Design & Developed BY Patira

صفحه 3 از 20 نخستنخست 1234513 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 221

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

Jadide

یک جلسه محروم

دروسی فقط یک جلسه محروم شد

دنیله دروسی به خاطر اخراجش در بازی شنبه مقابل کیه‌وو یک جلسه محروم شد. ملی پوش ایتالیایی جالوروسی با داویده موسکاردلی درگیری شدیدی داشت و رمی‌ها نگران این بودند که محرومیت او دو جلسه باشد و این گونه کار او در سال 2010 در سری آ به پایان برسد. حالا او تنها دیدار روز یکشنبه مقابل باری را از دست خواهد داد.

انتظار می‌رود که دروسی در بازی فردا مقابل کلوژ به میدان برود. جالوروسی برای این بازی حساس دیوید پیزارو را به دلیل سرماخوردگی در اختیار نخواهد داشت. البته آدریانو، باپتیستا و سیسینیو هم دیگر غایبان رم هستند.

در همین حال گفته می‌شود که باشگاه تاتنهام انگلیس برای جذب آدریانو وارد عمل شده است. هری ردنپ قصد دارد تا ترکیب تیمش را برای نیم فصل دوم تقویت کند و در پی جذب یک مهاجم بلند قامت است. البته امپراتور نمی‌تواند اسپرز را در لیگ قهرمانان همراهی کند.

از ایتالیا هم خبر می‌رسد که به احتمال زیاد اعتصاب بازیکنان لغو خواهد شد. اتحادیه بازیکنان ایتالیایی در اعتراض به بعضی از قوانین نقل و انتقالات سعی دارد تا دست به اعتصاب بزند. مهمترین دلیل هم مربوط به بندهایی است که باعث می‌شود بازیکنان بدون میل شخصی به تیمی دیگر بروند و در صورت مخالفت هم از تیم کنار گذاشته می‌شوند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 12-07-2010 در ساعت 21:34

2. 3 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Jadid

شکار میرکو!

همه به دنبال شماره 9 جالوروسی

میرکو ووچینیچ در همه بازیهای رم به میدان نمی‌رود. ترافیک سنگین در خط حمله رم باعث شده که مهاجم تکنیکی مهره ثابتی نباشد و کم بودن دستمزدش هم باعث تشدید نارضایتی او می‌شود.

لیورپول به دنبال یک مهاجم درجه یک است. هاجسون در خط حمله مشکلات زیادی دارد و او خواستار حضور بازیکنی بزرگ در کنار تورس است. مالکان منچستریونایتد هم صد میلیون یورو در اختیار فرگوسن قرار داده‌اند تا او تیمشان را تقویت کند و سرالکس قصد دارد در اولین گام یک مهاجم باکلاس را به اولترافورد ببرد. همشهری یونایتد، منچسترسیتی هم لیست سیاه بلندی تهیه کرده و روبرتو منچینی قصد دارد تا بازیکنانی چون آدبایور و سانتاکروز را به فروش برساند. منچو رابطه چندان خوبی هم با توز ندارد و مهاجم آرژانتینی علی رغم آمار گلزنی بسیار خوب رفتار و شرایط روحی مناسبی ندارد و این مسائل باعث می‌شود که مربی ایتالیایی دوباره به فکر جذب مهاجم مورد علاقه‌اش بیافتد. آنها قبلا هم برای جذب کاپیتان مونته نگرو پیشقدم شده بودند اما با جواب منفی رم مواجه شدند. حالا فرصت خوبی برای آنهاست اما به نظر نمی‌رسد رانیری با توجه به کوران مسابقات به سادگی ووچینیچ را از دست بدهد اما هر چیزی در زمستان امکان دارد.

در همین حال خبری مبنی بر پیشنهاد 6.5 میلیون یورویی گالاتاسرای برای آدریانو منتشر شده است. کورینتیانس و پالمیراس هم قصد دارند تا او را به برزیل بازگردانند اما مدیربرنامه‌های او باقی ماندن در رم را بهترین راه حل برای امپراتور می‌داند.

