Design & Developed BY Patira

صفحه 30 از 63 نخستنخست ... 20282930313240 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 291 تا 300 , از مجموع 626
    عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

inter ♣♠ اخبار نقل و انتقالات و حواشی اینترمیلان در فصل 12-2011♣♠‏

اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.

از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط MohaZalla : 09-08-2011 در ساعت 22:21

2. 5 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    hidink- antonio conte- pep
    بازیکن محبوب
    farhad majidi- meidavoudi
    اسم واقعی شما
    مسعود

ItaliaSS_TehranJuventus

تشکر ها
    14
    تشکر شده 91 در 23 پست

juventus رانیری: "مسئولیت کامل شکست را بر عهده می گیرم"

به نقل از inter.ir

"بدون شک من به دنبال نتیجه ای غیر از این بودم، ما رو به جلو حرکت کردیم و تلاش کردیم تا برای اودینزه دردسر ساز باشیم، اما آنان خوب عمل کردند و پس از صبر و انتظار فراوان زهر خود را ریختند".
    سرمربی اینترمیلان پس از باخت تیمش به اودینزه در هفته چهاردهم سری آ عنوان کرد تیمش باید تفکر مثبتش را ادامه بدهد و نباید آن را ترک کند. وی نقطه عطف بازی را ورود زاراته دانست و اظهار داشت: "نبود یک بازیکن تکنیکی در خط حمله مرا واداشت تا مائورو را به زمین بفرستم، اندکی به وضعیت بازی اندیشیدم سپس او را فرستادم چون به دنبال پیروزی و انجام کاری جسورانه بودم. گلزنی اودینزه مرا غافلگیر نکرد، اما ما پیش از آنکه آنان نمایش خوبی ارائه بدهند تا آستانه گلزنی پیش رفتیم".
    کلودیو رانیری درباره اینکه آیا این شکست اهدافش در اینتر را تغییر داده است یا خیر گفت: "اکنون باید ساکت بمانیم و بر کارهایمان تمرکز کنیم و کاری به نتایج دیگر تیمها نداشته باشیم، من هنوز به این تیم امید دارم، تنها امتیازات فراوان ما را به رقابت باز خواهد گرداند، باید تمرکز کنیم و منتظر بازگشت بازیکنان مصدوم باشیم، چون بازگشت بازیکنان مهم تيم انگیزه دو چندانی به ما خواهد داد".
    سرمربی اینتر درباره تعویضهای خود گفت: "دست به تعویض زدم چون به دنبال پیروزی بودم، در چنین اوقاتی ممکن است تعویضهایت خوب از آب دربیایند و در پایان تو را تحسین کنند، و یا آنکه بازی را واگذار کنی و در نتیجه مورد انتقاد قرار می گیری".
    رانیری در ادامه افزود: "شاید تا پیش از تعطیلات کریسمس نتوانیم به رتبه های بالای جدول صعود کنیم، اما وضعیت کنونی اینتر دراماتیک است، چرا که در این فصل شاهد مصدومیتها و حواداث فراونی بوده ایم. باید منتظر بهار اینتر باشیم، البته تا باران نبارد بهاری در کار نخواهد بود، ما منتظر بازگشت ستاره هایمان هستیم، با وجود فورلان، اشنایدر، و مایکون قدرت تیم افزایش پیدا خواهد کرد و کار هجومی آسان تر".
    تینکرمن با پذیرفتن مسئولیت کامل شکست تیم بیان داشت: مسبب شکست من بودم، چون با فرستادن زاراته به زمین امکان حمله از جبهه ای که فارائونی در آن حضور داشت را در اختیار اودینزه قرار دادم، آن هم پیش از آنکه دست به تغییر برنامه تیمی بزنم".
    سرمربی اینتر درباره ناکامی خط حمله اینتر در گلزنی گفت: "هنگامی که مهاجم گل نمی زند احساس می کند دیگر زنده نیست و چنین وضعیتی تنها با گلزنی بهبود پیدا می کند، همیشه گفته ام لحظات سختی برای همه ممکن است پیش آید، مهاجمان اما باید صبور و آرام باشند چرا که گلها دیر یا زود محقق خواهند شد".
    رانیری با اشاره به از دست دادن ضربه پنالتی از سوی پاتزینی در دقایق آخر بازی گفت: "به او گفتم که نباید اینقدر ناامید بشود، چرا که برخی از بازیکنان به خاطر چنین سرخوردنی هنگام زدن ضربه پنالتی لیگ قهرمانان را از دست دادند، اما مطمئن هستم که پاتزو تا دو سه شب خواب راحتی نخواهد داشت ولی بدون شک او بر این شرایط غلبه خواهد کرد".

