Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: چه كسي سهم بيشتري در موفقيت‌هايه بارسلونا دارد؟

رأی دهندگان
135. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • ليونل مسي

76 56.30%
  • پپ گوارديولا

59 43.70%
صفحه 280 از 515 نخستنخست ... 180230270278279280281282290330380 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 2,791 تا 2,800 , از مجموع 5141
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیلا
    بازیکن محبوب
    مسی،داوید ویا

GermanyBarcelonaZobahan

تشکر ها
    4
    تشکر شده 259 در 58 پست

بارسلونا ₪₪₪ آبی و اناریها.حرفهای خودمونی هواداران بارسلونا ₪₪₪

سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
    تیم برتر تاریخ فوتبال :
    BARCELONA
    به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

در سه تا چیز شکی نیست:

1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود

2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود

3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_8992 نمایش پست ها
    خیلی طبیعیه که شخص اماتورم بشینه نکاه کنه میدونه که تیم بارسا فلسفه بازیش چیزه دیگس ایا زلاتان کم بازیکنیه چرا نتونست با بارسا وقف پیدا کنه بخاطر اینکه بارسا بازیکن محور نیست یه وقت رسید رونالدینیو رو فروخت اتوو رو فروخت زلاتان شاید فردا روزی هم مسی رو بفروشه این فلسفه کاریه بارساست ولی خوب مادرید بیشتر جذب ستاره است فلسفه این تیم تا حای که حافظه یاری کنه مادرید پر بوده از ستاره الانم رونالدو واسشون گل میزنه به نظر شما اگه رونالدو نبود ایا مادرید اینقدر درخشش داشت اگه مسی اینجور یه تنه تیمو به جلو میبره به خاطر مصدومیت بازیکناس ویا_افلای_چند بازی در میون میبینید که یا ژاوی یا اینیستا مصدومه
    اساس کاره بارسا بر کاره گروهیه یعنی اگه ستاره تو این تیم باشه باید تو سیستم بارسا حل بشه
    ولی اساس کاره مادریدیا ستاره است البته نباید غافل شد که مورینیو هم واسه مادربد بد کار نکرده

یکی از دلایل خرید های بیش از حد رئال نداشتن فلسفه هست ! چون تیم ساختار از پیش تعین شده ای نداره و از سیاست خواصی پیروی نمیکنن و تصمیم گیری هاشون بدون برنامه ریزیه و رو میارن به تامین کردن نیاز هاشون از هر راهی مثل خرید و فروش های بی منطق و عجولانه !

بهتر دیگه بحث بیخود حریف رو تموم کنیم !
    ویرایش توسط fcb10 : 04-13-2012 در ساعت 00:00

3. 5 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

من که کلا روزایی که بارسا بازی داره بیخیال زندگی میشم.حقیقتا این عشق من به بارسا خوب شد بعد از کنکورم بیشتر شد چون الان دیگه یک کلمه هم درس نمیخونم اگه اونموقع اینطوری عاشق بارسا میشدم الان سربازی بودم.

5. 5 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074

نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_8992 نمایش پست ها
    از بازیه اخر شب نگو که من سرباز بودم وقتی خونه بودم تا 2یا 3 بیدار بودم واسه بارسا یا جام ملتهای امریکای جنوبی بعد ساعت 6 صبح میرفتم پادگان عجب روزای بود به عشق بارسا ارژانتین چفدر تو پادگان جیم زدیم اضافه خدمتا رو بگو ولی اینو همیشه گفتم viva BARCA viva ARGENTINA
    اخر شب؟ من برای بازی های کوپا امریکا تا ساعت 6 صبح بیدار مینشستم فقط برای دیدن مسی چون دو ماه بود ندیده بودمش.واقعا عجب حالی میداد.الکسیس و مسی رو میدیدم بعد که میخوابیدم ساعت 6 صبح بود.

