Design & Developed BY Patira

صفحه 31 از 470 نخستنخست ... 2129303132334181131 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 301 تا 310 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    کریم باقری_علی پروین_علیرضا حقیقی
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

SpainPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,926 در 696 پست

perspolis پروين:استيلي توانايي به اوج رساندن تيم را دارد

سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس تهران معتقد است که حميد استيلي توانايي به اوج رساندن اين تيم را در ليگ يازدهم دارد.

به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس علي پروين با اشاره به شعارهاي هواداران از اواسط بازي در برابر شهرداري تبريز عليه تيم، بازيکنان و کادر فني سرخپوشان، گفت:''هواداران پرسپوليس بايد شان تيم و کادر فني را رعايت کنند و صبور باشند. خيلي از تيم‌ها بوده‌اند که اول فصل را خوب شروع نکردند اما پايان فصل قهرمان شدند يا مقام شايسته‌اي کسب کردند.''
    پروين با حمايت از حميد استيلي، افزود:'' حميد استيلي را نبايد سيبل قرار داد. احساس مي‌کنم شيطنت‌هايي در کار است که استيلي و اين پرسپوليس را خراب کنند.''
    وي ادامه داد: ''استيلي مديريتش را دارد که اين تيم را جمع و جور کند. من هم به حميد گفتم هر کاري از دستم بر بيايد براي کمک به او انجام مي‌دهم. استيلي شاگرد خودم بوده و همانند بچه خودم است. هر کاري براي سربلندي‌اش از دستم بر بيايد برايش انجام مي‌دهم.''
    سرمربي اسبق تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به عملکرد اين تيم در بازي‌هاي ابتدايي ليگ، تصريح کرد:'' پرسپوليس شايد خوب کار نکرده باشد اما بايد دليل خوب بازي نکردنش را پيدا کرد. اول اينکه اول فصل است و بايد صبر کرد. اين تيم با تغييراتي مواجه بوده و نياز به زمان دارد.''
    وي اظهار داشت: ''آن پرسپوليس رويايي که هوادار انتظار دارد از اول حمله کند سال‌هاست ديده نشده. شرايط فوتبال عوض شده است. اما اين پرسپوليس ابزارش را دارد و هواداران بايد متحد باشند و اجازه ندهند برخي‌ها از اول فصل شيطنت کنند. بايد از تيم حمايت کرد و شرايط استرس زا براي بازيکنان به وجود نياورد. جذابيت‌هاي فوتبال به همين بالا و پايين هاست و تيمي نتيجه مي‌گيرد که با صبر و حوصله کارش را جلو ببرد.''
    علي پروين به اهميت شناخت کادر فني از تيم اشاره کرد و گفت:'' به نظر من استيلي مي‌تواند اين تيم را جمع کند فقط بايد کمي دقت کند و شرايط تيمش را بشناسد و بازيکنان را از لحاظ بدني به شرايط ايده‌آل برساند. اين تيم بايد شاداب باشد و تزريق اين شادابي کار کادر فني است.''

الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
    بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
    این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
    توهم پری از این همه حفره های مادی
    خیابونا پر از مشتی کاسب پست
    پر از ادمای محتاج کاسه به دست
    پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
    که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده

3. 8 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

perspolis

کاظمیان : هیچ‌کس نمی‌تواند بین من و هواداران پرسپولیس تفرقه بیندازد

پرسپولیس اف سی : جواد کاظمیان در مورد اظهاراتش مبنی بر مقایسه هواداران پرسپولیس با مردم کوفه گفت: ابتدا باید بگویم در اولین حضورم در پرسپولیس پس از مدت‌ها از سوی هواداران غافلگیر شدم و با وجود اینکه انتظار نداشتم اما این اتفاق افتاد. همیشه گفته‌ام هواداران پرسپولیس باعث شدند که من جواد کاظمیان شوم اما متاسفانه حرف آخر بازی که درباره هواداران پرسپولیس زدم کمی بد برداشت شده بود.
    وی ادامه داد: منظور من از حرف‌هایم در انتهای بازی هواداران پرسپولیس نبودند بلکه منظورم تعدادی تماشاگرنما بودند که قصد بر هم زدن تمرکز تیم را داشتند. ۷۰ هزار نفر در ماه مبارک رمضان به ورزشگاه آمده بودند و بعد از علی کریمی من را مورد لطف خود قرار دادند. پس من هم باید به این تشویق‌ها افتخار کنم.

