استیگاریبیا: افتخار می کنم که اینجا، در یوونتوسم
ستاره پاراگوئه ای از انتقال به یوونتوس بی نهایت خوشال است
سایت گل- مارسلو استیگاریبیا، خرید تازه یوونتوس در صحبتهایی اعلام کرد که از انتقال قرضی اش به یووه بسیار خوشحال است. این ستاره پاراگوئه ای با قراردادی قرضی از تیم لومان فرانسه به تورین آمده و در طول رقابتهای کوپا آمه ریکا ی 2011 نظر سران بینکونری را به خود جلب کرده و درنهایت به این تیم پیوست
استیگاریبیا در صحبتهایی که در وب سایت رسمی یوونتوس منتشر شد گفت:« یوونتوس، میلان و اینتر سه تیم برتر ایتالیا و در جمع 5 تیم برتر دنیا هستند و به همین خاطر است که از پیوستن به یوونتوس احساس غرور می کنم.»
این ستاره پاراگوئه ای ادامه داد:« می دانم که این باشگاه افتخارات فراوانی را در عرصه فوتبال ایتالیا و در عرصه بین المللی کسب کرده. بازیکنان بزرگی که سابقه قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا و جام جهانی را دارند به این تیم آمده اند ویوونتوس تیمی با فرهنگ است.الان همه چیز به من بستگی دارد که ثابت کنم که چرا در یووه هستم. من نهایت تلاشم را به کار می گیرم تا به بهترین نحو ممکن از این فرصت استفاده کرده و به عنوان یک بازیکن و یک انسان رشد کنم.»
این ستاره 23 ساله می تواند اولین بازی اش برای یووه را در دیداری خانگی مقابل پارما در روز یازدهم سپتامبر برگزار کند.