Design & Developed BY Patira

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 44

Hybrid View

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383
    تشکر شده 6,344 در 1,159 پست

juventus

بانوی پیر ، حالا پیرتر شده ...
    16 شهریور 1391
    حضور دل پیرو در تیم سیدنی و فوتبال استرالیا باعث شد تا بسیاری از بازیکنان و دوستان الکس برای وی پیام های تبریک زیادی را ارسال کنند که در این میان پیام لوچانو موجی مدیر اسبق یوونتوس جلب توجه می کرد و شاید قشنگ ترین جمله مربوط به هواداران یووه بود که نوشته بودند: بانوی پیر ، حالا پیرتر شده ...

موجی: "الكس به علت دلایل زندگي استراليا را انتخاب كرد، نمی دانم كه او از انگليس و ايتاليا پيشنهادي داشته ولي براي او آرزوي موفقيت می کنم. او نماد و الگو يوونتوس بود."

الساندرو متری: "پیوستن الکس به تیم جدیدش را تبریک می گویم و امیدوارم در استرالیا موفق باشد."

آمه ريني: "او بهترین انتخاب ممکن را انجام داد و تجربه ی جدید و متفاوتی را خواهد داشت. امیدوارم موفق باشی."

اوسوالدو: "از اینکه دیگر در ایتالیا نیستی ناراحت هستم. ما تو را دوست داریم و برایت آرزوی موفقیت می کنم. "

ویالی: "او انتخاب جالب و هیجان انگیزی را انجام داد اما امیدوارم او روزی به انگلیس سفر کند."

ماجو: "امیدوار هستم تجربه ی موفقی داشته باشی و در موفق باشی. بدون شک از نبودنت در ایتالیا نگران هستیم ولی برایت بهترین ها را آرزو داریم."

کلودیو مارکیزیو که بسیاری او را وارث الکس در بخش اخلاقی می دانند نیز با ارسال پیامی به الکس این انتخاب را تبریک گفت " موفق باشی اله، امیدوارم که دنیای دیگری را همراه خانواده ات تجربه کنی، ممنونم برای هر چه در این سال ها به بیانکونری هدیه کردی چه مانند یک بازیکن اما به ویژه به عنوان یک انسان بزرگ و یک شماره ده واقعی "

دامیانو تومازی نیز در پیامی گفت " از اینکه الکس را دوباره در زمین می بینیم خوشحالیم، اما ناراحتی و تاسف ما از اینکه او دیگر در رقابت های قهرمانی ایتالیا نیست. "

جان کارلو ابته، رئیس فدراسیون فوتبال ایتالیا نیز در پیامی گفت " دل پیرو یک شخصیت خاص در زمینه ورزش و خارج از میدان ورزش است. برای او از صمیم قلب در زندگی جدیدش در استرالیا ارزوی موفقیت می کنم، او سفیر فوتبال ایتالیا در این کشور است. "

سپ بلاتر نیز گفت " تبریک به دل پیرو و ارزوی موفقیت در باشگاه جدیدش، مطمئن هستم که او سفیر بزرگ و مهمی برای فوتبال خواهد بود. " الکس نیز از پلاتر تشکر کرد " ممنون رئیس،تشویق شما برای من افتخار بزرگی ست. "

رافائله پالادینو، مهره ای که پیش از این زمانی برای یووه و در کنار الکس بازی می کرد نیز گفت " صمیمانه به الکس می گویم موفق باشی، او انتخاب بسیار خوبی داشت، از کوچکی هوادار یووه بودم و با ارزوی و تصور بت زندگی ام الکس بزرگ شدم، در سال های اخیر شانس ان را داشتم با او بازی کنم و این برای بزرگ ترین افتخار است، او شایسته پوشیدن شماره ده را برای همیشه داشت. "

جان کاسمینا، مربی ادلاید که تجربه مربیگری در تیم سیدنی را داشته نیز با خوشحالی بسیار زیادی می گوید " فوق العاده است، فوق العاده، تبریک بسیار زیاد، دل پیرو شخصیتی جهانی ست. "

فلیپو اینزاگی، مهاجمی که چند سالی در کنار الکس در تیم یووه بازی می کرد نیز برای این هم بازی قدیمی ارزوی موفقیت کرد و تاکید داشت که در تیمش جدیدش او و نمایش هایش را دنبال خواهد کرد و هوادارش خواهد بود.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

The King

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383

juventus

پیام تبریک فرانچسکو توتی برای دل پیرو
    16 شهریور 1391
    فرانچسکو توتی کاپیتان تیم رم و همبازی دل پیرو در تیم ملی ایتالیا پیوستن الکس را به تیم سیدنی تبریک گفت و اعلام کرد او بهترین تبلیغ برای فوتبال ایتالیا در استرالیا می باشد.