"هر روز از برزیل صحبت‌هایی از جانب افراد مختلف مثل رونالدو، روبرتو کارلوس یا مادر آدریانو به گوش می‌رسد. اما حقیقت این است که اینها تنها نظرات شخصی هستند و هیچ تاثیری ندارند."

"تنها حقیقت این است که دو تیم وجود دارند که آدریانو را می‌خواهند و آنها کورینتیانس و پالمیراس هستند."

"به هر حال، به عقیده من بهترین راه حل برای آدریانو باقی ماندن در رم است جایی که او می‌تواند قطعا خودش را بسازد."

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

!!! No Totti No Party

4. 3 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Jadid

سرجیو به بازی میلان می رسد

به گزارش خبرگزاری RomaNews.IR،
    خولیو سرجیو به دلیل مصدومیت نمی تواند در برابر باری حاضر شود اما گفته می شود او به بازی برابر میلان می رسد.
    پس از اینکه او در تمرینات دیروز برای حضور در آخرین دیدار لیگ قهرمانان اروپا مصدوم شد بگدان لوبونت جای او را گرفت و این دروازه بان رومانیایی عملکرد بسیار خوبی برابر هم وطنی هایش داشت! اسکای اسپورت در گزارش خود اعلام کرد حضور او در دیدار برابر باری در هاله از ابهام است و به احتمال فراوان او این بازی را هم از دست می دهد.
    اما گفته می شود او به بازی برابر میلان می رسد و هواداران رم می توانند در 18 دسامبر در ورزشگاه سن سیرو شاهد بازگشت دروازه بان برزیلی و مطمئن جیالوروسی باشند.

!!! No Totti No Party

6. 3 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Newww یادداشت های 9 دسامبر 2010, اعتصاب سری آ لغو شد!

اعتصاب سری آ لغو شد! حضور سرجیو در سن سیرو و بازی برابر میلان. آلمانو: من کسی را پشتیبانی نمی کنم. یونیکردیت تصمیم می گیرد!

راهیابی جیالوروسی های شهر رم به دور بعد (مرحله حذفی) لیگ قهرمانان اروپا! اکنون گرگها به قهرمانی می اندیشند! از سوی دیگر اعتصاب سری آ (AIC) لغو شد!
    استادیوم المپیکو شهر رم در هفته شانزدهم میزبان دیدار دو تیم رم و باری به قضاوت رومئو 40 ساله از ورونا خواهد بود.
    خولیو سرجیو به تریگوریا نرفت! او برای انجام معاینات پزشکی از تمرینات تیمی معاف شد. خولیو به بازی برابر باری نخواهد رسید اما برای بازی در سن سیرو و دیدار برابر میلان به میادین باز خواهد گشت.
    آلمانو که یکی از خریداران رم می باشد پس از بازی رم و کلوج در صحبت هایی اعلام کرد: " من از کسی پشتیبانی نمی کنم. یونیکردیت تصمیم می گیرد! "

8. 3 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Jadid

سیمپیلیسیو فاش کرد

آدریانو مثل همه برزیلی‌ها علاقه‌ای به نیمکت نشینی ندارد

آدریانو به دوستان صمیمی‌اش گفته که در رم نخواهد ماند و می‌تواند در سال 2010 بازیکن کورینتیانس باشد. فابیو سیمپلیسیو هموطن و یکی از بهترین دوستان امپراتور فاش کرد که این مهاجم از تجربه‌اش در پایتخت راضی نیست.

"او به سختی بازی می‌کند. ما هم طرف او هستیم و به او قدرت می‌دهیم. او خوشحال نیست چون بازی نمی‌کند. اما من فکر می‌کنم که باید بهترین تصمیم را برای خودش بگیرد. هیچ کس در برزیل علاقه‌ای به نیمکت نشینی ندارد."

سیمپلیسیو در مورد بازگشت آدریانو به برزیل هم صحبت کرد.

