Design & Developed BY Patira

صفحه 3 از 19 نخستنخست 1234513 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 191

Hybrid View

عضو Derby

پست مورد علاقه
    striker
    مربی مورد علاقه
    Guus Hiddink ♥ José Mourinho ♥ Roberto Di Matteo
    بازیکن محبوب
    King Didier Drogba ♥ All Chelsea Players ♥ Specially Frank Lampard And John Terry
    اسم واقعی شما
    Farid

EnglandChelsea

تشکر ها
    732
    تشکر شده 1,559 در 429 پست

پیش فرض نكو و مسعود فيكس بازي مي كنند

سايت گل =محمود رضا فاضلي كه دو موكل او جواد نكونام و مسعود شجاعي ، هفته اي پرحاشيه را در اسپانيا پشت سر گذاشته اند ، در اين باره مي گويد:« درگيري و اخراج جواد نكونام و مسعود شجاعي از اوساسونا دروغ بزرگي بود كه خود باشگاه نيز با صدور بيانيه اي از بازيكنان دلجويي كرد.در حال حاضر همه چيز عادي است و شجاعي و نكونام در تمرينات شركت مي كنند و در بازي آخر هفته نيزدر تركيب اصلي تيم فوتبال اوساسونا قراردارند .»
    به گفته فاضلي مشكل آنجا بود كه انتشار سريع اين خبر جعلي در سايتهاي داخلي و خارجي باعث نگراني خانواده و هواداران فوتبالدوست شد و با توجه به بازخوردهاي بسيار مسئولان باشگاه اوساسونا و هر دو اين بازيكنان بابت اين حركت شكايت كرده اند. او مي گويد:« كساني كه اين حركت ناشايست را انجام داده اند هدف به حاشيه بردن اين دو بازيكن خوب ايراني را دارند

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    «««««»»»»»
    ||[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]||
    «««««»»»»»
    ||[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]||

2. 2 کاربر از پست مفید Chelsea FC تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    striker
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    King Didier Drogba ♥ All Chelsea Players ♥ Specially Frank Lampard And John Terry
    اسم واقعی شما
    Farid

EnglandChelsea

تشکر ها
    732

پیش فرض نكونام و شجاعى در تركيب اصلى مقابل تنه ريف

تهران IranSport.Net - جواد نكونام و مسعود شجاعى فردا در تركيب اصلى تيم اوساسونا در ديدار با تنه ريف قرار دارند.تيم فوتبال اوساسونا روز يكشنبه در چهارچوب هفته دوم رقابت هاى لاليگا ميهمان تنه ريف خواهد بود و اين درحالى است كه مربيان باشگاه پامپلونا در نظر دارند از ۲ بازيكن ايرانى خود در تركيب اصلى اين تيم استفاده كنند.روز چهارشنبه خبرى بر روى خروجى سايت باشگاه اوساسونا قرار گرفت مبنى بر اينكه نكونام و شجاعى به دليل درگيرى در يك كلوب شبانه از اين تيم اخراج شده اند. ساعاتى بعد ، سايت باشگاه اوساسونا اين خبر را تكذيب و طى بيانيه اى اعلام كرد كه اين سايت هك شده است. سايت اوساسونا ديروز در آستانه ديدار اين تيم مقابل تنه ريف، فهرست بازيكنان اصلى اين تيم را بر روى خروجى خود قرار داده كه نام نكونام و شجاعى در ميان اين بازيكنان به چشم مى خورد. حضور اين ۲ بازيكن در ديدار با تنه ريف تمامى شك و شبهات درباره اين ۲ بازيكن را از بين خواهد برد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    «««««»»»»»
    «««««»»»»»

4. 2 کاربر از پست مفید Chelsea FC تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    striker
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Farid