کاظمیان خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی مطبوعات بعد از این اظهارات سعی کردند من را در مقابل هواداران پرسپولیس قرار دهند. شاید برخی‌ها فکر نمی‌کردند که این طور مورد لطف هواداران قرار گیرم به همین دلیل مثل اینکه خوششان نیامده است. مصاحبه‌ام در پایان بازی با رسانه‌های تصویری بود و حالا برخی‌ها فرصت را غنیمت شمردند تا من را در برابر هواداران پرسپولیس قرار دهند اما آقایان مطمئن باشید با این کارها با جایی نخواهد رسید. اگر بی احترامی به هواداران کردم معذرت خواهی می‌کنم اما منظورم هواداران پرسپولیس نبودند.
    این بازیکن یادآور شد: قول می‌دهم که روز به روز بهتر می‌شویم. روزهای سخت را پشت سر خواهیم گذشت و همین الان هم اتفاق خاصی نیفتاده است. بعد از دوران بگوویچ این تیم پرسپولیس یکی از بهترین‌ها است و قطعا حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.
    کاظمیان با انتقاد از برخی از روزنامه‌ها گفت: در این بین چند روزنامه بودند که بی‌رحمانه به من حمله کردند و اسلحه خود را هواداران قلمداد می‌کنند اما این طور نیست. جواد کاظمیان همیشه مدیون هواداران پرسپولیس است و فاصله‌ای که می‌خواهند بین من و آنها بیندازند به هیچ عنوان رخ نخواهد داد. با بازی‌های خوب برای پرسپولیس و گلزنی جواب اعتماد هواداران و مسئولان باشگاه را خواهم داد و فقط به عنوان یک فرد کوچک از جامعه پرسپولیس از تمام هواداران که باید در روزهای سخت بیشتر یار و یاور پرسپولیس باشند می‌خواهم ما را تنها نگذارند. ما روی آنها حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

5. 10 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

perspolis

یادداشت روز / پرسپولیس استیلی یک علی دایی کم دارد

معلوم نیست 16 مورد سانتر پرسپولیس برای کدام بازیکن قد بلند و سرزن پرسپولیس صورت میگرفت

سایت گل - سرانجام پس از کش و قوس فراوان اعضای کمیته فنی پر سپولیس نام حمید استیلی را از داخل گوی خارج کردند تا سرپرست موقت هم از ته دل نفس عمیقی بکشد . مقدمات رفتن شهریار جور و رفیق شفیق سر پرست موقت سر مربی پرسپولیس شد .
    از دست ندهید

