یه خبر بد بچه ها این پچ فقط سر بازی اصلی فیفا نصب میشه
یه خبر بد بچه ها این پچ فقط سر بازی اصلی فیفا نصب میشه
آره کاش زودتر میفهمیدم فقط الکی 4 گیگ دانلود حروم شد هرکی میخواد id منو اد کنه براش میل کنم حداقل خیرش به یکی دیگه برسه
اقا یکی جواب من رو بده.نسخه فیفا من اصل نیست اگه اون پچ 3/5 گیگ رو دانلود کنم جواب میده یا نه؟
من ِ»ژ رو دانلود کردم حالا چه جوری نصبش کنم آخه به زبان چینی هستش آدرس بازی رو بهش دادم ولی پیغام میده نصب نمیشه
دوستانی که پچ براشون نصب نشد خوب برید از سرکوچتون بازی اورجینال رو بگیرید نصب کنید دیگه
منم همین کاررو کردم قیمت بازی اورجینال 4 تومنه
بعد راحت نصب میشه
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
داداش تو شهر ما نسخه اورجینال خیلی سخت پیدا میشه یا اصلا نیست.اگه بود که من تا حالا صد بار گرفته بودم
داداش تو شهر ما نسخه اورجینال خیلی سخت پیدا میشه یا اصلا نیست. اگه بود که من تا حالا صد بار گرفته بودم.موقع خرید باید از کجا بفهمم که نسخه اورجیناله یا نه؟
دوستان امروز داشتم تو سایتا می چرخیدم یه چیز عجیب در باره fifa 13 دادم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]According to some sources, FIFA 13 is to bring a well wanted addition to the upcoming Fifa 13 game :
FIFA 13 Be A Referee Game Mode
Source have stated that EA Sports DEV team in Vancouver are putting in ”last minute” touches to the game mode – Be A Referee on Fifa 13. To our understanding, the Be A Referee Game Mode will work similar to the popular Be A Goalkeeper mode on Fifa 12, where you can be a goalkeeper as well as well play as an outfield player but to our knowledge, in the [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] be a referee game mode, you can only be a referee and you will be able to dish out cards, award free kicks and penalties etc. We have limited facts on this exciting game mode which will excite Fifa lovers but when we have more in depth information on this subject, we will be the first to let you know!This is not an official news, source is fifa13 site.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
HE IS A HERO
خب اینی که گذاشتی یعنی چی؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)