Design & Developed BY Patira

صفحه 30 از 31 نخستنخست ... 2028293031 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 291 تا 300 , از مجموع 307
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانه
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    مسی-ژاوی-اینیستا
    اسم واقعی شما
    حميدرضا

ArgentinaBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    1,438
    تشکر شده 2,492 در 631 پست

آرسنال اخبار و بحث و تبادل نظر توپچی های لندن

به نام خدا

به کلوپ هواداران آرسنال خوش اومدید
    در این تاپیک به ارائه اخرین اخبار از باشگاه محبوب رسنا می پردازیم و درباره آخرین تحولات باشگاه آرسنال با یکدیگر تبادل نظر خواهیم کرد.
    به امید اینکه بتونیم توی این تاپیک دوستان آرسنالی خوبی پیدا کنیم و در کنار هم روزهای خوشی داشته باشیم.
    به امید موفقیت های توپچی های لندن

Welcome To ARSENAL Fabs Club

راز باش
    ولي فاش نشدني!

ویرایش توسط feri71 : 04-08-2011 در ساعت 19:25

2. 5 کاربر از پست مفید messi1373 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

مرور فصل 2010/11 - لیگ قهرمانان اروپا
    کریس هریس گزارشگر سایت رسمی باشگاه در مورد فراز و نشیب های ماجرای لیگ قهرمانان اروپا در فصل گذشته می گوید.
    آرسنال لیگ قهرمانان را بسیار عالی شروع کرد اما با یک پایان بحث برانگیز از این رفابت ها کنار رفت.

در اوایل مرحله گروهی تیم آرسن ونگر تقریبا در این رقابت ها شکست ناپذیر شده بود. براگا با 6 گل در هم کوبیده شد و شاختار دونتسک اوکراین هم با 5 گل بدرقه شد! پارتیزان بلگراد هم از آرسنال در زمین خود شکست خورد.

اما در اواسط اکتبر بود که آرسنال با دو شکست، وضعیت نگران کننده ای به دست آورد. سپس همه چیز تغییر یافت.

تئو والکات با فراری عالی توانست آرسنال را در اکراین پیش بیاندازد اما این شاختار بود که بازی را به سود خود به پایان رساند و ناگهان موقعیت درگروه H آنقدر ها هم آسان به نظر نرسید.

این مسئله زمانی سخت تر شد که براگا در زمین خود توانست آرسنال را شکست دهد و در نتیجه با وجود پیروزی آرسنال در آخرین بازی مقابل پارتیزان، توپچی ها به عنوان تیم دوم به دور بعد صعود کردند.

جواب این بی دقتی را بازیکنان ونگر با قرعه مقابل بارسلونا در دور بعدی گرفتند!! که باعث حذف آنها ار مسابقات شد.

ورود کاتالان ها به شمال لندن، یکی از خاطره انگیز ترین لحظات ورزشگاه امارات را رقم زد. آرسنال پا به پای تیم گواردیولا حرکت کرد و توانست آنها را با دو گل ون پرسی و آرشاوین شکست دهد.

در آن شب همه چیز خوب پیش رفت. اما سه هفته بعد داستان دیگری اتفاق افتاد ...

آرسنال در یک ساعت اول در نیوکمپ با وجود گلی که دریافت کرد سخت و محکم بود. گل به خودی سرجیو بوسکتس باعث شد آرسنال به دور بعد صعود کند اما کارت زرد دوم ون پرسی و اخراج او از بازی همه چیز را خراب کرد.

مرد هلندی آرسنال در آن جو شلوغ نیوکمپ صدای سوت را نشنید اما او باید به بیرون از زمین میرفت!! و از آن لحظه به بعد بارسلونا توانست نتیجه بازی را کاملا تغییر دهد.

حتی تیم 10 نفره آرسنال هم در دقایق پایانی فرصتی برای جبران داشت اما استپ اولیه نیکلاس بنتنر بسیار بد بود و آرسنال در آن شب با نتیجه 3-1 شکست خورد تا وداع تلخی با این جام داشته باشد. بارسلونا تا فینال پیش رفت و در منچستر را شکست داد تا نشان دهد چه نیرویی دارند.

