شما اگه ميتونى ٨ صب بيدار بشى ميتونى راحت هر بازيكنى رو ك ميخاى بخرى تا ٩
والا من کله سحر هم بیدار شدم دیدم دعواس سر بازیکن.کلا فعلا سرور من خر تو خره.آخرش من باید لخت بشم برم تو زمین![]()
ما با همین امکانات کم هم رو عرشیم
من هروقت بخام بازيكن بخرم قبل ٨ بيدار ميشم ميخرم چون تا طرفاى ٨ تايم خريدن تازه شروع ميشه ظاهرا بقيه خابن. مثلا ديرو دو تا چپ و راست خريدم.
سلام دوستان ، من حدودا دیروز پریروز بازیو نصب کردم ، فوق العاده خوشم اومد ازش ، ینی عالیه ، تو لیگمم بعد از 2 بازی اولمبازی اولو 7-0 بردم بازی دومم چند دقیقه پیش 1-0 بردم
دو تا مهاجم هم خریدم یکی 19 ساله یکی 24 ساله هر دو تو بازی اولشون گل زدن
میخواستم ببینم چطور میتونم اکانتمو سیو کنم ؟![]()
بروبچ به نظر شما بهتر اینه که با توجه به ترکیب حریف ضد ترکیب چید یا یه ترکیب ثابت بچینی و کل فصل تغییر ندی ؟ کدوم بهتر نتیجه میده؟
چیزی به اسم سیو کردن وجود نداره. واسه جلوگیری از مشکلات احتمالی و حذف تیم روی گوشی به هر دلیلی، شما میتونید بازی تونو به اکانت فیسبوک وصل کنید
تجربه ثابت کرده که مقابل هر ترکیبی نمیشه فقط با یه ترکیب ثابت بازی کرد. مثلا یکی با یه مهاجم بازی میکنه یکی با 3 مهاجم. یا یکی با 5 تا هافبک بازی میکنه یکی با 3 تا. مقابل این ترکیب ها بهتره ترکیبی چید که بهتر جواب بده.
به طور مثال اگه شما با ترکیب 2-5-3 بازی میکنید مقابل تیمی قرار بگیرید که 3 تا مهاجم خوب داره. تو این شرایط عقل حکم میکنه که تعداد مدافعین رو بیشتر کرد.مگه اینکه دیگه مدافعین شما فوق العاده قوی باشن.
البته من منظورم این نیست که هر بازی ترکیب رو تغییر بدین.یه ترکیب ثابت باید در نظر داشت و باهاش بازی کرد مقابل تیم های هم سطح و ضعیف. ولی مقابل یه سری تیم های خاص و قوی نیاز به تغییر ترکیب احساس میشه
توی جدول ترکیب و ضد ترکیب یه سری اصطلاحاتی هست مثل: v stile diamond ... کسی میتونه راهنمایی کنه که دقیق بدونم چه ترکیبی در میاد؟
سلام دوستان
یه راهنکمایی به من کنید لطفا
من یه شاتباه کردم و تیمم رو از ترس حذف شدن وصل کردم به اکانت ف.ی.س.ب.و.ک و الآن مشکل اتصال دارم
میدونم نمیشه اتصال رو قطع کرد
حداقل یه راهی بگید که از بیخ و بن تیم رو حذف کنم و تیم جدید از صفر بسازم و دیگه این اشتباه رو نکنم
خیلی اذیت میشم اینطوری
بخصوص وقتی با این مضیغه ی توکن دارم یه بازیکن رو میخرم و یه هو قطع میشه وی.پی.ان و همه چی از دستم میره
دیگه نمیکشم
:(
فقط از این دلم میسوزه که تیمم تو آخرین دور مسابقات که لول 4 بودم چمپیونز و خود لیگ رو خیلی راحت و با اختلاف فاحش قهرمان شد
ولی به هر حال میخوام از دست استفاده وی.پی.انی راحت بشم
اشتباه کردم وسط فصل قبل که وصلش کردم به اکانت
ممنون میشم یه راهکار بدید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)