Design & Developed BY Patira

صفحه 29 از 112 نخستنخست ... 1927282930313979 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 281 تا 290 , از مجموع 1120
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadide آخرین خبر ها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین خبرها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه منچستر یونایتد در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

بازدید شیاطین سرخ از دخمه شیطان

ادامه بازدید اسطوره های باشگاه از شیلی

سر بابی چارلتون به همراه گری نویل بریان رابسون و چند تن از بازیکنان اسبق یونایتد در ادامه سفر خود به شیلی و بازدید از کارخانه ش+ر+ا+ب سازی کونچا ی تورو شریک رسمی باشگاه به مناسبت اولین سالگرد همکاری بین باشگاه و این شرکت از یکی از بزرگترین و مشهورترین جاذبه های گردشگری آمریکای لاتین که معروف به دخمه شیطان است دیدن کردند این دخمه توسط بنیانگذار شرکت کونچا ی تورو به عنوان خانه شرا+بش ساخته شد پس از اینکه چند شر+اب او دزدیه شد او که میدانست مردم محلی بسیار خرافاتی هستند شروع به پخش کردن شایعه ای مبنی بر زندگی کردن شیطان در این محل کرد و ازآن به بعد دیگه دوباره شرا+بی به سرقت نرفت
    در حاشیه بازدید از این مکان از چهار اسطوره باشگاه منچستر طی مراسم ویزه و سنتی استقبال شد که یونایتدها لباس های محلی بر تن داشتند

mufctalk
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

4. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

...................................سرالکس فرگوسن: روني مسئوليت پذير است

سر الکس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد از وين روني مهاجم ملي پوش خود که اين روزها به دليل دريافت کارت قرمز آماج حملات رسانه ها است؛ دفاع کرد و گفت: او بازيکني مسئوليت پذير است.به گزارش ساکرنت، روني 25 ساله در نيمه دوم ديدار با مونته نگرو در پي يک تکل خشن کارت قرمز دريافت کرد و از بازي اخراج شد.
    کميته انضباطي يوفا قرار است روز پنجشنبه در نيون در باره مدت زمان محروميت روني در رقابت هاي يورو 2012 که تابستان آينده برگزار مي شود؛ تصميم بگيرد.
    فرگوسن مي گويد صحنه درگيري را که منجر به اخراج روني شد، نديده است؛ ولي تاکيد دارد که رفتار روني در سال هاي اخير عاقلانه و پخته تر شده است.
    سر مربي منچستريونايتد گفت: براي او (روني) پيام گذاشتم؛ ولي تا به حال جواب نداده است. واضح است که او نااميد شده است.
    وي افزود: من اين صحنه را نديده ام؛ ولي مي توان تصور کرد چگونه بوده است. از آن صحنه هايي که جوانان معمولا نسبت به آن واکنش نشان مي دهند. او را تکل کرده اند و او هم واکنش نشان داده است. او آتشين مزاج است و فکر نمي کنم که اين خلق و خو، بدترين چيز در جهان باشد.
    فرگوسن اظهار داشت: او در سال هاي اخير به لحاظ رفتاري و واکنش ها به تکل بازيکنان حريف پخته تر شده است. او نشان داده که مسئوليت پذير است و هر روز نسبت به روز گذشته در حال پيشرفت است .

manutdfanzone.com

6. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

.............................................استریتفورد اند، ریشه در قلب هواداران

