صحبتهای جمشیدی ، دادگر ، افراشته و کریمی.
صحبتهای رضا جمشیدی ، علی دادگر ، علی افراشته و فیروز کریمی در آئین معرفی
مدیر عامل و سرمربی جدید تیم فوتبال شاهین بوشهر را در ادامه مطلب بخوانید.به گزارش شاهین بوشهر دات آی آر، مدیر کل ورزش و جوانان استان بوشهر گفت: تیم شاهین بوشهر با پتانسیلی
که دارد می تواند بین چهار تیم برتر لیگ برتر باشد اما این هنر سرمربی تیم است که شاهین بوشهر را به چنین جایگاهی برساند. رضا جمشیدی در آئین معارفه مدیر عامل و سرمربی
جدید شاهین بوشهر که بعد از ظهر پنج شنبه در سالن بانک صادرات بوشهر برگزار شد ادامه داد: مردم بوشهر با برد و باخت شاهین بوشهر می خوابند و بیدار می شوند و با توجه به پتانسیل تماشاگر و بازیکنان خوبی که جذب شده اند حضور در بین چهار تیم برتر جدول زیاده خواهی و موضوع عجیبی نیست. وی خطاب به فیروز کریمی سرمربی جدید شاهین بوشهر گفت: تیمی که امروز به آن آمده اید جایگا
ه بزرگی دارد و از شما انتظار می رود روی حضور بین چهار تیم بالای جدول نظر داشته باشید و با درایت شما خوشحالی مردم این شهر رقم بخورد. رضا جمشیدی با بیان اینکه علی افراشته همانند دوران استانداری که خدمات قابل توجهی به استان کرد در سمت ریاست هیئت مدیره شاهین بوشهر نیز تمام زندگی اش را روی تیم گذاشته اظهار داشت: این اقدام وی صادقانه و بدون چشمداش
ت می باشد و یقینناً امسال شاهین بوشهر متفاوتی در لیگ برتر حضور خواهد داشت.
همچنین مدیر عامل جدید شاهین بوشهر گفت: اکنون در بوشهر آبروی من با آبروی بوشهری ها گره خورده و امیدوارم امانتدار خوبی باشم. علی دادگر در مراسم معارفه مدیر عامل و سرمربی شاهین بوشهر که بعد از ظهر پنج شنبه در سالن بانک صادرات برگزار شد اظهار داشت: امیدوارم حضورم در بوشهر مایه موفقیت شاهین بوشهر شود و با تجربیاتی که اندوختهام به شاهین بوشهر کمک کنم. وی افزود: وضعیت فعلی شاهین بوشهر خیلی عادی نیست اما با تدبیر هیئت مدیره تلاش میکنیم شرایط عادی را به شاهین بوشهر بازگردانیم. مدیر عامل شاهین بوشهر گفت: اساس کار من برنامه محوری است و داشتن برنامه بد را بهتر از بیبرنامگی میدانم. دکتر علی دادگر ادامه داد: برنامههای بهمن دهقان سرپرست قب
لی شاهین بوشهر بسیار خوب بوده و آن را ادامه میدهم. وی با بیان اینکه در بوشهر فرصتها و تهدیداتی وجود دارد اظهار داشت: امام جمعه ، استاندار ، رئیس هیئت مدیره ، هواداران ، رسانه و غیره از جمله فرصتهای بوشهر هستند که ما نهایت استفاده را از این فرصتها باید ببریم. مدیر عامل شاهین بوشهر حاشیهها را از جمله مهمترین تهدیدات شاهین بوشهر ذکر کرد و گفت: ما باید با تلاش و همکاری این تهدیدات را به فرصت تبدیل کنیم. دکتر علی دادگر اضافه کرد: یکی از برنامههای مهم ما توج
ه به تیمهای پایه است تا بتوانیم در بلند مدت از حضور بازیکنان بومی در تیم بزرگسالان بیشتر استفاده کنیم. وی با بیان اینکه خبرهای تیم را در هفته های گذشته رصد کرده و از تمایل تماشاگران برای انتقال تمرینات به بوشهر خبر دارد تصریح کرد: تمرینات شاهین بوشهر نیز از عالیشهر به