4. 5 کاربر از پست مفید metalica تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    مسعود

ItaliaSS_TehranJuventus

تشکر ها
    14
    تشکر شده 91 در 23 پست

juventus تیاگو موتا: "حرف زدن فایده ای ندارد"

به نقل از inter.ir

هافبک نراتزوری با اظهار تأسفش از نتیجه بازی برابر اودینزه از هواداران خواست حمایتشان از تیم را ادامه بدهند چون اینتر در این روزها نیاز شدیدی به آنان دارد.
    تیاگو موتا پس از باخت تیمش برابر اودینزه در جوزپه مئاتزا در گفتگو با اسکای اسپورت اظهار داشت: "شرح و تفسیر آنچه که در زمین گذشت چندان آسان نیست، چیز زیادی هم برای گفتن نداریم، چرا که حرف زدن تو را به جایی نمی رساند، بلکه باید در زمین بازی حرفت را بزنی".
    موتا بدون اینکه دنبال عذر و بهانه ای برای توجیه سومین شکست اینتر در خانه باشد گفت: پس از این باخت باید تمام داشته هایمان را رو کنیم، غافلگیر شدیم و باختیم، این تمام چیزی است که می توانم بگویم".
    "اکنون به حمایت هوادران پیش از پیش نیازمندیم، تنها کسی که به خاطر چنین شرایطی باید سرزنش شود خودمان هستیم و ماییم که باید این وضعیت را تغییر بدهیم، دیگر نمی توانیم مرتکب هیچ اشتباهی بشویم".
    بازیکن ملی پوش اینتر با اشاره به از دست دادن پنالتی از سوی پاتزینی گفت: "چنین چیزی همیشه ممکن است رخ بدهد، اما مشکل ما از دست دادن پنالتی نبود، چرا که برای گلزنی 95 دقیقه فرصت داشتیم، اما به هر حال برای جیامپائولو ناراحت هستم چون هر آن چه که داشت در زمین ارائه کرد".
    موتا هنگامیکه کلمه اسکودتو را شنید بیان داشت: "سخن گفتن درباره اسکودتو فریب دادن هواداران است".

6. 5 کاربر از پست مفید metalica تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    مسعود

ItaliaSS_TehranJuventus

تشکر ها
    14
    تشکر شده 91 در 23 پست

juventus فارائونی: "خوشحالم که از اول بازی کردم"

به نقل از inter.ir

"وقتی در زمین باشم با احترام کامل نسبت به حریف بازی می کنم، از رانیری تشکر می کنم".
    مارکو دیوید فارائونی که نخستین حضور کاملش در سری آ به همراه اینتر را تجربه کرد در دقیقه 61 بازی برابر اودینزه تعویض شد، وی در این باره به کانال اینتر چنین گفت: "دچار گرفتگی عضلانی شدم و دیگر نمی توانستم بازی را ادامه بدهم. خوشحالم که از اولین دقیقه در زمین حضور پیدا کردم و فرصت این را داشتم که به همگی نشان بدهم چه چیزی می توانم انجام بدهم. تنها نکته منفی باختمان بود، در نیمه نمایش بسیار خوبی داشتیم ولی در نیمه دوم مجازات شدیم".
    بازیکن جوان نراتزوری درباره اینکه آیا در این بازی احساساتی شد یا خیر اظهار داشت: "من از آن تیپ آدمهایی نیستم که احساساتی بشوم، وقتی در زمین باشم با احترام کامل نسبت به حریف بازی می کنم. تنها هنگامی که وارد زمین شدم و هواداران مرا تشویق کردند فضای عاطفی مرا در بر گرفت".
    مارکوی جوان افزود: "من تنها آنچه که مربی از من می خواهد را انجام می دهم، باید از وی به خاطر در اختیار گذاشتن چنین فرصتی تشکر کنم و امیدوارم بار دیگر برای تیمم بازی کنم".

