بود
    البرتو اکویلانی : شاید او حداقل به اندازه ای که قراردادش دائمی بشود در فصل گذشته از خود چیزی نشان داد ولی با آمدن پیرلو و کونته این انتقال بهم خورد. شاید یووه در حال حاضر جای خالی او را حس نکند ولی در آینده یک اکویلانی آماده و روی فرم بازیکنی نیست که به این راحتی ها باشگاهی از دست بدهد. قهرمان فصل پیش ایتالیا، میلان، او را به خدمت گرفت.

نتیجه : شاید 2 یا 3 خرید یووه خرید های مطمئنی به نظر برسند ولی تیم غیر متوازن یووه هنوز متوازن نشده. ضعیف ترین بخش تیم یووه خط دفاع است به دلیل اینکه آن ها یک مدافع کم دارند و مدافعین کناری خوبی نیز در اختیار ندارند. از طرفی دیگر عدم توانایی ماروتا در فروش بازیکن باعث شده خط حمله بسیار شلوغ باشد. و همچنان سوالی وجود دارد که آیا پیرلو به درد سبک بازی کونته می خورد یا خیر. همه ی این سوال ها در جام پیش رو به عملکرد ماروتا پاسخ خواهند داد

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

12. 3 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

در فینال 96 طرفدار یوونتوس بودم

هلندی تازه وارد یوونتوسی ها در کنفرانس خبری نخست خود از اینکه 9 سال است هوادار یووه شده و برای بازی در کنار الساندرو دل پیرو بی تابی می کند خبر داد. الیرو الیا که در فینال سال 96 لیگ قهرمانان اروپا به یوونتوس و الکس دل پیرو علاقه مند شد تاکید می کند که در ان سال نیز با وجود حضور یک تیم هلندی برابر یووه، هوادار بانوی پیر اروپا بوده.

" در فینال 96 و رقابت یووه و آژاکس من طرفدار یوونتوس بودم. از 9 سال پیش یک یوونتوسی واقعی ام. برای من دل پیرو همیشه یک سنبل و الگوی بزرگی ست. یک بازیکن فانتزی با خصوصیات خاص خود. به زودی الکس را خواهم شناخت، در وینوو و در زمین بازی همراه او خواهم بود و به پندها و راهنمایی های او گوش خواهم داد.

بازیکنان زیادی در خصوص رفتار و منش دل پیرو صحبت کردند و حالا واقعا خوشحالم که در کنار او برای یووه بازی می کنم. به هر حال شناخت او برایم هیجان انگیز است و البته هیجان حضور در این تیم و شناخت دیگر هم تیمی هایم. "

وی به علاقه خود به راوانلی نیز اشاره کرد: خوشحالم که او را نیز امسال می بینم. به هر حال راوانلی در کنار دل پیرو برای من الگوی های بزرگی محسوب می شدند. در زمین تلاش می کنم که به مانند راوانلی بازی کنم و نمایش خوب او را همیشه در ذهن دارم

14. 4 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    دالگلیش
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    علی

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    495

یوونتوس را به بایرن مونیخ ترجیح دادم

او را بايد يكي از بهترين خريدهاي تابستاني فوتبال اروپا بدانيم. هافبك شيليايي كه با 24 سال سن توان و قدرت بالايي دارد و سرانجام در ميان رقابت يوونتوس و بايرن مونيخ به تيم ايتاليايي پيوست تا همراه پيراهن سياه و سفيد اين تيم به چهار سال همراه با موفقيت بيانديشد. آرتور ويدال، مهره تازه خريداري شده يووه، هافبكي بازي ساز، قدرتمند و خلاق است كه وجودش براي هر تيم و مربي اي ارزشمند خواهد بود. او در گفت و گو با روزنامه «گاتزتادلواسپورت» تاكيد كرد كه يوونتوس پديده و تيم مجذوب كننده امسال است.

