Design & Developed BY Patira

صفحه 296 از 470 نخستنخست ... 196246286294295296297298306346396 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,951 تا 2,960 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

پیش فرض گزارش تصويري : پرسپوليسي ها در تمرين امروز تيم ملي.

حواشي امروز تمرين تيم ملي ايران با حضور بازيكنان پرسپوليس به روايت عكس :

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Just Real Madrid & Man Utdl

3. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض محمد نصرتی راهی تراکتورسازی تبریز شد.

مدافع فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس پس از قرار گرفتن در لیست مازاد این باشگاه راهی تیم فوتبال تراکتورسازی تبریز شد.

محمد نصرتی که ابتدای فصل گذشته از تراکتورسازی به پرسپولیس منتقل شده بود در پایان فصل یازدهم بار دیگر با قراردادی یک ساله به این تیم بازگشت.
    قرارداد این بازیکن در هیئت فوتبال تبریز ثبت خواهد شد.

5. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

مدافع جديد تراكتورسازي مي‌گويد پرسپوليس همه فوتبال او نبوده و با تيم جديدش مي‌خواهد روزهاي خوبي را در فوتبال پشت سر بگذارد.

محمد نصرتي درباره قراردادش با تراكتورسازي گفت: جمعه بر اساس درخواستي كه باشگاه تراكتورسازي داشت، به تبريز رفتم. من به غير از تراكتورسازي از چند تيم ديگر پيشنهاد داشتم.
    اما به خاطر روزهاي خوبي كه دو فصل پيش با اين تيم پشت سر گذاشتم، دوباره تراكتورسازي را انتخاب كردم. سالي كه در تراكتورسازي بودم از بهترين روزهاي فوتبالي‌ام بود و اكنون خوشحالم كه مي‌توانم بار ديگر در اين تيم بازي كنم. مردم آذربايجان مردم خونگرمي هستند و اميدوارم كه بتوانم با استفاده از تجربياتم به اين تيم كمك كنم.
    در حالي كه برخي از رسانه‌ها از پرويز مظلومي به عنوان سرمربي قطعي تراكتورسازي در فصل بعد نام مي برند، برخي منابع از توافق اين باشگاه با اوليويراي پرتغالي نام مي‌برند. نصرتي با اشاره به مذاكراتي كه اين باشگاه با اين مربي خارجي داشته، گفت: خوشحالم كه مي‌توانم زير نظر اين مربي بزرگ خارجي كار كنم. اميدوارم تراكتورسازي در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا نتايج خوبي كسب كند.
    نصرتي درباره جدايي‌اش از پرسپوليس، گفت: متاسفانه مطالبي نوشته مي‌شود و مي‌گويند كه دنيزلي من را مثل پسرش دوست دارد و عجيب است كه من را كنار گذاشته است، اما نمي‌دانم اين چه حرف‌هايي است كه زده مي‌شود. به هر حال جدايي از يك تيم اتفاق طبيعي براي يك بازيكن است و حالا من هم از پرسپوليس جدا شدم و بايد بگويم كه فوتبال تنها براي من پرسپوليس نيست.

7. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض قاضي: اميدوارم فصلي رويايي براي هواداران بسازيم.

مهاجم ملي‌پوش كشورمان بعد از اتمام قراردادش با ذوب‌آهن بدون هيچ حاشيه‌اي به جمع سرخپوشان پايتخت پيوست و سرخپوش شد.

محمد قاضي قبل از اينكه بازيكنان شاخصي به اين تيم بيايند تيمش را انتخاب كرد تا به نوعي نشان دهد به خودش اطمينان دارد و با علاقه تيمش را انتخاب كرده است.
    قاضي حالا با توجه به اينكه پرسپوليس نفرات خوبي را جذب كرده اميدوار است امسال ناكامي‌هاي گذشته را جبران كرده و بتوانند رضايت هواداران را كسب كنند.

از مصدوميتت شروع كنيم، بهتر شدي؟
    خدا را شكر، شرايط خيلي بهتري پيدا كردم و در حال انجام فيزيوتراپي و تمرين‌هاي اختصاصي هستم، فكر مي‌كنم در چند روز آينده كاملاً آماده شروع تمرين‌ها شوم.

