آخرین خبرها از باشگاه منچسترسیتی 2011/12
آخرین اخبار از باشگاه منچستر سیتی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
آخرین خبرها از باشگاه منچسترسیتی 2011/12
آخرین اخبار از باشگاه منچستر سیتی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
ویرایش توسط feri71 : 10-24-2011 در ساعت 19:59
خب هر جور نگاه کنی من یونایتد تیم خیلی بزرگیه و الان دیگه یه تنه بالای لیگ جزیرس از نظر افتخار
دربی حساس منچستر میشه گفت قهرمانه معلوم میکنه هر چند بازی های ادامه سیتی سختره
اما نکته مهم برد تو این بازی صرف نتیجه خیره کننده بازی رفت نمیشه گفت سیتی میبره چون من یونایتد الان خیلی منسجم و با هماهنگی کار میکنه اما این طورم نیس که نشه بردشون با یه بازی منطقی و هجومی برد در دسترسه اما باید خیلی محتاط بازی کنه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برگ برنده ی ما بازی تو اتحاده و ما توی خونه شکست نا پذیریم ! سیتی هم دوباره خودش رو بازیابی کرد و با اومدن توز خیلی اوضاع خب شده ! امیدوارم که ما ببریم تا مینی یونایتد نتونه فعلا بیستمین قهرمانیش رو جشن بگیره !
راستی داداش شنیدی 4 تا از بازیک های سیتی توی لیست بهترین تیم سال انگلیس قرار گرفتن ؟![]()
نه هیچکدوم از اینا نیستن !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایول عجب بازی بود ! حیف که حساسیتش بالا بود وگر نه باید یه 6 تایی دیگه رقم میخورد !
آمار و ارقام رو هم بیخیال![]()
دوستان منچستری از نوعه ابیش این بردو تبریک میگم
اما بازی با نیوکاسل خیلی حساسه
اگه من سیتی همیشه اینقد با انگیزه باشه دست یافتن بهش خیلی سخت میشه اما دریغا............
سلام خدمت دوستان عزیز هوادار تیم منچسترسیتی
روال قوی و ضعیف شدن تیم های محتلف یک چیز طبیعی هست و اگه به تاریخ فوتبال نگاه کنیم می بینیم که توی تاریخ همواره این صعود و سقوط ها بوده
هیچ دلیلی نداره بگیم چون تیم های نه چندان پر افتخار مثل منچستر سیتی همیشه محکوم هستند که هواداران زیادی نداشته باشند
به هر حال این باشگاه سرمایه گذاری کرده و به خاطر نتیجه و نوع بازیکنان و یا هر چیز دیگه هوادارانی جذب کرده
اما باید همیشه در نظر داشته باشیم که توی هواداری کردنمون مشغول تخریب نباشیم
وقتی تیمی می اد در لیگ انگلیس مدعی قهرمانی میشه اینقدر بزرگ هست که نیازی نداشته باشی حریفانش رو کوچک کنه و بی ادبی کنه
زمین مسابقه بهترین جا برای قدرت نمایی است
مدتی است که بحث های غیر فنی توی سایت زیاد شده و بخشی از این بحث ها که بعضی اوقات بوی توهین هم به خودشون می گیرن باعث برهم زدن نظم سایت میشه
خیلی دوستانه و بی حاشیه چینی با شما اومدیم در میون بگذاریم که محیط دوستانه کاربران این سایت رو با این گونه بحث ها بر هم نزنیم
ما نظارت می کنیم و اگه ااحساس کنیم که کاربر و یا کاربرانی مشغول بر هم زدن و به انحراف کشیدن نظم سایت هستند بدون تذکر قبلی و برای همیشه دسترسی از سایت رو برای کاربر جوری می بندیم که حتی از سیستم شخصی خودش نتونه با هیچ نام کاربری به دربی نیاد !
تذکرات اخلااقی یک بار در قسمت قوانین به صورت پیشفرض برای همه داده شده و شما در زمان ثبت نام هم قبول کردید که قوانین را رعایت کنید
از همکاری شما کاربران فهیم صمیمانه متشکریم
امیدواریم که شاهد به وجود اومدن یک قطب جدید در فوتبال باشیم تا فوتبال زیباتر شود
-
WelCome To Derby
ایول , با این برد جلوی نیوکاسل چیزی به قهرمانی نمونده![]()
با بازگشت کارلوس توز آرژانتینی,منچسترسیتی جان تازه ای گرفته.خوشحالم که قهرمانیش نزدیکه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)