Design & Developed BY Patira

صفحه 292 از 470 نخستنخست ... 192242282290291292293294302342392 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,911 تا 2,920 , از مجموع 4699
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار مربوط به باشگاه پرسپولیس ۞

به نام خدا

آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.

با تش
    ــــکر

!!! No Totti No Party
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

پیش فرض کاظمیان: امسال بدون استرس بازی می کنم.

جواد کاظمیان گفت: دوست داشتم در پرسپولیس بمانم تا بتوانیم همه چیز را برای فصل بعد جبران کنیم. برخلاف سال قبل امسال بدون استرس و با تمرکز کامل کار خواهم کرد.

هافبک پرسپولیس امروز پس از ثبت قرارداد جدیدش گفت: دوست داشتم در پرسپولیس بمانم تا بتوانم همراه دیگر همبازیانم فصل بدی که داشتیم را جبران کنیم.

سال قبل وقتی به پرسپولیس آمدم، هدفم این بود که سه، چهار سال آخر فوتبالم را در پرسپولیس باشم و با این لباس از فوتبال کناره گیری کنم که یکسال آن گذشت.
    وی ادامه داد: سال قبل در لحظه آخر به پرسپولیس پیوستم و این باعث شد فشار روحی و روانی زیادی وجود داشته باشد و با استرس کار کنم، ضمن آنکه فشار روی تیم زیاد بود و این مساله روی عملکرد همه تاثیر می گذاشت ولی شرایط در این فصل متفاوت است.
    کاظمیان در پایان گفت: وضعیتم خیلی زود روشن شد تا بتوانم فصل جدید را با تمرکز کامل شروع کنم. الان برای قضاوت زود است اما باشگاه هم مصمم برای بستن تیم خوبی برای دستیابی به قهرمانی است و بسیاری مشکلات فصل قبل را نداریم که این موضوع می تواند به پیشرفت تیم کمک کند.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Just Real Madrid & Man Utdl

3. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض مهاجم سابق سرخپوشان به صباي قم پيوست.

مهاجم فصل گذشته مس كرمان و سابق سرخپوشان جايگزين عنايتي در صباي قم شد.

مسئولان باشگاه صباي قم پس از جدايي رضا عنايتي از اين تيم و پيوستن به مس كرمان به دنبال مهاجمي براي جايگزيني او بودند و در نهايت با مهاجم فصل گذشته مس كرمان به توافق رسيدند و محسن خليلي با عقد قراردادي دوساله به باشگاه صباي قم پيوست.

محسن خليلي فصل گذشته در تيم فوتبال مس كرمان سپري كرد و همچنين سابقه حضور در تيم فوتبال پرسپوليس و پوشيدن پيراهن تيم ملي ايران را نيز در كارنامه خود دارد.
    خليلي همراه با پرسپوليس قهرماني ليگ و آقاي گلي را هم نيز در كارنامه خود دارد.

5. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض هادی نوروزی: امسال، سال پرسپولیس است.

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران گفت: این فصل قوتی ترین تیم پرسپولیس را خواهید دید و امسال، سال پرسپولیس است.

هادی نوروزی مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس تهران افزود: شنیده ها از پرسپولیس حاکی است که قوی ترین تیم را باشگاه راهی مسابقات لیگ برتر می کند و این موضوع وعده خوبی به هواداران است که این فصل با قهرمانی سال پرسپولیس است.

وی ادامه داد: همه می دانند باید برای قهرمانی تلاش و کوشش کنیم و باید قراردادمان را تمدید می کردیم تا دل هواداران را بدست بیاوریم.
    نوروزی خاطر نشان کرد: قراردادم با پرسپولیس 2 ساله است از قبل تصمیم گرفته بودم که در پرسپولیس بمانم و به همین منظور نشان دهم که به خاطر هواداران در پرسپولیس ماندم.
    وی در پایان گفت: پرسپولیس سال قبل فصل بدی را سپری کرد که من هم با مصدومیت های فراوان تلخ ترین فصل فوتبال خود را سپری کردم و امیدوارم با درخشش من و سایر بازیکنان پرسپولیس این فصل قهرمانی لیگ و جام حذفی را بدست بیاورد.

7. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض ایمان مبعلي : از پرسپوليس پيشنهاد دارم.

ايمان مبعلي هافبك سابق تيم ملي ايران گفت: از پرسپوليس پيشنهاد دارم ولي هنوز با رويانيان رودررو صحبت نکردم.

