سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
بچه یه سوال
اگه مسی نبود ما مهاجم دیگه ای داریم که بتونه جواب بده؟
به نظر من فصل بعد خط دفاع در اولویت قرار داره ولی یه مهاجم شش دانگم باید بگیریم درسته که ویا بر میگرده ولی مصدمیت ها نباید غافل شد
دیشب مزد ک میگفت مربیا نه به مسی و نه به رونالدو استراحت نمیدن
جریان رونالدو من نمیدونم شاید برای اینه که رکورد بزنه ولی به نظر من مسی تو بارسا تنهاست و یه تنه داره تیمو به جلو میبره _همین رئال مادرید نیمکتشو نگاه کنین خیلی قویتره _
نظر دوستان چیه؟؟؟؟
Argentina te quiero para siempre
به نظر من که هیشکی توی تیم نیست که بتونه جای مسی رو بگیره و حتما اگه رفت باید یکی رو بخریم. به نظرم اگه یه مهاجم هدف میخوایم باید فان پرسی یا سوارز رو بخریم که بتونه با تیم هماهنگ بشه...
برای دفاع هم بیل گزینه فوق العاده ای هست ولی ما فعلا برای چپ آدریانو رو داریم و راضی هستیم، از طرفی بیل خیلی گرونه و برای خودش یه ستاره ست! ما دفاع وسط میخوایم و من به نظرم تیاگو سیلوا بهترین گزینه باشه چون هم مثل پویول فرز و همینطور خیلی مستحکمه و ثانیا جوونه و قابل اطمینان.
ولی کاش یه ذره پول داشتیم مثل رئال، فرض کنیم مسی بره، حداقل یه پولی دستمون میاد ولی اگه نره و مصدوم بشه چی؟ نه پولی خواهیم داشت و نه بازیکنی که جاش رو بگیره؟ ولی رئال چی؟ رونالدو بره کاکا هست، بنزما بره هیگواین هست! دیگه چی میخواد؟ خیلی بدبخت میشیم اگه یه نفر از تیم کم بشه!
به امید اینکه مسی و دیگر ستاره ها برای همیشه توی بارسا بمونن...![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
دوستان، یه سوال هم من دارم:
آقا این مزدک چی گفته که اینقدر بحث میشه دربارش؟! هرچی گفته اعصاب آبی اناری هارو قاطی کرده! چرا؟
VIVA La Maisa
:PEP GUARDIOLA, You are Always here
PEP's BARCA
تا جایی که من اطلاع دارم به خوزه توهین کرده
دوستان یک جوری راجع به بارسا حرف میزنید انگار از فلسفه غنی بارسا خبر ندارید.رفتن مسی از بارسا مثل برخورد ماه با زمین هست.غیر ممکن.از طرفی اگه میبینید همه گل هامون رو مسی داره میزنه به خاطر اینه که روش برنامه ریخته شده.الکسیس وظیفه گل زدن نداره پدرو نداره.ایکوئنکا نداره.اینیستا نداره.تنها مهاجمی که باید بهش توپ داده بشه تا گل بزنه مسی هست.اگه میبینید بقیه هم گل میزنن یا رو خلاقیت مسی هست یا رو کار تیمی بقیه یا ریباند.منظورم اینه که اگه مسی بره ما با مشکل مواجه نمیشیم.درسته بازیکن فوقالعاده ای هست ولی باور کنید همین الان بارسا جایگزین مسی و ژآوی و پویول رو داره.همه بازیکنایی رو که میبینید هرکدوم یک جایگزین دارن.تیو بیشتر یک مهاجم هدفه تا وینگ.در ضمن کم نبودن بازی هایی که ما توشون مسی رو نداشتیم و بازهم بردیم با اختلاف خوب.همچنین کم نبودن بازی هایی که مسی اصلا رو فرم نبوده و باز هم بردیم نمونش هم الکلاسیکو رفت کوپا دل ری که 2-1 بردیم.دلیل نمیشه چون مسی گل میزنه جانشین نداشته باشه.من مطمئنم حتی اگه با فرض محال مسی از بارسا بره یا مصدوم بشه بازم بارسا به موفقیت هاش میرسه چون بارسا یک تیم بازیکن محور نیست بلکه یک تیمه که کارگروهی ساختارش رو تشکیل داده.
من نگفتم میره
منظور من مصدومیته باید قبول کنیم تموم بازیکنان ما بزرگن ولی در نبود مسی ما دچار مشکل میشیم در دوره طولانی درسته یکی دو بازی به چشم نمیاد_ ایشاا... که این اتفاق نمیفته ولی فرض کنین 3ماه مصدوم بشه
یعنی تمام برنامه ما دیگه هیچی
چون روی مسی برنامه ریختیم _اگه ویا بود شاید اینو من نمیگفتم
بارسا که تیم ملی نیستش بالاخره بازیکنم میخره مثل قبل که بزرگان زیادیم به این تیم اومودن
دقیق یادم نمیاد ولی ال کلاسیکو قبل مسی پاس گل داد
Argentina te quiero para siempre
ویرایش توسط saeid_8992 : 04-15-2012 در ساعت 18:36
خب اگه قراره قبول کنیم مسی مصدوم میشه یا ازتیم میره به نظر من بهترین جانشینش فقط میتونه مونیاین باشه.سبکش درست مثل مسی هست و به راحتی تو تیم جا میوفته.من 80 درصد احتمال میدم بهترین جانشین مسی مونیایین باشه بعدش 20 درصد به نیمار اعتقاد دارم ولی نمیتونه مثل مسی تو تیم جا بیوفته
دیشب خیلی شانس آوردیم ولی خدا پدر مادر داور رو رحمت کنه که به داد ما رسید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)