به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
الان باید به فکره بازی با من سیتی باشیم چون خیلی حساسه اگه ببریم شرایطمون عالی میشه ضمن اینکه من سیتی هم احتمالا صدرو از دس بده باید واسه اون بازی با یه برنامه دقیق بازی کنیم چون برده اون بازی خیلی با ارزشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راستی بچه ها به نظر شما بازی با من سیتی چن چن میشه؟
یه روز خوب میاد ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داش نکو
آرایه ی اغراق نیست این نتیجه ای که میگی؟
اما من در حالت خوشبینانه میگم 2 بر 1 یا 3 بر 1 میبریم
گل هامونم فان پرسی و ولکات میزنن
شایدم یه دونه ی اخرم رمزی گل بزنه
بچه ها باید این رو هم در نظر بگیریم که تیم ارسنال تیم جوونیه و مسلما در ورزشگاه من سیتی تحت تاثیر قرار خواهد گرفت
اما در هر صورت ما میبریم
یه روز خوب میاد ...
امروز تو روزنامه قسمت ورزشیش نوشته بود که اینیستا رفته بود ژاپن و سوار مترو شده بود اما هیچ کس اینیستا رو نشناخت!!!!!!!!!!!!!!
من خیلی تعجب کردم
ژاپنی ها چقد شوتن مگه؟
بعدش اینیستا هم گفته بود که: به بازیکنان پیشنهاد میکنم که به ژاپن سفر کنن چون کسی اونا رو نمیشناسه و خیالشون هم راحت باشه.
یه روز خوب میاد ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)