اخبار پس از شکست
» ریدریگو تادئی : بازی را رها کردیم!
پس از اینکه جالوروسی بازی برده را در آخرین دقایق به حریف یونانی خود واگذار کرد ، هافبک کناری رم گفت:"فوتبال همین هست! و این ثابت شد که شما نمیتوانید حفاظت از دروازه را فراموش کنید ، این بازی برای ما تمام شده است و باید آنرا فراموش کنیم! چرا که ما بازی بسیاری مهمی در هفته آینده خواهیم داشت.
ما باید بازی دیشب را فراموش کنیم و خود را بر روی آینده متمرکز کنیم ، شما یا برنده میشی یا میبازید و یا مساوی می کنید و تلاش ما این است که همیشه پیروز شویم ، اما این مسئله همواره اتفاق نمی افتد."
» باپتیستا : برای صعود در بازی برگشت تنها به یک گل احتیاج داریم!
خولیو باپتیستا مهاجم برزیلی تیم رم ، به بازی برگشت بسیار خوشبین است و اعتقاد دارد که رم میتواند به دور بعد صعود کند.
باپتیستا گفت:"ما بازی را واگذار کردیم ، اما این نتیجه ای مخوف و ترسناک نیست ، چرا که در بازی برگشت و در المپیکو تنها به یک گل احتیاج داریم. در این گونه مسابقات شما نباید مرتکب هیچ گونه اشتباهی شوید ، اما ما اشتباهات زیادی را مرتکب شدیم و نیاز داریم تا روی این مشکل کار کنیم! در فوتبال گاهی پیروز میشوی و گاهی شکست میخوری و ما تنها کاری که باید انجام بدهیم این است که بر روی بازیهای آینده خود تمرکز کنیم و این باخت را فراموش کنیم."
» سرجیو بازی برگشت را هم از دست داد!
سرجیو دروازبان 31 ساله و برزیلی رم این روزها یکی از ارکان مهم موفیت رم به حساب می آید ، سرجیو تا قبل از بازی با پاناتینایکوس در فرم بسیار خوبی به سر میبرد ، اما در دیدار دیشب سرجیو در اواخر نیمه اول از ناحیه ران پای راست خود دچار مصدومیت شد و رانیری مجبور به یک تعویض اجباری شد!
به گزارش سایت گل و به نقل از RomaGiallorossa.com امروز از پای جولیو سرجیو اسکن گرفته شد و ممکن است او تا یک ماه از میادین دور باشد!
در طول یک ماه آینده رم باید در شش دیدار سخت و سرنوشت ساز به میدان برود که از جمله مهمترین بازیهایی که جالوروسی در پیش رو دارد میتوان از تقابل رم با تیم های پاناتینایکوس (بازی برگشت) ، میلان و ناپولی نام برد!
» کلودیو رانیری پریشان از این شکست
کلودیو رانیری سرمربی موفق رم نتوانست پریشانی خود را از شکست 3 بر 2 جالوروسی در مقابل پاناتینایکوس پنهان کند و گفت:"هنگامی که برنده بازی بودیم میبایست بازی رو می بستیم و در اختیار خودمان قرار میدادیم نه اینکه به آنها اجازه دهیم تا به بازی برگردند!
من با بازیکنانم در بین دو نیمه صحبت کردم و به آنها گفتم که باید تلاش کنن تا بازی را ببندند ، اما نتوانستیم این کار را انجام دهیم ، مقصود ما در هفته آینده ساده است ، ما باید برنده شویم!!"
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]