Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: کدام بازیکن رو شایسته انتخاب بهترین بازیکن سال 2011 می دو

رأی دهندگان
117. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • ژاوی هرناندز

9 7.69%
  • کریستیانو رونالدو

52 44.44%
  • لیونل مسی

56 47.86%
صفحه 3 از 11 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 105

Hybrid View

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola
    بازیکن محبوب
    C.Fabregas
    اسم واقعی شما
    Dina

SpainBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    39
    تشکر شده 270 در 46 پست

بارسلونا از دست این مسی

هم بارسلونی هستم،هم طرفدار مسی...ولی خدایی قبول ندارین مسی فوتبال رو بی مزه کرده؟هر دفعه بارسا بازی داری،یا هتریک میکنه یا حداقل دو تا گل میزنه.اگر هم حالش خیلی بد باشه،روش خطا کنن و بهش بگن نباید گل بزنی،یه پاس گل میده...برای میشل پلاتینی و سپ بلاتر یه پیشناهاد دارم...ممنون میشم گوش کنن.بعد از اسم همه ی مراسما این پسوند رو بذارن:به جز مسی!یعنی مثلا انتخاب بهترین بازیکن،به جز مسی!درسته حقشه ولی خب...بیخیال...در کل همون مسی

2. 4 کاربر از پست مفید Dina1996 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    Xabi Alonso - David Beckham
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123
    تشکر شده 14,670 در 2,385 پست

رونالدو---------بدون تعصب هم میگم
    چون واقعا سال 2011 توی رئال و حتی پرتغال خیلی مفید بازی کرد

دوستان لطفا رای که میدید نظر خودتون هم بگید

4. 4 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر هواداران بارسلونا

سوادکوه '|',,|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡
    پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا . ونگر
    بازیکن محبوب
    تمام بازیکنای بارسا . رونالدینهو . بوفون . دل پیرو
    اسم واقعی شما
    سعید

ArgentinaBarcelonaJuventus

Lionel Messi

تشکر ها
    4,653
    تشکر شده 4,292 در 1,193 پست

بارسلونا 100% لئو

100% لیونل مسی
    این جایزه رو به بازیکنی میدن که نقش زیادی در موفقیت تیمش داشته باشه و بارسا با درخشش لئو 5 جام از 6 جام ممکن تو سال 2011 رو گرفت و هیچکس نمیتونه منکر این نقش بشه
    همچنین معمولا بهترین بازیکن اروپا بهترین بازیکن جهان هم میشه
    رئالی ها باید دلشون رو به این خوش کنن که ک.رونالدو تو بازی با تیم های سطح پایین که میان جلو رئال وا میدن گل بزنه . تو بازی با تیم های بزرگ هیچ خبری از این گل ها نیست دیدیم که مقابل بارسای کبیر حتی یه پاس ساده رو هم نمیتونست بده.بازیکن بزرگ بازیکنیه که تو بازی های بزرگ خودشو نشون بده
    مسئله اینجاست که شما رئالی ها خودتون میدونید که مسی از ک.رونالدو بهتره و بهتون هم بارها ثابت شده ولی نمیخواین که قبول کنید

VIVA BARCA
    Mes Que Un Club

6. 4 کاربر از پست مفید Saeid~Barca تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho, Carlos Queiroz, Afshin Ghotbi, Mustafa Denizli, Jurgen Klopp
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo, Khalili, Milito, Adriano, Zanetti, Reus, Gotze
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133
    تشکر شده 3,220 در 1,108 پست

فقط کریس رونالدو
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

8. کاربر روبرو از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    KKD
    اسم واقعی شما
    S/-\jad
    Liverpool
    تشکر ها
    660
    تشکر شده 1,263 در 387 پست

حقیقتش من این فصل رو حق هیچ کدومشون نمیدونم ، این فصل حق سوارز بود به نظرم ،کسی که تقریبا یه تنه تیم ملی کشورش رو قهرمان کوپا آمریکا کرد ، چهارم دنیاش کرد ، واقعا حقش داره خورده میشه به نظرم ، مسی چه افتخاری برای کشورش اورد ؟رونالدو چطور ؟ ژاوی درسته قهرمانی دنیا داشت ولی این فصل به نسبت سال گذشته کمی افت داشته

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola
    بازیکن محبوب
    Messi - Xavi - Van Persie
    اسم واقعی شما
    Pouria

