سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
اون راسل بی عرضه رو نگو که شب شبی حالم به هم میخوره!!! اگه این باشگاه دست یه نفر که با عرضه اس و کاتالان هست میافتاد الان هی استرس اول دوم رو نداشتیم توی لیگ!
نیمار رو من اولا تاکید میکردم که بخریم ولی الان نه، نه پول داریم و نه سبک بازیش بهمون میاد! بهترین گزینه فان پرسی یا سوارز هست، که احتمال فان پرسی بیشتره...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
چه توقعی داری هنوز نتونسته یه قرار داد جدید با گواردیلا ببنده اونوقت میخوای بره فوروارد بخره
راستی چر این قرداد اینقدر لفتش میدن ؟
Argentina te quiero para siempre
شما فکر میکنی فان پرسی قیمتش کمتر نیمار باشه ! آرسنال به این راحتی ها این بازیکن ارزشمندش رو از دست نمیده و الان این رتبه سوم تو لیگ انگلیس رو مدیون این بازیکنه . من فکر نمیکنم کمتر از 50 یا 60 میلیون یورو این بازیکن رو بفروشن ( تازه اگه قانع به فروختنش بشن )
در مورد سوارز هم تقریبا همین نظر رو دارم و فکر میکنم بارسا اگه میخواست سوارز رو بخره 2 فصل پیش و قبل از رفتنش به لیورپول این کار رو میکرد . الانشم اگه بارسا این بازیکن رو بخواد باید بیشتر از پولی که لیورپول واسش داده رو بده تا بتونن بخرنش یعنی بیش تر از 25 میلیون ( فکر کنم 25 میلیون خریده بودنش )
احتمال نیمار بیشتره
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
اصلا نباید یه مدیر یا مربی باشی! یعنی از آشغال ترین کارهای دنیاست، کاش همه چی مثل PES 2012 بود و میشد راحت بازیکن خرید!
در مورد پپ هم بگم که فصل بعد نره، 2 فصل دیگه حتما میره. اون علاقه خاصی به آرسنال داره...خصوصا اگه این فصل بارسا ببازه، احتمال رفتنش بیشتر میشه. حق هم داره، تا کی بازی تکراری؟ اونم این همه سال!
VIVA La Maisa
PEP's BARCA
روسل یه بار اومد خرید بزرگ کنه ری*د ! البته فابرگاس هم خیلی خرید بزرگی بود !
ولی سر قضیه معاوضه ایبرا با اتوئو خیلی بد کار کرد ! البته اون موقع کم تجربه بود P:
فان پرسی بدرد ما نمیخوره ! واسه بارسا همون ویاعالیه !!
اگه نیمار رو هم بخیریم مطمئن باشید که تو ترکیب جا میفته ! نیمار بازیش مثل رونالدینیوِ ! همونطور که اون واسمون عالی بود نیمار هم عالی میشه !
یه جورایی خط حملمون اینطوری میشه
مسی ...... ویا ....... نیمار
داوود جان داری اشتباه میکنی این معاوضه تو مدیریت لاپورتا بودولی سر قضیه معاوضه ایبرا با اتوئو خیلی بد کار کرد ! البته اون موقع کم تجربه بود![]()
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
ویا رو هم خود لاپورتا خرید !
هر سال یه بازیکن خوب و بزرگ رو خریدیم !
امسالم باید یدونه گُندَشو بگیریم![]()
ویرایش توسط fcb10 : 04-16-2012 در ساعت 01:01
این خرید گنده، باید هیکلشم گنده باشه! یه دفاع عالی. کی مثلا؟ من میگم تیاگو سیلوا، شما چی؟ موافقید؟
وااااااااااااااای چرا کسی صدای مارو نمیشنوه؟!
ما تا دلتون بخواد هافبک داریم که کارساز هم هستند، ولی دفاع وسط چی؟ نه یکی درست حسابی نداریم (منظورم جانشینه وگرنه...)! راستی، من اصلا یادم نمیاد یه بازیکن ستاره انگلیس، بیاد بارسا! بهتره در مورد اونا هم بحث کنن...
VIVA La Maisa
PEP's BARCA
سیلوا رو بیخیال شید میلان خودش وضعش خرابه !!!
کمپانی یا ویدیچ عالین ولی حیف که هیچکدوم نمیان !! تازه ما نباید به فکر یه دفاع ستاره باشیم ! چون اون ستاره صد سال نمیاد بشینه رزرو پویول یا پیکه ! یکی مثل دیوید لوئیز خیلی خوبه ! هم سنش کمه هم آینده دار !
من دوست داشتم کلارف رو میگرفتیم جای آبیدال ! قدرت حجومیی و قابلیت های حجومیش 2 برابر آلوزه ! قدرت پا چپش اندازه دروگبا و ایبرا س ! کاشته زن حرفه ایه سرعتشم قابل قبوله !
ویرایش توسط fcb10 : 04-16-2012 در ساعت 01:34
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)