اگر قرار باشد که که باخت های پیاپی پرسپولیس و نتایج دور از شان را بهانه قرار داده و به کادر فنی پرسپولیس اشکال بگیریم باید که بدور از احساس و تعصب و بر مبنای منطق و دلایل فنی مدرکی برای ارائه داشته باشیم. بر همین مبنا برای اولین بار آنالیز بازی تیمهای پرسپولیس و شهرداری تبریز را تنظیم نموده ام که نیمه مربیان را به هواداران می سپارم تا آنها بدانند که چرا پرسپولیس علی رغم برتری می بازد؟ قرار نیست با یک اشتباه بازیکن یا یک دریبل اشتباه سکوهای ورزشگاه آبستن حوادث شود . لطفا به این آنالیز توجه فر مائید .
    در نیمه اول بازیکنان پرسپولیس تعداد 223 بار توپ سالم را پاسکاری کردند و مالکیت توپ را در اختیار داشتند .یعنی هر دقیقه 5 پاس سالم و در مقابل 65 بار با پاس اشتباه تیم از حالت تهاجمی خارج و وارد فاز دفاعی گردید.بیشتر پاس های سالم در یک سوم دفاعی پرسپولیس و میانه زمین صورت گرفت که هر چه به یک سوم دفاعی تیم حریف نزدیکتر میشد، آمار پاس ها رو به افول میرفت . و اوج پاسکاری ها هم از تعداد 9 پاس فرا تر نرفت . براساس هایلات های موجود بیشتر منطقه حرکتی بازیکنان پرسپولیس در میانه زمین و جناحین حریف صورت پذیرفت که جناح راست خطوط حرکتی بیشتری را نشان میدهد .
    جالبترین قسمت آنالیز پرسپولیس در نیمه اول برمیگردد به تعداد و نقاط فرود توپ در محوطه جریمه حریف میباشد که شامل 37 مورد است که در علامتگذاری ها تقریبا تمامی محوطه جریمه حریف توپی از طریق هوائی یا زمینی فرود آمده که نتیجه ای برای پرسپولیس در بر نداشته. اتخاذ تاکتیک 433 از سوی استیلی در مقابل 451 شهرداری تبریز بازی را دچار گره ای کرده بود که حتی با سه شوت نواخته شده نیز این گره باز نشد .
    سه مهاجمی که مثل آب خوردن فرصت ها را یکی بعد از دیگری از دست میدادند .
    در مقابل شهرداری با حوصله و پرس راههای نفوذ را بسته بود و جالب اینکه در منطقه چپ پرسپولیس و عمق دفاع آنها علاقه به نفوذ و شوتزنی نشان میدادند که جناح راست پرسپولیس را نیز برای این کار چند بار مزه مزه کرد و با بی دقتی مهاجمانش یکی دو فرصت عالی را هدر داد هایلایت های این تیم هم بیشتر زاویه حرکتی میانه زمین و جناحین و عمق پرسپولیس را نشان میدهد که آنچنان پر رنگ نیست بازیکنان شهرداری زیاد علاقه ای به مالکیت توپ نداشتند آنها در دستورات تاکتیکی خود بدو ن ضربات اضافه خود را به دروازه حریف نزدیک می کردند معلوم نیست 16 مورد سانتر پرسپولیس برای کدام بازیکن قد بلند و سرزن پرسپولیس صورت میگرفت .
    حقیقی با ضربه دروازه خودش بازی را آغاز میکرد و در جریان بازی با پرتاب های به راست یا شوت به میانه زمین آغاز گر بازی بود .در مقابل میرزاپور نیز شخصا با ضربه درواز بازی را آغاز میکرد و ارسال به میانه زمین در جریان بازی از جمله وظایف او بود در خط دفاع پرسپولیس نا هماهنگ و با تعلل عمل میکرد در جناح چپ ویا را ست بدلیل تاخیر در برگشت مدافعین میانی مجبور به خطا کاری میشدند . در خط میانی آمار توپگیری علی کریمی بیش از دیگران است .
    ضمن اینکه هر 5 کرنر پرسپولیس براحتی در نقطه ای فرود آمد که مدافعین میانی حریف با ضربات سر توپ را از منطقه خطر دور کردند . حالا با این تفاصیل نگارنده از القای نظرات شخصی خود خودداری مینماید اما براساس تدریس آکادمی چهار مورد را مجبورم ذکر کرده و قضاوت را به شما بسپارم که چرا پرسپولیس نتیجه نمی گیرد . فکر کنید شما هوادار محترم در نیمه مربیان با این آمار و ارقام دست به چه تغییر تاکتیکی یا انسانی می زدید .این چهار مورد را مرور می نمائیم .
    1_ استرس و فشار روانی حاکم بر مربی و بازیکن
    2_ عدم قابلیت و توانائی و باور بازیکن 3
    _ اتخاذ تاکتیک و ارنج نا منا سب از سوی مربی
    4_ عدم بازیخوانی و آچمز مربی در جریان بازی قضاوت با شما ؟

7. 8 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

پیش فرض نامه یک پرسپولیسی به فتح الله زاده !