EnglandChelsea

تشکر ها
    732

پیش فرض نكونام: به دليل اشتباه داور اخراج شدم

سايت گل ـ اخراج جواد نكونام در بازي اوساسونا مقابل تنريف،‌ در نهايت به اولين شكست اوساسونا در خانه حريف انجاميد تا اين تيم اسپانيايي مثل هميشه در استارت ناموفق نشان بدهد. اما اخراج دو بازيكن اوساسونا باعث اعتراض شديد بازيكنان و كادرفني اين تيم به داور بازي شده است. بعد از آنكه خوسه آنتوني كاماچو مربي اوساسونا در مصاحبه‌اي داور را متهم به تأثيرگذاري در نتيجه كرد، نكونام هم در مصاحبه با سايت گل، علت اخراج خودش را اشتباه داور مي‌داند.

او مي‌گويد:«داور فكر كرد كه من مي‌خواستم پنالتي بگيرم و به دليل تمارض به من كارت دوم را داد و اخراجم كرد در حالي كه من اصلا قصد چنين كاري نداشتم.»

صحنه اخراج نكو روي سايت اوساسونا موجود است و طرفداران اين تيم نيز اعتراضات خود را روي اين سايت گذاشته‌اند. نكو مي‌گويد:«ما خيلي خوب بازي نكرديم و قبل از اخراج من هم بازي دست حريف بود اما اگر شانس مي‌آورديم مي‌شد مساوي كنيم چون يك توپ من هم به تير دروازه خورد.»

«««««»»»»»
    «««««»»»»»

6. 2 کاربر از پست مفید Chelsea FC تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

Bomb مقایسه عملکرد نکونام و ژاوي

سایت گل - در شبي كه جواد نكونام نبردي رودررو با يكي از بهترين‌ بازيكنان جهان داشت، مي‌توان به عملكرد اين ستاره ايراني نمره خوبي داد.
    نكونام در تساوي خانگي و با ارزش اوساسونا برابر بارسلونا 93 دقيقه براي تيمش بازي كرد اما دوئل‌هاي دونفره او برابر ژاوي كه بدون كوچكترين ترديدي بهترين هافبك‌مياني فوتبال جهان است از جذاب‌ترين بخش‌هاي اين بازي بود.
    او با ارسال 30 پاس، انجام 2 خطا، يك بار توقف با خطا، 2 توپگيري و 9 بار از دست دادن توپ يكي از مردان محوري تيمش لقب گرفت. هرچند اين آمار درقياس با يار مستقيمش يعني ژاوي هرناندس نسبتا ضعيف به نظر مي‌رسد كه البته طبيعي هم هست.
    ژاوي دراين بازي با ارسال 86 پاس، يك بار توقف با خطا، 3 توپگيري و 5 بار لو دادن توپ طبق معمول بازيكن كليدي تيمش بود. با اين اوصاف مي‌توان نمايش نكونام برابر ژاوي را آبرومندانه ارزيابي كرد.

8. 4 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    رافائل بنیتس
    بازیکن محبوب
    جرارد و بقیه انگلیسی

EnglandLiverpoolPersepolis

تشکر ها
    33
    تشکر شده 104 در 18 پست

Ohum گلزني مسعود شجاعي در اوساسونا

در جام حذفی اسپانیا
    اوساسونا با گل ایرانی صعود کرد

خبرگزاری فوتبال ایران - تیم اوساسونا با درخشش و گلزنی مسعود شجاعی بازیکن ایرانی خود و در غیاب جواد نکونام به مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی اسپانیا موسوم به کوپا دل ری صعود کرد.
    به گزارش خبرگزاری فوتبال ایران - در مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی اسپانیا موسوم به کوپا دل ری و در بازی برگشت تیم اوساسونا توانست با درخشش مسعود شجاعی و گلزنی این بازیکن به مرحله یک چهارم نهایی این جام صعود کند.
    اوساسونا که بازی رفت را با نتیجه دو بر یک شکست خورده بود دراین بازی نیاز به برد داشت که این اتفاق با گل شجاعی صورت گرفت. در این بازی کاماچو از شجاعی از ابتدا در ترکیب قرمزهای دی ناوارا استفاده کرد و این بازیکن تکنیکی توانست در دقیقه 47 تک گل بازی را به ثمر برساند و باعث صعود اوساسونا به مرحله بعد شود. شجاعی در دقیقه 78 تعویض شد و جای خود را به خوان فوران داد.
    جواد نکونام بدلیل محرومیت در این بازی نتوانست برای اوساسونا بازی کند .

10. کاربر روبرو از پست مفید Gerrard_C تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    رافائل بنیتس
    بازیکن محبوب
    جرارد و بقیه انگلیسی

EnglandLiverpoolPersepolis

تشکر ها
    33
    تشکر شده 104 در 18 پست

گواردادو: نکونام از من عذرخواهی كرد

خبرگزاری فوتبال ایران - آندرس گواردادو،ستاره مکزیکی باشگاه دپورتیوو در صحبتهایی اعلام کرده که در جریان دیدار تیمش مقابل اوساسونا،جواد نکونام به قصد مصدوم کردن او، بررویش مرتکب خطا شده است.

به گزارش خبرگزاری فوتبال، در جریان دیدار این هفته اوساسونا مقابل دپورتیوو لاکرونیا، جواد نکونام خطایی را برروی گواردادو، ستاره دپور مرتکب شد که در نهایت با دریافت کارت قرمز مستقیم مجبور به ترک زمین مسابقه گردید.
    اینک بازیکن مصدوم دپور که در اثر همین ضربه برای مدتی از زمین چمن دور خواهد بود در صحبتهایی در این رابطه گفته:« همه دیدیم که نکونام چه کرد. او تنها برای متوقف کردن حمله من وارد عمل نشد؛ بلکه می خواست به من آسیب برساند.من مشکلی با او ندارم و از او دلخور نیستم ولی از شرایطی این چنینی که در طول سالهای اخیر مرا بدین ترتیب مصدوم کرده و از زمین چمن به دور نگاه می دارد خسته شده ام.»
    این بازیکن مکزیکی به دلیل مصدومیتی که دراثر ضربه نکونام ایجاد شد، بین 6 تا 8 هفته از میادین چمن به دور خواهد بود. گواردادو ادامه داد:« اتفاقی که افتاد و مقصر این ماجرا، اهمیت زیادی ندارد و مهمترین نکته این است که به دیدارهای آخر فصل تیمم و رقابتهای تیم ملی مکزیک در جام جهانی خواهم رسید.»
    البته این ستاره مکزیکی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که نکونام در زمان ورود او به رختکن از او عذرخواهی کرده و در این رابطه گفت:« نکونام در راهروی رختکن با من دست داد و از من عذرخواهی کرد. این اتفاقاتی است که رخ می دهد و من صحبتی برعلیه او انجام نمی دهم.اکنون او می ماند و احساسی که مرا دو ماه از میادین چمن به دور نگاه داشته است.

12. 4 کاربر از پست مفید Gerrard_C تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك وسط
    مربی مورد علاقه
    لويس فانخال
    بازیکن محبوب
    استاد ريوالدو
    اسم واقعی شما
    سعید

