تمرکز بوفون برروی قهرمانی با یووه
درآستانه مراسم ازدواجش با آلنا سردووا، مدل اهل جمهوری چک، جی جی بوفون تمرکز را برروی موفقیت با یووه حفظ کرده است

سایت گل- در حالی که جی جی بوفون خود را برای برگزاری مراسم ازدواجش با آلنا سردووا، مدل اهل جمهوری چک آماده می کند، با این وجود برروی فوتبال تمرکز کرده است
دروازه بان یوونتوس در صحبتهایی از تمایلش برای بازگرداندن اسکودتو به تورین گفته است
بوفون به گاتزتادلوسپورت گفت:« عشق و علاقه زیادی به ویژه از سوی هواداران وجود دارد.آنها همیشه به من لطف داشته اند. من گفته بودم که می خواهم با یووه اسکودتو را فتح کنم و این برای من بیش از یک میلیون ودویست قهرمانی با هر تیم دیگری ارزش دارد.»
این دروازه بان 33 ساله که 105 بازی ملی هم درکارنامه ورزشی اش دارد، در صحبتهایی اعلام کرده که هنوز جای زیادی برای بازی در یووه دارد:« آنتونیو کنته به من زنگ زد و به من گفت که روی من برای پروژه جدیدش حساب کرده. من می خواهم برای سالها در همین سطح به فوتبالم ادامه دهم.»
حدود 10 سال است که بوفون در دروازه یووه قرار دارد و بیش از 350 بازی برای یووه انجام داده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]