سایت گل - تاکتیک تازه برخی از سایت های رسمی باشگاههای ایرانی انتشار نامه هواداران است . در این میان پس از آنکه علی فتح الله زاده در برنامه ورزش و مردم با مدیر فنی تیم پیروزی درگیری لفظی پیدا کرد ، از سوی یکی از هواداران پیروزی نامه ای در سایت باشگاه استقلال متشر شد که در آن یکی از هواداران پرسپولیس به تمجید از فتح الله زاده پرداخته است ! بخوانید و لذت ببرید : جناب آقاي فتح اله زاده مدير محترم باشگاه اسقلال، با سلام خدمت شما و آرزوي قبولي طاعات،من يكي از هواداران تيم قديمي و با سابقه پرسپوليس هستم كه به دليل صحبت هاي شما در برنامه ورزش و مردم">تصميم گرفتم تا اين نامه را برايتان ارسال كنم. فكر نمي كردم حرفهاي شما در مورد حميد استيلي بتواند تا اين اندازه روي من تاثير بگذارد اما گذاشت.من يكي از كساني هستم كه در بازي با شهرداري تبريز علي دايي را تشويق كردم تا اعتراضم را به حميد استيلي نشان دهم.الان اما پشيمانم. وقتي مدير عامل تيم رقيب از ضرورت فرصت دادن به مربي تيم من حرف مي زند،من بايد خود را پرچمدار حمايت از استيلي و مربيان پرسپوليسي بدانم. آقاي فتح اله زاده از شما ممنونم كه مرا به خودم و از آقاي حميد استيلي هم عذر خواهي مي كنم كه چرا عليه ايشان در ورزشگاه شعار دادم.آقاي استيلي ما از شما حمايت مي كنيم و اميدواريم كه بتوانيم با حمايت از شما تيم محبوبمان را دوباره بالاي جدول ببينيم. رقابت ما با استقلاليها اگرچه سر جاي خودش برقرار مانده اما رفاقتمان بايد بيشتر شود.فوتبال ايران نيازمند مديراني است كه رنگ ها را نبينند و حتي در فرصتهايي كه براي كري خواندن و تحقير كردن تيم رقيب دارند استفاده نكنند و اجازه بدهند اين جو سالم و اين رقابت سالم ادامه يابد.ممنون آقاي فتح اله زاده ،اميدوارم كه سايه شما بالاي سر استقلال باشد و امثال شما در فوتبال ايران زياد شوند.

ali
    only
    karimi

ویرایش توسط nobody11 : 08-13-2011 در ساعت 23:26

9. 7 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355

perspolis مايلي‌كهن و 4 بازيكن برزيلي در تمرين پرسپوليس

چهار بازيکن برزيلي براي تست در تمرين شنبه پرسپوليس حضور پيدا کردند.
    تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس بعدازظهر امروز پشت در‌هاي بسته برگزار شد.
    در اين تمرين چهار بازيکن برزيلي با هماهنگي با کادر فني پرسپوليس در جمع قرمزپوشان حضور پيدا کردند تا از آنها براي حضور در جمع قرمزپوشان تست گرفته شود.
    البته کادر فني تيم فوتبال پرسپوليس به دو بازيکن اجازه تمرين داد و دو بازيکن اجازه تمرين پيدا نکردند.
    اين بازيکنان در پست‌هاي دفاع راست، هافبک نفوذي و مهاجم بودند.
    همچنين محمد مايلي‌کهن که روز گذشته اعلام کرده بود که شايد ديگر در تمرينات پرسپوليس حضور پيدا نکند، امروز در جمع قرمزپوشان حضور پيدا کرد.