هنوز خبري از شروع تمرين‌ها نيست؟
    فعلاً كه چيزي نگفته‌اند اما فكر مي‌كنم به هر حال هفته آينده كم‌كم تمرين‌هاي تيم‌ها شروع شود، ضمن اينكه خودم تا سه چهار روز آينده كاملاً آماده مي‌شوم و احتمالاً قبل از شروع تمرين‌ها وضعيت جسمي خوبي داشته باشم.

از خبرهاي پرسپوليس هم آگاه هستي؟
    بله، تا حدودي پيگير هستم هرچند من خيلي زود به اين تيم پيوستم و توجهي به اين مسائل نداشتم اما يارگيري پرسپوليس هم واقعاً خوب بود و من اميدوارم با اين وضعيت بتوانيم سال آينده تمام ناكامي‌هاي تيم را جبران كنيم و روزهاي خوبي را براي هواداران بيشمار اين تيم رقم بزنيم. واقعاً شاد كردن دل هواداران اين تيم كار كوچكي نيست و مسوولان تيم خيلي زحمت مي‌كشند تا بتوانند تيمي را راهي مسابقات كنند كه بتواند توقع آنها را برآورده سازد.

فكر مي‌كني هدف باشگاه از جذب بازيكنان خوب چه چيزي است؟
    ببينيد، باشگاه براساس اهدافي كه دارد اقدام به جذب بازيكن كرده و قصد دارد تيمي قدرتمند راهي بازي‌هاي ليگ كند.

چه نظري درباره جذب سيدجلال، بنگر، ماهيني و... داري؟
    نظر خاصي ندارم و تنها اميدوارم با تلاش در كنار يكديگر يك فصل رويايي را براي پرسپوليس رقم بزنيم، همانطور كه گفتم تنها شادي دل هواداران تيم مهم است و بايد بتوانيم انتظارات آنها را برآورده كنيم.

حرف و حديث‌هايي درباره اين خريدها و مبالغ پرداختي هم به وجود آمده است. در اين باره چه نظري داري؟
    اولاً اينكه در مورد اين مسائل مسوولان تيم تصميم‌گيرنده هستند و ربطي به بازيكنان ندارد اما در كل بايد بگويم به هر حال در سال‌هاي اخير باشگاه‌ها اقدام به درآمدزايي كرده‌اند و فكر مي‌كنم اين تنها مختص پرسپوليس نيست، همه باشگاه‌ها و تيم‌ها تلاش مي‌كنند در فصل نقل و انتقالات عملكرد خوبي داشته باشند و بازيكنان مورد نظرشان را جذب كنند. قبلاً باشگاه‌ها يك بودجه مشخص از يك جايي مي‌گرفتند و تنها همان را هزينه مي‌كردند اما خوشبختانه الان بحث درآمدزايي باشگاه‌ها جدي شده و اين روزهاي خوبي را نويد مي‌دهد.

فكر مي‌كني اين درآمدها تنها بايد براي جذب بازيكن صرف شود؟
    نه، اصلاً اينطور نيست. شما نگاهي به تيم‌هاي حوزه خليج فارس بيندازيد، امكانات اين تيم‌ها اصلاً قابل مقايسه با باشگاه‌ها و تيم‌هاي ما نيست. اين تيم‌ها امكانات كاملاً حرفه‌اي دارند حتي از چند زمين آماده برخوردار هستند و هواپيماي اختصاصي دارند. من احساس مي‌كنم درآمدزايي تيم‌ها بايد غير از جذب بازيكنان مورد نظرشان در راه تجهيز باشگاه نيز صرف شود تا امكانات حرفه‌اي داشته باشيم.

اين روند را به سود فوتبال مي‌دانيد؟
    صد درصد، ببينيد با تجهيز بهتر باشگاه‌ها، سهميه ما در آسيا بيشتر خواهد شد. ما از نظر نفرات و بازيكن پتانسيل بسيار خوبي داريم ولي نبود امكانات باعث شده AFC سهميه ما را كم كند، اگر اين مشكلات برطرف شود مي‌توانيم نمايندگان بيشتري در آسيا داشته باشيم و اين خود باعث پيشرفت فوتبال ملي نيز خواهد شد و تيم ملي ما با قدرت بيشتري در رقابت‌ها حاضر مي‌شود.

