پاسخ سوالات داداشی گلم سعید
سلام آق پوريا
سلام داداش.
چطوري داداش؟ خوش ميگذره؟
خوبم.اوضاع بدک نیست.
1_ نظرت در مورد دختر همسايتون چيه؟ اصلا به من چه
نظرخواستی ندارم چون جدیدا ازدواج کرد.ولی حیف شد،نه!
2_از اين كه تو ايراني خوشحالي؟
نه.چون از مورینیو و رئال مادرید دورم.
3_اهل بحث هاي سياسي هستي؟
نه چند بارتو مدرسه بحث سیاسی کردم که اشتباه دراومد دیگه سراغش نرفتم.
4_ نظرت در مورد مكزيك و ميكزيكي ها چيه؟ آخه خيلي شبيه اهالي تكزاز و اون اطراف هستي!
درمورد مکزیکی ها اینو میدونم که آمریکایی ها بهشون میگن احمق های مکزیکی.از تگزازی ها و فیلم های وسترنشون خوشم میاد.خوشحال شدم که گفتی شبیه اونایی.
5_بهترين استان ايران كجاست؟
خوب معلومه دیگه.(که مازندران شهر ما یادباد بروبومش همیشه آباد باد)
6_به شنا علاقه داري؟ تا چه حد تو اين كار مهارت داري؟
آره.چون زیست شناسی دوست دارم نوع غورباقه ایشو یادگرفتم البته خودموکشتم تا مدل شنای پروانه رویادبگیرم نشد.
7_اهل رفيق بازي و دور زدن با دوستات هستي؟
هستم ولی خفیف.مثلا هفته ای یک بار.
8_فوتبالو فقط نگاه ميكني يا بازي هم ميكني؟
هفته ای یک بار میرم سالن بازی میکنم
9_ چرا مورينيو رو بهتر از فرگوسني ميدوني كه همه ميدونند از مورينيو بهتره؟
د نه د. فرگوسن خودشم میدونه مورینیو بهتره(شوخی کردم). خوب من مورینیو رو بخاطراینکه رفتارش باشاگرداش خوبه ترجیح میدم.حداقل بازیکنی رو بالنگه کفش نزد!
10_از اين كه اطرافت آدم هاي غير بومي زيادي ميبيني ناراحت ميشي؟
نه.شهرستانی هارودوست دارم.ولی چیزی که ناراحتم میکنه اینه که خانم های جوون مازندرانی از بس با شهرستانی های محترم برخوردداشتن دیگه مازندرانی صحبت کردن رو بی کلاسی میدونند و فارسی صحبت می کنند.
11_اهل دود و دم هستي؟ اگه هستي از كي شروع كردي؟ خوب چرا ميكش بچه؟ ها؟ واقعا خجالت داره! اي بابا
آخ اهل هرویینم.میکشمش.امان از رفیق ناباب.از7 سالگی شروع کردم.دست رودلم نذارکه خونه.
شوخی کردم دیگه.چون مضراتشو میدونم طرفش نمیرم.
12_از خودت راضي هستي؟
زیاد از خودم راضی نیستم.هنوز نقص های زیادی دارم که باید برطرفش کنم.
13_به نظرت چرا من خيلي از درس بدم مياد ولي تو خيلي خوشت مياد؟
منم از هردرسی خوشم نمیاد.مثلا سایه ی دین و زندگی یا عربی رو باتیر میزنم!
ولی دروس تخصصی رودوست دارم.منم اول مثل تو بودم ازدرس خوشم نمیومد.وقتی هدفم رو انتخاب کردم وبه درس علاقه مند شدم.توچون هدف بزرگی نداری علاقه ای هم به درس نداری.
14_تا حالا از معلمت متنفر شدي؟
آره.معلم ادبیات.مرتیکه میاد کلاس 1/45 دقیقه یک ریز حرف میزنه. حرف که چه عرض کنم زر میزنه.(ین منمسرکلاس ادبیات درام دعا میکنم تا کلاس زودترتموم شه)
چندتا سوال فني و مهم:
*چرا رونالدو بهتر مسي هست ولي مقابل بارسا خوب نيست؟
اگه یادت نرفته باشه رونالدو تومنچستر هم دربرخی بازی های مهم خوب نبوداین خصلت رونالدوست که درهربازی اگه فشار روش کم باشه بهترینه اگر فشار روش زیاد باشه میشه...
*رنگ شرت؟
قرمز و آبی
*با دخترها راحتي؟نه بابا !
نه.گاهی اوقات تو پارک یا کافی نت بهونه میارن تا باهام گپ بزنن منم مثل آدم ندیده ها ی عصر حجر دوتا پادارم دوتا دیگه قرض میگیرم و د فرار.