"شخصا نمی‌دانم. او بازی نمی‌کند، او در مسابقه قبلی بود و امید داشت که تا انتها بازی کند. هر زمان که او بازی کرده سعی داشته که به تیم کمک کند. او آرام است. فکر می‌کنم اگر شانس رسیدن به توافقی را داشته باشد درنگ نخواهد کرد."

اما پس از اظهارنظر رئیس پالمیراس امروز سایت رسمی این باشگاه برزیلی اعلام کرد که آنها به دنبال جذب آدریانو و رونالدینیو هستند.

"ما به هر دو بازیکن علاقه‌مندیم. پالمیراس باید بزرگ فکر کند و به فکر جذب بازیکنان بزرگ باشد. ما می‌دانیم که این انتقال‌ها سخت خواهند بود زیرا آنها بازیکنانی هستند که با باشگاه‌هایشان قراردادهای مهمی دارند. اما با وجود احتمالات کم، ما به انجام دادن بهترینمان ادامه می‌دهیم."

رونالدینیو پیش از این اعلام کرده که سعی دارد در میلان بماند اما آلگری چندان علاقه‌ای به او ندارد و آدریانو هم که از وضعیتش در رم خوشحال نیست و همین موضوع باعث می‌شود که پالمیراس برای جذب هر دو امیدوار بماند.

!!! No Totti No Party

10. 3 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Neww

باید به جلو نگاه کنیم

همه چیز بین من و بوردیسو حل شده است

کاپیتان رم فرانچسکو توتی اصرار دارد که هم تیمی‌هایش باید اشتباهات گذشته را تکرار نکنند و به جلو نگاه کنند تا برای کسب اسکودتو شانس داشته باشند. گفته می‌شود در کمپ رمی‌ها روابط دوستانه‌ای حاکم نیست اما توتی این موضوع را رد می‌کند.

"این اتفاقات می‌تواند بیافتد. ما بعد از آن یکدیگر را دیدیم. همه چیز حل شده است."

"ما باید صعود می‌کردیم. این تنها چیزی است که اهمیت دارد. البته، دیدن اینکه یک پیروزی در دقایق پایانی از دست برود همه را می‌سوزاند."

"اما حالا ما به جلو نگاه می‌کنیم. باری در یکشنبه انتظار ما را می‌کشد. ما باید سه امتیاز بگیریم چون فصل ما هنوز تمام نشده، اما ما نمی‌توانیم بیش از این امتیاز از دست بدهیم."

توتی امیدوار است که رم در قرعه‌کشی لیگ قهرمانان شانس خوبی داشته باشد اما او برای رویارویی با تیمهای بزرگ آماده است.

"با احترام به سالهای گذشته ما امیدواریم که آن با ما مهربان باشد."

"ما در سالهای اخیر تجربیات بین‌المللی بدست آوردیم که می‌تواند باارزش باشد. ممکن است یک تیم بزرگ را ملاقات کنیم، اما می‌توانیم برابر هر کسی بازی کنیم."

!!! No Totti No Party

12. 3 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Jadide

احساس خوبی دارم

برای لیگ قهرمانان آماده‌ایم

جان آرنه ریسه مصدوم است اما همچنان روحیه همیشگی‌اش را حفظ کرده و برای بازگشت به زمین مسابقه لحظه شماری می‌کند.

"من در انتظار حریف بعدی‌مان در لیگ قهرمانان هستم. این گونه بازیها کاملا از دیگر بازیهایی که انجام دادیم متفاوت هستند. ما می‌دانیم که تیم‌هایی که با آنها روبه‌رو می‌شویم بزرگ هستند اما ما آماده‌ایم! می‌دانیم که به اندازه کافی خوب هستیم تا در لیگ قهرمانان جلو برویم، بنابراین خوشبین هستیم."

"در روزهای اخیر ملاقات‌کننده‌های زیادی داشته‌ام و با آنها تنیس روی میز بازی کردم. من راجع به آن خیلی احساسی هستم. جالب است چون من همه بازیها را بردم! سعی می‌کنم برای بازی یکشنبه آماده شوم. واقعا می‌خواهم بازی کنم و خیلی انگیزه دارم. اما این بستگی به نظر پزشکان و رانیری دارد."