7. 5 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط flavia نمایش پست ها

نمیدونم چرا ما(منظورم هم بارسایی هاو هم رئالی هاس) بلد نیستیم درست بحث کنیم و از تیمامون دفاع کنیم؟
    چرا بحثهامون همیشه به دعوا و فحشو و قهرو اینا ختم میشه؟
    اگر قراره از تیم و بازیکنامون دفاع کنیم با دلیل و سند دفاع کنیم نه با سفسطه و دعوا!!!
    و البته نه با تخریب شخصیت تیم ها و بازیکنای همدیگه!!!

اگه مسی و بارسا خوبه دلیل نمیشه رونالدو و رئال بد باشه و بالعکس...
    اصلا این قضیه که خوبیه تیم و بازیکنی دلیل بر بد بودن تیم و بازیکن رقیبشه درست نیست...

بارسا و رئال جفتشون تیم های فوق العاده ای هستن تعداد طرفداراشون هم این موضوعو اثبات می کنه...
    اگر من طرفدار بارسا هستم دلیلش این نیس که رئال و سبکش بدن...
    در واقع بین این دو تیم که بهترین های جهانن خوب و بدی وجود نداره، چون هردو عالین...
    فقط یک دوره ای یکی بهتر از اونیکی میشه والبته هیچ وقت این برتری دائمی نیست و مدام بینشون در حال چرخشه...

من طرفدار بارسا شدم نه به خاطر اینکه تو این سالهای اخیر جامارو درو کرده...
    طرفدارش شدم چون عاشق سبک بازیشم(تیکی تاکا)،چون به نظرم بازیکناش هم تو بازی هم تو اخلاق فوق العاده ان ، چون میبینم برای تک تک بازیکنای جوونش(که خودش پرورششون داده) ارزش قائله و بهشون فرصت درخشیدن میده و همین بازیکنای جوون خودشون در اینده مربی این تیم میشن...
    و از همه مهمتر طرفدار بارسا شدم چون از دیدن بازیش لذت می برم و این همه هماهنگی و انسجام و تحسین می کنم و ملاک دوست داشتنمم جامها و قهرمانی ها نیست...

حالا اگر شخصی دیگه تمام ملاک های مورد علاقشو تو رئال دید و همون حسی که من به بارسا دارمو به رئال داشت یعنی یکی از ما حتما اشتباه می کنه و پس ما باید همش با هم بجنگیمو و تیما و بازیکنای همو تحقیر و تخریب کنیم؟؟؟

بهترین راه مقایسه دلیل و مدرکه نه دعوا و سفسطه، درصورتیم نتیجه میده که دو طرف تعصب زیادیشونو کنار بزارنو منطقی بحث کنن...

در ضمن همه ی ما فحشو بدو بیراهو حرفای رکیک بلدیم و فقط با به کار بردن یا نبردنشون شخصیت خودمونو به بقیه نشون میدیم...

نقل قول نوشته اصلی توسط flavia نمایش پست ها

اقا شهریار به هیچ وجه نگفتم در مقابلشون سکوت کنید...

فقط گفتم درست بحث کنید...ادم با درست بحث کردن بهتر می تونه از عقایدش دفاع کنه...
    بحث خدارو گفتی ،اگه یکی بیاد جلو من به خدا با الفاظ رکیک اهانت کنه، اگه من هم با لحن اون و مثل اون باهاش دعوا کنم و بهش توهین کنم نه تنها نمیتونم قانعش کنم بلکه بیشتر منزجرش می کنم و باعث میشم دیگه حتی یه درصد هم به حرفام توجه نکنه...ولی اگه بخوام واقعا قانعش کنم راهش فقط با ارامش و منطق صحبت کردن و دلیل و برهان اوردنه...

در مورد فوتبال هم همینه ...اول از همه باید به طرف مقابلت نگاه کنی اگه شعور و منطق داشت باهاش درست حسابی و از راهش بحث کن ولی اگه شعور نداشت اصلا بحث نکن،یه مثله میگه که بحث و قانع کردن ادم نادون عبث ترین کار دنیاس... پس در مقابل ادم نادون بحث کردن فقط هدر دادن وقتو ناراحت کردنه اعصابه پس گاهی هم باید سکوت کرد...

گفتی مثلا اگه یکی تو خیابون به مادر ادم توهین کنه سکوت ادم دلیل بر پذیرش حرف اونه، من این حرفتونو خیلی قبول ندارم...

من یه دخترم تو همین خیابون تاحالا بدترین تیکه هارو بارم کردن...
    حرصی که هر دفعه از این تیکه ها میخورم خیلی بیشتر از اون چیزیه که شما پسرا تصورشو بکنین...

حالا به نظر شما من برای دفاع از خودم باید مثل اونا برخورد کنم، مثل اونا حرفهای رکیک بزنم؟؟ اگه این حرفارو بزنم ارزش خودمو پایین نمیارم ومثل اونا نمیشم؟ و البته بهشون میدون برای بیشتر توهین کردن نمیدم؟ من با سکوتم حرفاشونو نمی پذیرم فقط با بی اعتنایی بهشون میفهمونم که حتی ارزش نگاه کردن هم ندارن...
    گاهی سکوت بهترین راه در مقابل ادم های نادونه...

مطمئن باشید من هم مثل شما عاشق بارسا هستم و ازش دفاع میکنم ولی با همون روشی که لیاقتشو داره...

فرق بین مورینیو و سخنگوش و گواردیولا چیه؟؟ هر دو مربی های خوبین،فرق اصلی ادب و شخصیتشونه ...چیزی که ما بارساییها بهش میبالیم شخصیت گواردیولاس اینکه در جواب مورینیو و سخنگوش یا سکوت می کنه یا به محترمانه ترین شکل ممکن جوابشونو میده...چون میخواد شخصیت و ارزش تیمشو حفظ کنه وگرنه مثل مورینیو بودن و توهین کردن اسون ترین کار دنیاس ولی خود پپ گفت نمیخوام مثل مورینیو باشم و بازیکنا و باشگاهمو ناراحت کنم...

حالا شما بگو ما از گواردیولا بارسایی تر و با غیرت تریم؟؟؟
    فكر كنم اين منطقي ترين نظري بود كه تاحالا تو اين فروم بين هواداراي رئال و بارسا ديده بودم ! شايد بارها شده كه خودم از سر لج و لجبازي تو بحث هاي مربوط به اين دو تيم شركت كردم و شايد حرفام حق نبوده بعضي مواقع ! اين چيزيه كه شايد همه ما بهش دچار باشيم.
    من كه طرفدار رئال هستم چرا بايد منكر بازي خوب مسي و بارسا باشم ؟! خداوكيلي جز اعصاب خوردي چيزي واسه آدم نداره ! اينكه به جون هم بيفتيم ! وقتي اتحاد بارسا و غيرت بازيكناي اين تيمو ميبينم چرا بايد منكرش بشم؟!
    با اين دوست عزيز موافقم كه هركسي به دلايلي طرفدار يه تيم ميشه ,‌ و اينه كه فوتبالو زيبا ميكنه !
    من خودم طرفدار منچستر هستم و دلايل بسياري هم دارم و از وقتي 8 9 سالم بود بازيهاشو ميبينم . طفداري من از رئال به 2 3 سال پيش برميگرده كه بازيكن مورد علاقه من رونالدو به رئال رفت و از اون موقع دوست داشتم اين بازيكن موفق باشه و در نتيجه رئال . همين !
    بحث كريس مسي ديگه همه مارو خسته كرده ! انصافا هردو خوب هستند و خصوصيات منحصر به فردي دارند ! حالا هر كسي نسبت به سليقه اي كه داره يكي از اين دورو دوست داره !
    اينكه رونالدو پنالتي گل زد و مسي چطوري زد و ...... خداوكيلي يعني چي؟! فصل قبل رونالدو آقاي گل شد و كفش طلا رو گرفت حالا حتي اگه 39 تاشو هم پنالتي زده باشه ! مسي هم با اينكه كمتر تو ليگ گل زد ولي به خاطر بازي تاثيرگذارترش بهترين بازيكن جهان شد ! بلاخره پنالتي واسه هر تيمي گرفته ميشه و پنالتي زن اون تيم ميره پشت توپ ! حالا ميشه به خاطر اين مسئله كوچيك اين حرفارو بگيم؟!
    ميدونم شايد بعضي از شما بازم بداشت بدي داشته باشيد ولي من واسه بار چندم ميخوام بگم ميشه بارسايي ها و رئالي هاي هم مثل طرفداراي بقيه تيمهاي با هم صحبت و بحث منطقي داشته باشند و همو به خاطر هيچ و پوچ نرنجونند !
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

9. 8 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا - تیتو ویلانو
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    صادق

IranBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    2,441
    تشکر شده 2,289 در 454 پست

حالا خوبه بعد مدت ها رونالدو یه هتریک کردا وگرنه...
    ای بابا یه هتریکه دیگه اینقدر بیخود رونالدو رو بزرگ نکنید. گویا قراره بهترین بازیکن دنیا هم بکنینش نه
    این افتخار حالا حالاها مختص لیونل هست عزیز
    ما که قهرمان کوپا و لیگ قهرمانان انشاالله میشیم برا لالیگا هم تلاش می کنیم نشد لابد دیگه قسمت نبوده دیگه.

11. 2 کاربر از پست مفید spbarcelona تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

منم واسه کوپا بیدار بودم ! مخصوصا اون بازی که آرژانتین حذف شد دیگه خوابم نبرد

آقا فقط یه چیز بگم یکم بخندیم ! الان یکی از بچه های رئال نوشته دیش رئال واقعا عالی بازی کرد !

من سمت تاپیکشون نمیرم ولی الان به یه دلیل رفتم ...! خیلی هم خندیدم

13. 4 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    بازیکنان آرژانتینی

Argentina

تشکر ها
    2,768
    تشکر شده 5,724 در 1,511 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط manutd نمایش پست ها
    فكر كنم اين منطقي ترين نظري بود كه تاحالا تو اين فروم بين هواداراي رئال و بارسا ديده بودم ! شايد بارها شده كه خودم از سر لج و لجبازي تو بحث هاي مربوط به اين دو تيم شركت كردم و شايد حرفام حق نبوده بعضي مواقع ! اين چيزيه كه شايد همه ما بهش دچار باشيم.
    من كه طرفدار رئال هستم چرا بايد منكر بازي خوب مسي و بارسا باشم ؟! خداوكيلي جز اعصاب خوردي چيزي واسه آدم نداره ! اينكه به جون هم بيفتيم ! وقتي اتحاد بارسا و غيرت بازيكناي اين تيمو ميبينم چرا بايد منكرش بشم؟!
    با اين دوست عزيز موافقم كه هركسي به دلايلي طرفدار يه تيم ميشه ,‌ و اينه كه فوتبالو زيبا ميكنه !
    من خودم طرفدار منچستر هستم و دلايل بسياري هم دارم و از وقتي 8 9 سالم بود بازيهاشو ميبينم . طفداري من از رئال به 2 3 سال پيش برميگرده كه بازيكن مورد علاقه من رونالدو به رئال رفت و از اون موقع دوست داشتم اين بازيكن موفق باشه و در نتيجه رئال . همين !
    بحث كريس مسي ديگه همه مارو خسته كرده ! انصافا هردو خوب هستند و خصوصيات منحصر به فردي دارند ! حالا هر كسي نسبت به سليقه اي كه داره يكي از اين دورو دوست داره !
    اينكه رونالدو پنالتي گل زد و مسي چطوري زد و ...... خداوكيلي يعني چي؟! فصل قبل رونالدو آقاي گل شد و كفش طلا رو گرفت حالا حتي اگه 39 تاشو هم پنالتي زده باشه ! مسي هم با اينكه كمتر تو ليگ گل زد ولي به خاطر بازي تاثيرگذارترش بهترين بازيكن جهان شد ! بلاخره پنالتي واسه هر تيمي گرفته ميشه و پنالتي زن اون تيم ميره پشت توپ ! حالا ميشه به خاطر اين مسئله كوچيك اين حرفارو بگيم؟!
    ميدونم شايد بعضي از شما بازم بداشت بدي داشته باشيد ولي من واسه بار چندم ميخوام بگم ميشه بارسايي ها و رئالي هاي هم مثل طرفداراي بقيه تيمهاي با هم صحبت و بحث منطقي داشته باشند و همو به خاطر هيچ و پوچ نرنجونند !
    با عرض شرمندگی میشه گفت با هم بحث نداشته باشن خیلی بهتره من خودمو میگم نمیخوام به کسی توهین کنم ولی هنوز به اون حد نرسیدم که بخوام با طر ف مقابل بحث کنم پس بزارید دوستان همون کری خودشونو بخونن ولی ما طرفدارای بارسا میخوایم متفاوت تر کری بخونیم در ضمن خوب میخوای 2 گروهو بندازی جون هم (شوخی)
    یعنی اگه کریس میومد بارسا الن بارسای بودی دیگه