مرکز شهر بوشهر منتقل میشود تا شاهد حضور بیش از پیش هواداران در تمرینات شاهین بوشهر باشیم. مدیر عامل شاهین بوشهر با بیان اینکه کمیته فنی نباید صوری باشد گفت: باید وضعیت تیم در میانه جدول را حفظ کنیم تا با یک برنامه منسجم به صعود امیدوار باشیم. دکتر علی دادگر تشکیل اتاق فکر را از دیگر برنامههای خود در شاهین بوشهر ذکر کرد و گفت: در ارتباط با منابع مالی نیز با
حضور آقایان علی افراشته و مجید ابوالفتحی نگرانی محسوسی نداریم. وی تجهیز باشگاه ، ساماندهی کانون هواداران و تعامل با رسانهها را از دیگر برنامههای خود در شاهین بوشهر ذکر و اظهار امیدواری کرد با همراهی رسانهها از فرصتهای به وجود آمده برای پیشرفت شاهین بوشهر استفاده شود.
در ادامه رئیس هیئت مدیره باشگاه شاهین بوشهر گفت: حمید درخشان با توجه به مشکلاتی که داشت به صورت توافقی از این تیم جدا شد هر چند اختلاف سلیقه هایی خصوصاً بر سر مصاحبه آخر وی به وجود آمد. علی افراشته بعد از ظهر امروز(پنجشنبه) در آئین معارفه مدیر عام
ل و سرمربی جدید شاهین بوشهر در سالن بانک صادرات افزود: در خصوص مصاحبه حمید درخشان پس از بازی با داماش گیلان شدیداً به وی اعتراض کردم که ممکن است برخی ورزشکاران و کادر فنی نیز در جریان باشند ولی نمی خواهم به گذشته بازگردم بلکه باید راه طولانی پیش رو را نگاه کنیم. علی افراشته ادامه داد: از مدیران رسانه ها و صاحبان قلم خواهش می کنم به جای پرداختن موارد
حاشیه ساز در تیم شاهین بوشهر به تقویت ورزشکاران ،
مدیر و کادر فنی کمک کنند تا نماینده استان در لیگ برتر فوتبال بدرخشد. علی افراشته افزود: در جریان جلسه سه ساعته هیئت موسس ، هیئت مدیره و کمیته فنی باشگاه که امروز برگزار شد همگی تعهد کردند فیروز کریمی به عنوان سرمربی جدید را کمک و حمایت کنند تا تیم موفق شود. وی همچنین با اشاره به انتصاب علی دادگر به عنوان مدیر عامل جدید شاهین بوشهر خاطر نشان کرد: وی رزومه خوبی دارد و دکترای حقوق بین الملل ، مدرس دانشگاه ، معاون باشگاه استقلال تهران ، موسس اولین هنرستان ورزشی ایران ، رئیس فدراسیون کنگ فو
، مدیر کل سابق تربیت بدنی آذربایجان شرقی و فرماندار بوده که حکایت از سابقه خوب ورزشی و اجرایی وی دارد. علی افراشته با بیان اینکه تلاش ما برای حضور یک ن
یروی بومی به عنوان مدیر عامل شاهین بوشهر بود افزود: شش ، هفت گزینه ای که برای این مورد استخراج شده بودند برای پذیرش مدیریت شاهین بوشهر اعلام آمادگی نکردند و علی دادگر به بوشهر آمد. علی افراشته ادامه داد: علی دادگر اگر چه بومی نیست ولی عشق و علاقه وی به خدمت به استان بوشهر ستودنی است و باید او را بوشهری دانست. وی گفت: از رسانه ها و هواداران شاهین بوشهر انتظار می رود علی دادگر را حمایت کرده نقاط قوتش را تقویت و ضعف هایش را نیز دوستانه به