NetherlandsBarcelonaArsenal

تشکر ها
    184
    تشکر شده 891 در 207 پست

بارسلونا

نقل قول نوشته اصلی توسط king kenny نمایش پست ها
    حقیقتش من این فصل رو حق هیچ کدومشون نمیدونم ، این فصل حق سوارز بود به نظرم ،کسی که تقریبا یه تنه تیم ملی کشورش رو قهرمان کوپا آمریکا کرد ، چهارم دنیاش کرد ، واقعا حقش داره خورده میشه به نظرم ، مسی چه افتخاری برای کشورش اورد ؟رونالدو چطور ؟ ژاوی درسته قهرمانی دنیا داشت ولی این فصل به نسبت سال گذشته کمی افت داشته
    دوست عزیز اصلا فکر کردی چرا مسی و رونالدو نمیتونن موفق بشن توی تیم ملی شون؟ من دلایل مختلفی میارم:

مسی و رونالدو هردو توی تیم ملیشون، دقیقا جایی که الان توی باشگاهشون بازی میکنن، قرار نمیگیرن یعنی مثل بارسا و رئال مهاجم نیستن و نمیتونن خوب بازی کنن...

تیم ملی هردو افتضاحه! هیچ بازیکنی نیست که با مسی یک و دو کنه مثل بارسا، فقط مسیه و مسی...

تازه اونقدر هم نا موفق نیستن و با وجود این همه مشکل، باز هم مسی بهترین پاس ها رو میده و رونالدو هم عالی بازی میکنه.

حالا آقا سوارز چیکار کرده؟ مفت خوری! همین، و السّلام! هرچی فورلان انداخته زده و ماشالله همش گل میشن! توی لیورپول هم شانس آورده گرارد هست وگرنه هیچی...

در ضمن رای من موند:

بهترین بازیکن کهکشان، لیو مسی!

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

VIVA La Maisa

:
    PEP GUARDIOLA, You are Always here

PEP's BARCA

11. کاربر روبرو از پست مفید Pouriaf تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    KKD
    اسم واقعی شما
    S/-\jad
    Liverpool
    تشکر ها
    660
    تشکر شده 1,263 در 387 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Pouriaf نمایش پست ها
    دوست عزیز اصلا فکر کردی چرا مسی و رونالدو نمیتونن موفق بشن توی تیم ملی شون؟ من دلایل مختلفی میارم:

مسی و رونالدو هردو توی تیم ملیشون، دقیقا جایی که الان توی باشگاهشون بازی میکنن، قرار نمیگیرن یعنی مثل بارسا و رئال مهاجم نیستن و نمیتونن خوب بازی کنن...

تیم ملی هردو افتضاحه! هیچ بازیکنی نیست که با مسی یک و دو کنه مثل بارسا، فقط مسیه و مسی...

تازه اونقدر هم نا موفق نیستن و با وجود این همه مشکل، باز هم مسی بهترین پاس ها رو میده و رونالدو هم عالی بازی میکنه.

حالا آقا سوارز چیکار کرده؟ مفت خوری! همین، و السّلام! هرچی فورلان انداخته زده و ماشالله همش گل میشن! توی لیورپول هم شانس آورده گرارد هست وگرنه هیچی...

در ضمن رای من موند:

بهترین بازیکن کهکشان، لیو مسی!
    خب من فکر میکنم شما یه کم احساسی نظر میدید ، ببخشید ولی فکر میکنم شما بازیای آرژانتین رو نگاه نمیکنی ، مسی اتفاقا دوی تیم ملیش آزادی عمل بیشتری هم داره نسبت به بارسلونا ، دقیقا هم توی پست اصلیش بازی میکنه یه نکته ی جالب که شما حتی نمیدونید پست اصلی مسی SS هست نه مهاجم .

تیم ملی هر دو افتضاحه ؟ خب اینو من یادداشت میکنم هر وقت اعصابم خورد بود نگاش میکنم و کمی میخندم ، آرژانتین پرستاره ترین تیم دنیاست ، همین فقط . پرتغال هم که همه کارش رونالدو ــه ، ولی باز هم کاری از پیش نمیبره .