آرتور ويدال، چه احساسي از آنچه كه انجام داديد داريد؟
    حس زيبايي. از شرايط جديدم شگفت زده شدم و البته خوشحالم از انتخابي كه داشتم. اينجا همه چيز حرفه اي است و مجموعه اي كاملا هماهنگ و آشنا به محيط و خواسته هاي جامعه يووه. هم تيمي هاي بزرگ و يك مربي واقعا عالي.

در خصوص كونته چه نظري داريد؟
    او با روحيه اي خستگي ناپذير كار مي كند و ما اين روحيه را زمين كاملا حس مي كنيم. با بازيكنان زياد صحبت مي كند و به دنبال تاكتيك تيمي است و به نمايش روان و قدرتمند تيم مي انديشد. او شايسته مربيگري يوونتوس است.

سيستم 4-2-4 كونته مي تواند سخت باشد. ترديدهايي در اين خصوص وجود دارد.
    به هر حال ما مسائل تازه اي را تجربه مي كنيم، سيستمي كه به سيستم گذشته اي كه بازي مي كردم شباهت ندارد اما در اين سيستم بازي تهاجمي مورد توجه است. مربي تصميم مي گيرد كه ما بايد سيستمي را بازي كنيم هر چند كه بستگي به بازيكناني كه در تركيب تيم هستند، دارد.

پستي كه ترجيح مي دهيد؟
    من هافبك مركزي هستم و براي 4 سال در ليگ آلمان در ميانه ميدان بازي كردم. در اين پست با سرعت بازي مي كنم.

اين نقش را در يووه پيرلو به عهده خواهد گرفت، واقعا يك بازيكن خوش تكنيك و خوش كلاس است.
    پيرلو بازيكن بسيار قدرتمندي است اما ما مي توانيم در كنار يكديگر بازي كنيم. به اندازه كافي قدرت و توان دارم و مي توانم به او كمك كنم. من از تمرين و مبارزه نمي ترسم و خسته هم نمي شوم. من جنگنده هستم.

بايرن به دنبال خريد شما بود اما شما يوونتوس را انتخاب كرديد. به چه علت؟
    براي اينكه يوونتوس باشگاهي است كه بازيكنان قدرتمند و بزرگي داشته و دارد. من اينجا بازيكناني نظير دل پيرو، بوفون و پيرلو را در كنارم مي بينم. پديده هايي كه به من كمك مي كنند و مي توانند براي آينده من مفيد باشند. نصيحت ها و راهنمايي هاي اين بزرگان براي من ارزش زيادي دارد. براي يك بازيكن بازي كردن در كنار اين بزرگان فرصت بزرگي است، مي توانم در كنار آنان رشد كنم و حرفه اي تر شوم.

اما بايرن هم براي خريد شما هيچ كوتاهي نكرد. در اين تيم نيز مهره هاي خوش تكنيك بازي مي كنند.
    اما يووه، يووه است. مي خواستم فوتبالي كه به فرهنگ من نزديك تر است را داشته باشم. فوتبال ايتاليا به فوتبال كشور من نزديك است. هر دو لاتيني هستيم، مگه نه؟

زامارانو و سالاس از اين انتقال استقبال كردند.
    اين دو بزرگ ترين فوتباليست هاي شيلي اند و دو الگوي مهم براي فوتبال كشورم.

اما مهره هاي محبوب اين روزهاي فوتبال شيلي، شما و سانچس هستند؟
    شايد من و سانچس محبوب ترين باشيم. يووه وبارسلونا بزرگ ترين و جذاب ترين تيم هاي فوتبال براي مردم كشورم هستند.

مسوليت بزرگي به عهده شماست.
    نمي دانم اما پسران بسيار زيادي در كشور من فوتبال را به خوبي بازي مي كنند. اميدوارم كه بتوانم با كمك يووه به رشد فوتبال كشورم كمك كنم. مي توانم اينجا تبديل به بازيكن بزرگي شوم و باعث غرور هموطنانم شوم.

يووه از ميلان و اينتر در رده بالاتري قرار دارد؟
    ما از روش و سيستم خاص فوتبال ايتاليا صحبت مي كنيم. ميان سه باشگاه بسيار مهم اين كشور. شايد در نگاه نخست ما كمي عقب تر از ميلان باشيم اما در حال تمرين و تلاش بسيار زيادي هستيم تا شرايط ايده آل را به دست بياوريم. در حال رشديم و تيفوسي هاي باشكوه و با حساس ما با حمايت هاي هميشگي شان ما را با انرژي و روحيه اي بالا به ميدان مي فرستند تا يووه يك بار ديگر تاريخ باشكوه خود را از سر گيرد. ما با همكاري و كمك يكديگر يكبار ديگر از همه تيم ها سرتر و بالاتر خواهيم بود

16. 3 کاربر از پست مفید ALI_JUVE تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

آمائوري و رد پيشنهاد فنرباغچه
    در چند اخیر شایعات زیادی در مورد جدایی این بازیکن 31 ساله از یوونتوس منتشر شد اما او بعد از رد پیشنهاد باشگاه مارسی، از انتقال به فنرباغچه نیز استقبال نکرد.

مدیر برنامه های او در گفتگو با توتو اسپورت گفت:" اگر تنها موضوع پول مطرح بود، آمائوری این پیشنهاد را قبول می کرد. او روز چهارشنبه تصمیمش را گفت و در یوونتوس ماند."

این مهاجم سابق پالرمو نیم فصل دوم فصل گذشته را در پارما سپری کرد و گفته می شود در برنامه های آنتونیو کونته نیز جای ندارد.

سايت ورزش
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

18. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

ItaliaChelseaShahinBoushehr

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

می خواهم به بازیکن محبوب هواداران تبدیل شوم

انگيزه هاي بالايي براي نمايش و حضوري موفق در يووه دارم و مي توانم بهترين عملكرد را در اين تيم داشته باشم. من آماده ام تا براي كونته مهره اي موثر باشم. امانوئله جاكريني كه به تازگي بيانكونري شده در گفت و گوي تلويزيوني خود باشبكه يوونتوس با تاييد مطالب بالا تاكيد كرد كه با يووه به اهدافش مي رسد.

"رويايي كه انچه در حال حاضر دارم را در سر داشتم. بهتر از اين نمي شد. هرگز فكر نمي كردم كه چنين شود و حالا بي اندازه خوشحالم. مي توانم در تيمي كه در اروپا و ايتاليا بيشترين افتخارات را كسب كرده بازي كنم. تيمي محبوب در جهان كه به اوج گيري مجدد مي انديشد.

اين تيم براي پيروز شدن مبارزه خود را از سر گرفته و سخت تمرين مي كند تا با مربي جديدش به خواسته هايش برسد. در ميان تيم هاي ايتاليا، حرفه اي ترين هستم. قدرت و سرعت بازيكنان اين تيم بالاست و همه مي توانيم در كنار يكديگر به موفقيت تيم كمك كنيم.

خواسته من در كنار انگيزه هايم مي تواند نشان دهد كه اماده حضور در رقابت ها هستم و مي خواهم براي كونته موثر باشم. خرسندم كه كونته مرا انتخاب كرد. در تمرينات يووه لذت مي برم و اميدوارم هر چه زودتر به ميادين برگرديم. "

جاكريني در خصوص سيستم يوونتوس نيز گفت: سال گذشته با سيستم 3-3-4 بازي مي كرديم و توانستم 7 گل به ثمر برسانم شايد در سيستم 4-2-4 از دروازه دور باشم و گل هاي كمتري بزنم اما اميدوارم تيم نتيجه بگيرد و ميل گلزني تيم چنان بالا باشد كه امار گلزني مان بيشتر باشد. من به دنبال رضايت مجموعه و هواداران هستم.

20. 3 کاربر از پست مفید amin_20 تشکر کرده اند .

صفحه 31 از 82 نخستنخست ... 2129303132334181 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)