فرانچسکو در سخنانی کوتاه در این باره گفت: "عالی بود الکس. امروز خواندم که دل پیرو می خواهد تجربه ی جدیدی را در استرالیا و تیم سیدنی داشته باشد و خیلی از این موضوع خوشحال هستم. رقابت و مسابقات برای قهرمانی همانند تو تمامی ندارد."

"توانایی و روش الکس بهترین تبلیغ برای فوتبال ایتالیا در سر تا سر دنیاست و من به شخصه برای دل پیرو آرزوی موفقیت می کنم."

سونیا همسر دل پیرو نیز دیروز بعد از امضای قرارداد گفت: "امیدوار بودم الساندرو دوران حرفه ایش را در یوونتوس تموم کند."

گفتنی است مدیر برنامه های الکس دل پیرو در مورد رد پیشنهاد لیورپول گفت: "او به عنوان یک یوونتوسی و به احترام کشته شدگان فاجعه ی هیسل به لیورپولی ها نه گفت"
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

The King

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383

roma

الکس یکشنبه صبح وارد استرالیا خواهد شد
    24 شهریور 1391
    طبق اخبار منتشر شده الساندرو دل پیرو کاپیتان اسبق یوونتوس یکشنبه صبح وارد استرالیا خواهد شد تا به تیم جدید خود اضافه شود. دل پیرو 3 هفته فرصت خواهد داشت تا قبل از اولین بازی تیم سیدنی ( 6 اکتبر ) در تمرینات تیم جدید خود حضور داشته باشد.

اولین بازی خانگی تیم سیدنی در تاریخ 13 اکتبر در برابر تیم نیوکاسل جتز خواهد بود .

20 اکتبر دربی سیدنی بین دو تیم وسترن سیدنی واندرِرز و اف سی سیدنی برگزار خواهد شد .

طبق گفته مسئولین تیم " اف سی سیدنی الساندرو دل پیرو از لحاظ آمادگی جسمانی در شرایط خوبی به سر می برد ، او در چند ماه گذشته در تورین تمرینات سختی را به همراه مربی شخصی خود پشت سر گذاشته است .

الساندرو دل پیرو پس از ورود به سیدنی به خانه جدید خود خواهد رفت و این فرصت به او داده شده که با امکانات تیم جدید خود و همینطورشهر سیدنی بیشتر آشنا شود .

The King

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

من در زندگی همیشه به دنبال پیروزی ام

حالا در شهر و کشوری دیگر به دنبال پیروزی ست، به دنبال ادامه اهداف و رویاهایی که همیشه در سر دارد، او همیشه این طور بوده و خواهد بود، کسی که در طول زندگی شخصی و ورزش اش همیشه اهدافی داشته و برای رسیدن به ان اهداف همیشه مبارزه کرده و هرگز دست از تلاش و مبارزه در بهترین و بدترین شرایط نکشیده. حالا او رویداد جدیدی را پس از نوزده سال بیانکونری بودن تجربه می کند، کسی که عادت به تغییر نداشت اما مجبور به تغییر بسیار مهم و بزرگی در زندگی اش شد و حالا به ان می اندیشد که در این تغییر و در این تجربه جدید نیز همانند گذشته پیروز و موفق و البته خاص باشد.

الساندرو دل پیرو، اسطوره همیشگی یوونتوسی ها که روز گذشته با خانواده اش به طور رسمی وارد سیدنی استرالیا برای اغاز زندگی و دوران جدید فوتبالش شد در نخستین کنفرانس خبری اش با چهره ای بسیار بشاش و خندان که نشان از رضایت قلبی او برای چنین انتخابی می داد شرکت کرد و یک بار دیگر از خواسته اش برای پیروزی گفت.