در همین حال از تریگوریا خبر می‌رسد که ژولیو سرجیو می‌تواند رم را در بازی مقابل میلان که روز 18 دسامبر در سن‌سیرو برگزار می‌شود همراهی کند. از طرف دیگر روسونری که پیش از این اینزاگی و پاتو را از دست داده، تیاگو سیلوا و متئو فلامینی را هم به دلیل مصدومیت به مدت یک ماه از دست داد.

اما کم‌کم شایعات در مورد بازار نقل و انتقالات بالا می‌گیرد. گفته می‌شود که هافبک آرژانتینی کلوژ به جالوروسی پیشنهاد شده است. خوان کولیوی 27 ساله که سابقه گلزنی برابر رم را دارد می‌تواند با دو میلیون یورو به جمع رمی‌ها اضافه شود.

جیانلوکا کورچی هم که فصل عالی را در سمپدوریا سپری می‌کند، اعلام کرد که علاقه‌ای برای ترک بندر جنوا ندارد.

"حالا من به این فکر می‌کنم که تا ماه ژوئن با این پیراهن خوب کار کنم. بعد از آن سمپدوریا و رم در مورد آینده من تصمیم گیری می‌کنند. اگر به من بستگی داشته باشد در جنوا می‌مانم."

از اسپانیا هم خبر می‌رسد که رئیس باشگاه مالاگا با ژولیو باپتیستا تماس تلفنی داشته و برای بازگشت به لالیگا آنها با هم گفتگو کرده‌اند.

اما در مورد فروش باشگاه هم اخبار جدیدی به گوش می‌رسد. جو تاکوپینو که در گذشته درگیر خرید باشگاه رم شده بود امروز صبح وارد شهر رم شد. البته هنوز صحبتی از پیشنهاد او به میان نیامده است اما احتمال می‌رود خریدار آمریکایی که از آن نام برده می‌شود او باشد.

!!! No Totti No Party

14. 6 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Neww

هت ریک امپراتور

آدریانو، آمائوری و رونالدینیو را شکست داد!

مهاجم برزیلی رم برای بار سوم به عنوان بدترین بازیکن سال ایتالیا انتخاب شد اما روزلا سنسی اصرار می‌کند که برخلاف خبرهایی که به گوش می‌رسد آنها این بازیکن را به فروش نمی‌رسانند.

مرد برزیلی قبلا دو بار با پیراهن اینتر این جایزه را برده بود و دو هموطن دیگرش آمائوری و رونالدینیو هم در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

امپراتور در این فصل 144دقیقه در سری آ برای رم بازی کرده و هفته گذشته اعلام کرد که او در برنامه‌های رانیری جایی ندارد و از این بابت ابراز ناراحتی کرد.

کورینتیانس و پالمیراس به شدت برای جذب او تلاش می‌کنند و گفته می‌شود که حتی آدریانو به دوستان نزدیکش گفته که شاید در سال 2011 بازیکن کورینتیانس باشد.

اما روزلا سنسی در گفتگو با شبکه اسکای در مورد شرایط مهاجم برزیلی گفت:"برزیلی بازیکن رم است و خواهد ماند. ما با یک ایمان قوی منتظر او هستیم."

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 12-13-2010 در ساعت 18:42

16. 6 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Jadid

پرسش جهت دار

پیزارو-رانیری-اسکای

پس از پیروزی رم مقابل باری خبرنگار اسکای از کلودیو رانیری در مورد عدم حضور دیوید پیزارو پرسید و همین موضوع باعث شد که سرمربی جالوروسی آشفته شود. پیزارو جایگاهش را در ترکیب اصلی رم از دست داده، گرچه او قبل از این بازی دچار سرماخوردگی هم شده بود و از آمادگی کامل برخوردار نبود.