ايمان مبعلي در خصوص وضعيت خود اظهار داشت: من فعلا در ايرانم و منتظرم تا کارهايم درست شود و تيمم را انتخاب کنم. در امارات کارم تمام شده و دوست دارم فصل آينده در ايران بازي کنم و قطعا اين کار را انجام مي دهم با اين وجود با تيم قبلي ام تسويه حساب نکردم ولي مشکلي هم براي اين کار وجود ندارد.

وي افزود: پيشنهادهايي در ايران دارم که هنوز قطعي نيست. صحبت ها پراکنده بوده و آن قدر جدي نشده که مرا راغب کند تا روي ميز مذاکره بنشينيم. بايد پيشنهادها طوري باشد که بازيکن را به پاي ميز مذاکره بکشاند اما در مورد من اين طور نبوده و البته عجله اي هم نيست. من فعلا صبر مي کنم و قطعا روزهاي آينده خيلي چيزها مشخص مي شود.
    هافبک سابق استقلال در خصوص شايعه مذاکره با پرسپوليس تصريح کرد: از پرسپوليس پيشنهاد دارم و صحبت هايي شده ولي هنوز با رويانيان رودررو مذاکره نکردم. معلوم نيست به اين تيم بروم يا نه. روش من اين است که دوست دارم با مربي و مديرعامل باشگاه حرف بزنم و بعد قرارداد ببندم چون اين طوري خيلي بهتر است و بازيکن تکليفش را مي داند.
    مبعلي گفت: حضور در هيچ تيمي قطعي نشده. امسال سال جام جهاني است و با وسواس بايد تصميم بگيرم. هدفم اين است که در جام جهاني حضور داشته باشم. مي خواهم تيمي انتخاب کنم که ديده شوم و به تيم ملي برسم. انتخاب تيم مهم است و تا 3، 4 روز آينده خبرهاي زيادي مي شود. عجله نکنيد و صبر داشته باشيد تا ببينم اتفاقات روزهاي آينده چطور رقم مي خورد.

9. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض گزارش تصویری : ثبت قرارداد کاظمیان.

گزارش تصویری از ثبت قرارداد یک ساله جواد کاظمیان هافبک پرسپولیس در هیات فوتبال استان تهران :

11. 3 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض نصرتی: سر نخواستن من دعواست، از هیچ تیمی پیشنهاد ندارم.

بازیکن فصل گذشته پرسپولیس به قول خودش هنوز هیچ پیشنهاد رسمی ندارد.

محمد نصرتی که در لیست بازیکنان کنار گذاشته دنیزلی از پرسپولیس قرار داشت در مورد آینده فوتبالی اش می گوید: من تلفن همراهم را تازه روشن کرده ام و هیچ خبری از هیچ کجا ندارم. نمی دانم چه اتفاقاتی افتاده است، فقط این را می دانم که سر نخواستن من دعوا هست!

او با بیان اینکه از روز شنبه به طور جدی مذاکراتش را با تیم های لیگ برتری آعاز می کند ادامه می دهد: از طریق واسطه ها یکی دو پیشنهاد شده است اما به طور رسمی هنوز پیشنهادی ندارم. از پرسپولیس هم همینطور. از یکی دو نفر شنیده ام که می خواهند مذاکره کنند. از روز شنبه استارت می زنم و مذاکراتم را به طور جدی آغاز می کنم.

13. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض تیم ملی با 15 بازیکن تمرین کرد / صحبت های پولادی و کریمی در خصوص نقل و انتقالات.

تمرین تیم ملی فوتبال ایران برای آماده سازی پیش از بازی با قطر با 15 بازیکن آغاز شد.

