بچه ها تو این قسمت بگین که بزگترین آرزوی فوتبالی شما چیه؟(مثل دیدار با بازیکن مورد علاقتون
فوتبالیست بشین
یا ...)فقط حواستون باشه که به تیم یا بازیکن یا کلا هیچ کس و چیز دیگه ای توهین نکنین
![]()
بچه ها تو این قسمت بگین که بزگترین آرزوی فوتبالی شما چیه؟(مثل دیدار با بازیکن مورد علاقتون
فوتبالیست بشین
یا ...)فقط حواستون باشه که به تیم یا بازیکن یا کلا هیچ کس و چیز دیگه ای توهین نکنین
![]()
1- اینکه ایران به عنوان بهترین تیم های دنیا شناخته بشه
2- پرسپولیس بهترین تیم ایران و آسیا باشه
3- بارسلونا بر بام فوتبال جهان باشه![]()
آرزوم اینه که رونالدو و ته وز به منچستر برگردن و هرچی تیم تو دنیا هست زنگ تفریح منچستر بشن و پرسپولیس قهرمان چند فصل پیاپی ایران و اسیا بشه ...............
ویدیچ و راموس رو از نزدیک ببینم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1-پرسپولیس و رئال تو یک سال باهم قهرمان شن.
2-قهرمانی رئال و از نزدیک ببینم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
1- بارسلونا برای چند سال متوالی شش گانه کسب کنه و بر قله ی فوتبال جهان باشه
2- تیم سپاهان اقتدار خودش تو لیگ رو حفظ کنه و بتونه برای چند سال دیگ قهرمان ایران بشه و همینطور در سطح آسیا هم قهرمان بشه
3- تیم ملی ایران بتونه تو بازی هاش درخشان باشه و بتونه تو جام جهانی هم بشه پدیده
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
1-دیدن قهرمانی بارسلونا از نزدیک
2-یکی از تیم های باشگاهی ایران بتوانند به تیم های باشگاهی جهان صعود کنند.
3-دیدن بازیکنان معروف بارسا مانند:messi,xavi,iniesta,....
بزرگترینش اینه که یه روز اس اس بشه اولین تیم جهانو تیم ملیمون جام جهانیو فتح کنه!!!
Don’t count the years, count the memories
بزرگترین آرزوی فوتبالیم اینه که روز کریس رونالدوی عزیز و قشنگمو ببینم و بهش بگم که خیلی دوسش دارم
ارزوی من چندان بزرگ نیست ولی ازونجاییکه باید از زمین های خاکی شروع کرد دوس دارم به عنوان دروازه بان تو ازادی بازی کنم و برای پرسپولیس
همه بگید ایشالله
چون زبان خارجم خوب نیس فعلا دوس ندارم بازیکنای خارجی رو ببینم![]()
دیدن از نزدیک جشن قهرمانی بایرن در لیگ قهرمانان اروپا
بهترینه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)