Argentina te quiero para siempre

ویرایش توسط saeid_8992 : 04-12-2012 در ساعت 23:50

15. 5 کاربر از پست مفید saeid_8992 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074

نقل قول نوشته اصلی توسط manutd نمایش پست ها
    ميخوام بگم ميشه بارسايي ها و رئالي هاي هم مثل طرفداراي بقيه تيمهاي با هم صحبت و بحث منطقي داشته باشند و همو به خاطر هيچ و پوچ نرنجونند !
    ببین داداش بحث ما با بقیه تیما فرق داره.بحث بارسا و رئال مثل یونایتد و چلسی نیست.بحث ما مثل اینتر و یووه نیست.بحث ما بایرن دورتموند نیست.بحث درگیری ما از سال 1910 شکل گرفت یعنی سال تاسیس رئال که 11 سال بعد از بارسا تاسیس شد فقط به این مقصود که ایالت کاتالونیا قهرمان نداشته باشه برای همین رئال رو ساختن با بودجه دولتی تا جلوی انقلابی ها رو بگیرن برای این میگم بین ما تا قیامت فقط دشمنی وجود داره.دوستی های موقت هم فقط به خاطر هم وطن بودن و هم زبان بودن ما هست وگرنه همه جای دنیا بین رئال و بارسا فقط خون حرف میزنه.توی این انجمن هم همینطوره.

17. 6 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

جواب شما مثل اين ميمونه كه يكي دستشو دراز كنه كه با شما دست بده ولي شما اينو رد كنيد ! نميدونم چرا اين بار فكر كردم ميتونم حسن نظرمو برسونم ولي مثل اينكه بازم اشتباه كردم ! به هر حال من از مرام همه شما لذت بردم .
    غرور خودمو زير پا گذاشتم اومدم اينارو گفتم ! ولي بازم اشكال نداره !
    غيرت و تعصب يه طرف مردونگي و مرام هم يه طرف ! حرفي نيست فقط ميتونم بگم دلمو شكستي با اين حرفت(شهريار)
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

19. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

کاربر محروم

تشکر ها
    3,237
    تشکر شده 1,130 در 210 پست

اوه اوه اوه...پرچم قرمز بالا اوضاع داره خطری میشه!!!
    حق با اقا شهریاره موضوع کشمکش بارسا و رئال به جنگ های تاریخی قبلشون برمی گرده ولی این دلیل نمیشه که نسل الانشون نتونن با هم دو کلوم حرف بزنن...
    حتما اطلاع دارین که کاسیاس و ژاوی با وجود کاتالانی و مادریدی بودنشون باهم دوستن،پس دوست بودن در همچین شرایطی هم امکان پذیره...
    چه برسه به ما که نه از نسل اونهاییم نه هم زبونشونیم...
    ویرایش توسط flavia : 04-13-2012 در ساعت 00:09

21. 4 کاربر از پست مفید flavia تشکر کرده اند .

صفحه 280 از 515 نخستنخست ... 180230270278279280281282290330380 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع