به نام خدا
پیش نمایش PES 2013
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نام خدا
پیش نمایش PES 2013
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط Fc Bayern München : 07-19-2014 در ساعت 04:38
رفع مشکل اختلال در نسخه SKIDROW:
پس از نصب و اجرای بازی، اگر در هنگام ورود با اختلال (کرش) نمودن بازی مواجه شدید، چندین راه برای رفع این مشکل در نسخه اسکیدرو واجود دارد:
۱) راحت ترین راه دانلود فایل زیر و جایگزین نمودن آن در فولدر IMG در محل نصب بازی شما می باشد.
2) هنگامی که بازی کرش نمود، از بازی خارج شده، گیم پد خود را از کامپیوتر قطع نمایید و سیستم را ریستارت نمایید. پس از بالا آمدن ویندوز، از صحت غیرفعال بودن آنتی ویروس خود مطمئن شوید. حال دوباره بازی را کرک نمایید و بازی را اجرا نمایید.
۳) در قسمت Run ویندوز خود عبارت regedit را تایپ نمایید تا وارد قسمت رجیستری ویندوز خود شوید. حال به آدرس زیر رفته
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\KONAMI\PES 2013]
در قسمت "code"=""
در بین دو کاما بعد از مساوی، سریال نامبر بازی را وارد نمایید. سپس کرک RELOADED را که در انتهای همین پست می باشد در محل نصب بازی کپی نموده و به اجرای بازی بپردازید. (سریال نامبر بازی در دانلود جداگانه کرک RELOADED بازی موجود می باشد)
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
آقا یه مشکل دارم هرکی حلش کنه ممنون میشم .تو مستر لیگ وقتی بازی اسکیپ میکنم بعضی قسمتهای خالیش ک میرسه میاد بیرون بعد وقتی پچو غیر فعال میکنم درس میشه . چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟![]()
becks forever
قیمت بازی PES 2013 برای ps3 در بازار تهران به 180 هزار تومان رسیده
و با این قیمت فعلا منتظر کپی نباید باشیم تا واردکننده بازی 39هزارتومانی رو تا با سود هنگفت بفروشه
WENGER 4 EVER
داداش مثل اینکه لینک [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان نمیدونم چرا این pes 2013 چرا تند تند از بازی در میاد ، نمیدونم مشکل از بازیه یا ویندوز
من نسخه دمو رو ندیدم دو روز پیش رفتم به اسم نسخه اصلی خریدم شک دارم این نسخه اصلی باشه
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟ ممنون میشم![]()
Discover affordable alternatives to the brand-name medication with [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , supplying wide-ranging therapy for bacterial infections. X-plore the myriad benefits of enhanced endurance and vigor with just a click. Procure your prescription of unparalleled performance enhancement immediately at [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] . Having trouble finding [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ? Search no further and purchase your stroke prevention medication easily today. Quickly locate your solution for premature ejaculation with [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] , available on the web.
jackpoker играть [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)