به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس با تاکید به اینكه مصطفی دنیزلی حرفی از قطع همكاری مطرح نكرده است در خصوص وضعیت پرسپولیس گفت: به عنوان مدیر و یك طرفدار پرسپولیس، این تیم را با شرایط فعلی نمی خواهم چرا كه سرخپوشان باید همیشه مقتدر باشند.
محمد رویانیان عصر روز شنبه در گفت و گویی رادیویی خاطرنشان كرد: مصطفی دنیزلی یك فصل دیگر با باشگاه پرسپولیس قرارداد رسمی دارد و طبق قانون، در فصل آینده هم سرمربی سرخپوشان خواهد بود. وی در پاسخ به این سوال كه اخبار زیادی مبنی بر قطع همكاری دنیزلی با پرسپولیس مطرح شده است، عنوان كرد: دنیزلی در پایان دیدار با تیم الاتحاد عربستان به تركیه سفر كرده و من هنوز این مربی را ندیده ام و صحبتی با هم نداشته ایم.
وی افزود: باید دنیزلی را ببینم و با یكدیگر صحبت های نهایی را برای فصل آینده داشته باشیم و شاید او در آینده رغبتی برای ادامه همكاری نداشته باشد.
وی ادامه داد: در این مدت هیچ حرفی از رفتن دنیزلی نزده ام و با هیچ مربی دیگری نیز مذاكره نكرده ام. شاید در پایان نشست با دنیزلی به این نتیجه برسیم كه ادامه همكاری میسر نیست و آنگاه تصمیم گیری می كنیم.
رویانیان در پاسخ به این سوال كه آیا در قرارداد مصطفی دنیزلی برای جدایی زودهنگام، بندی قید شده است، گفت: این مربی در قراردادش با ما نكته ای را قید كرده كه در صورت بروز اختلاف تصمیم گیری برعهده من خواهد بود كه این مساله نشان از علاقه اش به پرسپولیس است.
مدیرعامل اعلام كرد نمی تواند به صراحت از آینده مصطفی دنیزلی صحبت كند و ادامه داد: دنیزلی روز دوشنبه به تهران می آید و قرار است من در سفری یك روزه به همراه وزیر ورزش و جوانان، فردا (یكشنبه) عازم تركیه شوم كه شاید در این مسافرت با دنیزلی صحبت كنم. اما به طور یقین تا آخر هفته همه چیز مشخص می شود.
وی در مورد شرایط علی كریمی گفت: كریمی بازیكنی محبوب و توانمند است كه از سرمایه های پرسپولیس محسوب می شود و شاید اختلافات كوچكی در مورد او وجود داشته باشد اما به راحتی وی را از دست نمی دهیم.
مدیرعامل پرسپولیس در پاسخ به این سوال كه چه زمانی اسامی بازیكنان جدید این تیم اعلام می شود، خاطرنشان كرد: تغییرات زیادی در تیم خواهیم داشت و با بازیكنان جدید به طور كامل با آنان به توافق رسیده و پس از ثبت قرارداد، اسامی آنان را اعلام می كنیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
مدافع فصل گذشته تيم فوتبال سپاهان و آينده پرسپوليس از قطعي شدن حضورش در جمع سرخپوشان خبر داد و گفت: سپاهان هيچ تلاشي براي تمديد قراردادم نكرد و الان 99 درصد پرسپوليسي شدم.
محسن بنگر كه در آستانه پيوستن به تيم فوتبال پرسپوليس قرار دارد هرگونه مذاكره رسمي با سپاهانيها را تكذيب و اظهار كرد:
از اظهارات عليرضا رحيمي مديرعامل باشگاه سپاهان براي مذاكره با من يا تلاشش در جهت تمديد قراردادم تعجب ميكنم چرا كه باشگاه سپاهان حتي هيچ اقدامي براي مذاكره با من نداشت.
وي گفت: اگر الان اين صحبتها را بيان ميكنم بخاطر اين است كه هواداران سپاهان بدانند كه مسوولان تيمشان هيچگونه پيشنهادي براي تمديد قراردادم ندادند و مذاكرهاي هم انجام نشد. اينكه عنوان ميشود بنگر بخاطر پول ميخواهد به پرسپوليس برود هم برايم ناراحتكننده است چرا كه اگر ميخواستم فقط بخاطر پول در يك تيم بازي كنم در همان سپاهان ميماندم.
بنگر در واكنش به موضعگيري رحيمي نسبت به تمديد قرارداد او با سپاهان، افزود: به عنوان يك بازيكن بايد از يكماه پيش از پايان مسابقات، به فكر فصل آيندهام باشم. طبيعتا اگر باشگاه هم تمايل به تمديد قراردادم داشته باشد، در همان مقطع زماني با بازيكنان مدنظرش صحبت ميكند. باشگاه سپاهان حتي پس از پايان ليگ هم نسبت به اين موضوع بيخيال بود و هيچ تماسي با من نداشت. حالا تعجب ميكنم كه چرا مديرعامل اين باشگاه از مذاكره براي تمديد قرارداد من و تلاشش در اين زمينه صحبت ميكند!
مدافع پيشين تيم سپاهان در پاسخ به اين سوال كه طبق اظهارات رحيمي مگر شما چهارشنبه هفته گذشته با او مذاكرهاي نداشتيد؟ تصريح كرد: يك برنامه عمومي با حضور بازيكنان تيم بود كه آنجا فقط گفتند مي خواهيم شما در تيم بمانيد اما هيچ جلسه اختصاصي و مذاكره جدي صورت نگرفت. مگر من بازيكن 18، 17 ساله هستم كه اينجوري بخواهند با من مذاكره كنند!
اين مدافع درباره پيشنهادهايي كه از تيمهاي ديگر داشته و نيز نتيجه آخرين مذاكراتش با محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: غير از پرسپوليس از يكي دو تيم ديگر هم پيشنهاد داشتهام اما تنها مذاكره جديام با باشگاه پرسپوليس بود كه نتيجه موفقيتآميزي هم داشت. فكر ميكنم 99درصد با پرسپوليس قرارداد ميبندم و تقريبا همه توافقها انجام شد. در حال حاضر به مسافرت ميروم و پس از يك هفته براي عقد قرارداد رسمي با پرسپوليس به تهران برميگردم.
بنگر در پاسخ به اين سوال كه خبر درخواست مبلغ ميلياردي و شرط و شروطتان براي پرسپوليس چقدر صحت دارد؟ اظهار كرد: من هيچ شرط و شروطي براي پرسپوليسيها نگذاشتم و صحبت بر سر مبلغ قرارداد هم آن چيزي نيست كه از قول من در بعضي روزنامهها منتشر شد. من مذاكرات خوب و محترمانهاي با مديرعامل پرسپوليس داشتم.
وي در واكنش به اين مطلب كه يكي از درخواستهاي بنگر نبود شيث رضايي در پرسپوليس است، گفت: اين مساله به من ارتباطي ندارد. من به عنوان يك بازيكن مسووليت كار خودم را دارم و تصميمگيري براي كل نفرات تيم كه طبيعتا برعهده من نيست. سعي ميكنم بيشتر به جايگاه خودم در تيم فكر كنم تا مسايلي از اين قبيل.
تمرینات پرسپولیس برای فصل جدید فوتبال در هفته پایانی خرداد ماه آغاز خواهد شد.
مصطفی دنیزلی قبل از سفر به ترکیه، زمان تعطیلی پایان فصل را از بازی با الاتحاد 21 روز اعلام کرده بود.
به این ترتیب تمرینات پرسپولیس برای رقابت های لیگ دوازدهم، هفته آخر خرداد ماه سال جاری آغاز خواهد شد.
خبرهايي از پرسپوليس
مديرعامل باشگاه پرسپوليس شب گذشته در جلسهاي با وزير ورزش و جوانان ديدار و گفتوگو کرد.
مهرداد پولادي هافبک تيم فوتبال پرسپوليس که قراردادش با اين تيم به پايان رسيده با مسئولان باشگاه بنابر درخواست دنيزلي مذاکراتي داشته است. پولادي زماني که از مس کرمان جدا شد و قرار بود در بازيهاي آسيايي پرسپوليسيها را همراهي کند، بايد 200 ميليون تومان از باشگاه دريافت ميکرد ولي تاکنون 50 ميليون تومان گرفته است. از همين رو پولادي براي پرسپوليسيها شرط گذاشته در صورت تسويه حساب حاضر است پاي ميز مذاکره بنشيند.
با توجه به اينکه پولادي در بازيهاي آسيايي پرسپوليس را همراهي کرده، مسئولان اين باشگاه از سازمان ليگ استعلام گرفتند که آيا اين بازيکن در صورت عقد قرارداد جديد جزء 6 سهميهاي که پرسپوليس ميتواند از ليگ برتر جذب کند است يا خير، که مسئولان سازمان ليگ در جواب اعلام کردند اين بازيکن جزء سهميه ليگ حساب ميشود.
* محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس شب گذشته در جلسهاي با وزير ورزش و جوانان شرکت کرد. در اين جلسه در خصوص وضعيت پرسپوليس، عملکرد اين تيم در فصل گذشته و مسائل مالي بحث و گفتوگو شد.