وی بگویند تا از حاشیه سازی جلوگیری شود. رئیس هیئت مدیره شاهین بوشهر درباره فیروز کریمی سرمربی جدید تیم نیز گفت: وی دو سال از حضور در لیگ برتر محروم بوده و اکنون انگیزه زیادی دارد تا با موفقیت شاهین بوشهر توانمندی خود را نشان دهد. علی افراشته با بیان اینکه انسان ها جایزالخطا هستند اظهار داشت: فیروز کریمی نیز معصوم نیست و در کنار محاسن زیادی که دارد چن
د ایراد در گفتار و کردارش می توان پیدا کرد که باید دوستانه مطرح کرد تا برطرف شود. وی ادامه داد: اگر رسانه ها ، لیدرها ، نخبگان و دلسوزان ورزشی تیم شاهین بوشهر را همراهی کنند یقینناً فیروز کریمی در بوشهر می درخشد چرا که آمده موفق شود و همراه با شاهین بوشهر ن
ام خود را نیز مطرح نماید و هدفی جز این ندارد. وی گفت: فیروز کریمی پیشنهادهای دیگری هم داشته اما به سراغ شاهین بوشهر آمده است. وی گفت: فیروز ک
ریمی باید نقاط قوت حمید درخشان را نقشه راهش در شاهین بوشهر کند و ضعف هایش را به قوت مبدل سازد. رئیس هیئت مدیره شاهینی ها افزود: فیروز کریمی برای حضور یک چهره بومی به عنوان دستیار ابراز تمایل کرده و به زودی یکی از مربیان توانمند استان به عنوان کمک و
ی معرفی می شود. علی افراشته ادامه داد: در شاه
ین بوشهر بازیکن نورچشمی نداریم و بومی و غیربومی برایمان تفاوتی نمی کند. وی گفت: اگر بازیکنی در تمرینات تیم منظم و فعال باشد و در جریان بازی ها نیز بیشترین تأثیرگذاری را داشت محبوب هواداران می شود که این بهترین پاداش معنوی برای یک بازیکن است. علی افراشته با بیان اینکه در مسیر پرواز تهران به عسلویه و حضور در مراسم امروز شصت تکلیف و برنامه به علی دادگر مدیر عام
ل جدید تیم دادم و او نیز
قرار شده پیگیری کند اظهار د
اشت: به خاطر شرایط کنونی تیم اصلی ترین هدف ما ماندگاری شاهین بوشهر در لیگ بوده اما نباید از تیم های پایه غفلت کرد و انتظار داریم و در فرصت مناسب برنامه
راری شاهین بوشهر و نبود مدیر عامل مسئولیت تی
م را به عهده گرفته بودم که با حضور علی دادگر این بار از دوشم برداشته می شود. وی افزود: از این پس تلاش می کنم مسائل پشتیبانی تیم را پیگیری کنم تا بازیکنان دغدغه پول نداشته باشند. علی افراشته ادامه داد: ق
رار شده از این پس در حوزه فنی تنها سرمربی و مسائل اجرایی مدیر عامل باشگاه مصاحبه کند و بقیه نیز با هماهنگی هیئت مدیره باشد. وی گفت: از این پس بنده نیز در خصوص شاهین بوشهر مصاحبه ای انجام نمی دهم و هر کسی زنگ زد در این خصوص جواب نمی دهم چرا که کارها را به علی دادگر سپرده ام.
در پایان آئین معارفه مدیر عامل و سرمربی جدید تیم فوتبال شاهین بوشهر خبرنگاران بوشهری فیروز کریمی را دوره کردند چرا که تنها یک دقیقه سخنرانی وی در این مراسم که بخاطر پرواز علی افراشته کوتاه بود نمی توانست برای رسانه ها جذابیت داشته باشد آن هم وقتی چهره خبرساز فوتبال روبرویتان باشد! بخشی از پرسش و پاسخ های مطرح شده در حاشیه این مراسم با فیروز کریمی را بخوانید.