پرسپوليس در اين راه چقدر موفق بوده است؟
    فكر مي‌كنم يكي دو سال اخير، قدم‌هاي خوبي در پرسپوليس برداشته شده و اگر همين درآمدزايي ادامه داشته باشد، پرسپوليس در سال‌هاي آينده مي‌تواند صاحب امكانات سخت‌افزاري بسيار خوبي شود كه قطعا موفقيت تيم را تضمين مي‌كند.

به بازي با قطر مي‌رسي؟
    نه، شايد مي‌توانستم بازي كنم اما آقاي كی روش روي سلامت بازيكنان بسيار حساس است و به هيچ‌وجه نمي‌خواهد مصدوميت بازيكنان تشديد شود، به همين خاطر تستي از من گرفت و ترجيح داد در بازي با قطر حضور نداشته باشم.

و صحبت پاياني...
    بايد بگويم ما در طول اين فصل به حمايت هواداران نياز داريم، اميدوارم از روز اول هواداران پرسپوليس در كنار ما باشند و من به آنها اطمينان مي‌دهم كه همه تلاشم را خواهم كرد تا بتوانم رضايت آنها را جلب كنم، تنها به عشق هواداران بي‌شمار اين تيم به پرسپوليس آمدم و براي شاد كردن آنها هر كاري خواهم كرد.

9. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض آودوکیچ از حضور در فوتبال ایران انصراف داد.

دروازه‌بان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس با ارسال ایمیلی به رئیس هیئت مدیره باشگاه مس کرمان از حضور نیافتن خود در فوتبال ایران خبر داد.

آسمیر آودوکیچ، دروازه بان پیشین تیم فوتبال پرسپولیس با ارسال نامه ای به باشگاه مس کرمان اعلام کرد که قصد بازگشت به ایران را ندارد و فوتبال خود را در بوسنی دنبال خواهد کرد.
    در ایمیل آسمیر آودوکیچ که خطاب به عبدالرضا داوری، رئیس هیئت مدیره باشگاه مس کرمان ارسال شده، آمده است: " دوستان عزیز ورزشی من، از پیشنهاد شما بسیار مفتخرم هرچند که به دلیل مشکلات خانوادگی نمی توانم پیشنهاد شما را بپذیرم و ناچار هستم مدتی را در بوسنی اقامت داشته باشم. امیدوار هستم دلایل من را برای عدم پذیرش قرارداد پیشنهادی تان درک نمایید. آسمیر آودوکیچ"
    آسمیر آودوکیچ صبح امروز در تماس تلفنی با رئیس هیئت مدیره باشگاه مس کرمان، باردار بودن همسرش را دلیل اقامت خود در بوسنی اعلام کرده و گفته به همین دلیل ناچار است فصل آینده فوتبال خود را در تیم سابق خود یعنی بوراک بانیا لوکا دنبال کند. آسمیر آودوکیچ در شرایطی به کرمان نیامد که پیشنهاد باشگاه مس به وی بیش از سه برابر مبلغی بود که تیم بوراک بانیا لوکا برای فصل آینده به وی پرداخت می کند.

11. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض اولادی: هنوز منتظر پیشنهاد پرسپولیس هستم/ می‌خواهم با دنیزلی صحبت کنم.

مهاجم فصل پیش تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هنوز منتظر پیشنهاد باشگاه پرسپولیس هستم و به همین خاطر فعلا به تیم دیگری فکر نمی‌کنم.

مهرداد اولادی درباره آخرین وضعیتش تصریح کرد: باشگاه پرسپولیس هنوز اعلام نکرده است که چه تصمیمی دارد. من هم منتظرم تا ببینم چه پیش می‌آید. از باشگاه هیچ کس با من تماس نگرفته است، اما هنوز منتظر پیشنهاد پرسپولیس هستم!

