شرط بخشش گوزن پورتو
بنتو: كارواليو بايد از مردم پرتغال عذرخواهي كند
خبرگزاری فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال پرتغال شرط بخشش مدافع رئال مادريد را عذرخواهي از مردم اين كشور عنوان كرد.
خبرگزاری فارس: بنتو: كارواليو بايد از مردم پرتغال عذرخواهي كند
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، پائولو بنتو سرمربي تيم ملي فوتبال پرتغال كه از حركت هماهنگ نشده و بدون مجوز كارواليو در ترك اردوي تيم ملي به شدت عصباني است از فدراسيون فوتبال پرتغال خواست تا براي ارسال نامه شكايتش به يوفا و پيگيري روند محروميت ريكاردو كارواليو ملقب به گوزن پورتو چند روزي صبر كند و به او فرصت عذرخواهي از مردم را بدهد.
اين در حالي است كه روز گذشته كارواليو توسط يكي از دوستانش در فدراسيون فوتبال از اين تصميمگيري آگاه شد و در اين باره عنوان داشت: اگر تيم ملي به من نياز داشته باشد بار ديگر با من تماس ميگيرد، من كاري نكردهام كه بخواهم از كسي عذرخواهي كنم، اين مقامات فوتبال پرتغال هستند كه اردوي تيم ملي را با يك پادگان نظامي اشتباه گرفتهاند و با ما بازيكنان بدرفتاري ميكنند.
بايد صبر كرد تا تكليف روند سفارش شده بازگشت كارواليو به تيم ملي پرتغال طي شود، اين بازيكن بدون اجازه از هتل تيم ملي خارج شد و فعلا به حكم فدراسيون فوتبال پرتغال از حضور در محيط هاي ورزشي و اردوي تيم ملي محروم شده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]