سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
رکورد خیره کننده ماسکرانو:
هر بازی فقط 0.2 کارت زرد یعنی به طور میانگین هر 5 بازی یک کارت زرد در پست دفاع وسط.بهترین امار ممکن برای یک بازیکن در پست قلب دفاع.تعداد کارت های قرمز:0 این در حالیه که بعضی مدافعای به اسم بزرگ در هر بازی حدود 0.2 کارت قرمز میگیرن
به نظر من یکی از دلایل این آمار اینه که نمیخواد توی پستی که تاحالا تخصصش نبوده خراب کاری کنه ! خیلی حواسش رو میده تا جای سرزنشی باقی نمونه !
به قوله داش شهریار خیلی از دفاعای به حساب بزرگ توی هر بازی .02 کارت میگیرن !
من از زمانی که لیورپول بود ازش خوشم میومد ! یه جورایی اخلاق بزرگ منش و فوق حرفه ای داره !
راستی شما از درگیریش با آلونسو توی لیورپول خبر دارید ؟؟؟
سلام من از زمانی که تو وستهام بود زیر نظر داشتمشبه خاطر ارژانتینی بودنش
اول زیاد قبولش نداشتم ولی انصافا بازیکین زیرکی تو جنگ روانیم استاده روی توپهای هوای هم ضعف داره که اگه پیکه مکمل باشه میتونه جبران کنه
امشبم که ریال مادرید با بایرن داره به نظر من ریال بیاد بالا بهتره![]()
هر چند واسه ما فرقی ندارهچون باید قهرمان بشیم
![]()
Argentina te quiero para siempre
به نظر منم بهتره رئال بیاد بالا، بایرن خدا میدونه اگه رئال رو ببره با چه شدتی میخواد بیاد فینال، باور کنید ممکنه سوراخمون کنه!
در مورد مسی هم باید بگم امکانش توی این وضعیت بحرانی خیلی کمه اگه هم واقعیته خب به ما چه؟![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
وایییی فکر کنین مسی بابا بشه!!!!!
الآن دارم از خوشحالی بال در می آرم از تعجبم شاخ!
من که خیلی براش خوش حالم تازه یه فوق ستاره ی دیگم به دنیای فوتبال می آد البته اگه بخواد فوتبالیست بشه
به نظر منم اگه رئال بیاد بالا بهتره چون دوست دارم یه فینال تمام اسپانیایی رو ببینم و رئالم دیگه اینقدر باهاشون بازی کردیم سبکشون دستمون اومده![]()
منم که قبل از این گفته بودم رئال حریفی راحتر از چلسی و بایرن مونیخ هست. چون ما هر فصل با رئال داریم بازی می کنیم ولی با اون دوتا نه و خدا نکنه ممکنه غافلگیر بشیم
اما تیمی که می خواد قهرمان بشه باید هر تیمه دیگه ای رو از پیش روی خودش برداره
حالا همه چسبیدن به یه شایعه به نظر شما بابا شدن مسی از بازی با چلسی و ریال مادرید مهمتره
این شایعه ها باعث میشه که طرفداران اصلو رها کرده به فرع دلخوش باشن حالا پدر شده چشمش روشن
حالا شما بزارید ببینیم پسره یا دختره بعد بشه فوتبالیس
Argentina te quiero para siempre
دوستانی که میگید رئال بیاد فینال به نظر من دارید غیر حرفه ای نظر میدید.حقیقتا رئال توان داره که مارو تو تک بازی شکست بده مثل فینال جام حذفی پارسال.اگه بازی رفت و برگشت بود میتونستیم تا حدودی از صعود مطمئن باشیم ولی جوو تک بازی به نسبت فرق میکنه.رئال میتونه با یک ترکیب فوق العاده دفاعی بیاد به میدان حتی با چند اخراجی هم نتیجه رو 0-0 نگه داره و بعد یا بکشه به پنالتی یا تو وقتای تلف شده گل بزنه.این میشه تاکتیکشون.من بیشتر دلم میخواد بایرن بیاد بالا ولی خب کلا هیچ دو تیم جلوی بارسا حرفی برای گفتن ندارن
داداش حالا باید بذاریم بارسا صعود کنه بعد فینال هم پیشکش هر چند که شواهد نشون میده صعود قطعیه
در مورد فینال هم باید بگم فینال جام حذفی پارسال با الان کلی فرق کرده و بارسا با تجربه شده و به نظرم اگه رئال بیاد فینال کارش ساخته است هر چند به سختی اما اینو تا حدودی تو ال کلاسیو هفته آینده میتونیم درک کنیم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)