فیروز کریمی در ابتدای این مصاحبه با بیان اینکه باید از حمید درخشان بخاطر زحماتش در شاهین بوشهر تشکر کنم گفت: دو بازی این تیم را به صورت مستقیم دیدم و شاهد تلاش های فنی تیم ، غیرت بازیکنان و تعصب تماشاگران بودم. سرمربی جدید شاهینی ها در پاسخ به سئوالی درباره دلیل حضورش در بوشهر گفت: برای بازگشت به لیگ برتر شش ماه بررسی کردم و نهایتاً با وجود پیشنهاداتی که داشتم شاهین بوشهر را بهترین گزینه دیدم. وی افزود: بخاطر توانمندی کنونی شاهین بوشهر این تی
م استحقاق حضور در رده های بالای جدول را دارد برای همین به بوشهر آمدم. وی همچنین گفت: برای موفقیت شاهین بوشهر نیاز به همکاری تمام اجزای تیم از هیئت موسس ، هیئت مدیره ، تماشاگران و رسانه ها دارم تا شاهین بوشهر در لیگ به پرواز درآید. وی ادامه داد: به خا
طر آشنایی قبلی با علی افراشته و مجید ابوالفتحی در تهران و امید به همراهی مدیر کل تربیت بدنی استان و محمد دوانی رئیس هیئت فوتبال پذیرفتم به بوشهر بیایم و ا
میدوارم شاهد همراهی آنها باشم. وی در پاسخ به سئوال خبرنگاری بر روی اظهارنظر قبلی اش درباره اینکه گفته بود بازگشت فیروز کریمی به لیگ برتر به نفع فوتبال کشور است تاکید کرد. فیروز کریمی گفت: هنوز روی حرفم
هستم چرا که تا قبل از بوشهر در یازده استان دیگر کار کرده ام و کارنامه ام در تولید بازیکن و مربی شفاف است. وی با بیان اینکه طی یک فصل هفت بازیکن جوان مثل حسی
ن ماهینی ، میلاد میداودی ، علی حمودی ، مصطفی یوسفی و غیره را به استقلال اهواز آوردم که اکنون در بالاترین سطح بازی می کنند گفت: بوشهر نیز همین پتانسیل را
دارد که در مدت دو سال حضورم در شاهین بوشهر باید این چهره ها شناسایی شوند. وی گفت: قبلاً حسین ماهینی و رضا جلالی ثابت از فوتبال همین شهر زیر دست بنده در اهواز کار کرده و که چهره های موثری در فوتبال می باشند. برای همین معتقدیم چند برابر این دو بازیکن در بوشهر استعداد داریم که باید شناسایی و روی آنها کار شود. وی ادامه داد: در نظر دارم با استعدادیابی و کارکرد
با بازیکنان جوان شاهین بوشهر را به مرحله ای برس
انم که نیازی به پرداخت هزینه های آنچنانی برای جذب بازیکنان غیربومی نداشته باشد و اسکلت تیم بوشهری باشد. وی خاطر نشان کرد: برای همین گفته بودم اگر فیروز کریمی به لیگ برتر بازگردد به نقع فوتبال کشور است و مثل گذشته بازیکن و مربی به این فوتبال تقدیم می کند. وی افزود: برای پیگیری طرح استعدادیابی و شناساندن بازیکنان جوان با عبدالرضا بازیاری و اصغر کامیاب جهت همکاری
صحبت کرده ام. وی درباره اینکه اصغر کامیاب کمک مربی اول وی در شاهین بوشهر می باشد؟ اظهار داشت: در تیم ما نفر اول و دوم وجود ندارد و همه در کنار هم کار می کنند. وی درباره اینکه آیا حضور محمود ابراهیم زاده به عنوان دستیارش در شاهین بوشهر منتفی شده بیان کرد: با محمود ابراهیم زاده صحبتی انجام نداده ام. خبرنگاری از فیروز کریمی پرسید با توجه به منشوری شدن وی و محرومیت دو ساله اش از سرمربیگری در لیگ برتر آیا