اما آرسنال نزدیک آنها حرکت کرد . خیلی نزدیک ...
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

4. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

عملکرد بازیکنان در فصل 2010/11 - آرون رمسی
    سایت رسمی باشگاه آرسنال عملکرد بازیکنان آرسنال در فصل گذشته را بررسی می کند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]آرون رمسی در حالی بار دیگر پیراهن آرسنال را بر تن کرد که با استقبال گرم تمام آرسنالی ها روبرو شد.

یک گل مقابل منچستر یونایتد در ورزشگاه امارات و شادی پس از آن بیانگر این بود که ظاهرا 15 ما دلسردی آرون کنار رفته و البته به ما نشان داد در این مدت چه چیزی را از دست داده بودیم.

وقتی آرون در ماه نوامبر بار دیگر پیراهن آرسنال را اینبار در قالب تیم رزرو بر تن کرد، به 9 ماه دوری خود از رقابت ها پایان داد و 45 دقیقه با موفقیت در زمین حضور داشت.

دو دوره موفق قرضی در ناتینگهام فارست و کاردیف سیتی آمادگی او برای حضور در مسابقات را تکمیل کرد تا به ترکیب آرسنال بازگردد و به عنوان یار جانشین در جریان دیدار جام حذفی مقابل منچستر یونایتد به میدان برود.

بیست دقیقه بازی در الدترافورد با حضور 56 دقیقه ای در مقابل وست بروم همراه بود و در غیاب کاپیتان سسک، آرون در هفته های پایانی نقش او را در تیم ایفا می کرد.

مرد پیروز دیدار با منچستر یونایتد بار دیگر به استادیوم بریتانیا بازگشت تا خاطره آسیب وحشتناکش در مقابل استوک سیتی در ذهنش زنده شود اما او نشان داد که آن ماجرا را فراموش کرده و وقتی در ماه نوامبر وقتی به عنون کاپیتان تیم ملی ولز انتخاب شد، اینبار مسئولیت جدید را تجربه کرد.

با انجام یک پیش فصل کامل، انتظار می رود آرون به بخشی جدایی ناپذیر از ترکیب آرسن ونگر برای فصل بعد تبدیل شود.

آرون در مورد خود گفت:
    " فکر می کنم نزدیک به آن سطحی هستم که قبلا بودم. فکر مصدومیت به هیچ وجه در طول بازیها در ذهنم وجود ندارد. دوران قرضی در کاردیف یک دنیا برایم ارزش داشت. به خارج از اینجا رفتم، بازی کردم و رو به راه کردن برخی چیزها کمک عظیمی برایم بود. اکنون تنها امید دارم که میتوانم در ترکیب آرسنال کار را شروع کنم."
    بهترین لحظه فصل:
    آرون گل پیروزی بخش آرسنال در دیدار مقابل منچستر یونایتد در ماه می در استادیوم امارات را به ثمر رساند تا امیدهای توپچی ها برای ادامه کورس قهرمانی را زنده نگه دارد. رابین ونپرسی پاس خوبی را روی خط مجوطه جریمه برایش فراهم کرد و او نیز با یک ضربه به گوش دروازه پیروزی 1 - 0 آرسنال را رقم زد. این اولین گل آرون برای آرسنال پس از گل تساوی بخش د دیار 3 ژانویه 2010 مقابل وستهم بود که در جریان دور سوم جام حذفی برگزار می شد.

عملکرد بازیکنان در فصل 2010/11 - امانوئل فریمپونگ

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به نظر می رسید فریمپونگ می تواند در این فصل اولین حضور خود را در ترکیب اصلی آرسنال تجربه کند اما مصدومیت او از ناحیه زانو باعث شد کل فصل را از دست دهد.