*تا حالا شده كسي رو پخته بزني؟
چیه؟قیافم به آدمای شرخر میخوره؟!! نه.یک بار پخته کتک خوردم که دوستام رفتن بابای فلانی رو درآوردن.تو عمرم دونفر رو بدجوری زدم اماسعی کردم که خون هم از دماغشون نریزه.
*از چي ميترسي؟
میگن از هرچی بترسی سرت میاد.من فقط از خشم خدا میترسم که این یکی استثنائه ازش بترسی ازت دور میشه.
*به نظرت اسكولز بهتر بود يا ژاوي امروزي؟چرا؟
ژاوی امروزی.پاس های چیپش رو کمتر بازیکنی میتونه بده.یک هافبک تمام عیاره.اسکولز هم تو جنگندگی همتا نداره.ازش خوشم میاد.
*نت تو ايران بدون وي پي ان ممكنه؟
وی پی ان هم سرعت رو لامصب بدجوری میاره پایین.ولی خوب کاراییه خاصه خودشو داره دیگه...خودت که میدونی.....
*به نظرت كي ميتونه از من pes12 ببره؟ هركي ميتونه بهم معرفي كن تا....
نمی دونم ولی فکر کنم خودم ببرمت.با رئال مادرید 4 تاییت میکنم پسر.
سمت چپیه منم.دقت کن چون بردمت دارم لبخند میزنم.
*فكر ميكني پرسپوليس بيشتر به ستاره احتياج داره يا به آرامش؟
مسلما آرامش.هیچ ستاره ای حتی کریس رونالدو بدون آرامش موفق نمیشن ستاره های ایرانی که جای خود داره.
*قبول داري فوتبال به كسي رحم نميكنه؟
آره.کاملا.
*به نظرت رئال ميتونه قهرمان اروپا بشه؟ حتي اگه به بارسا بخوره؟
اگه تا قبل از فینال به بارسلونا نخوره به فینال صعود میکنه وقتی هم که به فینال صعود کرد حتی بارسلونا هم نمیتونه مانع قهرمانیش بشه.
*تو اين فصل تيمي به اندازه منچستر بدشانس بوده؟ هر جوابي غير از نه بدي از نظر من اشتباهه
باهات موافقم.منچستر تا نیم فصل خیلی بدشاس بوده.(البته منظورمنچستر سیتیه) ولی خب اینتر میلان هم زیادخوش شاس نبوده.(شوخی کردم دربالا منظورم منچستر یونایتد بود)
*اگه تونستي احساس من رو نسبت به منچستر توضيف كني؟
منچستر بخش مرکزی رویاهاتو فرماندهی میکنه.ذهنتو به هرسمتی که دوست داشته باشه میبره چون قلبتو داره.مثل بچت دوسش داری.آخیییی چقدر نازه گوگولی عمو اسمت چیه؟بچه ات جواب میده:منچستر.(شوخی کردم ناراحت نشی یه وقت)
* دوست داري همسر آيندت مرد باشه يا زن؟
اینم ازون سوال ها بودا.مگه میشه مرد باشه؟ خوب زن دیگه.(شوخی باحالی بود دمت گرم)
*به تنهايي علاقه داري؟ وقتي تنهايي چيكارا ميكني؟
به تنهایی آره.انسان ها هر روز حداقل باید یک ساعت تنها باشن و فکر کنن.من قبلا اوقات تنهاییمو میشنستم جدول حل میکردم.ولی الآن برای کنکور درس می خونم.
*ما هيچ وقت نتونستيم به خوبي با هم ارتباط برقرار كنيم! چرا؟
چون کابل کارت شبکمون قطع بود! بخاطر اینکه از بد روزگار هروقت نظراتتو میخوندم قبلش بابت مسئله ای عصبانی می بودم و سوی برداشت میکردم.مشکل از من می بود. معذرت.
*تو هم مثل من از فيلم ايراني بيزاري يا نه؟
اه.حالم از فیلم های ایرانی بهم میخورهولی چندتا شونو دوست دارم.بچه های آسمان ، درباره ی الی ، یه حپه قند و نفرین
*قشنگترين زن جهان؟
جنیفر لوپز.البته یکی خوشگل ترو پیدا کردم که اسمش یادم نیست!
*خوشتيپ ترين بازيكن جهان؟
فکر کنم نوری شاهین و سرخیو کانالس خوش تیپ تر از همه باشن.
*راستي يادم رفت بپرسم! روزي چند بارميري دستشوئي؟
اگه مایعات زیاد بخورم زیادمیرم.به تو هم پیشنهاد میکنم مایعات زیاد بخوری تاسموم بدنت از طریق کلیه ها دفع بشه تا ناراحتی های داخلی از جمله ناراحتی کلیه درامان باشی.
داداش اميدوارم تو زندگي به همه آرزوهات برسي
موفق باشي
ممنون داداش.همچنین خودت.ان شاالله هرچی از خدا خواستی بهت بده.خوشحالمیشم بازم بیای اینجاوسوال بپرسی.
![]()