ویروس سرماخوردگی باعث غیبت چند ملی پوش شد تا تیم ایران با ۱۵ بازیکن تمرین کند.تمرین تیم ملی فوتبال ایران امروز در حالی آغاز شد که فقط 15 بازیکن در تمرین حضور دارند.
    خسرو والی‌زاده مدیر رسانه تیم ملی در جمع خبرنگاران گفت: سایر بازیکنانی که امروز غایب هستند مبتلا به ویروس سرماخوردگی شدند و اکنون تحت درمان هستند و برای جلوگیری از انتشار این ویروس در تمرین حضور ندارند.
    مهدی رحمتی، علیرضا حقیقی، پژمان نوری، مازیار زارع، علی کریمی، احسان حاج صفی، غلامرضا رضایی، سیدجلال حسینی، کریم انصاری‌فرد، مهرداد پولادی، محسن فروزان، هادی عقیلی، قاسم دهنوی، اشکان دژاگه و شهاب گردان 15 بازیکنی هستند که مشغول تمرین هستند.
    حسین ماهینی،جواد نكونام،آندرانیك تیموریان،پژمان منتظری،خسرو حیدری و محمد ابراهیمی به دلیل سرما خوردگی در تمرینات امروز حضور نداشتند.
    مجتبی جباری به دلیل مصدومیت از اردو مرخص شده و امید نظری هم همراه تیم ملی نیست.
    به خواسته کی‌روش فقط ۱۰ دقیقه اول تمرین تیم ملی تا بازی با قطر برای تماشاگران و خبرنگاران آزاد شد.
    اين در حالي است كه تمرين تيم ملي فوتبال ايران براي انجام دومين ديدار در رقابت‌هاي انتخابي جام جهاني عصر امروز در كمپ تيم‌هاي ملي آغاز شده و نخستين جلسه تمرين اين تيم با استقبال خبرنگاران و عكاسان روبه‌رو شده است.
    بر اساس تصميم كارلوس كي‌روش از فردا تمرين‌هاي تيم ملي تا زمان برگزاري ديدار برابر قطر صبح‌ها برگزار خواهد شد و تنها 15 دقيقه آغازين آن بر روي خبرنگاران و عكاسان باز خواهد بود.
    محمد رضا خلعتبری بازیكن تیم الوصل امارات كه باید تیم خود را دردیدار نهایی جام حذفی باشگاه های امارات همراهی كند، از غایبان تمرین امروز بود.
    یازیكنان تیم ملی پیش از آغاز تمرینات امروز برای دقایقی به خوش و بش با یكدیگر پرداخته و در خصوص بازی با تیم ملی ازبكستان صحبت كردند.
    دراین بین مهرداد پولادی و علی كریمی به نظر می رسید درخصوص شرایط تیم فوتبال پرسپولیس و همچنین فعالیت این باشگاه درفصل نقل و انتقالات صحبت می كردند.
    هادی عقیلی كه به دلیل مصدومیت دیدار با ازبكستان را از دست داده بود، پس از سپری كردن دوران نقاهت همراه با دیگر بازیكنان به تمرین پرداخت.
    در تمرین امروز بازیكنان ابتدا برای دقایقی به دور زمین با همراهی امید نمازی دستیار كی روش دویدند و سپس بدنساز تیم ملی تمرینات كششی را برای انان تجویز كرد. آنگاه بازیكنان به صورت 2 به 2 به كار با توپ پرداختند.هنگام این تمرینات كارلوس كیروش سرمربی تیم ملی ایران مشغول چیدن موانع در تمامی قسمت های زمین بود.

با پیوستن كیروش به جمع اعضای كادر فنی اردونشینان با برتن كردن كاورهای سبز و نارنجی رنگ به 2 گروه تقسیم شده و پاسكاری های كوتاه و سریع را در دستور كار خود داشتند.
    در اواسط تمرین علی كریمی پس از اینكه از ناحیه مچ پای راست خود احساس ناراحتی كرد،‌ از پزشك تیم خواست پایش را بانداژ كند كه پس از انجام این بانداژ بدون مشكل به كارخود ادامه داد.
    این درحالی بود كه اشكان دژاگه پس از اینكه همراه سایر بازیكنان خود را گرم كرد به دستور كادر فنی از انجام كارهای گروهی معاف و به صورت انفرادی زیر نظر مك مت درموت به آماده سازی خود پرداخت.
    دروازه بانان تیم ملی نیز زیر نظر دن گاسپار تمرینات شادابی را برگزار كردند كه كی روش نیز دربرخی مواقع تمرین آنان را زیر نظر گرفت و نكات لازم را به آنان و مربی دروازه بانان یادآور می شد.
    در اواخر تمرین بازیكنان به 2 گروه تقسیم شده و تمرینات تاكتیكی مختلفی را انجام دادند كه 'كی روش به دقت این تمرینات را زیر داشت و بارها با قطع كردن تمرین نكات فنی لازم را به بازیكنان گوشزد كرد.
    با تصمیم كادر فنی تمرین امروز كه 90 دقیقه به طول انجامید، بیشتر برای برطرف شدن خستگی سفر و بازی با ازبكستان انجام شد و از فردا با اضافه شدن غایبان تمرینات سنگین آغاز می شود.

این تمرین با انجام بازی فوتبال در یك چهارم زمین به پایان رسید.
    دیدار تیم های ملی فوتبال ایران و قطر روز 23 خردادماه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

15. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض خون پرسپولیس باید تصفیه می شد/ بزیک: با توجه به شرایط سال های قبل باید به تیم فرصت داد.

ادموند بزیک گفت: پرسپولیس حرکتی را شروع کرده است که باید اتفاق می افتاد، خون پرسپولیس باید تصفیه می شد، اما نباید فراموش کنیم که بعد از این تغییرات باید صبور بود و به تیم فرصت داد.

مهاجم سال های نه چندان دور پرسپولیس گفت: منظورم بازیکنان نیستند اما پرسپولیس به یک تغییر و تحول نیاز داشت تا حال و هوای تازه ای ایجاد شود. تغییرات در سال های گذشته محدود بود و پرسپولیس به یک تیم معمولی بدل شد.
    پرسپولیس هر چند در جام های حدفی قهرمان شد اما مدعی قهرمانی نبود، نیاز به یک حرکت و تحول بود که اگر در این فصل اتفاق نمی افتاد؛ باید در فصل آینده صورت می گرفت.
    وی ادامه می دهد: پرسپولیس در تمام خطوط و جناح ها از خط دروازه تا نوک حمله نیاز به بازسازی داشت و امیدوارم هر چه زودتر نفرات جدید جذب شوند تا شروع تمرینات با حداکثر قوا باشد. البته با توجه به شرایط تیم در سال های گذشته و تغییراتی که ایجاد شده است باید به این تیم فرصت داد. پرسپولیس قطعا تیم بهتری خواهد شد ولی لازم است که همه بویژه هواداران صبور باشند تا این تیم جا بیفتد.

17. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279

پیش فرض انصاری فرد: از استقلال، سپاهان و پرسپولیس پیشنهاد دارم/ بعد از بازی با قطر تصمیم می‌گیرم.

مهاجم تیم ملی گفت که از استقلال، سپاهان، پرسپولیس و چند تیم دیگر پیشنهاد دارد اما هنوز تصمیم نگرفته است.

کریم انصاری‌فرد در پایان تمرین امروز تیم ملی در جمع خبرنگاران در مورد دیدار با ازبکستان گفت: برد ارزشمندی کسب کردیم و امیدوارم روز سه‌شنبه آینده مردم عزیز ایران به ورزشگاه آزادی بیایند و ما را حمایت کنند. ما منتظرشان هستیم و امیدوارم مقابل قطر هم پیروز شویم.
    اکنون روحیه ما بالاست و راحت‌تر و بهتر می‌توانیم قطر را شکست دهیم.
    انصاری‌فر در مورد تیم فصل آینده خود اظهار داشت: از پرسپولیس، سپاهان و استقلال پیشنهاد داشتم اما هنوز تصمیمی نگرفته‌ام. شب گذشته با استقلال صحبت کردم. فتح‌الله‌زاده لطف داشت و با برادرم صحبت کرد اما هنوز من برای تیم فصل آینده‌ام تصمیم نگرفته‌ام و پس از بازی با قطر در این مورد تصمیم‌گیری می‌کنم.

19. 2 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho, Carlos Queiroz, Afshin Ghotbi, Mustafa Denizli, Jurgen Klopp
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo, Khalili, Milito, Adriano, Zanetti, Reus, Gotze
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133
    تشکر شده 3,220 در 1,108 پست

perspolis

امروز، ثبت قرارداد ستارگان اصفهاني با پرسپوليس

سه بازيکن جديد باشگاه پرسپوليس ساعت 11 امروز با حضور در هيات فوتبال تهران قرارداد خود را با اين باشگاه امضا مي کنند.

محسن بنگر و سيد جلال حسيني از سپاهان و حسين ماهيني از ذوب آهن اصفهان پس از مذاکره با مسئولان باشگاه پرسپوليس به جمع سرخپوشان پيوسته اند.

مهرداد پولادي، شهاب گردان، محمد قاضي، محمدرضا خانزاده و علي اسماعيل زاده بازيکناني هستند که پيش از اين با باشگاه پرسپوليس براي حضور در دوازدهمين دوره ليگ برتر قرارداد امضا کرده بودند.

ايمون زايد، غلامرضا رضايي و جواد کاظميان هم سه بازيکني هستند که قرارداد خود را با پرسپوليس تمديد کرده اند.

21. کاربر روبرو از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده است .

صفحه 292 از 470 نخستنخست ... 192242282290291292293294302342392 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)