استریتفورد اند، در واقع نام جایگاهی از ورزشگاه اولدترافورد هست که در ظلع غربی ورزشگاه اولدترافورد واقع شده. جالبه بدونید که این بخش بزرگترین جایگاه طرفداران در میان کلیه استادیوهای دنیا محسوب میشه که سقفش معلق و یک پارچه هست و از این لحاظ که معلق هست، بی نظیر هست. این جایگاه به این دلیل به این نام هست که در حقیقت رو به شهر استریفورد هست و End که در آخر این اسم هست به معنای پایان شهر استریتفورد هست.
    سابقاً به جای این بخش یک تراس قدیمی در ورزشگاه اولدترافورد قرار داشت که آخرین بازی که استادیوم اولدترافورد با این ترکیب میزبان یک دیدار بود، در فصل 1992 - 1991 بود که 20000 جمعیت در این تراس قرار گرفته بود و گفته میشه صدای طرفداران در این بخش با صدای یک هواپیمای جمبوجت برابری میکرد که در اون دیدار تیم منچستر یونایتد با نتیجه 3 - 1 در آخرین بازی این فصل در برابر تاتنهام هاتسپر به پیروزی رسید.

manutdfanzone.com

8. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

........................................خداحافظی احتمالی ویدیچ از تیم ملی

به گزارش خبرگزاری فرانسه از بلگراد، نمانیا ویدیچ، مدافع و کاپیتان سی ساله صرب که در باشگاه منچستریونایتد انگلیس توپ می زند، تلویحی اعلام کرده که ممکن است راه استانکوویچ را در پیش گیرد و با تیم ملی خداحافظی کند.

وی در این باره گفت: وقت جوان گرایی در تیم ملی صربستان فرا رسیده است و برخی از بازیکنان پا به سن گذاشته تیم ملی باید با پیراهن تیم ملی خداحافظ کنند.

ویدیچ که پنجاه و پنج بازی ملی در سابقه خود دارد، سال دو هزار و دو برای اولین بار در ترکیب تیم ملی صربستان بازی کرد.

manutdfanzone.com

10. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

پدر رونی و تکذیب شرط بندی

وین رونی سینیور، پدر وین رونی با جدیت تمام اتهامی که علیه او برای شرکت در شرط بندی غیرقانونی مطرح شده بود را تکذیب کرد.رونی 48 ساله همراه با ریچی، عمومی وین رونی و استیو جنینگز، بازیکن خط میانی تیم مادرول و شش نفر دیگر به جرم شرکت در فعالیتهای مشکوک شرط بندی دستگیر شدند.البته آنها به قید ضمانت تا ژانویه آینده آزاد شدند. این طور به نظر می رسد که آنها در شرط بندی غیرقانونی در جریان دیداردو تیم مادرول و هارتس در 14 دسامبر سال گذشته دست داشتند.جنینگز 26 ساله بعداز آنکه داور برای تیمش پنالتی نگرفت، به دلیل درگیری با داور، از زمین مسابقه اخراج شد .بدین ترتیب به نظر می رسد که باتوجه به شرط بندی های از پیش تعیین شده، جنینگز در دقیقه 83 بازی چنین حرکتی را انجام داد. این دستگیری ها پس از 9 ماه تحقیق وبررسی انجام شد و البته نتیجه نهایی آن به این زودی اعلام نخواهد شد.دراین میان آنتونی بارنفادر، نماینده پدر وین رونی با انتشار بیانیه ای اعلام کرد:« آقای رونی با قاطعیت تمام این اتهامات را تکذیب می کند. ما در حال همکاری هستیم تا روند بررسی ها طی شود و درحال حاضر نظر بیشتری دراین باره نمی دهیم.»

manutd7.ir

12. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

منچستر یونایتد با شرکت تلفن همراه امارات قراداد امضاء کرد

منچستر یونایتد با شرکت مخابراتی تلفن همراه در امارات متحده عربی قراردادی دو ساله به امضاء رساند