وقتی از رانیری پرسیده شد که آیا دیگر هافبک شیلیایی یکی از بازیکنان ثابت رم نیست، تینکرمن جواب داد:

"پیزارو یک مشکل نیست. برای شما، بله، چون شما همیشه به دنبال یک بحث می‌گردید."

"زمانی که شما بازیها را تحلیل می‌کنید بهتر هستید."

"اگر شما همین طور ادامه بدهید، کم‌کم هیچ کس در رم شما را تماشا نمی‌کند. من مردم را در خیابان نگه می‌دارم و به آنها می‌گویم."

سپس رانیری گفت:"وقت تمام شد" و راهی رختکن شد.

البته ناراحتی سرمربی رم بی دلیل نیست. در ابتدای فصل و در اوج بحران دقیقا همین جو در مورد فابیو سیمپلیسیو وجود داشت تا جایی که پس از بازی مقابل بولونا رانیری بشدت در کنفرانس مطبوعاتی عصبانی شد.

اما سه روزنامه ورزشی ایتالیا هم تیترهای جالبی در مورد برد جالوروسی انتخاب کردند. لاگاتزتا دلواسپرت تیتر زد:"زشت و دستپاچه"، کوریره دلواسپرت:"ژوان برای رم برای شکست باری کافی بود" و توتواسپرت:"رم:متشکریم ژوان. رانیری عصبی است."

مشخص نیست که در بازی دیروز جالوروسی در کدام صحنه زشت و دستپاچه عمل کرده که لاگاتزتا دلواسپرت چنین تیتری را انتخاب کرده است. البته این موضوع جدیدی نیست.

در همین حال روزلا سنسی رئیس باشگاه رم از بازیکنانش خواست که در آستانه بازی مقابل میلان برای رتبه اول جدول به میدان بروند.

"ما همیشه باید طوری بازی کنیم که تیم را به رتبه اول برسانیم."

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط Mehrd@d : 12-13-2010 در ساعت 18:43

18. 6 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460

Bomb

پنالتی های کاپیتان

فرانچسکو خوب پنالتی می‌زند

دقیقه نوزدهم مسابقه است. فرانچسکو توتی پشت ضربه پنالتی‌ای که مارکو بوریلو گرفته ایستاده و خیال همه از به ثمر رسیدن گل راحت است زیرا شماره ده پیشتر حساس‌تر از این را هم به گل تبدیل کرده است. اما این بار ژیله توپ را می‌گیرد تا باز هم به عنوان دروازه‌بان هفته انتخاب شود.

شماره ده جالوروسی مایوس نشد و در ادامه تک گل رم را برای ژوان ساخت تا سه امتیاز به حساب تیمش ریخته شود.

اما پنالتی خراب کردن توتی اتفاقی است که کمتر می‌افتد. از 62 پنالتی که او در سری آ به سمت دروازه‌ها شلیک کرده 49 گل بدست آمده است یعنی 79 درصد آنها گل شده‌اند.(بهترین آمار متعلق به روبرتو باجو است با 83 درصد، 76 از 91)

به این ترتیب توتی از هر پنج پنالتی‌اش یکی از دست داده است. آخرین باری که این اتفاق در سری آ افتاده بود به فصل 2006.7 باز می‌گردد. در آخرین بازی فصل رم با مسینا روبه‌رو شد، جایی که جالوروسی 4 3 حریفش را در الیمپیکو شکست داد و توتی که برای کسب کفش طلای اروپا تلاش می‌کرد دو گل زد اما پنالتی‌اش که به آرامی زده شده بود توسط چزارتی مهار شد. البته از دست دادن پنالتی مانع از دستیابی او به کفش طلا نشد. در مسابقه دیروز هم در نهایت هدر رفتن پنالتی او منجر به از دست رفتن نتیجه نشد.

نکته مسلم این است که فرانچسکو پس از اشتباهش سریعا آن را جبران می‌کند.

!!! No Totti No Party

20. 6 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

صفحه 3 از 20 نخستنخست 1234513 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)