" می دانم که انتظارات زیادی وجود دارد، این مسئله را دوست دارم. من نوزده سال با یووه و در یوونتوس بازی کردم که باید پیروز می شدیم، در هر بازی و در هر سال و خوشبختانه بارها این اتفاق افتاد، اما من در طول زندگی همیشه برای پیروزی بازی کردم. برای پیروز شدن اینجا هستم، برای اینکه به پیروزی ایمان دارم اینجا هستم، اما پیش از همه اینجا هستم تا برای سیدنی بازی کنم و امیدوارم که روز به روز پیشرفت کنیم و بازی به بازی پیش رویم و این کار سختی است. "

تصمیم برای پیوستن به سیدنی و امدن به استرالیا " تصمیم برای امدن به استرالیا اسان بود چون برنامه های بسیار جذابی داشتند ( یک هدف و برنامه ای لذت بخش و قوی برای فوتبال ) . برای دو ماه با مربی شخصی ام تمرین کردم و البته در یک تیم جوان ایتالیایی هم تمرین کردم . برای شروع خوب کار کردم و حالا باید برای تیمم کار و تمرین کنم. "

لعنت به باعث و بانی این بغض

5. 6 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383

juventus

بخش چهاردهم کتاب الکس ! شبی رویایی در برنابئو
    3 مهر 1391
    توانایی ما در رقابت شکل می گیرد. توانایی که به یک نماد تبدیل شد ، این توانایی نتیجه ی احساس مسئولیت ما بود هر روز یک ساعت پیش از آغاز تمرینات تیم من تمرین خود را بصورت انفرادی شروع می کردم و پس از آن تمرینات را با تیم پیگیری می کردم.

در آن دوره، ورزشکاران رشته ی دو و میدانی الگوی ما بودند داشتن فیزیک و دو پای قدرتمند ؛ من خود را اینگونه می دیدم ؛ بازیکنی چابک و قدرتمند ؛ سال های رونالدو بود ، بازیکنی چابک و ویرانگر ، برترین بازیکن فوتبال بود ؛ وی به الگویی برای من تبدیل شده بود ، نمی دانستم که اندیشه ها و قلب بازیکن از ماهیچه های وی پیروی می کنند هر چند که مغز شما جسم را رهبری می کند ، درون مغز چیزی وجود دارد که باورکردنی نیست " ماده ای نیروزا " که همه از آن بهره می برند.

ایمان و اراده من نیرو را بوجود می آورم شاید جسم این پیام را به مغز ارسال کند و ممکن است که مغز کم کاری کند و جسم را در معرض نابودی قرار دهد هر بازیکن هر روز با این رابطه ی موجود بین مغز و جسم، زندگی می کند اگر بین این دو توازن برقرار شود، بدون تردید بازیکن به اوج آمادگی خواهد رسید پس از 10 پیروزی پی در پی یا گذراندن یک دوران موفقیت آمیز ، احساس خستگی می کنید ؛ خستگی من به این دلیل است نه بدلیل 37 ساله بودن من ؛ به این نتیجه رسیدم که گاهی جسم به شما توانایی می دهد که شگفت زده می شوید ؛ پس از شکست از ناپولی ، دو بار باید به مصاف رئال مادرید می رفتیم ؛ در آن شب ها من در شرایطی طبیعی قرار داشتم اما توانستم در برابر اسپانیایی ها نمایش فوق العاده ای را ارائه کنم ؛ بخصوص در آن شب رویایی در برنابئو.