BrazilBarcelonaSS_Tehran

Rivaldo

تشکر ها
    152
    تشکر شده 619 در 111 پست

پیش فرض اوساسونا 2 - 3 گیخون - گلزنی نکونام از روی نقطه پنالتی

گلزنی نکونام هم مانع از شکست اوساسونا نشد
    تیم فوتبال اوساسونا در هفته بیست‌وچهارم رقابت‌های لالیگا باز هم شکست خورد.
    راسخون: شاگردان خوزه آنتونیو کاماچو یکشنبه‌شب میهمان اسپورتینگ گیخون بودند و در یک بازی هیجان‌انگیز نتیجه را 3-2 واگذار کردند.
    گیخون در این مسابقه ابتدا در دقیقه 18 با گل میگل کواس از حریف پیش افتاد اما جواد نکونام در دقیقه 39 و از روی نقطه پنالتی بازی را به تساوی کشاند تا دو تیم با همین نتیجه به رختکن بروند. در دقیقه 49 اما کریستیان وادوز گلزنی کرد تا اوساسونا 2-یک از حریف خود پیش بیفتد ولی این پایان کار نبود چرا که دیوید بارال و دیه‌گو خیمنس در دقایق 71 و 81 دو گل برای گیخون به ثمر رساندند تا شب تلخی برای قرمزهای دی‌ناوارا رقم بخورد.این مسابقه در حضور 23 هزار تماشاگر در ورزشگاه ال مولینون برگزار شد و آلفونسو آلوارز هم داور مسابقه بود.
    در این دیدار جواد نکونام 90 دقیقه در ترکیب اوساسونا حضور داشت ولی مسعود شجاعی روی نیمکت ذخیره‌ها نشست و در دقیقه 85 جایگزین سرجیو شد. اوساسونا با این باخت همچنان 30 امتیازی باقی ماند و در رده دوازدهم جدول قرار گرفت.

14. 2 کاربر از پست مفید rivaldo_king تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

Jadide زیر ذره بین: عملکرد شجاعی و نکونام در مصاف با بارسا

روزنامه مارکا در گزارش چهارشنبه شب خود، به آنالیز عملکرد تک تک بازیکنان حاضر در دیدار بارسلونا مقابل اوساسونا پرداخته که ما نحوه عملکرد بازیکنان ایرانی اوساسونا را برای شما منعکس می کنیم.

روزنامه مارکا در تحلیل کوتاهی که از بازی اوساسونا مقابل بارسلونا انجام داده، به آنالیز تک تک بازیکنان حاضر در زمین نوکمپ در دیدار دیشب پرداخته. ما در میان 22 بازیکن حاضر در زمین، جزئیات بازی مسعود شجاعی و جواد نکونام ، ستاره های ایرانی حاضر دراین دیدار را برگزیده و برای شما منعکس می کنیم.
    عملکرد مسعود شجاعی
    حضور در میدان: 83 دقیقه
    گل : 0
    کارت زرد/ قرمز: 0
    شوت به دروازه : یک شوت از مجموع سه شوت اوساسونا
    مشارکت: یک پاس از مجموع 3 پاس اوساسونا
    توپهای از دست داده: 6 توپ از مجموع 86 توپی که بازیکنان اوساسونا از دست دادند
    توپهای بازیافته: یک توپ از مجموع 51 توپی که توسط بازیکنان اوساسونا بازیابی شده
    خطاهای مرتکب شده: 2 خطا از مجموع 23 خطای اوساسونا
    خطاهایی که برروی او انجام شده: 3 خطا از مجموع 12 خطای بازیکنان بارسا
    عملکرد جواد نکونام
    حضور در میدان: 76 دقیقه
    گل : 0
    کارت زرد/ قرمز: 0
    شوت به دروازه : یک شوت از مجموع سه شوت اوساسونا
    مشارکت: 0
    توپهای از دست داده: 4 توپ از مجموع 86 توپی که بازیکنان اوساسونا از دست دادند
    توپهای بازیافته: 2 توپ از مجموع 51 توپی که توسط بازیکنان اوساسونا بازیابی شده
    خطاهای مرتکب شده: 1 خطا از مجموع 23 خطای اوساسونا
    خطاهایی که برروی او انجام شده: 0