8. 5 کاربر از پست مفید metalica تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho, Carlos Queiroz, Afshin Ghotbi, Mustafa Denizli, Jurgen Klopp
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo, Khalili, Milito, Adriano, Zanetti, Reus, Gotze
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133
    تشکر شده 3,220 در 1,108 پست

اسنايدر؛ غايب بزرگ اينتر مقابل فيورنتينا

هافبک هلندي اينترميلان به ديدار حساس با فيورنتينا نخواهد رسيد.

به نقل از سایت اینترمیلان، وسلی اسنایدر که مدتی است به دلیل آسیب دیدگی در بازی‌های این تیم به میدان نمی‌رود، قرار بود در دیدار امشب با ویولا برای حضور در میدان آماده شود که این امکان برای او به‌وجود نیامد.

در بیانیه‌ای که در سایت اینتر منتشر شد آمده است: اسنایدر هنوز به شکل کامل برای حضور در ترکیب اینتر آماده نشده است. در تست‌های پزشکی به عمل آمده از او مشخص شد که آسیب دیدگی وی هنوز به شکل کامل بهبود پیدا نکرده است. ماهیچه پای راست وی که در ۱۱ نوامبر (20 آبان) پیش از بازی با کالیاری مصدوم شد، هنوز به شکل کامل بهبود پیدا نکرده و نیاز به ریکاوری و انجام تمرین‌های ویژه دارد.

در انتهای این بیانیه آمده هنوز مدت زمان دوری وسلی اسنایدر از ترکیب اینتر مشخص نیست.

10. 4 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

پاتزو: بالاخره توپ به تور چسبید

پاتزینی پس از مصاف با ویولا با خنده پشت میکروفون کانال اینتر قرار گرفت و گفت:
    بالاخره... این گلی بود که انتظارش را داشتم و دنبالش بودم. پاس کوتینیو عالی بود. خوشحالم و سعی می کنم به در همین فرم باقی بمانم. البته هنوز هم کمی بدشانسیم ولی در هر صورت امیدوارم همین روند ادامه پیدا کند."
    او ادامه داد: "کوتینیو یک پاس خوب دیگر هم به من داده بود ولی نتوانستم از موقعیت استفاده کنم ولی در هر صورت موقعیت بعدیش گل شد. حتی می توانستم یک گل دیگر هم بزنم ولی وقتی نظرتان را برای چگونه ضربه زدن عوض کنید اشتباه می کنید. حالا خوشحالم، به هم تیمی هایم گفته بودم اگر شوت هایم داخل چارچوب باشد گل خواهم زد و با این گل پیروز هم شدیم..."

12. 5 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

زانتی : قدرت اینتر ، تک است.

خاویر زانتی میگوید : امیدوارم تیم اینتر از این طلسم بد در بیاید . و ما باید به آن فکر کنیم که این فصل را با خوبی ، به پایان برسانیم ؛ بعد از آن زانتی به مراسمی به مناسبت کریسمس توسط یک بنیان خیریه در هتل میلیا گرفته شده بود وارد شد .
    کاپیتان زانتی در ادامه افزود : ما میدانیم که اینتر میتواند بهتر از حالت کنونی شود، شما به جدول رده بندی نگاه کنید ما نباید در این رده باشیم ، و باید در مسابقات بعد جلوتر برویم . قدرت اینتر همراه با موراتی تک است و همچنان ایستاده است. هواداران میدانند که اینتر در هر حال به پشتیبانی آن ها نیاز دارد؛ و اینتر پادشاه بازگشت است.

14. 5 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

<b>
    ميليتو بدترين بازيکن فصل کالچو شد

مهاجم آرژانتيني اينترميلان به عنوان بدترين بازيکن سال ايتاليا انتخاب شد.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، دیگو میلیتو مهاجم 32 ساله و آرژانتینی اینترمیلان به عنوان بدترین بازیکن سال 2011 در ایتالیا انتخاب شد.

