Design & Developed BY Patira

صفحه 29 از 35 نخستنخست ... 192728293031 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 281 تا 290 , از مجموع 345
    مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

irann تیم ملی ایران در راه جام جهانی 2014 برزیل (( تبادل نظر , حواشی و اخبار ))

به نام خدا

در این تاپیک تمامی مسائل و مطالب مربوط به تیم ملی در راه رسیدن به جام جهانی 2014 مطرح می شود

دوستان عزیز می تونن مطالب مفید و اظهار نظرات شخصی و اخبار مربوطه را در این تاپیک قرار بدهند

به امید صعود تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل

WelCome To Derby

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو و امیرخان قلعه نوعی
    بازیکن محبوب
    مسعود اوزیل
    اسم واقعی شما
    مصطفی

ArgentinaJuventusRealMadrid

تشکر ها
    2
    تشکر شده 34 در 9 پست

بچه ها بخدا من آرزو دارم نریم جام جهانی چون عیبه ایران بره
    وکیفیت جام رو پایین میاره
    من از تیم ملی ایران متنفرم کلا از فوتبال ایران متنفرم چون جای برترین ها و خوب ها نیست وجای پارتی بازی هس
    نه جای لیاقت
    اگه ایران از کره هم برد هرچی میخواید به من بگید
    برید ببینید ایران تو فوتبال کجاس بعد بیاید حمایت کنید
    وقتی بازیکنان ذخیره یه تیم که تیم خودشون انتهای جدوله میان و فیکس میشن دیگه باید زار زار برای این فوتبال گریست
    من که خداخدا میکنم ایران نره جام جهانی تا بحال این فوتبال این مملکت که ریدن بهش فکری بشه

3. 6 کاربر از پست مفید mostafareal تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

با همه موافقم تیم ملی چه از نظر چینش بازیکنا چه از نظر یارهای دعوت شده و چه از نظر فنی در پایین ترین حد ممکن بود و نمیشه اصلنم گفت حق ایران باخت نبوده چرا که بود
    تیم ملی جوری بازی میکرد و چینش یافته بود که انگار داره با یه تیم اروپایی یا امریکایی با سطح عالی بازی میکنه و جالب مقابل لبنان هم نتونستند 3 موقیعیت خلق کنند
    نکته جالب توجه اینجاس ایران با لبنان بازی داشته باشه یا اسپانیا یه تاکتیک داره و اونم تجمع تو مرکز و زمین خودی و ارسال های بی هدف برای تک مهاجمه
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

5. 5 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

دلم داره میسوزه تیم ملی راحت میتونه بره جام جهانی

ولی نه با بازیکن های بیغیرت استقلال و پرسپولیس

ملوان و فجر و سپاهان باید جایگزین این بیغیرت ها بشن

رافخایی کجا و انصاری فرد کجا

محرم نویدکیا کجا و علی کریمی و نکونام با هم کجا

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

7. 4 کاربر از پست مفید sina acm تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383
    تشکر شده 6,344 در 1,159 پست

roma

بله که تیم ملی میتونه بره جام جهانی ولی به قول شما نه با این بازیکن های استقلال و پرسپولیس و بازیکن هایی مثل نکونام که الان حتی رکورد پروین رو توی تعداد مسابقات کاپیتانی شکونده نمی تونن یه پاس سالم بدن.

و این خودش جای تاسف داره که بازیکن هایی که ما بهشون جادوگر آسیا الان در چه سطحی هستن واقعا الان تیم ملی به جوون گرایی داره الان به جای علی کریمی نکونام و... باید به دنبال بازیکن های جون باشیم نه بازیکنان پرسپولیس و استقلال با این وضعیت هیچکس رو تیم ملی تعصب نداره کنفدارسیون هم ماشاالله همیشه تقصیر رو گردن مربی میندازه البته مربی هم مشکل داره ولی سهم بیشترت بازیکنای تیم ملی هستن.

در کل وضعیت بدیه اصلاح این وضعیت طول میکشه در صورتی که تیم ملی با این وضعیت بره جام جهانی هم از سطح مسابقات پایین میاره و هم هیچ کاری نمی تونه بکنه من به 1 امتیاز توی جام جهانی امید ندارم البته نه ایننکه ساز منفی میزنم ولی این وضعیت تیم ملیه که فعلا چاره ای براش پیدا نشده

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

The King

9. 5 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

ایتالیا_جزیره سیسیل_اونجا از هرکی بپرسی رضا کوکائین فر
    پست مورد علاقه
    دفاع و هافبک
    مربی مورد علاقه
    گوردیولا
    بازیکن محبوب
    ژاوی
    اسم واقعی شما
    رضا

IranArsenalBarcelona

Xavi

تشکر ها
    275
    تشکر شده 767 در 308 پست

irann

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafareal نمایش پست ها
    بچه ها بخدا من آرزو دارم نریم جام جهانی چون عیبه ایران بره
    وکیفیت جام رو پایین میاره
    من از تیم ملی ایران متنفرم کلا از فوتبال ایران متنفرم چون جای برترین ها و خوب ها نیست وجای پارتی بازی هس
    نه جای لیاقت
    اگه ایران از کره هم برد هرچی میخواید به من بگید
    برید ببینید ایران تو فوتبال کجاس بعد بیاید حمایت کنید
    وقتی بازیکنان ذخیره یه تیم که تیم خودشون انتهای جدوله میان و فیکس میشن دیگه باید زار زار برای این فوتبال گریست
    من که خداخدا میکنم ایران نره جام جهانی تا بحال این فوتبال این مملکت که ریدن بهش فکری بشه
    داداش حرف میزنی لبنان رو نبرد کره رو ببره اصلا یه بازی دوستانه با منتخب کو چه ما بزاره اگه فقط 1امتیاز گرفت هرچی بگی قبول تازه ما 10 نفریم
    اونم از شبکه 3 نتیجه بازی رو تو اخبار میگه بعدم از اول پخش میکنه.
    آقا یکی منو راهنمایی کنه بخندم یا گریه کنم

کدومش بیشتر به فوتبال ما میخوره

11. 4 کاربر از پست مفید Reza29.4 تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383

roma

به هر حال لبنان ایران رو برد شبکه الجزیره اسپورت شادی عجیب هواداران تیم ملی لبنان رو گزارش داد به صورتی که ادم واقعا خجالت زده میشه. جشن و پای کوبی و...چون فقط یه مسابقه فوتبال رو بردن.البته ماهم در موقع بردن استرالیا هم این کار رو کردیم اما حالا که میبینم شکست خوردن در مقدماتی جام جهانی اونم مقابل تیمی مثله لبنان واقعا خجالت آوره

در این وضعیت کل فوتبال ایران نه خنده داره نه گریه!چون وضعیت عجیبیه !

عجیبه که ایران از آلبانی شکست بخوره عجیبه که تیم ملی از لبنان شکست بخوره عجیبه که پرسپولیس در لیگ برتر هفدهم و سیزدهم بشه و.....فوتبال ایران یه اصلاح اساسی میخواد باید از نو شروع کنیم.

The King

13. 3 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GoalKeeper
    مربی مورد علاقه
    Sir.Alex.Fergusen
    بازیکن محبوب
    IkerCasillas
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainManUtdRealMadrid

Casillas

تشکر ها
    2,684
    تشکر شده 4,390 در 959 پست

irann

گفتید فوتبال ایران یاد موضوعی افتادم
    دیشب شبکه ورزش از 3مهمان میزبانی میکرد یکی ازونا یه پیشکسوت فوتبال بود دوتای دیگری هم بازیگرای خنده بازار (یکیشون تو بخش اشپزی کمونه اقای گلدرشت نقشش رو بازی میکرد) خلاصه بین صحبتاشون پیشکسوته گفت واقعا برای فوتبال ایران متاسفم که اینقدر از سطح کیفیتش کم شده و به حاشیه رفته که برنامه های طنز تلوزیونی اونو به چالش میکشن واسه همین من اصلا برنامه ی خنده بازار رو نگاه نمیکنم
    ببینید فوتبال ایران همینه بهتون هم قول میدم خیلی زمان میخواد تا از نظر کیفی و کمی بالا بره تا وقتی که به خاطر تحریم (از سوی ایران !!!!)فوتبال های روز و باکیفیت دنیا برای ما پخش نشه و خیلی مشکلای دیگه از جمله بی کفایتی های مسئولان خنده های مضحکانه ی کفاشیان گدابازی مشئولای ورزش تو ایران ادامه داشته باشه وضعیتمون متاسفانه همینه!!
    ویرایش توسط 레자 : 09-14-2012 در ساعت 20:38

15. 4 کاربر از پست مفید 레자 تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383

roma

با این که پخش نکردن مسابقات اروپایی توسط تلویزیون یه مسئله دیگست اما به نظرت موافقم
    چون واقعا تیم ملی یا کلی بگم فوتبال ایران افت شدیدی کرده مخصوصا تیم هایی مثله پرسپولیس و ذوب آهن که جای تاسف داره خیلی خیلی وقت میخواد تا فوتبال ما پیشرفت کنه الان داره پس رفت میکنه فعلا امیدی به فوتبال ایران نیست .

نمی خوام کسی فرض کنه من بدبینم ولی این فوتبالی که من میبینم هیچ فوتبال مطلوب در سطح تیم ملی نیست.

The King

17. 4 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

پست مورد علاقه
    DEF_CAM
    مربی مورد علاقه
    Carlo ancelotti /Chezare prandelli
    بازیکن محبوب
    Gattuso /Maldini / Nesta /Inzaghi / Seedorf / Kaka
    اسم واقعی شما
    Sina Sammak

ItaliaMilanSS_Tehran

Gattuso

تشکر ها
    7,599
    تشکر شده 12,276 در 2,437 پست

irann

كريمي، تنها پرسپوليسي تيم‌ملي!/ گزارش تصويري از اردوي ملي‌پوشان

دور جدید تمرینات تیم ملی فوتبال ایران برای رویارویی با تیم ملی کره جنوبی امروز (پنجشنبه) با 14بازیکن آغاز شد

ok

سايت گل- دور جدید تمرینات تیم ملی فوتبال ایران برای رویارویی با تیم ملی کره جنوبی در مرحله انتخابی جام جهانی 2014 برزیل روز پنجشنبه با 14بازیکن آغاز شد.
    در این تمرین که در محل آکادمی ملی فوتبال ایران برگزار شد، کارلوس کی روش سرمربی پرتغالی تیم ملی ابتدا با بازیکنان به گفت وگو پرداخت و سپس بازیکنان دویدن به دور زمین، حرکات کششی و کار با توپ را اغاز کردند. سپس ملی پوشان به دو گروه قرمز و سبز تقسیم شدند و تاکتیک های گروهی را در فضای محدود اجرا کردند . اساس کار ملی پوشان در این تمرین پاس های کوتاه سرعتی و تعویض مناطق بازی بود که کی روش از ملی پوشان می خواست با دقت پاس های خود را داده و به سرعت حرکت کنند.

از نکات جالب این تمرین حضور علی کریمی در تمرینات بود که به دلیل خارج شدن از فهرست سرخپوشان توانست در اردوی تیم ملی حضور یابد، اما سایر ملی پوشان پرسپولیس عصر امرزو خود را به کادر فنی تیم ملی معرفی می کنند.

علی کفاشیان رییس فدراسیون فوتبال و علی دوستی مهر مربی تیم نوجوانان از نزدیک تمرینات صبح امروز ملی پوشان فوتبال را زیر نظر داشتند و گفت وگو و خنده کفاشیان با کی روش سوژه اصلی عکاسان بود.

بازیکنان حاضر در تمرین سید مهدی رحمتی، سوشا مکانی، خسرو حیدری، پژمان منتظری، محمد نصرتی، احسان حاج‌صفی، مازیار زارع، جواد نکونام، علی کریمی، آندرانیک تیموریان، پژمان نوری، میلاد نوری، سیدجلال رافخایی و احمد حسن زاده بودند.

Distruggi i nemici Golden Bo
    rossoneri

19. 5 کاربر از پست مفید sina acm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    پپ گواریولا
    بازیکن محبوب
    مانوئل نویر
    اسم واقعی شما
    امیر مهدی

GermanyBayernPersepolis

Ali Karimi

تشکر ها
    22
    تشکر شده 133 در 63 پست

من که کلا طرفدار تیم ملی نیستم فقط جلو عربا اونم از نوع قطری و عربستانی ازش حمایت می کنم مثلا ایران با آلمان هم گروه میشه اگه همون دقیقه ی اول یکی یکیشون که وارد زمین شدن فقط از استرس سکته می کنن بعد خدا میدونه که چند گل بخرن
    تیمی که از لبنان شکست می خوره رو نمی تونیم بهش افتخار کنیم این تیم ملی باعث شرمندگیست

بهترینه

21. 2 کاربر از پست مفید فری مو طلا تشکر کرده اند .

صفحه 29 از 35 نخستنخست ... 192728293031 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع