ونپرسی: ستارگان واقعی اجازه نمی دهند شهرت آنها را فریب دهد
رابین ونپرسی باور دارد بازیکنان بزرگ باید مانند یک حرفه ای رفتار کنند تا نهایت توان خود را به نمایش گذارند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]انگلستان در دور گروهی انتخابی یورو 2012 در خانه مقابل سوئیس به سختی به تساوی 2- 2 دست یافت و فابیو کاپلو تاکید داشت که بازیکنانش بیش از اندازه خسته بودند !
حضور در مهمانی های شبانه امری عادی در میان بازیکنان انگلیسی محسوب میشود اما رابین ونپرسی باور دارد یک بازیکن حرفه ای هرگز اجازه نمی دهد شهرت و حواشی موجود بر روی بازیش تاثیر بگذارد.
" در نهایت من هم روزی بازی کردن را متوقف می کنم، درست زمانی که بازیم خیلی بد به نظر برسد و یا وقتی همسرم بگویم " رابین، تو داری باعث شرمساری من میشی."
من به این دلیل فوتبال بازی مکنم چون عاشق آن هست و به همین دلیل است که می خواهم تا جای ممکن آن را ادامه دهم.
بازیکنان واقعا سطح بالا به واسطه ثروت، شهرت و یا ماشین های اختصاصی فریب نمی خورند زیرا آنها کاملا بر روی فوتبال خود متمرکز شده اند.
آسان نیست، به گونه ای که گاهی اوقت مقدار مشخصی از بی توجهی می تواند موجب لغزش شود و هر کجای جهان می بینید که این مساله اشتباه پیش می رود وقتی بازیکنان در حالی به میدان می ورند که گویا ترمز دستی ها خود را کشیده اند !! او نمی تواند تمام توان خود را ارائه دهد.
چند وقت پیش در نیویورک بودم و تیری هانری را دیدم که بازی می کرد. وقتی می بینید که او هنوز هم با سماجت و با اشتیاق فراروان بازی می کند، فوق العاده است.
هانری می خواهد قهرمان لیگ آمریکا شود و هنوز هم متشاق پیروز شدن است، او بطور واقعی عاشق بازی کردن است. من هم این حس را در خود دارم. امیدوارم بتوانم تا انجا که ممکن است به بازی کردن ادامه دهم.
به ون نیستلروی، سیدورف، وندرسار و برگکمپ نگاه کنید، آنها خود را کنترل کردند و از عهده بازی در طولانی مدت بر امدن هنوز هم بازی می کنند زیرا واقعا مانند یک حرفه ای زندگی می کنند.
مهم است که یک نفر برای مدتی طولانی بر روی نا امیدی ها تکیه نکند. من کاملا آنچه را که مربی برت ون مارویک در تیم ملی می گوید را باور دارم، اینکه شما همواره باید به پیشروی خود ادامه دهید و با این نیت کار کنید که می توانید چیزهای بهتری را از آن خود کنید.
این حس تنها وقتی متوقف می شود که حرفه شما تمام شده و تا آن زمان باید بطور مداوم در هر بازی نهایت انگیزه و اشتیاق را ارائه از خود دهید.
علاقه و انگیزه 60 - 70 درصد از بخش تعیین کننده و سرنوشت ساز فرایندی است که بازیکن در طول حرفه خود به آن سطحی که می خواهد برسد."