این بازیکن که در سال 2010 توانست با تیمش ۳ جام به دست آورد، از سوی شنوندگان و هواداران فوتبالی رادیو ۲ ایتالیا، لقب بدترین بازیکن سال ایتالیا را از این شنوندگان دریافت کرد.

سال گذشته آدریانو، مهاجم برزیلی رم این عنوان را به خود اختصاص داد. او در سال های 2006 و 2007 نیز به شکل پیاپی این لقب را از آن خود کرده بود.

آمائوری، مهاجم یوونتوس که در این فصل برای تیمش به میدان نرفته است نیز برای دومین سال پیاپی عنوان دوم بدترین بازیکن ایتالیا را به دست آورد. میلوش کراسیچ دیگر بازیکن یوونتوس در این رای گیری سوم شد.
    </b>

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

16. 5 کاربر از پست مفید sina acm تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کنی داگلیش
    بازیکن محبوب
    جرارد محبوب قلبها
    اسم واقعی شما
    حمید

EnglandLiverpoolLiverpool

تشکر ها
    13
    تشکر شده 364 در 108 پست

بازگشت فورلان به بازي‌هاي اينتر

ديگو فورلان ممكن است بتواند از اين هفته بازي‌هايش براي اينتر را از سر بگيرد.او دو ماه قبل آسيب ديده بود.اين اتفاق هم در جريان ديدار مقدماتي جام جهاني آمريكاي جنوبي ميان اروگوئه و پاراگوئه رخ داد و از آن به بعد نرآتزوري نتوانست روي فورلان حساب كند.اين بازيكن 32 ساله در آخرين لحظات پيش از پايان موعد نقل و انتقالات تابستاني از اتلتيكو مادريد راهي اينتر شد و در اولين بازي خودش در سري a هم در ديدار با پالرمو يك گل به ثمر رساند هر چند كه آن بازي را 4 - 3 باختند. اينتر در حال حاضر با 17 امتياز از 13 بازي در رتبه يازدهم جدول قرار دارد.

همانند پدری در قلب هواداران لیورپول.

18. 5 کاربر از پست مفید hamid20 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

آمار: 180 دقیقه بدون دریافت گل [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

با توجه به پیروزی 2-0 مقابل فیورنتینا و 1-0 برابر جنوا دو بازی متوالی است که اینتر دروازه خود را بسته نگه داشته است.
    این برای اولین بار در این فصل است که اینتر دو بازی متوالی گلی دریافت نکرده است.آخرین باری که اینتر موفق به کسب چنین آماری شده است برمیگردد به فوریه سال قبل که توانسته است 1-0 کالیاری و 2-0 سمپدوریا را شکست دهد.

20. 4 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133

موتا: مربی مدیریت را بلد است [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

"ما تا قبل از گل کمي محتاط و دفاعي بازي ميکرديم تا اينکه تصميم گرفتيم که امتياز بگيريم و موفق هم شديم و بعد از آن بهتر بازي کرديم"اين صحبت هاي موتا در کانال اينتر بعد از بازي با جنوا بود.

به گزارش سايت کانون رسمي هواداران اينترميلان در ايران و به نقل از سايت رسمي اينتر - موتا اظهار داشت که جنوا تغييرات زيادي داشت اما ما بازي خودمان را کرديم و اين مهم بود که ما پيروز شويم چون براي روحيه تيم موثر بود.

تياگو آن وقت در مورد رانيري هم گفت:
    "رانيري با تجربه است و تجربيات زيادي را در فوتبال کسب کرده است. او ميداند که بازيکنان را چطور مديريت کند.در حال حاضر ما بايد در مورد چيزيهايي که براي گروه خوب است فکر کنيم.من فکر ميکنم که بهتر است هر يک از ما به ترتيب در يک بازي استراحت داشته باشيم و بصورت چرخشي بازي کنيم و اين باعث مي شود ما بهتر بازي کنيم"

22. 4 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

صفحه 30 از 63 نخستنخست ... 20282930313240 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)