مسي :" كريستيانو هميشه هست "
كريستيانو اين روزها تشويق همه را كسب كرده است . حتي بارسايي ها مثل ژاوي ، آلوس و پيكه نيز از او ستايش مي كنند و هيچ كس نمي تواند نسبت به اين بازيكن بي تفاوت باشد
لئو مسي گفت :" كريستيانو رونالدو هميشه همين است . هميشن در همه بازيها گل مي زند و به تيم باشگاهي و تيم ملي كشورش كمك م كند . سالهاست كه در سطح خوبي است . "
از سويي رودريگو مسي كه انگار جنون برادر ديگرش ، ماتياس را ندارد هم گفت :"براي توپ طلا ،لئو تلاش نمي كند . بلكه كار خودش را مي كند و آن طور كه مي خواهد عمل مي كند و بعد به او جايزه مي رسد . كريستيانو و لئو دو پتانسيل جهان هستند . دو بازيكن بي نظير تا فوتبالدوستان لذت ببرند . "
ساخت مجسمه و موزه كريستيانو در زادگاهش
كريستيانو به عنوان زاده ماديرا ، به زودي صاحب موزه اي در منطقه فونچال مي شود ،جايي كه اين ستاره 28 سال پيش در آن متولد شد و فوتبالش را آغاز كرد .
مطبوعات پرتغال گزارش دادند كه با حمايت خانواده و وكيل كريستيانو رونالدو ، اين موزه راه اندازي مي شود . هنوز جزئيات مشخص نشده است اما قرار است ك همحلش در مركز توريستي فونچال باشد و در آن تصاوير و نمادهايي از موفقيت اين بازيكن منتظر شود . از سويي اخيرا خبر رسيده كه قرار است مجسمه كريستيانو در ماديرا نصب شود .
ايبرا :" دست زدنم براي كريستيانو نبود "
پس از انتشار تصاوير دست زدن زلاتان پس از گل سوم كريتسيانو به سوئد برخي مدعي شدند كه او در حال تشويق كريستيانو بوده است اما حقيقت جز اين است .
اين مهاجم مغرور كه در اين بازي شكست سنگيني را به ستاره پرتغالي خورده بود ، گفت :" تشويق رونالدو ؟ نه ، داشتم تيمم را تشويق مي كردم . مي خواهم به بازيكنان انگيزه بدهم . "و در مورد توپ طلا گفت :" كريستيانو بهتر از من ؟ فقط مي شود گفت كه در آن بازي يك گل بيشتر از من زد !"
دني آلوس :" كريستيانو از بقيه بالاتر است "
اين روزها همه از كريستيانو تعريف مي كنند . حالا نوبت دني آلوس است كه قربان صدقه بازيكن پرتغالي برود و بگويد :" كريستانو در حال حاضر در لحظات خوبي است . به نظرم كمي بالاتر از بقيه است . " كه مسلما اشاره اش از بقيه هم به مسي بوده است و هم به كريستيانو .
وي در مورد بحث توپ طلا گفت :" مسي و ريبري گزينه هاي من هستند . اگر مسي نبرد ، آن را به ريبري مي دهم كه همه جامها را برد . به نظرم كسي بايد جايزه را ببرد كه جام برده است . "
اين بازيكن افزود :" كريستيانو خيلي خوب بازي مي كند و گلهاي زيادي مي زند . درست است كه جامها را نبرده است اما در شرايط بدني خيلي خوبي است . "
رونالدينيو :" برزيل منتظر استعداد كريستيانوست "
رونالدينو رونالدينيو گائوچو ، بازيكن اسبق بارسلونا در مصاحبه با اوجوگو به ستايش از كريستيانو پرداخت و گفت :" در برزيل حرف از بازي پلي آف ميان پرتغال و سوئد زياد است . دو تيم خوب با دو ستاره ، يكي ايبرا كه هم تيمي من در ميلان بود و ديگري رقيب چند باره من . اما كريتسيانو تفاوت ايجاد كرد . بايد بگويم كه خوشحالم كه به برزيل رسيد . سرزمين من ، پذيراي استعداد اوست . "
وي در ادامه گفت :" فوتبال پرتغال بازيكنان تكنيكي زيادي دارد و برزيلي هاي زيادي هستند كه به پيشرتفشان كمكمي كنند . اميدوايم كه جام جهاني زيبايي در پيش باشد ، با حضور هشت تيم كه سابقه قهرماني جام جهاني دارند . "
په له :"زيدان بهتر از مسي بود "
په له و ريولينو ،دو تن از برترين شماره 10 هاي تاريخ برزيل ،مسي را بهترين بازين تاريخ نمي دانند . په له در مراسمي براي تبليغ يك شامپو گفت :" از نظر فردي زيدان بهتر از مسي بود . زيدان بي نظير بود و هم تيمي هايش در آن زمان به انداغزه مسي نام آور نبودند . نقش ژاوي و اينيستا براي مسي خيلي مهم است . " اما په له عليرغم اين ادعاي عجيب ، گفت كه ترجيح مي دهد مسي به توپ طلا برسد :"به مسي به خاطر تكنيكش ري مي دهم !"
ريولينو نيز گفت :" از نظر من نيمار از نظر تكنيكي بالاتر از مسي است . نمي شود مسي را با مارادونا قياس كرد . به نظرم امسال جايزه را بازيكن ديگري مي برد . "