وی افزود: از یکی دو تیم لیگ برتری پیشنهاد دارم ولی فعلا تصمیمی نگرفته‌ام. می خواهم وقتی مصطفی دنیزلی به ایران برگشت با او صحبت کنم تا ببینم قضیه چیست. دنیزلی بازی مرا قبول داشت و از وقتی او به پرسپولیس آمد حتی یک دقیقه هم تعویض نشدم! او حتی یکبار هم به بازی من ایراد نگرفت و به همین دلیل از اینکه در لیست مازاد بودم تعجب می‌کنم.
    اولادی درباره امضای قرارداد جواد کاظمیان با پرسپولیس بعد از حضورش در لیست مازاد، تاکید کرد: جواد از خیلی از بازیکنانی که در لیست پرسپولیس قرار داشتند بهتر بازی کرد و من از همان ابتدا از اینکه او در لیست مازاد بود تعجب کردم. او فصل پیش خوب کار کرده بود و شاید مدیران باشگاه صلاح دیدند در تصمیم‌شان تجدید نظر کنند.

13. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض پولادی: از شاهروی برای پوشیدن پیراهن شماره 16 رخصت گرفتم.

مهرداد پولادي همان نيم‌فصل ليگ گذشته كه به پرسپوليس پيوست علاقه داشت پيراهن شماره 16 را به تن كند.

آن زمان بنا به دلايلي پولادي شماره 3 را پوشيد اما براي فصل جديد او كه علاقه ويژه‌اي به بازي رضا شاهرودي داشته پيراهن شماره 16 را به تن خواهد كرد. پولادي حتي براي پوشيدن اين شماره از رضا شاهرودي هم رخصت گرفته.

پولادي مي‌گويد: «افتخار اين را داشتم كه با شاهرودي در پيكان همبازي باشم. به آقارضا زنگ زدم و از او رخصت گرفتم تا شماره 16 را بپوشم. شاهرودي هم اجازه داد و من هم از اين پس پيراهن شماره 16 پرسپوليس را مي‌پوشم.» از پولادي پرسيديم پرسپوليس جديد، كهكشاني است يا نه كه او در جواب گفت: «نبايد بگوييم پرسپوليس كهكشاني. اينطوري بگوييم توقع بالا مي‌رود.»

15. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض ماهینی: افتخار می کنم عکس کریمی را روی دیوار اتاقم چسباندم.

با وجود دريافت پيشنهاد ايده‌آل از سپاهان، حسين ماهيني با حضور در هيات فوتبال استان تهران رسما

پرسپوليسي شد تا به آرزوي دوران كودكي خود برسد. ماهيني تاكيد مي‌كند از كودكي عاشق پرسپوليس بوده.

او حتي براي اثبات اين ادعا حاضر است مداركي را هم رو كند. مداركي مثل چسباندن پوسترهاي علي كريمي به ديوار اتاقش! ماهيني پس از پرسپوليسي شدن پاسخگوي سوال‌هاي ما شد. سوال‌هايي كه ارتباط پيدا كرد به چگونگي قرمزپوش شدنش.

مذاكره تو با مسوولان پرسپوليس از كي آغاز شد؟
    پرسپوليس از نيم فصل ليگ قبل مرا مي‌خواست. صحبت‌هايي بين دو باشگاه انجام شد اما چون با ذوب‌آهن قرارداد داشتم نتوانستم پرسپوليسي شوم. از طرفي دوست داشتم تا آخر قراردادم در ذوب بمانم. پايان فصل بود كه با سردار رويانيان صحبت كردم و پس از مشورت با دوستان پرسپوليسي‌ام، قرمزپوش شدم.

جايي گفته بودي پوسترهاي علي كريمي را در اتاقت مي‌چسباندي. حالا همبازي شدن با كريمي در پرسپوليس چه حسي به تو مي‌دهد؟
    من در تيم ملي هم با علي كريمي همبازي هستم اما هنوز هم مي‌گويم بچه بودم عكس‌هاي او را روي ديوار اتاقم مي‌چسباندم و واقعا افتخار است كه بعد از تيم ملي در لباس پرسپوليس هم همبازي علي آقا باشم.

تو واقعا پرسپوليسي بودي يا مثل بقيه بازيكنان حالا كه قرمز پوشيدي مي‌گويي از بچگي اين تيم را دوست داشتي؟
    خب من مي‌توانم به شما ثابت كنم كه پرسپوليسي بودم. اصلا خانواده ما پرسپوليسي دوآتشه هستند. حتي زماني كه بحث پيشنهاد استقلال پيش آمده بود پدربزرگم گفت اگر رفتي استقلال ديگر سمت من نيا. شك نكنيد اگر اين فصل استقلالي مي‌شدم خانواده‌ام از دستم ناراحت مي‌شدند!