16. 3 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

پیش فرض تساوی در دربی شمال اسپانیا

سایت گل - آتلتيک بيلبائو پس از توقف بدون گل در ديدار دوشنبه شب خود برابر اوساسونا دو امتياز حساس را براي راهيابي به مسابقات فصل آينده ليگ اروپا از دست داد .
    برخلاف بيلبائو که مي کوشد به مسابقات ليگ اروپا راه يابد ، اوساسونا سعي دارد تداوم حضور خود در ليگ دسته اول اسپانيا را تضمين کند و به همين دليل نبرد سخت دو طرف باعث شد تا فرصت گلزني چنداني خلق نشود .اوساسونا در این بازی جوادنکونام هابک ایرانی خود را در اختیار نداشت و مسعود شحاعی نیز تنها دقایق کوتاهی به میدان رفت.
    پس از وقت استراحت ، شانس گلزني دو تيم حتي کمتر از نيمه اول شد و بيلبائو ناگزير دو امتياز حساس را که مي توانست اين تيم را در کنار ويارئال تيم ششم لاليگا قرار دهد از دست داد .
    ويارئال يکشنبه دو بر يک بر سانتاندر پيروز شده بود. بارسلونا اکنون با 87 امتياز و يک امتياز بيشتر نسبت به رئال مادريد صدرنشين لاليگا است . والنسيا نيز با کسب يک پيروزي يک بر صفر بر لاکرونيا موقعيت خود را در مکان سوم جدول در هفته سي و چهارم تقويت کرده است .اوساسونا هم با 12 امتیاز تیم دوازدهم جدول لیگاست.

18. کاربر روبرو از پست مفید feri71 تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

نكونام: طورى با رئال بازى مى كنيم كه بارسلونا قهرمان شود

جواد نكونام ملى پوش اوساسونايى كشورمان در آستانه ديدار تيمش مقابل رئال مادريد به سوالات مطروحه پاسخ داد:

روزنامه دى ناورا اسپورت در مورد بازگشت تو به تمرينات نوشت «نكو با بازگشت خود شادابى و اعتماد به نفس را به اوساسونا برگرداند» نظرت چيست؟
    - اينجا دوست داشتند من در ۳ بازى قبلى باشم اما متاسفانه نتوانستم كنار تيم باشم .الان برگشتم و آماده بازى كردن هستم . خودم هم براى برگشتن اشتياق داشتم چون من از تمرين كردن لذت مى برم . يكسال بد را براى مصدوميت تجربه كردم و دوباره اين تجربه تلخ را به سراغم آمد اما اين بار خدا را شكر مدتش كوتاه بود .
    چطورشد مصدوم شدى؟
    - جلوى من بازيكن ما و بازيكن حريف روى توپ درگير بودند كه بازيكن ما با تمام وزن روى زانوى من افتاد و زانويم به داخل برگشت .
    نترسيدى كه بازهم اتفاقى براى رباط صليبى ات كه جراحى كردى بيفتد؟
    - خيلى ترسيده بودم و نمى خواستم فكر كنم كه دوباره روز هاى تلخ بر مى گردند . شب بعد بازى خوابم نبرد و همه شب را فكر مى كردم تا اينكه جواب mri رسيد كه خوشبختانه براى زانويم اتفاقى نيفتاده بود اما مچ پايم آسيب ديده بود .
    • در ۳ بازى نبودى و اوساسونا هم نتوانست بردى بدست بياورد چرا؟
    - بازى با مايوركا را بايد مى برديم. بعد از گلى كه زديم اين تيم را دست كم گرفتيم . خوب بازى كرديم و مايوركا هم تيم خوبى است . در بازى با بيلبائو هم بايد نتيجه بهترى مى گرفتيم . اگر به برترى تيم در طول بازى امتياز مى دادند، اوساسونا اين فصل قهرمان ليگ مى شد اما ما از برترى هايى كه داريم استفاده نمى كنيم .
    • در اين بازى ثابت شد كه تو ستاره اين تيم هستى و بدون تو اين تيم برنده نشد،نظر خودت چيست؟
    - نه اينطور نيست. فوتبال يك بازى گروهى است و يك بازيكن به تنهايى كارى
    نمى تواند انجام دهد . اوساسونا از جمله تيمهايى است كه به بازيكن متكى نيست و بازيكن محور نيست . ما روى كار تيمى به موفقيت مى رسيم .
    گفتى مصدوميتت هنوز بر طرف نشده؟
    بله، هنوز به طور صددرصد خوب نشده ام اما مى خواهم برگردم و براى اوساسونا بازى كنم .
    • فكر نمى كنى اين كار ريسك باشد؟
    - شرايط پايم صددرصد مطلوب نيست اما نمى خواهم بازى با رئال مادريد را از دست بدهم . فوتباليست هميشه با درد همراه است و در طول دورانى كه بازى مى كنم درد در جاهاى مختلف پايم وجود داشته است .
    بازى با رئال اينقدر ارزش دارد كه با اين پا بازى كنى؟
    - پاى من براى بازى مشكلى ندارد اما همچنان درد دارد . بازى سختى داريم و رئال براى قهرمانى در لاليگا به اين جام نياز دارد . فكر
    مى كنم در اين بازى اوساسونا مى تواند كار بزرگى انجام دهد . بازى خوبى انجام خواهيم داد اين را مطمئن هستم .
    اوساسونا در بازيهاى بزرگ نتيجه خوبى بدست مى آورد. در اين بازى هم اميدوارى كه نتيجه دلخواه را به دست بياوريد؟
    - ما واقعا در بازى با بارسا و رئال خوب بازى مى كنيم و در اين بازيها آنها برترى كاملى به تيم اوساسونا نداشته و بعضا نتايج خوبى هم در اين بازيها گرفته ايم . به طور مثال فصل قبل در ۲ بازى پايانى هم بارسا را شكست داريم و هم رئال را برديم.
    گفتى فصل قبل. سال گذشته در سانتياگو برنابئو توانستى گل بزنى و حالا بازهم به اين استاديوم بر مى گردى، اين بار با چه هدفى؟
    - مى خواهم اوساسونا خوب بازى كند و همه از بازى تيم ما لذت ببرند . هدف من اين است كه با برد به پامپلونا برگرديم و اگر گل هم بزنم عالى مى شود، چون گل زدن لذت بخش است .
    ۳ هفته بازى نكردى. اين غيبت طولانى روى كارت تاثير نمى گذارد؟
    - اميدوارم كه نگذارد اما به هر حال تاثير دارد .
    رئال اين فصل با تيم فصل قبل چه تفاوتى دارد؟
    - بازيكنان بزرگترى در اين تيم هستند. مربى خوبى هم دارند . من از كار پلگرينى خوشم مى آيد و نوع كار او را دوست دارم .
    اگر از رئال امتياز بگيريد بارسا خيالش ازقهرمانى تا حدودى راحت مى شود؟
    اميدوارم اين اتفاق بيفتد، چون شخصا دوست دارم بارسلونا قهرمان لاليگا شود اما با اينكه من دوست دارم رئال اميتاز بدهد اما بازى سختى خواهيم داشت .
    نقطه قوت رئال مادريد كجاست؟
    - آنها در فاز حمله خيلى قوى هستند و بازيكنان خطرناكى در فاز حمله رئال وجود دارد . آنها همه نوع بازيكن در خط حمله دارند . رونالدو شرايط خوبى دارد . هيگواين هم اين روزها خوب گل مى زند .
    چه برنامه اى براى مهار آنها داريد؟
    - ما براى مهار بازيكنى برنامه نداريم و با كار تيمى آنها را مهار مى كنيم . تاكتيك رئال را مى شناسيم و بر اساس تاكتيك آنها تمرين كرده ايم .
    • براى كاماچو هم مثل تو اين بازى مهم است؟
    - نه براى او مهم نيست . كاماچو يك مادريدى است و براى اين تيم بازى و مربيگرى كرده است اما براى او برد اوساسونا در اين بازى مهم است .
    • اوساسونا خطر سقوط را احساس
    مى كند؟