سوارز مفت خوری میکنه ؟ تعداد انگشت شماری هستن توی لیگ انگلیس که برای خودشون موقعیت میسازند ، یاد آوری میکنم که سوارز مهاجمی مثل تورس نیست که توپ رو براش آماده کنن تا بلکه بزنه تو گل ، سوارز عقب میاد توپگیری میکنه و ... پیشنهاد میکنم یه بار دیگه بازی فصل گذشته ی لیورپول و منچستر یونایتد رو ببینی .
    هرچی فکر کردم بازیکنی به نام گرارد نداشتیم اگه منظورت جرارده باید بگم که از وقتی سوارز اومده بازیهایی که این دو کنار هم بودن دورقمی هم نشده به علت مصدومیت هایی که برای گرارد ، ببخشید جرارد پیش اومده

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola _ Arsen Wenger_Vicente Delbousque
    بازیکن محبوب
    Z.Zidane
    اسم واقعی شما
    Reza

France

تشکر ها
    2,995
    تشکر شده 4,726 در 862 پست

اولا که من اومدن ژاوی تو این لیست رو اصلا قبول ندارم . باید به جاش دیماریا یا اوزیل رو میذاشتن! دوما کریس از همشون امسال بهتر عمل کرده و میانگین گلهاش تو هربازی 2 تا بوده درحالی که مسی اینطور نیست طبق آمار (( هربازی یه گل )).
    سوما : کریس به خاطر بازیه فوق العادش امسال کفش طلا رو گرفت پس حتما بهتر از مسی بود که کفش طلا رو ببه کریس دادن .

Always in my heart Zizu

?Once the player like you found

14. 2 کاربر از پست مفید Zid@ne تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CAM-RS,RF
    مربی مورد علاقه
    fergosen-fanbasten
    بازیکن محبوب
    ...-The great zidane-messi-kaka
    اسم واقعی شما
    آراز

SpainBarcelonaManUtd

تشکر ها
    2,358
    تشکر شده 2,279 در 448 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Rezadel نمایش پست ها
    اولا که من اومدن ژاوی تو این لیست رو اصلا قبول ندارم . باید به جاش دیماریا یا اوزیل رو میذاشتن! دوما کریس از همشون امسال بهتر عمل کرده و میانگین گلهاش تو هربازی 2 تا بوده درحالی که مسی اینطور نیست طبق آمار (( هربازی یه گل )).
    سوما : کریس به خاطر بازیه فوق العادش امسال کفش طلا رو گرفت پس حتما بهتر از مسی بود که کفش طلا رو ببه کریس دادن .
    دوست عزيز كفش طلا رو به كسي ميدن كه بيشترين گل رو در بين تمام آقايان گل! در ليگ‌هايه دنيا رو زده باشه،نه كسي كه بهتر باشه.حالا اون شخص مي‌خواد كرار باشه از ليگ ايران يا يه چوب خشك باشه از ليگ بيابان!يا ...

16. 3 کاربر از پست مفید raptor تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کنی داگلیش
    بازیکن محبوب
    جرارد محبوب قلبها
    اسم واقعی شما
    حمید

EnglandLiverpoolLiverpool

تشکر ها
    13
    تشکر شده 364 در 108 پست

liverpool

نقل قول نوشته اصلی توسط Rezadel نمایش پست ها
    هیشکی با دو سال خوب بازی کردن داداش خوب نمیشه.
    ژاوی معنای بازیسازیه.همین فصل قبل آمار پاس گلهاش3 برابر اوزیل و4 برابر دیماریا بوده اون وقت توی رئالیه متعصب میگی جای ژاوی نباید تو این لیست باشه.
    واسه همه اونایی که متعصبند و با تعصب رای میدهند واقعا متاسفم.
    در ضمن کل بازیهای لیگ و لیگ قهرمانان و جام حذفی رو هم رفته میشه 52 بازی میشه چه طور و طبق چه اماری میگی میانگین آمار گلزنی کریس تو هر بازی 2 بوده؟
    اگه دوتا باشه میشه امارش 104 گل؟؟؟؟؟؟
    عناوین و القابو به کریس ندهند میخوان بدهند به کی ؟ حتما به خسوس ناواس؟
    اخه بنده خدا سال 2009-2008 هم کاسیاس با شاهکارش در لیگ قهرمانان و خوردنه دو گل از دلپیرو ....که یکیش چیدن رویایی دیوار دفاعی و ابر واکنش اون بود.... شد بهترین دروازه بان اروپا در حالی که همه میگفتند یا چک یا ون در سار باید بهترین میشدند شد بهترین دروازه بان.اون وقت میگی کریس با 40 تا گل کفش طلا رو گرفته که چی؟

همانند پدری در قلب هواداران لیورپول.

18. 4 کاربر از پست مفید hamid20 تشکر کرده اند .

صفحه 3 از 11 نخستنخست 12345 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)