طرق لاغره فکر کنم پویان باشه![]()
طرق لاغره فکر کنم پویان باشه![]()
Rezadel نیست..........
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
دوستان اوندفعه گفتم بازم میگم . لطفا تصاویری که مشخص میشن و مسابقه تموم میشه اون شخصی که عکس داده عکسشو بزاره تو تاپیک [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] تا بعنوان یادگاری تو ارشیو سایت بمونه . لطفا رعایت کنید
ضمنا سعی کنید عکساهم تو[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] اپلود کنید تا تصاویر عمرشون بیشتر باشه و خراب نشن .مرسی
عبدالله خودت نظارت کن![]()
عبد الله خان بعدی رو بذار .......................
من تو دربی اپلود میکنم تنها وظیفه کاربرا کپی کردنه
خیلی واضح بود
اگه سوالی داری ازم بپرس
مرد به سبیلشه
بفرما
این کدام کاربر است ؟
یه روز خوب میاد ...
کینگ 123؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ManUtd نیست.........
Just Real Madrid & Man Utdl
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)