آن دیدار نیازمند تمرکز زیادی بود ، پایان آن شب در میان موجی از تشویق ها برای من افتخار بزرگی بود ؛ این باعث شد که از خود بپرسم ؛ آمادگی چگونه بوجود می آيد ؟ چه چیزی به ما کمک می کند تا تمام توان خود را بکار بگیریم ؟ چه چیزی به ما امکان می دهد تا برابر رنج ها مقاومت کنیم و ماجراجویی کنیم ؟ پاسخ این است تجربه ، صبر ، پافشاری و اراده ؛ در کودکی همه چیز را می خواهیم بدست آوریم و اکنون فقط می خواهیم پس از شکست وارد میدان شویم ؛ برای پیروزی جدید و از بین بردن گذشته ؛ شاید این اشتباه باشد چرا که بدست آوردن پیروزی به زمان نیاز دارد ؛ همانگونه که ما قهرمان جام جهانی 2006 شدیم ؛ فرانسه را پس از اینکه ما را از قهرمانی در یورو محروم کرد ، آن ها را شکست دادیم ؛ مغز و جسم پا به پای من پیش می روند ؛ سال هاست که با احترام و احتیاط به پیام های آن ها تن می دهم ؛ در این دوران همچنان از من می خواهند تا به فوتبال ادامه دهم ؛ جسم و مغز من به دنبال رقابت هستند "

The King

7. 7 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک مهاجم
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    تیری هانری و سسک فابرگاس
    اسم واقعی شما
    یوسف

FranceArsenalSS_Tehran

تشکر ها
    51
    تشکر شده 116 در 25 پست

الکس دل پیرو بهترین الگوی جوانان ایتالیایی ، نمیدونم تو چه سالی بود فک کنم 2 یا 3 سال پیش بود که طی یه نظر سنجی که انجام شده بود الگوی ورزشی و اخلاقی بیش از 70% مردم ایتالیا قرار گرفته بود . . .

واقعا محبوبه . . .

9. 6 کاربر از پست مفید دوشانی تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383

juventus

نخستین حضور الکس در ترکیب سیدنی
    5 مهر 1391
    روز گذشته سرانجام پس از ماه ها، الساندرو دل پیرو راهی میدان شد تا این بار با پیراهن تیم جدیدش، سیدنی در میدان حاضر شود. تیم سیدنی در دیدار پیش فصل و تدارکاتی برابر تیم سیدنی ب به میدان رفت و الکس برای 70 دقیقه در ترکیب تیمش بازی کرد و با نمایش خوب و پاس های گلی که داد توانست رضایت مربی و دوست داران جدید استرالیایی خود را جلب کند.

روبرتو مارین، روزنامه نگار در این خصوص نوشت " دل پیرو به اندازه کافی خوب بازی کرد و توانست در این 70 دقیقه و پس از ماه ها غیبت پس از دیدار فینال مقابل ناپولی نمایش قابل قبول و خوبی از خود به جای گذارد و یک شروع مناسب را به نام خود ثبت کند. "

از وی در خصوص زمان هایی که الکس خارج از میدان است و چگونگی همخوانی پیدا کردن با شرایط زندگی در استرالیا سوال می کنند " بیشتر در کنار خانواده است، به فرزندش قول داده که به او کانگورو نشان دهد و هنوز این امکان به وجود نیامده. همین طور در حال عادت کردن با شرایط اینجاست. یک هفته ابتدایی شرایط اسان نیست و مطمئنا اهسته اهسته با شرایط زندگی در استرالیا عادت می کند، او به زودی طرز رفتار با مردم و روزنامه های اینجا را متوجه می شود. زندگی جدیدی دارد و نیاز به همخوانی پیدا کردن با محیط. "

The King

11. 4 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع آخر
    مربی مورد علاقه
    -Antonio Conte-Fergusen - Jose Morinio
    بازیکن محبوب
    canavaro- delpiero-c.ronaldo--casilas--pirlo-
    اسم واقعی شما
    MOHAMMAD

ItaliaJuventusRealMadrid

تشکر ها
    518
    تشکر شده 664 در 152 پست

دل‌پیرو به دنبال آن است تا در لیگ استرالیا همان پسر طلائی تورین باشد

الساندرو دل‌پیرو ، اسطوره‌ی فراموش‌نشدنی باشگاه یوونتوس که حالا دیگر در مجموعه‌ی بیانکونری جایی ندارد ،

پس از ۱۹ سال حضور در این تیم ، به تیم اف سیدنی پیوسته است و این‌ روزها درگیر تمرینات آماده‌سازی است تا

حضوری موفق را در استرالیا تجربه کند. گرچه بسیار سخت و شاید تراژیک باشد که پینتوریکیو را در پیراهنی غیر از

پیراهن یوونتوس ببینم اما باید بپذیریم که او امروز مهاجم تیم اف سی سیدنی است و موظف و متعهد به پیراهن این

تیم است. به نظر دل‌پیرو از انگیزه‌های فراوانی برای درخشش در تیم جدید خود برخوردار است و به دنبال

درخشیدن است نه اتلاف وقت.