انگار به شماره 13 علاقه داري كه مي‌خواهي در پرسپوليس هم اين شماره پيراهن را بپوشي؟
    من در استقلال اهواز شماره 5 مي‌پوشيدم. در ذوب شماره 20 را به من دادند و تيم ملي هم 13 مي‌پوشم. چون در پرسپوليس شماره 20 متعلق به نورمحمدي است و نمي‌توانم آن را بپوشم شماره 13 را به تن مي‌كنم.

شماره 13 نحس نيست؟
    نه، من خرافاتي نيستم و دنبال اين مسائل نمي‌روم. اول از شيث اجازه مي‌گيرم و بعد شماره 13 را مي‌پوشم.

با او صحبت كرده اي؟
    هنوز نتوانستم با او صحبت كنم. تلاش كردم اما موفق نشدم با شيث حرف بزنم. شك نكنيد قبل از اينكه شماره 13 را بپوشم با شيث حرف مي‌زنم. اگر اجازه داد كه اين شماره را مي‌پوشم و اگر اجازه نداد و راضي نبود سراغ شماره ديگري مي‌روم.

در پرسپوليس بايد با مهدوي‌كيا و علي عسگري رقابت كني، با اين موضوع چطور كنار مي‌آيي؟
    مهدوي‌كيا الگوي من بود و خوشحالم كه مي‌توانم كنار او بازي كنم. بازي كنار مهدوي‌كيا افتخار بزرگي است كه حالا اين افتخار نصيب من شده.

تو با نظر دنيزلي جذب شدي يا باشگاه؟
    دنيزلي خودش مرا مي‌خواست، ضمن اينكه شرط اصلي‌ام اين بود كه مربي مرا قبول داشته باشد. مي‌دانم دنيزلي مصر بود من پرسپوليسي شوم و به همين خاطر اين پيشنهاد را خيلي زود قبول كردم.

انگار دوست داري در پرسپوليس تنها دفاع راست باشي؟
    صحبت كردم و به مسوولان گفتم براي دفاع راست به پرسپوليس مي‌آيم چون الان در تيم ملي دفاع راست هستم و دارم در اين پست جا مي‌افتم.

اگر دفاع چپ شدي چه؟
    يك دفاع چپ خوب به نام مهرداد پولادي داريم كه ديگر نيازي نيست من در اين پست بازي كنم.

17. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض مذاکرات پرسپولیس با کریم انصاری فرد جدی شد/ موافقت رویانیان با شرایط آقای گل.

تا ديروز همه اخبار مربوط به كريم انصاري‌فرد، مهاجم جوان تيم ملي و سايپا حاكي از احتمال عقد قرارداد او با استقلال بود اما ديروز قضيه تا حدودي فرق كرد.

از طرفي سپاهان هم كه جزو مشتريان پر و پا قرص كريم بود به‌خاطر شرط اين بازيكن مبني بر اينكه «هر وقت از فصل خواستم، مي‌توانم به اروپا بروم» پا پس كشيد تا شايعه ماندن انصاري‌فرد در سايپا جدي شود.

با اين وجود آخرين خبرها حكايت از جدي شدن مذاكرات پرسپوليس با آقاي گل ليگ يازدهم دارد. انصاري‌فرد نخستين گزينه دنيزلي براي تقويت خط حمله بوده و هست.
    وي جزو نخستين بازيكناني بود كه پرسپوليسي‌ها با او مذاكره كردند و گفته مي‌شد كريم قول‌هايي هم داده است اما با چرخش به طرف استقلال احتمال اين همكاري كمتر شد. حالا شنيده مي‌شود قضيه انصاري‌فرد- پرسپوليس جدي‌تر شده و اين بازيكن طلب قراردادي 1/4 ميليارد توماني كرده است. گفته مي‌شود اين مهاجم ملي‌پوش گفته 500 ميليون تومان از اين مبلغ را همين ابتداي كار و به‌صورت نقد مي‌خواهد.
    شنيده شده كريم اين شرط را براي استقلالي‌ها هم گذاشته و به نظر مي‌رسد هر كدام از مسوولان آبي و قرمز بتوانند اين پول را فراهم كنند شاه‌ماهي فصل نقل و انتقالات را به تور مي‌اندازند. ظاهرا پرسپوليسي‌ها با پرداخت به او موافقت كرده‌اند اما به نظر مي‌رسد براي نهايي شدن تكليف مقصد بعدي كريم چند روز ديگر بايد به انتظار نشست.

19. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض چرا كريمی قراردادش را تمديد نكرد؟

علي كريمي كه سال گذشته در همين روزها و شايد كمي هم زودتر، در نخستين روزهاي فصل نقل و انتقالات به عنوان نخستين خريد پرسپوليس با اين تيم قرارداد امضا كرد روز سه‌شنبه گذشته هم براي تمديد آن به ساختمان باشگاه رفت اما اين‌بار اگر توافقي هم صورت گرفت روي كاغذ نيامد.

البته آنچه مشخص است بحث او با تيم محبوبش به هيچ وجه مادي نيست كه اگر اينگونه بود او به پيشنهادهاي مالي بهترش پاسخ مثبت مي‌داد. كريمي در فصل گذشته تا نزديك به سه برابر پيشنهاد پرسپوليس، پيشنهاد داشت. بحث بعدي او دنيزلي هم نيست چون آن سوء‌تفاهمات و مسائل مطرح شده قبل از يكي دو بازي آخر ليگ برطرف شده بود. حتي او با مصطفي دنيزلي هم مشكلي ندارد چرا كه در امارات و جده صحبت‌هاي بسيار خوبي با هم داشتند. پس سوالي كه مطرح مي‌شود اين است كه چرا قراردادش را تمديد نكرد؟
    شرط رویانیان برای وارد نشدن کریمی در مسائل فنی تیم هم مورد قبول جادوگر قرار گرفته و مشکلی از این بابت وجود ندارد.
    اما علي كريمي فصل سختي را پشت سر گذاشت. او كاپيتان تيمي بود كه به باخت‌هاي پر تعداد عادت كرده بود و با وجود همه تلاش‌ها او و چند بازيكن ديگر نتوانستند مانع از كسب نتايج ضعيف در ليگ شوند. كالبدشكافي اين مهم در حوصله اين مطلب نمي‌گنجد چون دلايل نتايج ضعيف پرسپوليس به موارد زيادي معطوف مي‌شود. او مي‌داند كه اگر امسال هم پرسپوليس خوب بسته نشود باز هم او در تيررس پاسخگويي به سوالات خبرنگاران، بعد از بازي‌ها قرار خواهد گرفت.
    او انتظار دارد كه پرسپوليس، قدرتمند و در شان نام اين تيم بسته شود. البته تا امروز خريدهاي رويانيان در قلب دفاع تا حدود زيادي خيال هوادارانش را راحت كرده كه ديگر به راحتي گل نخورند اما اين تيم هنوز يك هافبك تدافعي را جذب نكرده و ذاكره با پژمان نوري و خلعتبري همچنان ادامه دارد در حالي‌كه تنها يك گزينه ليگ برتري براي‌شان باقي مانده است. تجربه نشان داده كه به‌كار بردن كلماتي مثل تيم كهكشاني، همانطور كه مهدوي‌كيا گفته و ديروز هم رويانيان به آن اشاره داشته خيلي صحيح نيست چون سطح توقع هواداران را بالا مي‌برد.
    اگر دليل اينكه كريمي در روز سه‌شنبه گذشته قراردادش را تمديد نكرده همين مساله بسته شدن تيم باشد بايد مدعي شد كه جادوگر دیگر مشکلی برای امضای قرارداد مجدد ندارد.
    به هر حال بايد منتظر ماند و ديد ظرف روزهاي آينده چه بازيكني سهميه هفتم ليگ برتري پرسپوليس خواهد بود. آيا پست هافبك دفاعي پر مي‌شود يا دوباره سراغ بازيكنان فصل گذشته مي‌روند.

21. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

صفحه 296 از 470 نخستنخست ... 196246286294295296297298306346396 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)