این همکاری این فرصت رو در اختیار هواداران باشگاه در این کشور قرار میدهد که بتوانند تمام گل های زده و همچنین مصاحبه های اختصاصی و اخبار رو دنبال کنند و از همیشه به اولدترافورد نزدیک تر باشند
    ریچارد آرنولد مدیر بازرگانی منچستر یونایتد با اعلام این قرارداد گفت : این همکاری باعث می شود که ما بتوانیم 56 میلیون هوادار خود در خاورمیانه را تحت پوشش قراردهیم و این باعث خوشحالی که ما شریک داریم که میتواند هواداران ما را در ان کشور از خدمات برتر و به روز بهره مند سازد
    سرالکس فرگوسن گفت : در سال اخیر این باشگاه پیشرفت چشمگیری داشته و سعی کرده ارتباط نزدیکی با هواداران پر شور و وفادار در خاور میانه برقرار کنه و با امضای این همکاری این امکان به هوادران داده میشه که بتواندد بیش از پیش با اتقاقات باشگاه همراه باشند رئیس بازرگانی طرف مقابل گفت : این یک امتیاز برای ما به حساب می اید و حمایت ما از این باشگاه باعث می شود که مشتریان ما امکانات جدیدی نسبت به قبل تجربه کنند .
    mufctalk

14. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

پاسخ اندرسون به چند تا از سوالات هواداران در سایت باشگاه

1.تو همیشه موقع ضربات ازاد جلوی چشم دروازه بان حریف می ایستی و حرکاتی انجام می دی .چرا؟

(می خندد)سعی میکنم که ان ها را بخندانم!و امیدوارم لحظه ای که ان ها میخندند موقعی باشد که بازیکن ما ضربش را میزند درست مثل گل رونی به ارسنال.این کاریست که من برای خنده و تفریح انجام میدم و خب گاهی اوقات به سود تیم هم میشود.

2.چند تا تتو داری و هر کدام از ان ها چه معنی میدهد؟

پنج تا.یکی برای مادربزرگم و دیگری برای یکی از دوستانم.یکی از تتو ها که روی بازوی راستم هست نقشه تمام مکان هایی است که رفته ام !...ایتالیا،انگلیس،امریکا . و هنوز جاهای دیگه ای هست که میخواهم بروم.

3.ایا همچنان انگیزه ات برای کسب موفقیت زیاد است؟

البته.در این باشگاه همه چیز در بردن خلاصه میشود.من بیشتر از این ها میخواهم .من می خوام که سال ها اینجا بمونم و وقتی که به برزیل برگشتم به این دوران نگاه کنم و بگویم که من نقشی در کسب این افتخارات داشتم.

4.ایا به کوتاه کردن موهات فکر کردی؟

فکرشم نکن!هیچ کسی جرئت ندارد که به موهای من دست بزند.من ان ها را همینجوری که هست دوست دارم

5.شادی پس از گل بعدیت چجوری خواهد بود؟
    نمیدونم.من در همان لحظه تصمیم میگیرم که چیکار کنم.

16. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

ما شکست دادن تیم لیورپول را دوست داشتیم

برادران گرینهاف ( Greenhoff )، جیمی و برایان ( Jimmy and Brian )، در مصاحبه با نشریه اختصاصی باشگاه منچستر یونایتد ( Inside United )، در باره حرفه خود در این باشگاه صحبت کردند.