* مصطفي دنيزلي پس از اينکه ليست خود را به باشگاه پرسپوليس ارائه کرد مقابل نام چند بازيکن را خالي گذاشت. قرار است وي در جلسهاي با اين بازيکنان پس از حضورش در تهران شرکت کند و در خصوص آينده آنها و شرايطش در فصل آينده به گفتوگو بپردازد. در شرايطي که اين بازيکنان با شرايط دنيزلي مشکلي نداشتند، با آنها قرارداد بسته ميشود.
* پرسپوليسيها هنوز با هيچ بازيکني حتي قرارداد داخلي امضا نکردهاند و رويانيان فقط با بازيکناني مثل قاضي، گردان، ماهيني، سيد جلال حسيني و بنگر صحبتهايي داشته است.
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
تکليف بازيکنان پرسپوليس امشب معلوم ميشود
تکليف فصل آينده پرسپوليس در جلسه مديرعامل و سرمربي اين باشگاه مشخص ميشود.
محمد رويانيان مديرعامل باشگاه پرسپوليس به همراه وزير ورزش و جوانان براي بازديد از اردوي تيم ملي راهي ترکيه شده است. رويانيان قرار است امشب جلسهاي با مصطفي دنيزلي سرمربي پرسپوليس که پس از بازي با الاتحاد عازم کشورش شده برگزار کند. در اين جلسه تکليف بازيکنان مازاد پرسپوليس و بازيکناني که قرار است در اين تيم بمانند روشن خواهد شد.
در صورتي که دنيزلي با رويانيان به توافق برسد سفرش به تهران ديرتر انجام ميشود در غير اين صورت او ظرف يکي دو روز آينده به تهران خواهد آمد.
در اين جلسه همچنين قرار است در مورد خواستههاي او مخصوصا در فصل نقل و انتقالات صحبتهايي انجام شود.
این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم
قائم مقام باشگاه پرسپولیس گفت : برخلاف شایعاتی كه منتشرشده است، با مدیرعامل این باشگاه اختلافی نداشته و در كنار وی برای موفقیت پرسپولیس تلاش می كنند.
جمشید زارع گفت: ما دركنار هم برای موفقیت پرسپولیس تلاش می كنیم ومی خواهیم این تیم را به جایگاه واقعی اش برسانیم. همیشه در كارها اختلاف سلیقه وجود دارد، اما این اختلاف ها به سود پرسپولیس خواهد بود.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس تهران گفت: اطمینان داشته باشید تا روزی كه محمد رویانیان در پرسپولیس حضور دارد من هم در این تیم می مانم.
می دانم كه این شایعات توسط چه كسی مطرح می شود و با او برخورد خواهم كرد.
* دنیزلی در پرسپولیس می ماند
زارع بااشاره به وضعیت مصطفی دنیزلی تصریح كرد: به طور حتم با توجه به قراردادی كه با این مربی داریم او فصل آینده نیز در پرسپولیس حضور خواهد داشت. هر روز با این مربی در تماس هستیم و تاكنون حتی یك بار هم حرفی از جدایی نزده و حتی برای شروع فصل آینده بسیار با انگیزه است.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس گفت: دنیزلی بهترین گزینه برای هدایت پرسپولیس است و ما به هیچ گزینه دیگری فكر نمی كنیم.
* دنیزلی، كریمی را می خواهد
زارع در خصوص وضعیت علی كریمی گفت: دنیزلی در جده در جلسه ای كه با من و علی كریمی داشت از باشگاه در خواست تمدید قرارداد این بازیكن را كرد.
* لیست مازاد پرسپولیس تا چند روز دیگر اعلام می شود
زارع خاطرنشان كرد: لیست مازاد پرسپولیس ظرف چند روز آینده از سوی دنیزلی و توسط رویانیان اعلام می شود. به هواداران قول می دهیم فصل آینده پرسپولیس قدرتمندی را بسازیم تا آنها از دیدن بازی های تیم لذت ببرند.
قائم مقام باشگاه پرسپولیس درخصوص جذب بازیكنان جدید گفت: در این رابطه بی اطلاع هستم و باید از رویانیان سئوال كنید. وی درخصوص احتمال حضور افشین پیروانی به جای محسن عاشوری در كادرفنی پرسپولیس نیز اظهار بی اطلاعی كرد.
مسئولان باشگاه پرسپولیس برای تمدید قرارداد با محمد نوری و غلامرضا رضایی وارد مذاکره شدند.
مصطفی دنیزلی در جده عربستان در دیداری که با مسئولان باشگاه پرسپولیس داشته، برای حفظ چند بازیکن تاکید کرده است، که نام محمد نوری و غلامرضا رضایی در این فهرست سرمربی سرخ پوشان حضور دارند.
از همین رو مسئولان پرسپولیس برای اجرای خواسته سرمربی تیمشان با این دو بازیکن برای تمدید قرارداد وارد مذاکره شدند.
غلامرضا رضایی اعلام کرده که پس از بازی با ایران مقابل ازبکستان جواب نهایی خود را اعلام خواهد کرد. نوری هم به مسئولان باشگاه خبر داده که درحال بررسی این پیشنهاد است.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به باشگاه پرسپولیس هیچگونه پیشنهاد ۸۰۰ میلیون تومانی ندادهام.
در خصوص مذاکرات باشگاه پرسپولیس با وی برای تمدید قرارداد اظهار داشت: پس از اینکه از عربستان به تهران آمدیم، مسئولان باشگاه پرسپولیس خواهان حضور مجدد من در این تیم شدند که من هم قرار شد به پیشنهاد آنها فکر کنم.
وی در پاسخ سؤالی که آیا پیشنهاد 800 میلیونی به پرسپولیسیها دادهاید، نیز گفت: خیر، این موضوع درست نیست. من مبلغی را طبق عرف مسابقات به مسئولان باشگاه گفتم. اصلا مشکل من با پرسپولیس بحث مالی نیست.
نوری ادامه داد: نحوه بستن تیم برای من خیلی مهم است. ما باید تیمی ببندیم که امسال ناکامیهای فصل گذشته را جبران کنیم و اگر تیم برای قهرمانی بسته شود، به احتمال زیاد در پرسپولیس خواهم ماند.
وی درباره عدم دعوتش به تیم ملی نیز گفت: خودم توقع داشتم که در لیبست کیروش باشم، اما باید قبول کنیم مربیگری در تیم ملی سلیقهای است. کیروش صلاح دانست من در این اردو نباشم، اما باز هم سعی خواهم کرد در اردوهای بعدی حضور داشته باشم چون یکی از اهدافم حضور در جام جهانی با پیراهن تیم ملی است که امیدوارم به این هدفم برسم.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: برای اینکه در فوتبال ایران به خواستههایم برسم به قراردادم با پرسپولیس پایبندم.
مصطفی دنیزلی که در حال حاضر در ترکیه به سر میبرد درباره خبرهایی مبنی بر اینکه قرار است با باشگاه بشیکتاش ترکیه مذاکره کند، اظهار داشت: مصاحبههای حاشیهای که از قول من در ایران و حتی ترکیه زده میشود، درست نیست و به آنها توجه نکنید.
من در چند وقت اخیر یک کلام هم مصاحبه نکردهام. به همین طریق خواستم از طریق شما اعلام کنم که به این صحبتها توجهای نشود.
وی افزود: برای اینکه در فوتبال ایران به خواستههایم برسم پایبند قراردادم هستم تا بتوانم در این تیم به هدفم برسم.
دنیزلی ادامه داد: بقیه حرفهایم را انشاءالله در تهران با هواداران خواهم زد تا از برنامههایم مطلع شوند.
وی در پایان درباره دیدارش با کیروش نیز گفت: با توجه به سفرم به ترکیه سری به اردوی تیم ملی زدم و دیدار بسیار خوبی با کیروش داشتم. من برای او آرزوی موفقیت کردم تا بتواند تیم ملی ایران را که پتانسیل خوب و مربی خوبی دارد، را به جام جهانی ببرد. امیدوار هستم که این اتفاق برای تیم شما بیفتد.
قرار است مسئولان باشگاه پرسپولیس طی روزهای آینده مذاکرات جدی خود را با محمد نوری برای تمدید قرارداد آغاز کنند.
در فصل کابوس وار پرسپولیس محمد نوری بی گمان یکی از بازیکنان تاثیرگذار و کم نوسان این تیم بود و در امر گلزنی و بازیسازی یکی از مهره اصلی سرخپوشان محسوب می شد.
همین عملکرد قابل توجه موجب شد تا چند باشگاه اماراتی برای جذب هافبک خلاق پرسپولیس دست به کار شوند. محمد نوری که پس از شکست پرسپولیس مقابل الاتحاد مشغول استراحت و ریکاوری است در واکنش به پیشنهادات اماراتی اش اعلام کرده فعلا تصمیمی برای آینده ندارد اما اولویت او برای فصل آینده پرسپولیس است.
خبری که قطعا با واکنش مثبت مسئولان باشگاه پرسپولیس مواجه خواهد شد، قرار است مسئولان این باشگاه طی روزهای آینده مذاکرات خود را با محمد نوری برای تمدید قرارداد در فصل آینده آغاز کنند.
تا کنون قرارداد ایمون زاید و مهدی مهدوی کیا با باشگاه پرسپولیس تمدید شده است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)