سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
عجب بازیه قشنگ و پر حرارتی بود.من میدونستم بایرن تیم قوی ایه ولی فکر نمیکردم انقدر خوب بتونه جلوی رئال بازی کنه.
واقعا رئال به غیر از ضد حمله ای که روش به گل رسیدن و شوته کریم بنزما تو نیمه ی اول موقعیت دیگه ای نداشت.بایرن عالی گوشه های زمین رو بسته بود و حتی رونالدو با عوض کردنه جاش و رفتن به سمته راسته زمین باز هم نتونست کاری از پیش ببره.
حالا از این حرفا گذشته باید ببینیم بارسا تو بازیه فردا چکار میکنه.امیدوارم فردا در استنفورد بریج کار رو یکسره کنیم که با خیال راحت بریم برای بازیه ال کلاسیکو.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
messi capità del Barça
خدا رو شکر که امشب خیابانیبود
فردا هر کی باشه _ خوبه که خیابانینیس
Argentina te quiero para siempre
بچه ها بیاین به تاپیک بایرن و بحث های بازی امشب رو اونجا انجام بدین
ویرایش توسط fcb10 : 04-18-2012 در ساعت 01:33
بازی رئال و بایرن خیلی جذاب و پرهیجان بود!!!
این دو تیم به طرز عجیبی شبیه همن:بازیکناشون قد بلند، سرعتی ،قدرتی و شوت زنن...دروازه بانای هر دوشون هم عالین... والبته یک ویژگی بارز مشترک بازی خشنشونه و اینکه از هیچ فرصتی برای داغون کردن بازیکنای همدیگه دریغ نمی کردن!!! تا تونستنم از داور کارت گرفتن!!!
خطای مارسلو خیلی بدجور بود!!!
البته طبیعیه وقتی تیمی میبازه بازیکناش عصبی و خشمگین بشن ولی معمولا راههای بهتری از داغون کردن ساق پاهای بازیکنای رقیب برای تخلیه ی روانی وجود داره!!!(این تکلشو دیدم یاد خطاش رو فابرگاس افتادم که پاشو قیچی کرد) البته باز بهتر از زدن بازیکن خودیه!!!
بازی برگشت قطعا جذاب ترم میشه...
در مورد بازی بارسا و چلسی هم از یه چیز مطمئنم اونم اینه که اگه بارسا بارسای همیشگی باشه و بهترین بازیشو ارائه بده دیگه هیچ تیمی حریفش نمیشه...![]()
ای بابا خیرِ سرمون اینجا تاپیک بارساست ها
من که دقایق هفتاد گرفتم خوابیدم گفتم بایرن برنده است واسی چی تا آخرش رو ببینم.
مثل دو سال پیش که منچستر رو حذف کرد. البته حذف رئال مشکلتر از منچستر است. تا سانتیاگو
خدا رو شکر که خیابانی گزارشگر بود حالا امشب یا مزدک هست یا عادل که عادل باشه بهتره
بایرن رئال رو برد .... امیدوارم این بلا امشب سر ما نیادالبته اگر بارسا هم مثل رئال بازی کنه که حتما این اتفاق میافته ولی بارسا همیشه بارسایی بازی میکنه و ایشالله تو لندن هم میبریم
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
اگه بخوایم مثه اونا بازی کنیم که دیگه بارسا نیستیم
امشب باید دید مسی مرد بازیای بزرگه
مرد بازیا ی سرنوشت سازه
براش فرقی نمیکنه کاره خودشو میکنه به امید پیروزی پرگل بارسا ایشاا............
Argentina te quiero para siempre
بازیکنانی که بیشترین بازی را در لیگ قهرمانان انجام داده اند : رائول 144 بازی - مالدینی 140 - گیگز 139 - سیدورف 131 - روبرتو کارلوس 128 - اسکولز 128 - ژاوی 124
مکمنمن ( بازیکن سابق رئال ) : مشکل مادرید این است که بلاخره در انتها با بارسا روبرو میشوند و باید آن ها را شکست دهند ، این فصل آن نسبت به فصل های گذشته بسیار به آن ها نزدیک شده اند
بارسلونا به منظور ابراز همدردی و تسلیت در تعطیلات هفته ی گذشته نامه ای به باشگاه لیورنو فرستاد . چندی پیش بازیکن 25 ساله ی این تیم ، پیرماریو موروسینی در زمین دار فانی را وداع گفت
بارسلونا خواهان بخدمت گرفتم مهاجم 21 ساله ی اسپانیول ، آلوارو وازکوئز میباشد . این بازیکن تا سال 2013 قرارداد دارد و مبلغ بازخرید او 10 میلیون میباشد
آلوز : من عاشق بازی بیل هستم . مدافعی با سبک برزیلی . آن ها از او بعنوان وینگر استفاده میکنند اما در تیم من او همیشه در دفاع چپ بازی خواهد کرد .
بدترین چیزی که بعنوان یک بازیکن حرفه ای میشود باری شما اتفاق بیوفتد این است که بعد از بازی در هتل بازی خود را مرور کنید و بفهمید که میتوانستید مفید تر باشید
گلزنان برتر 5 لیگ برتر اروپا در سال 2012 : مسی 24 - رونالدو 21 - میلیتو 16 - فالکائو 13 - ابراهیموویچ 12
بازیکنانی که توانسته اند بیشترین گل را در یک فصل بین بازیکنان تیم بزنند : مسی 41 گل ( فصل 2011/12) - مسی 34 (09/10) - رونالدو 34 (96/97) - مارتین 32 ( 43/44) -
بازیکنانی از بارسا که در این فصل بیشترین خطای پنالتی روی آن ها اتفاق افتاده است : کوئنکا 4 - الکسیس 2 - مسی ، ته یو ، پویول ، سسک ، بوسکتس ، ژاوی ، آدریانو
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)