کریستیانو رونالــــــــــدو 155 گل در 153 بازی ( 3 فصل ) لیونل مسی 263 گل در 337 بازی ( 8 فصل ) !

کريستيانو رونالــــــــــدو 15 هتريک در( 3 فصل) ليونل مسي 14 هتريک در( 8 فصل) !

واضحه یا توضیح بدم ؟
    البته این آمار تا این لحظه است

13. 4 کاربر از پست مفید canavaro5 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازبان و مهاجم
    مربی مورد علاقه
    Antonio Conte
    بازیکن محبوب
    alex del piero
    اسم واقعی شما
    behnam

ItaliaJuventusSS_Tehran

Ali Karimi

تشکر ها
    55
    تشکر شده 38 در 16 پست

الساندرو دل‌پیرو اسطوره باشگاه یوونتوس اولین دیدار خود را پس از ۱۹ سال با پیراهن غیر از سیاه و سفید تجربه کرد و متحمل شکست شد .
    دل‌پیرو بامداد امروز در نخستین دیدار تیم سیدنی‌ اف‌سی با نتیجه ۲-۰ در خانه ولینگتون بازی را واگذار کرد . این بازی از سری رقابت های A-League و در نیوزیلند برگزار شد .
    الکس تمام ۹۰ دقیقه را در زمین مسابقه بازی کرد ، و شوت زیبای او در دقیقه ۷۷ مسابقه که به تیرک تیم سیدنی برخورد کرد نتوانست مانع شکست تیمش شود.

15. 4 کاربر از پست مفید behnam behdadiyan تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

عجب روزی بود! بازی اول من در خانه با پیراهن تیم جدیدم اف سی سیدنی، به طرز باورنکردنی هیجان انگیز بود!

همه چیز از وقتی شروع شد که من چند ساعت قبل از شروع بازی با ماشینم به استادیوم رسیدم (این برای بازیکنان ایتالیایی که عادت دارند حتی در عصر بازیهای خانگی هم با یکدیگر در هتل باشند، کمی غیر عادی است اما این مسئله عادت معمول دیگر جوامع ورزشی مثلا NBA است). در زمین خبر فوق العاده فروخته شدن تمام بلیطها را شنیدم (این بازی با 35419 تماشاگر در یک بازی رسمی یک رکورد جدید محسوب می شود).

“The Cove” پر شور و شوق ترین سکوی هواداران آبی آسمانیها – با شور و شوق باورنکردنی از من استقبال کردند و واکنش تماشاگران هم فوق العاده بود: پیراهن های شماره 10 پرتعداد، شعارها، بنرها و تشویقهای زیاد برای من؛ فقط می خواهم بگویم: متشکرم! عکس در گالری در تصور اتفاقی که افتاد، کمکتان می کند...

نتیجه (3-2 مقابل نیوکاسل جتس) مشخصا نمیتواند برای ما راضی کننده باشد، اما ما نسبت به بازی اول پیشرفت کرده ایم و این برای آینده به ما امید می دهد. ما به خوبی می دانیم که باید به سختی کار کنیم تا بهترین بازیمان را ارائه دهیم، هم به عنوان یک بازیکن و بالاتر از همه چیز به عنوان یک تیم.

شخصا برای من ... خب، چشیدن دوباره مزه گل حس فوق العاده ای بود ... من خوشحالم که اولین گلم در ای-لیگ در خانه به ثمر رسید، باوجود اینکه مشخصا برای خوشحال بودن باید برنده شد: امیدوارم این پیروزی در بازی بعدی به دست بیاید (دربی مقابل واندرز در 7:45 به وقت استرالیا).

مرسی بابت پیام های "تمام نشدنی" که در فیسبوک و توییتر من ارسال میکنید: آنها انرژی مضاعفی در این ماجراجویی جدید و هیجان انگیز به من می دهند.
    به زودی میبینمتون

الساندرو
    13-10-2012

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

17. 5 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)