از این پس صحبت های حاشیه ای انجام نمی دهد؟ فیرو
ز کریمی هم در واکنش به این پرسش اظهار داشت: گفتمان من همین است که بوده و قرار نیست تغییری کند. وی گفت: حرف های من تصنعی نیست بلکه از دلم بر می آید. فیروز کریمی در پاسخ به اینکه با توجه به ماجراهای رخ داده در سال هشتاد و سه آیا تصور می کردید روزی در بوشهر سرمربیگری کنید گفت: آن اتفاقات ماجرایی ساده و جزیی بود. در آن سال فیروز کریمی سرم
ربی راه آهن تهران بود که در جریان بازی رفت تیمش با شاهین بوشهر در ورزشگاه اکباتان وی با برخی تماشاگران بوشهری درگیری لفظی پیدا کرد و گفته شد به پوربهی از پیشکسوتان شاهین بوشهر توهین کرده است. ماجرا کش دار شد و در بازی برگشت دو تیم تماشاگران فیروز کریمی
را هو کرده و حتی از سوی مسئولان شاهین بوشهر به کلانتری مصلی احضار شد تا با امضای یک تعهدنامه بوشهر را ترک کند. سال بعد نیز در جریان بازی های جام
حذفی راه آهن تهران به شاهین بوشهر خورد اما فیروز کریمی به بوشهر نیامد و ابراهیم تهامی را بجای خود به این شهر فرستاد. او اکنون پس از آن اتفاقات سرمربی شاهین بوشهر شده است. فیروز کریمی با بیان اینکه س
ال هشتاد و سه در بازی برگشت تیم های راه آهن تهران و شاهین بوشهر در بوشهر صورت آقای پوربهی را بوسیدم گفت: اگر ایشان حضور داشت و ماجرا را برایتان تعریف می کرد بهتر بود وگرنه اگر قرار بود با حرف بنده ماجرا تمام شود که آن زمان جنجال درست نمی شد.
سرمربی شاهین بوشهر گفت: ماجرای سال هشتاد و سه جزیی و ساده بود ولی برخی به آن پرداختند که البته بنده در بوشهر صورت آقای پوربهی را بوسیدم و می توانید اصل ماجرا را از خودش جویا شوید. وی ادامه داد: ماجرا داستانی فوتبالی داشت که امکان دارد برای بنده که آمده ام به شاهین بوشهر کمک کنم نیز در شهرهای دیگر تکرار شود بنابراین مسئله ای جزیی و ساده بود. و
ی اضافه کرد: امروز هم که در بوشهر هستم یک شاهینی متعصبم که در قالب قانون و منطق از هرکاری برای بهتر شدن وضعیت تیم فروگذار نخواهم کرد. فیروز کریمی
در پاسخ به سئوال خبرنگاری که پرسید جایگاه شاهین بوشهر با حضور شما در لیگ برتر چگونه می شود؟ گفت: اگر پیشگو بودم پارسال سکه و ارز می خریدم تا امسال بفروشم و با سودش زندگی کنم و نیازی به حضور در فوتبال نداشته باشم! وی گفت: با وجودی که پیشگو نیستم اما قول می دهم با همکاری لیدرها ، مسئولان باشگاه و ورزش شهر و رسانه ها شاهین بوشهر فوتبالی زیبا ارائه کرده و به جایگاه مناسبی در لیگ دست پیدا کند. وی در پاسخ به اصرار این خبرنگار برای گرفتن پرسش خود گفت: از صدقه سری آقا امام زمان تاکنون بیست و چهار جام کسب کرده ام که وزن آن ها از من و شما که هر دو سنگین وزن هستیم بیشتر است./خلیج فارس