رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این این مدل خواب ها من زیاد دیدم ولی فیلم نامش اینقدر قوی نبودنپرسیدی نویسندش کی بوده؟
خب اینم امار کمپ قبلی با قهرمانی مشترک [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] و [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]![]()
لعنت به باعث و بانی این بغض
1- از اذان صبح تا اذان مغرب را چگونه می گذرانید ؟نت . گیم نت
2- شما از اون دسته روزه دارانی هستید که در راحتی مثلا جلوی کولر خوابیدن و هیج جا نرفتن روزه میگیرید یا همرا با این که روزه هستید کار هم میکنید و تشنگی و ... ؟اون دسته از روزه دارانی که جلوی کولر میان توی نت هستم
3- در طول روز زیاد تشنه میشین یا گشنه ؟تشنه
4- در طول روز اگه تشنه نمیشین ، چیکار میکنین که تشنه نمیشین ؟من که تشنه میشم
5- کلا دوست دارید روزه بگیرید یا نه ؟آره
6- دوست داشتید ماه رمضون همیشه تو زمستون میموند ؟می شه گفت یکی از آرزو هامه
7 - چه درسی از ماه رمضون گرفتین ؟جواب دقیقی ندارم
8- تو ماه رمضون خودت احساس میکنی چقدر به خدا نزدیک شدی ؟مقدار کمی
WE'LL KEEP OUR RED FLAG FLYING HIGH CAUSE MAN UNITED WILL NEVER DIE
-----------------------------------------------------------------------------------------
WE ARE UNITED
سلام ...سلام...ما از قافله جاموندیم...انصافا هرکی پیشنهاداین اسمو داده دستش درد نکنه...خیلی برازنده ی چنین تاپیکه (کلوپ شبانه)
خوب می گم به نظر من به رسول بگیم بیاد هی اسپم بده این کلوپ زودتر تموم بشه
ولی مثل کمپ قبل دیگه صفحه ی 89 تمومش نکنید بگذارید قشنگ 100 صفحه بشه بعدا تموم می شه
کمپ بعدی رو شروع می کنیم
نمی دونم چرا همه اینقدر عجله دارید کمپ شروع کنید بگو خب![]()
ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی
تابرزیل چند نفر باقی می مانند ؟
وای چه خبره...اینطوری پیش بره که کمپم دو روز دیگه تمومه
راستی در مورد اسم کمپ هم پیشنهاد نیلوفر بودمن از این عرضه ها ندارم
رسول خدایی تو کمپ قبلی اون همه پست دادی تو؟
این کمپ تا صفحه 200 میره نه 100![]()
ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی
تابرزیل چند نفر باقی می مانند ؟
عاقا سلامو درود................مباراکا باشه...........من حق آبو گل داشتم نذاشتین بزنم....
چرا نوشتین کلوپ؟؟؟؟درستش میشه کلاب.....سواد هم چیز خوبیست.
سینا احتمالا قسمت چهارم بتمن تو خواب بهت الهام شده![]()
Don’t count the years, count the memories
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)