به ناچار، آنها رو در روی بسیاری از پاسخها در باره رو به رو شدن با تیم لیورپول، رقبای تند در روز شنبه متمرکز شدند.
    1 - بازی مورد علاقه شما چه بود؟
    جیمی: مسلماً تیم لیورپول در آن سالها بهترین تیم در جهان بود، و من 3 بار در برابر آنها پیروز شدم - در فینال جام حذفی در سال 1977، در نیمه نهائی این جام در سال 1979 و در یک دیدار لیگ [ در تاریخ 05 / 04 / 1980 ]. من میدانستم برای طرفداران باشگاه منچستر یونایتد چه معنایی دارد. تیم لیورپول دوست نداشت در برابر ما بازی کند، اما آنها برای شکست دیگر تیمها انسجام داشتند، که ما آن را نداشتیم.
    برایان: بسیاری هستند که برجسته ترند. اما شما توسط آنچه برنده شده اید قضاوت میکنید پس من میخواهم بگویم فینال جام حذفی در سال 1977، اگر چه مسابقاتی بودند که من در آنها به مراتب بهتر بازی کرده ام.
    2 - گل مورد علاقه شما در برابر چه تیمی بود؟
    جیمی: این میتواند یکی از خوش شانسترین گلهای من در برابر تیم لیورپول باشد که در ورزشگاه ومبلی و در فینال جام حذفی به ثمر رساندم. این کمکی ویژه به ما برای فتح این جام بود و طرفداران هنوز هم از من تشکر میکنند زیرا معنای بسیاری برای آنها داشت. اولین گل در مسابقه برگشت در برابر تیم لیورپول در دیدار برگشت نیمه نهائی در ورزشگاه گودیسون پارک را من به ثمر رساندم، 2 سال بعد نیز برای ما به یادماندنی بود. بسیاری از مردم فکر کردند در اولین دیدار در تساوی 2 - 2 در مین رود، شانس در ما دمیده شده بود.
    3 - شما میخواستید کدام تیم را بیشتر شکست دهید؟
    جیمی: همانطور که قبلاً ذکر شد، تیم لیورپول چرا که رقابت بین 2 باشگاه تشدید شده بود و حتی تبدیل به کینه و مانند این شده بود. عجیب چیزی بود که هر گاه در برابر تیم منچستر سیتی بازی داشتیم اتفاق نمی افتاد.
    برایان: بسیاری ار بازیکنان میخواستند تیم لیورپول را شکست دهند، اما برای بازیکنانی که از صفوف تیم منچستر یونایتد ( تیمهای پایه ) به تیم اصلی آمده بودند، تیم منچستر سیتی دشمنان بزرگ بودند. ما تنها نمیخواستیم آنها را شکست دهیم، ما میخواستیم تمام تیمها را شکست دهیم.
    4 - شیفته ترین خاطره شما چیست؟
    جیمی: حضور من برای تیم لیذر یونایتد در نیمه نهائی جام حذفی در سال 1967، اما رسیدن به فینال برای اولین بار و گلزنی من در برابر تیم لیورپول در سال 1977 چیزیست که هرگز فراموش نمیکنم. گلزنی در برابر تیم لیورپول در دیدار برگشت نیمه نهائی جام حذفی 2 سال از آن اجراهای نزدیک.
    برایان: هنگامی که شما چیزهایی برنده میشوید، بنابراین شما در حال دور زدن در ورزشگاه ومبلی هستید، پس از برنده شدن جام حذفی در برابر تیم لیورپول در سال 1977. لحظات بزرگ دیگری بودند، اما این برجسته ترین بود.