11. 9 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

محرومیت در کمین سنگربان جوان پرسپولیس
    پرسپولیس اف سی : شکست پرسپولیس برابر شهرداری تبریز حاشیه های بسیاری را به همراه داشت که یکی از آنها به پاسخ علیرضا حقیقی دروازه‌بان این تیم به جواد خیابانی گزارشگر بازی برمی گشت. در حالی که خیابانی در طول گزارش دیدار این دو تیم از عملکرد فنی حقیقی انتقاد کرده بود، دروازه بان جوان سرخپوشان پاسخ غیرحرفه ای به او داد و به نوعی به وی توهین کرد.
    حقیقی که قبل از این نیز سابقه انجام چنین مصاحبه هایی را دارد و چندین مورد نیز به جای پرداخت به اصل فوتبال به مسائل حاشیه‌ای روی آورده است در مصاحبه ای به انتقاد از جواد خیابانی به عنوان گزارشگری با سابقه پرداخته و گفته بود که او ” فرق چهارپا و تی تاب را نمی داند و چون تا به حال درون دروازه ۷ متری قرار نگرفته است نباید در مورد عملکرد دروازه بانان حرف بزند”. او البته حرف های تند دیگری هم زده بود که مطرح کردن مجدد آن به صلاح نیست.

حقیقی اظهار نظرهای غیرحرفه ای دیگری هم انجام داده بود که به نظر می رسد در صورتیکه هیئت رسیدگی به تخلفات حرفه ای فوتبال به این مصاحبه او رسیدگی نکند در آینده شاهد اتفاقات و اظهار نظرهای بدتری در مورد اهالی رسانه باشیم. امیدواریم حجه‌الاسلام علیپور که قرار است در این هیئت به درگیری لفظی مایلی کهن و فتح الله زاده رسیدگی کند، حرف های علیرضا حقیقی در مورد یک خبرنگار و گزارشگر را هم فراموش نکند و به این تخلف هم رسیدگی کند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

13. 9 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

perspolis

میثاق دروازه‌بان پرسپولیس مقابل مس سرچشمه / معمارزاده فعلا مصاحبه نمی‌کند.

پرسپولیس اف سی : پرسپولیس در بحرانی‌ترین شرایط ممکن قرار دارد و در این میان حمید استیلی در فکر ایجاد تغییر و تحولاتی در ترکیب تیمش است تا شاید از این طلسم نتیجه نگرفتن نجات پیدا کند. او قرار است در بازی با مس سرچشمه دوباره تغییراتی را در ترکیب تیمش ایجاد کند و گفته می‌شود میثاق معمارزاده ا ولین بازی خود را در لیگ برتر مقابل مس سرچشمه انجام خواهد داد.
    هر چند حقیقی اشتباه فاحشی در سه بازی گذشته نداشته ولی قرار است معمارزاده جای او را بگیرد. نکته جالب ا ینجاست که میثاق از ابتدای لیگ سیاست سکوت در پیش گرفته و حاضر نیست مصاحبه کند. قصد داشتیم در مورد احتمال بازی کردن او مقابل مس سرچشمه مصاحبه‌ای را با گلر خوش استیل پرسپولیس انجام دهیم ولی میثاق به خبرنگار سایت گل گفت:« ببخشید من فعلا مصاحبه نمی‌کنم.» به نظر می‌رسد معمارزاده قبل از راهیابی به دروازه پرسپولیس نمی‌خواهد حرف بزند.

15. 9 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

پرسپوليس فردا به کرمان مي‌رود

در هفته چهارم از مسابقات ليگ برتر فوتبال روز سه شنبه دو تيم پرسپوليس و صنايع مس سرچشمه در کرمان به مصاف هم مي‌روند. از اين رو کاروان تيم فوتبال پرسپوليس روز دوشنبه ساعت 18:20 تهران را به مقصد کرمان ترک مي‌کند و پس از حضور در اين شهر، در هتل پارس اسکان خواهد يافت.
    اعضاي تيم فوتبال پرسپوليس پس از برگزاري ديدار خود مقابل تيم مس سرچشمه، روز چهارشنبه ساعت 11:45 به تهران باز مي گردند.
    ديدار دو تيم صنايع مس سرچشمه و پرسپوليس ساعت 22:30 سه شنبه در ورزشگاه شهيد باهنر کرمان برگزار مي شود.

لعنت به باعث و بانی این بغض

17. 7 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    علی دایی
    بازیکن محبوب
    حقیقی_فشنگچی_معمارزاده_کاسیاس_کاکا
    اسم واقعی شما
    MohaDeseh

تشکر ها
    1,665
    تشکر شده 2,086 در 372 پست

پیش فرض بهترين تصميم‌ها براي استقلال و پرسپوليس

وزير ورزش و جوانان گفت: عجله نکنيد با بررسي تمام مسائل بهترين تصميم‌ها را براي استقلال و پرسپوليس مي‌گيرم.

محمد عباسي در خصوص شرايط باشگاه‌هاي پرسپوليس و استقلال اظهار داشت: همه اين را مي‌دانند که استقلال و پرسپوليس هواداران خاص خودشان را در سراسر ايران اسلامي و حتي خارج از کشور دارند. به همين دليل بايد به وضعيت اين دو تيم رسيدگي شود.
    وي افزود: اگر دقت کنيد اين تيم‌ها با يک باخت هوادارانشان افسرده مي‌شوند و با يک برد هوادارانشان شاداب مي‌شوند و اين موضوع به پويايي جامعه کمک مي‌کند و بسيار موضوعي مهم و جدي است.
    عباسي تاکيد کرد: براي سر و سامان گرفتن اين 2 باشگاه عجله نکنيد؛ به همين دليل قصد داريم بهترين تصميم‌ها را براي استقلال و پرسپوليس بگيريم تا اين دو تيم در آرامش کامل و با مديريت‌هاي عالي به هدفشان در مسابقات برسند.
    وزير ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: البته ما اين را فراموش نمي‌کنيم که بايد به تمام تيم‌ها و اصلا فوتبال کشورمان نگاهي جدي داشته باشيم و با يک برنامه ريزي و استراتژيک مناسب سعي کنيم تا بستري را آماده کنيم که شرايط براي موفقيت تيم ما که پتانسيل خوبي دارد مهيا شود. اين کار به زمان نياز دارد که سعي خواهيم کرد با نشست کارشناسان و صاحبنظران تصميمات لازم را اتخاذ کنيم.
    عباسي در پايان در پاسخ به سؤالي که چه زماني ساختار ورزش و جوانان تکميل مي‌شود نيز گفت: در حال رايزني‌هاي لازم هستيم و به زودي پس از هماهنگي با معاونت توسعه مديريت رئيس جمهور در هفته آينده سعي خواهيم کرد ساختار ورزش و جوانان تکميل شود. البته اکنون هم با قدرت کار خود را شروع کرديم و انشاءالله برنامه ريزي‌هاي خوبي را براي وزارت ورزش و جوانان که به نظر من يکي از وزارتخانه‌هاي مهم در کشورمان است در نظر گرفته‌ايم.

ارادتمند تــــــــا تــــــه دنـــــیا...شک نکن!!

19. 7 کاربر از پست مفید MohaDeseh تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355

پیش فرض استيلي:پرسپوليس هوادار مي‌خواهد نه تماشاگر

حميد استيلي گفت: قلبا همه پرسپوليسي‌ها را دوست دارم اما من و پرسپوليس، هوادار مي‌خواهيم نه تماشاگر.

حميد استيلي سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در گفت‌وگوي گفت: هرچه زمان بگذرد شرايط ما بهتر خواهد شد. همانطور که بارها گفته‌ام ما دير در کنار يکديگر جمع شديم و بايد در طول زمان به هماهنگي لازم برسيم. بازي به بازي بهتر خواهيم شد اما متأسفانه بدشانسي‌هايي نيز گريبانگير ما شده است. آسيب‌ديدگي مهرداد اولادي و وحيد هاشميان مشکل جدي براي ماست که در اول راه کمي کار ما را سخت کرد.
    وي تاکيد کرد: جا دارد در اين شرايط از تمام پيشکسوتان پرسپوليس به ويژه علي پروين و فرشاد پيوس و تمام کساني که من را حمايت کردند تقدير و تشکر کنم و دست آنها را به گرمي بفشارم. اينها سرمايه‌هاي پرسپوليس هستند که در روزهاي خوب و بد يار و ياور اين تيم بودند.
    سرمربي پرسپوليس در خصوص حضور چند بازيکن برزيلي در تمرين اين تيم گفت: با هماهنگي‌هاي انجام شده يکسري بازيکن خارجي در تمرينات ما حضور پيدا خواهند کرد تا بهترين فرد را براي پستي که در آن دچار مشکل هستيم انتخاب کنيم. منتظريم تا بهترين فرد انتخاب شود.
    استيلي در خصوص بازي سه‌شنبه هفته جاري با مس سرچشمه گفت:‌ بازي سختي در پيش داريم. هر تيمي جلوي پرسپوليس قرار مي‌گيرد انگيزه بسيار بالايي دارد. ما هم با توجه به باختي که در بازي قبلي داشتيم شرايط خوبي نداريم چون زمان کوتاه بوده و نتوانستيم زياد هماهنگ شويم اما بهتر خواهيم شد. روي شرايط روحي و رواني و تاکتيکي کار مي‌کنيم تا بتوانيم نتيجه خوبي بگيريم.
    سرمربي پرسپوليس در خصوص برگزاري تمرينات پشت در‌هاي بسته گفت: اين تصميم را فقط به خاطر آرامش تيم گرفته‌ام. من براي هواداران و خبرنگاران احترام خاصي قائل هستم اما در اين شرايط احساس کرديم براي آرامش تيم، تمرينات پشت در‌هاي بسته برگزار شود.
    استيلي درباره مشکلش با مازيار زارع که پس از تعويض در ديدار با شهرداري از سمت ديگر زمين خارج شد گفت: در تيمي که من در آن حضور دارم هميشه نظم و انضباط اولويت است. مسائل اخلاقي بايد در تيمي که من هستم به نحو مطلوبي رعايت شود اين موضوع برايم مهم است. شب گذشته با زارع صحبت و مواردي که بسيار مهم بود را به او گوشزد کردم تا انشاءالله حل شود.
    استيلي در ادامه خطاب به هواداران پرسپوليس گفت: همه چيز پرسپوليس و من، هواداران هستند. باز هم مي‌گويم در زماني که فوتبال بازي مي‌کردم تمام وجودم براي خدمت به هوادار بود اما بگذاريد حرفي در دلم است و آن را بيان کنم. متأسفانه هواداران در سه بازي قبلي يار ما نبودند. هوادار بايد مرد روزهاي سخت و کوهي بلند در روزهاي بد براي پرسپوليس باشد. به نظر من يک هوادار و يک تماشاگر.
    وي اضافه کرد: ما تماشاگر نمي‌خواهيم. تماشاگران افرادي هستند که مي‌آيند، مي‌نشينند و فقط به دنبال نتيجه و برخي از اتفاقات هستند. ما هوادار مي‌خواهيم. هواداران کساني هستند که در سختي‌ها يار و ياور ما هستند و سرشان را براي پرسپوليس مي‌دهند. اين مسئله بسيار مهم است و مطمئن باشيد تک تک بازيکنان و کادر فني عاشق اين هواداران هستند و به آنها مي‌بالند.
    استيلي خاطرنشان کرد: اگر من دلايلي مي‌آورم که نتايجي نگرفته‌ايم به هيچ عنوان دنبال بهانه نيستيم. من فقط 12 روز است که اين بچه‌ها را کنار هم دارم و قطعا هماهنگي بين آنها طول مي‌کشد. پس به من فرصت دهيد. نياز به زمان دارم و اميدوارم با اين زمان بتوانيم نتايج مطلوب بگيريم و دل هواداران واقعي و مسئولان باشگاه را شاد کنيم.
    استيلي در پايان در خصوص سومديک گفت: ايشان به اندازه کافي مشاوره لازم را به ما مي‌دهند و انشاءالله بهترين استفاده‌ها را مثل قبل از ايشان خواهيم کرد.

21. 7 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

صفحه 31 از 470 نخستنخست ... 2129303132334181131 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)