سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
چی بگم !!!!!
خوب ، بحث جالبیه ،،،
به نظر من تو خط حمله اگر نیمار رو بخریم خیلی خوبه ، هم جوونه و آینده دار هم قیمتش از بعضی دیگر کمتره...
خط هافبک همون هم که کامله ، باید برای جانشینی آبیدال یکی رو پیدا کرد واقعا اون جا خراب شده...
عکسی از موروسینی بازیکن لیوورنو که دیروز دار فانی را وداع گفت ، در حال تماشای بازی بارسا-سویا (5-0) در ماه اکتبر (فرد سمت راست)
![]()
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
EL Maestro
Xavi Hernandez
به نظر من هم کلارف عالیه.هم اینکه خیلی بازیکن بزرگی نیست که بخواد به خاطر تعویض شدن و یا نیمکت نشینی اعتراض کنه هم اینکه از نظر دفاعی و هم شرکت در کارهای هجومی دسته کمی از دنی الوز نداره و اینکه قیمتش هم به نصبته قابلیتهاش مناسبه.
messi capità del Barça
حالا اینا رو ولش کن ......... چلسی رو بچسببببببببببببببببب .... میخوان انتقام بگیرند دیشب هم که تاتنهام رو سوراخ کردن
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی چلسی واقعا متحول شده.حالا که به ما رسیدن متحول شدن
این دی متئو هم مربیه جالبیه.دیروز هم داور اشتباه بزرگی رو تو بازیه چلسی- تاتنهام انجام داد ولی اگه اون گل هم اعلام نمیشد باز هم تاتنهام سوراخ میشد.
خیلی با گله لمپارد حال کردم.
messi capità del Barça
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)