- روى كاغذ گزينه سقوط هستيم اما اين اتفاق نمى افتد . نه، خطرى وجود ندارد .
    در اين فصل خيلى اصرار داشتى به جام يوفا برويد . خيلى هم نزديك بوديد اما نشد؟
    - اگر به جام يوفا نرفتيم مقصر خودمان بوديم . ما در بيشتربازيها تيم برتر زمين بوديم اما از اين برترى استفاده نكرديم .در بعضى بازيها هم به راحتى نتيجه را به حريف داديم . مى توانستيم به جام يوفا برسيم و اين فرصت را راحت ازدست داديم .
    شرايط اوساسونا نسبت به فصل گذشته بهتر بود؟
    - خيلى بهتر بوديم و هنوز ليگ تمام نشده و مى توانيم آخرفصل با رتبه يك رقمى كاررا تمام كنيم .
    نظرت در مورد گروه ايران در جام ملتها آسيا چيست؟
    - همه گروهها مثل هم هستند، ما تيم خوب آسيا هستيم و ساير تيمهاى گروه بايد از حضور ايران در اين گروه حرف بزنند .
    چرا از حضور كره شمالى در گروه ايران خوشحال نشدى؟
    - ايران هميشه دربازى با كره شمالى برنده بوده اما نوع بازى آنها را دوست ندارم. اين بار هم كره به ما مى بازد اما وقتى با كره شمالى بازى مى كنيم از فوتبال لذت نمى برم. من ضد فوتبال را دوست ندارم . نمونه اين تيم اينتر ميلان بود كه مقابل بارسلونا قرار گرفت، هيچكس از بازى اينتر لذت نبرد . از بازى بحرين هم خوشم
    نمى آيد چون ضد فوتبال بازى مى كنند. دوست داشتم عربستان در گروه ما قرارداشت .
    چرا عربستان؟
    - وقتى عربستان در تهران ايران را شكست داد چند بازيكن اين تيم حركاتى انجام دادند كه به من برخورد اما ۲ تيم عربى در گروه ايران قرار دارد كه بازى با آنها سخت است . به نظرم عراق تيم كليدى اين گروه است . ازعراق شناختى نداريم . آنها قهرمان فصل قبل هستند و بدون بازى به جام آمدند . مدتهاست كه بازى رسمى از آنها نديده ام . بايد براى شناخت عراق صبر كرد تا بازى كند .
    • كدام بازى گروهى به نظر تو مهم است؟
    - از بازى اول تا آخرين بازى در جام ملتها شرايطى يكسان دارد و هيچ فرقى بين بازيها وجودندارد .
    • اما امارات هميشه به ماباخته است و ۳ امتياز اين بازى براى ايران است؟
    - اصلا اينطور نيست چون به گذشته اهميت نمى دهم . روز بازى معلوم مى شود چه شرايطى داريم . در صورت صعود با كره جنوبى و استراليا همگروه مى شويم .
    • نظرت چيست؟
    - شايد هم با بحرين بازى كنيم. ايران حداقل بايد تا ۴ تيم بالا برود و با هر تيمى بازى كنيم بايد به فكر برد باشيم . ايران مدعى قهرمانى است؟ تورنمنت سختى است و نمى شود صددرصد به تيمى شاس بدهيم.
    • رقباى ايران را در اين تورنمنت چه
    تيم هايى مى بينى؟
    - تا شروع بازيها زمان زياده مانده است و از حالا نمى شود نظرداد. يك مشكلى وجود دارد، تيمهاى مدعى و كره از جام جهانى به جام ملتها مى آيند مثلا كره شمالى با پرتغال و برزيل بازى مى كند و به ديدار ما مى آيد .
    • ايران چه برنامه اى دارد ؟
    اگر مى خواهيم در جام ملتها موفق باشيم بايد برنامه ريزى و هزينه انجام دهيم . فكر
    مى كنيد عربستان و امارات كه در جام جهانى نيستند همين طور مى نشينند .
    • حرف آخر؟
    - از صعود ۳ تيم ايرانى در ليگ قهرمانان آسيا خوشحال شدم و از اينكه اكثر تيمهاى عربى صعود نكردند . متاسفم كه تيم خوب سپاهان حذف شد . آنها مى توانستند قهرمان آسيا شوند اما بدشانس بودند.

20. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

صفحه 3 از 19 نخستنخست 1234513 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)