سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
یکی از دلایل خرید های بیش از حد رئال نداشتن فلسفه هست ! چون تیم ساختار از پیش تعین شده ای نداره و از سیاست خواصی پیروی نمیکنن و تصمیم گیری هاشون بدون برنامه ریزیه و رو میارن به تامین کردن نیاز هاشون از هر راهی مثل خرید و فروش های بی منطق و عجولانه !
بهتر دیگه بحث بیخود حریف رو تموم کنیم !
ویرایش توسط fcb10 : 04-13-2012 در ساعت 00:00
من که کلا روزایی که بارسا بازی داره بیخیال زندگی میشم.حقیقتا این عشق من به بارسا خوب شد بعد از کنکورم بیشتر شد چون الان دیگه یک کلمه هم درس نمیخونم اگه اونموقع اینطوری عاشق بارسا میشدم الان سربازی بودم.
فكر كنم اين منطقي ترين نظري بود كه تاحالا تو اين فروم بين هواداراي رئال و بارسا ديده بودم ! شايد بارها شده كه خودم از سر لج و لجبازي تو بحث هاي مربوط به اين دو تيم شركت كردم و شايد حرفام حق نبوده بعضي مواقع ! اين چيزيه كه شايد همه ما بهش دچار باشيم.
من كه طرفدار رئال هستم چرا بايد منكر بازي خوب مسي و بارسا باشم ؟! خداوكيلي جز اعصاب خوردي چيزي واسه آدم نداره ! اينكه به جون هم بيفتيم ! وقتي اتحاد بارسا و غيرت بازيكناي اين تيمو ميبينم چرا بايد منكرش بشم؟!
با اين دوست عزيز موافقم كه هركسي به دلايلي طرفدار يه تيم ميشه , و اينه كه فوتبالو زيبا ميكنه !
من خودم طرفدار منچستر هستم و دلايل بسياري هم دارم و از وقتي 8 9 سالم بود بازيهاشو ميبينم . طفداري من از رئال به 2 3 سال پيش برميگرده كه بازيكن مورد علاقه من رونالدو به رئال رفت و از اون موقع دوست داشتم اين بازيكن موفق باشه و در نتيجه رئال . همين !
بحث كريس مسي ديگه همه مارو خسته كرده ! انصافا هردو خوب هستند و خصوصيات منحصر به فردي دارند ! حالا هر كسي نسبت به سليقه اي كه داره يكي از اين دورو دوست داره !
اينكه رونالدو پنالتي گل زد و مسي چطوري زد و ...... خداوكيلي يعني چي؟! فصل قبل رونالدو آقاي گل شد و كفش طلا رو گرفت حالا حتي اگه 39 تاشو هم پنالتي زده باشه ! مسي هم با اينكه كمتر تو ليگ گل زد ولي به خاطر بازي تاثيرگذارترش بهترين بازيكن جهان شد ! بلاخره پنالتي واسه هر تيمي گرفته ميشه و پنالتي زن اون تيم ميره پشت توپ ! حالا ميشه به خاطر اين مسئله كوچيك اين حرفارو بگيم؟!
ميدونم شايد بعضي از شما بازم بداشت بدي داشته باشيد ولي من واسه بار چندم ميخوام بگم ميشه بارسايي ها و رئالي هاي هم مثل طرفداراي بقيه تيمهاي با هم صحبت و بحث منطقي داشته باشند و همو به خاطر هيچ و پوچ نرنجونند !
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
حالا خوبه بعد مدت ها رونالدو یه هتریک کردا وگرنه...
ای بابا یه هتریکه دیگه اینقدر بیخود رونالدو رو بزرگ نکنید. گویا قراره بهترین بازیکن دنیا هم بکنینش نه
این افتخار حالا حالاها مختص لیونل هست عزیز
ما که قهرمان کوپا و لیگ قهرمانان انشاالله میشیم برا لالیگا هم تلاش می کنیم نشد لابد دیگه قسمت نبوده دیگه.
منم واسه کوپا بیدار بودم ! مخصوصا اون بازی که آرژانتین حذف شد دیگه خوابم نبرد
آقا فقط یه چیز بگم یکم بخندیم ! الان یکی از بچه های رئال نوشته دیش رئال واقعا عالی بازی کرد !
من سمت تاپیکشون نمیرم ولی الان به یه دلیل رفتم ...! خیلی هم خندیدم![]()
با عرض شرمندگی میشه گفت با هم بحث نداشته باشن خیلی بهتره من خودمو میگم نمیخوام به کسی توهین کنم ولی هنوز به اون حد نرسیدم که بخوام با طر ف مقابل بحث کنم پس بزارید دوستان همون کری خودشونو بخونن ولی ما طرفدارای بارسا میخوایم متفاوت تر کری بخونیم در ضمن خوب میخوای 2 گروهو بندازی جون هم (شوخی)
یعنی اگه کریس میومد بارسا الن بارسای بودی دیگه
Argentina te quiero para siempre
ویرایش توسط saeid_8992 : 04-12-2012 در ساعت 23:50
ببین داداش بحث ما با بقیه تیما فرق داره.بحث بارسا و رئال مثل یونایتد و چلسی نیست.بحث ما مثل اینتر و یووه نیست.بحث ما بایرن دورتموند نیست.بحث درگیری ما از سال 1910 شکل گرفت یعنی سال تاسیس رئال که 11 سال بعد از بارسا تاسیس شد فقط به این مقصود که ایالت کاتالونیا قهرمان نداشته باشه برای همین رئال رو ساختن با بودجه دولتی تا جلوی انقلابی ها رو بگیرن برای این میگم بین ما تا قیامت فقط دشمنی وجود داره.دوستی های موقت هم فقط به خاطر هم وطن بودن و هم زبان بودن ما هست وگرنه همه جای دنیا بین رئال و بارسا فقط خون حرف میزنه.توی این انجمن هم همینطوره.
جواب شما مثل اين ميمونه كه يكي دستشو دراز كنه كه با شما دست بده ولي شما اينو رد كنيد ! نميدونم چرا اين بار فكر كردم ميتونم حسن نظرمو برسونم ولي مثل اينكه بازم اشتباه كردم ! به هر حال من از مرام همه شما لذت بردم .
غرور خودمو زير پا گذاشتم اومدم اينارو گفتم ! ولي بازم اشكال نداره !
غيرت و تعصب يه طرف مردونگي و مرام هم يه طرف ! حرفي نيست فقط ميتونم بگم دلمو شكستي با اين حرفت(شهريار)
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
اوه اوه اوه...پرچم قرمز بالا اوضاع داره خطری میشه!!!
حق با اقا شهریاره موضوع کشمکش بارسا و رئال به جنگ های تاریخی قبلشون برمی گرده ولی این دلیل نمیشه که نسل الانشون نتونن با هم دو کلوم حرف بزنن...
حتما اطلاع دارین که کاسیاس و ژاوی با وجود کاتالانی و مادریدی بودنشون باهم دوستن،پس دوست بودن در همچین شرایطی هم امکان پذیره...
چه برسه به ما که نه از نسل اونهاییم نه هم زبونشونیم...
ویرایش توسط flavia : 04-13-2012 در ساعت 00:09
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)