mufctalk

18. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

Getty

سایت گل- خاویر ارناندس، مهاجم مکزیکی باشگاه منچستریونایتد قراردادی 5 ساله را با این تیم به امضا رساند و بدین ترتیب این ستاره جوان هم به جمع پردرآمدترین بازیکنان این باشگاه پیوست
    این درحالی است که یونایتد اخیرا به تام کلورلی هم پیشنهاد تمدید 4 ساله قراردادش را ارائه داده و دنی ولبک شاهد بهبود شرایط قراردادش است.البته بعید به نظر می رسد که قرارداد دیمیتار برباتوف به تمدید برسد
    خاویر ارناندس که فصل گذشته و در اولین فصل حضورش در لیگ برتر 20 گل برای یونایتد به ثمر رساند، یکی از 13 بازیکنی بود که در دوازده ماه اخیر پیشنهاد تمدید قراردادشان را دریافت کرده
    <script type="text/javascript" src="http://ad.doubleclick.net/adj/gna.fa/level2;tile=3;sz=160x600;ord=743402?area=2l&po s=2&ord=743402"></script>
    ادواردو ارناندس، مدیربرنامه های ارناندس در این رابطه گفت:« ما درمورد قرارداد خاویر مذاکرات مجددی را انجام دادیم و الان او برای 5 سال دیگر در یونایتد خواهد ماند. قرارداد ابتدایی او برای خاویر و منچستر خوب بود، چون به هردوی آنها اجازه می داد تا ببینند که آیا برای هم مناسب هستند و آیا خاویر می تواند خواسته های باشگاه را فراهم کند یا خیر. هر دوی آنها توقعات موجود را برآورده کردند و سران یونایتد خوشحال بودند تا بعد از عملکرد خوب خاویر در فصل گذشته به او جایزه ای بدهند.»
    مدیربرنامه های چیچاریتو ادامه داد:« هیچ وقت قرار بررفتن خاویر نبود. مذاکرات چندی پیش شروع شد و سران یونایتد پیشنهاد خوبی را ارائه دادند و من حرفی به جز تمجید از اینکه آنها قدر تلاشهای خاویر را دانستند ندارم. اصلا بحث آمار و ارقام مطرح نیست و یک قرارداد 5 ساله روی میز است. دستمزد او و پاداشهای بازیکن برپایه موفقیتهای تیم در تک تک تورنمنت ها مشخص است.خاویر با قرارداد اولیه اش هم دستمزد خوبی دریافت می کرد ولی با احترام به بازیکنانی مثل وین رونی و نانی که قابل مقایسه هم نیستند،این اولین قرارداد او بود.الان می تواند بگویم که قرارداد جدید به امضا رسیده و همه از این بابت خوشحالند.»

20. 4 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

سرالکس فرگوسن: به بازنشستگی فکر نمی کنم/تا شرایط جسمانی ام اجازه دهد، می مانم

مربی اسکاتلندی در صحبتهایی اعلام کرده که با کار کردن با تیمی جوان، توانسته عطشش برای موفقیت در اولدترافورد را حفظ کند

Getty Images

سایت گل- سرالکس فرگوسن سرمربی باتجربه منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرده که برنامه هایی برای بازنشستگی در دورانی نزدیک ندارد
    این درحالی است که سرالکس فرگوسن در سال 2002 صحبتهایی از بازنشستگی به زبان آورده بود ولی بعد از آن توانست موفقیتهای فراوانی با یونایتد به دست بیاورد و فصل گذشته نوزدهمین قهرمانی تیمش در لیگ برتر را جشن گرفت.این مربی 69 ساله اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که تا زمانی که سلامتش به او اجازه دهد، به مربیگری ادامه خواهد داد
    فرگوسن امسال بیست و پنجمین سال حضورش روی نیمکت یونایتد را جشن خواهد گرفت و در صحبتهایی به این نکته اشاره کرده که تیم جوانی که دراختیار دارد، به یونایتد کمک کرده تا همچنان برای قهرمانی عطش داشته باشد
    ;
    سرالکس در جمع خبرنگاران گفت:« دیگردرمورد بازنشستگی فکر نمی کنم. ما تیم خوب و جوانی داریم وجوانان زیاد و کادر فنی فوق العاده ای را در اختیار داریم و آینده تیم ما خوب است. زمانی که برای 25 سال روی نیمکت مربیگری تیم بودم و شرایط سلامتی ام هم خوب است، تنها به آینده نگاه می کنم و می خواهم همچنان مربی یونایتد باشم.»
    مربی باتجربه شیاطین سرخ ادامه داد:« بخش اصلی وظیفه من حضور در خارج از زمین و هدایت بازیکنان است. هر وقت شرایط بازی تغییر کند،من هم باید با این تغییر ،تغییر کنم. به عنوان مثال علم ورزش در دهه اخیر پیشرفت فوق العاده ای داشته و این رشد را در بازیها به وضوح می بینیم.»

goal.com

HALA MADRID

22. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

صفحه 29 از 112 نخستنخست ... 1927282930313979 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)