در پیش فصل او عملکردی عالی داشت و خود را به خوبی نشان داد اما قبل از شروع لیگ برتر انگلیس او از ناحیه لیگامنت زانو دچار آسیب دیدگی شد و این شانس بزرگ را از دست داد.

مصدومیت باعث شد فریمپونگ برای شانس خود یک سال دیگر صبر کند !!

پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت که تقریبا تمام فصل را در بر گرفت، او توانست در ماه آپریل پس از هشت ماه دوری از فوتبال برای تیم رزرو به میدان برود.

پس از اینکه جک ویلشر دوست او در آکادمی توانست خود را به عنوان یکی از بهترین استعداد های فصل 2010/11 بشناساند، شما می توانید انتطار داشتید باشید او هم جا پای جک بگذارد.

فریمپونگ : " هشت ماه گذشته لحظات سختی داشتم زیرا داشتم خوب عمل می کردم! شما می خواهید به زمین بروید و نشان دهید چه توانایی های دارید. فصل گذشته می خواستم به صورت قرضی به تیم دیگری بروم اما ناگهان رئیس به من گفت می خواهد مرا نگه دارد و جزئی از تیم باشم. بدبختانه من مصدوم شدم! فکر می کنم مصدومیت طولانی مدت فقط مرا قوی تر خواهد کرد "

بهترین لحظه :
    پس از مصدومیت اول فصل، او توانست به عنوان یار جانشین 22 دقیقه برای تیم رزرو به میدان برود.

عملکرد بازیکنان در فصل 2010/11 - لورن کوسیلنی

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]هواداران آرسنال پس از نمایش عالی لورن، او را به عنوان موثرترین خرید فصل گذشته انتخاب کردند.

کوسیلنی پس از اینکه در تابستان گذشته از باشگاه لورینت فرانسه به آرسنال پیوست، توانست به خوبی خود را در لیگ انگلس نشان دهد.

آرسن ونگر اعلام کرده بود که می خواهد هموطن خود را در ترکیب آرسنال قرار دهد اما قبل از آن لورن به انتخاب اول خط دفاع در غیاب توماس ورمالن تبدیل شده بود. در حالی که اسکیلاچی و جورو به عنوان بازیکنان ذخیره کار را ادامه می داند، او توانست 43 بازی برای آرسنال انجام دهد و با عملکرد خود، تصمیم مربی را توجیه کند.

فصل درخشان او با چند نقطه تاریک همراه بود!! دو کارت قرمزی که دریافت کرد و آن لحظه بد در فینال جام اتحادیه. اما بازیکنان زیادی مانند لورن نیستند که بتوانند به خوبی او خود را با کلاس لیگ برتر هماهنگ کنند و این مسئله می تواند نشان دهنده موفقیت او در فصل های آینده باشد.
    کوسیلنی : " اکنون اعتماد به نفس بیشتری دارم و دریافته ام که می توانم اینجا به یک بازیکن منظم تبدیل شوم و برای این باشگاه عملکرد خوبی داشته باشم. این کار آسان نیست اما بازی های زیادی را می خواهم انجام دهم و از آنها درس بگیرم و تجربه کسب کنم. اکنون احساس واقعا خوبی دارم "
    بهترین لحظه :

اورتون توانسته بود آرسنال را ناامید کند. آرسنالی که بیشتر بازی را در اختیار داشت. تا اینکه آرشاوین در دقیقه 70 آرسنال را به پیش انداخت و شش دقیقه بعد کوسیلنی تماشاگران را در ورزشگاه امارات به وجد آورد. او روی کرنر ون پرسی توانست با ضربه سر سه امتیاز را برای آرسنال به دست آورد.

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

6. 3 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو_علی دایی
    بازیکن محبوب
    کریم باقری_علی پروین_علیرضا حقیقی
    اسم واقعی شما
    محمدرضا نو

SpainPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,926 در 696 پست

آرسنال مدافع 19 ساله چارلتون به آرسنال پيوست

باشگاه آرسنال اعلام کرد که کارل جنکينسون، مدافع جوان تيم چارلتون اتلتيک را به خدمت گرفته است.

این بازیکن 19 ساله تنها 9 بازی برای تیم چارلتون انجام داد اما با این وجود بادرخشش اش، توجه توپچی های لندنی را جلب کرد.
    جنکینسون قادر است هم در سمت راست و هم در مرکز خط دفاعی بازی کند و عضو تیم زیر 21 ساله های انگلیس نیز هست. او پیش از این عضو تیم زیر 17 ساله های انگلیس نیز بود.
    علاوه بر خرید جنکینسون، باشگاه آرسنال اعلام کرد که با چند بازیکن جوانش مانند بنیک آفوبه، چوکس آنه که و اوگوژان اوزیاکوپ قرار داد حرفه ای امضا کرده اند.
    در بیانیه ای رسمی باشگاه آرسنال آمده است:« باشگاه آرسنال خوشحال است که اعلام کند کارل جنکینسون، مدافع 19 ساله چارلتون را به خدمت گرفته است. خرید او با ادامه حضور بنیک آفوبه، چوکس آنه که و اوگوژان اوزیاکوپ، بازیکنان جوان باشگاه، همراه شده است.»
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

الان 12 شبه از صبحه پای کاریم
    بازم روبه رو شدیم با سفره های خالی
    این حرفا شدن فقط مشتی گفته های عادی
    توهم پری از این همه حفره های مادی
    خیابونا پر از مشتی کاسب پست
    پر از ادمای محتاج کاسه به دست
    پر از آدمای خردمند تحصیل کرده
    که زندگی انتحارو و بهش تحمیل کرده

8. 4 کاربر از پست مفید n_mamali تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    مورینیو - آرسن ونگر - کی روش- برت فان مارویک
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو-وان پرسی-روبن
    اسم واقعی شما
    جلال

NetherlandsArsenalPersepolis

تشکر ها
    14
    تشکر شده 6 در 2 پست

آرسنال تنها مشکلش به نظر من دفاع شه اگه دفاع خوب این فصل بخره مثله فصل قبل که بارسا رو تو امارات ترکوند و تو زمین بارسا هم با داوری باخت همین جوری میتازه و میره جلو .. جونم آرسنال

10. 3 کاربر از پست مفید jalal68 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

آرشاوين: کسي در آرسنال چيزي در مورد آينده فابرگاس نمي داند

در حالي که هنوز آينده سسک فابرگاس در باشگاه آرسنال در هاله اي از ابهام قرار دارد اما آندري آرشاوين، مهاجم روس توپچي ها، اعلام کرد که بسياري از آرسنالي ها نگران جدايي اين هافبک اسپانيايي هستند.

این ملی پوش روس اعلام کرد که فابرگاس به همه هم تیمی هایش در پایان فصل هدیه داد اما نگفت که این هدیه به چه دلیل بوده است.
    آرشاوین به خبرنگاران گفت:" تنها سسک است که باید تصمیم بگیرد که می ماند یا می رود. در داخل تیم چندان در مورد این موضوع صحبت نمی کنیم؛ فقط بعضی وقت های در مورد آن شوخی می کنیم.
    قبل از شروع تعطیلات، فابرگاس به همه بازیکنان هدیه داد. من از او پرسیدم این هدیه برای چیست؟ او گفت هیچی. این نشان می دهد پشت این سکوت یک مسئله ای هست."
    فابرگاس علی رغم فصل ناامیدکننده ای که پشت سر گذاشت، همچنان در انتظار پیشنهاد بارسلوناست. باشگاه کاتالانی فصل قبل دو پیشنهاد 30 و 35 میلیون پوندی برای به خدمت گرفتن این ملی پوش اسپانیایی ارائه داد اما آرسنالی ها این پیشنهادها را رد کردند.

HALA MADRID

12. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

موافقت مشروط آرسنال با پيوستن فابرگاس به بارسلونا

دو روزنامه اسپانيايي امروز از موافقت تيم فوتبال آرسنال انگليس براي بازگشت سسک فابرگاس به بارسلونا خبر دادند.

روزنامه موندو دپورتیوو نوشت:" آرسن ونگر مربی آرسنال درنهایت موافقت خود را برای بازگشت فابرگاس به بارسلونا اعلام کرد، البته به این شرط که وی با یک تیم دیگر انگلیسی قرارداد امضا نکند."
    روزنامه کاتالان اسپورت نیز با اعلام این خبر افزود نمایندگان فابرگاس قراراست درباره شرایط انتقال وی به بارسلونا با مقامات این باشگاه گفتگو کنند.
    به گزارش خبرگزاری فرانسه از بارسلونا، فابرگاس فعالیت ورزشی خود را با تیم جوانان بارسلونا آغاز کرد و پس از آن در سال دو هزار و سه و در سن شانزده سالگی به آرسنال پیوست.
    مطبوعات اسپانیایی اعلام کرده‌اند باشگاه برای انتقال فابرگاس گفتگوهای سختی درپیش دارند و ممکن است آرسنال برای عقد این قرارداد مبلغ پنجاه میلیون یورو مطالبه کند.
    باشگاه بارسلونا هنوز واکنشی به این خبر نشان نداده است.

HALA MADRID

14. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

آرسنال تنها مشکلش به نظر من دفاع شه اگه دفاع خوب این فصل بخره مثله فصل قبل که بارسا رو تو امارات ترکوند و تو زمین بارسا هم با داوری باخت همین جوری میتازه و میره جلو .. جونم آرسنال
    موافقم الان بيشتر بازيكنا ي آرسنال كم تجربه هستن پست حساسي هم مثل دفاع بايد بازيكن باتجربه باشه تا بتونه از حيثيت تيم دفاع كنه ولي آرسنال هيچي از بهترين كم نداره
    واي دوباره بحث فابرگاس بابا نميديم

16. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

عملکرد بازیکنان در فصل 2010/11 - رابین ون پرسی

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]هیچ کس سال 2011 بهتری نسبت به ون پرسی نداشت! هیچ کس حتی در لیگ برتر بیشتر از او از اول ژانویه تا انتهای فصل گلزنی نکرد و هیچ بازیکنی از تیم های بالایی جدول، نتوانسته است رکورد 9 بازی گلزنی پیاپی در خارج از خانه را داشته باشد.

رابین در حالی از جام جهانی بر می گشت که هلند در فینال این رقابت های شکست خورده بود. سپس مصدومیت بد او را مجبور کرد تا 10 هفته خارج از میادین باشد اما او با کسب آمادگی، یک عملکرد خارق العاده را در یک نیم فصل به جا گذاشت.

وقتی که بقیه بازیکنان نتوانستند به خوبی کار کنند، رابین توانست در 19 شروع خود در لیگ برتر، 18 گل به ثمر برساند. او به مرد اول آرسنال تبدیل شده بود، زمانی که فابرگاس و نصری درخشش اول فصل خود را از دست داده بودند.

گلزنی مقابل وست بروم، وولوز و نیوکاسل. گل فوق العاده مقابل بارسلونا که بهترین گل فصل هم لقب گرفت، اولین هتریک دوران حرفه ای مقابل ویگان، از دستاورد های رابین در این فصل بود.

چه کسی می داند که اگر رابین در تمام فصل آماده بود، چه دستاوردهایی برای او و آرسنال به همراه داشت!
    رابین : " اگر صادق باشم، شروع به فکر کردن می کنم: چرا من نتوانم هتریک کنم؟ همیشه به این مرحله نزدیک بودم. دو گل می زدم و سومین بار توپ را به تیرک می زدم. من بدشانس بودم. معنای زیادی دارد زیرا مدت زیادی است که اینجا هستم. این مسئله در مورد زمان است! "

بهترین لحظه :
    رابین به این موضوع اشاره کرده بود که متقاعد شده بود نمی تواند هتریک کند . سپس او در ماه ژانویه و در ورزشگاه امارات مقابل ویگان سه بار گلزنی کرد. اولین گل را در دقیقه 21 به ثمر رساند و با وجود اینکه یک پنالتی را نیز از دست داد، توانست هتریک خود را در ادامه کامل کند.

18. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

ونپرسی: ستارگان واقعی اجازه نمی دهند شهرت آنها را فریب دهد
    رابین ونپرسی باور دارد بازیکنان بزرگ باید مانند یک حرفه ای رفتار کنند تا نهایت توان خود را به نمایش گذارند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]انگلستان در دور گروهی انتخابی یورو 2012 در خانه مقابل سوئیس به سختی به تساوی 2- 2 دست یافت و فابیو کاپلو تاکید داشت که بازیکنانش بیش از اندازه خسته بودند !

حضور در مهمانی های شبانه امری عادی در میان بازیکنان انگلیسی محسوب میشود اما رابین ونپرسی باور دارد یک بازیکن حرفه ای هرگز اجازه نمی دهد شهرت و حواشی موجود بر روی بازیش تاثیر بگذارد.

" در نهایت من هم روزی بازی کردن را متوقف می کنم، درست زمانی که بازیم خیلی بد به نظر برسد و یا وقتی همسرم بگویم " رابین، تو داری باعث شرمساری من میشی."

من به این دلیل فوتبال بازی مکنم چون عاشق آن هست و به همین دلیل است که می خواهم تا جای ممکن آن را ادامه دهم.

بازیکنان واقعا سطح بالا به واسطه ثروت، شهرت و یا ماشین های اختصاصی فریب نمی خورند زیرا آنها کاملا بر روی فوتبال خود متمرکز شده اند.

آسان نیست، به گونه ای که گاهی اوقت مقدار مشخصی از بی توجهی می تواند موجب لغزش شود و هر کجای جهان می بینید که این مساله اشتباه پیش می رود وقتی بازیکنان در حالی به میدان می ورند که گویا ترمز دستی ها خود را کشیده اند !! او نمی تواند تمام توان خود را ارائه دهد.

چند وقت پیش در نیویورک بودم و تیری هانری را دیدم که بازی می کرد. وقتی می بینید که او هنوز هم با سماجت و با اشتیاق فراروان بازی می کند، فوق العاده است.

هانری می خواهد قهرمان لیگ آمریکا شود و هنوز هم متشاق پیروز شدن است، او بطور واقعی عاشق بازی کردن است. من هم این حس را در خود دارم. امیدوارم بتوانم تا انجا که ممکن است به بازی کردن ادامه دهم.

به ون نیستلروی، سیدورف، وندرسار و برگکمپ نگاه کنید، آنها خود را کنترل کردند و از عهده بازی در طولانی مدت بر امدن هنوز هم بازی می کنند زیرا واقعا مانند یک حرفه ای زندگی می کنند.

مهم است که یک نفر برای مدتی طولانی بر روی نا امیدی ها تکیه نکند. من کاملا آنچه را که مربی برت ون مارویک در تیم ملی می گوید را باور دارم، اینکه شما همواره باید به پیشروی خود ادامه دهید و با این نیت کار کنید که می توانید چیزهای بهتری را از آن خود کنید.

این حس تنها وقتی متوقف می شود که حرفه شما تمام شده و تا آن زمان باید بطور مداوم در هر بازی نهایت انگیزه و اشتیاق را ارائه از خود دهید.

علاقه و انگیزه 60 - 70 درصد از بخش تعیین کننده و سرنوشت ساز فرایندی است که بازیکن در طول حرفه خود به آن سطحی که می خواهد برسد."

20. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    پپ گواردیو لا
    بازیکن محبوب
    لئو مسی
    اسم واقعی شما
    رویا

SpainBarcelonaManUtd

تشکر ها
    91
    تشکر شده 73 در 20 پست

عالی بود ممنونم به خاطر این متن جالب

22. 3 کاربر از پست مفید رویا تشکر کرده اند .

صفحه 30 از 31 نخستنخست ... 2028293031 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع