Design & Developed BY Patira

صفحه 28 از 72 نخستنخست ... 18262728293038 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 , از مجموع 716
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    پشت مهاجم
    تشکر ها
    37
    تشکر شده 296 در 44 پست

Jadid ۩ ارتش سرخ ...حرف های خودمونی هواداران پرسپولیس ۩

ارتش سرخ

پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
    پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز.

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

این تاپیک برای صحبت های دوستانه شما عزیزان با یکدیگر ، تبادل نظر ، انتقاد و پیشنهاد و مهم تر از همه حمایت از تیم محبوبتان پرسپولیس ایجاد شده.

-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-

ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-10-2010 در ساعت 20:44

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

منم برد شیرین پرسپولیس رو تبریک میگه

اینم چند تا عکس از بازی ذوب آهن - پرسپولیس

از قبل بازی قیافه همشون زار میزنه که پرسپولیس برنده ست

خوشحالی بازیکنان بعد از گل اول پرسپولیس

خوشحالی بازیکنان بعد از گل دوم پرسپولیس

ali
    only
    karimi

3. 4 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Lionel Xavi نمایش پست ها
    با پیروزی مقتدرانه و بازی کلاسیک جلوی قهرمان احتمالیه جام باشگاه های آسیا نشان دادیم که چه تیم قویی هستیم و باخت هفته گذشته به ناداوری و بدشانسی کاملا از روی اتفاق بود.
    نقل قول نوشته اصلی توسط nobody11 نمایش پست ها
    منم برد شیرین پرسپولیس رو تبریک میگه

تبریک میگم !

برد خوبی بود و کاملا بهمون چسبید!

واقعا تو خط دفاعی امروز نور امید می بارید!

موقعیت های گل متعددی داشتیم ! ای کاش همشون گل می شد تا به ا.س ا.س.ی ها بفهمونیم اگه داور گل رو میگرفت 6 تایی شدنشون غیر ممکن نبود!

خاک تو سر فشنگچی با این پنالتی زدنش!

5. 3 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانه
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    مسی-ژاوی-اینیستا
    اسم واقعی شما
    حميدرضا

ArgentinaBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    1,438
    تشکر شده 2,492 در 631 پست

نوري: هواداران روز به روز پرسپوليس بهتري را خواهند ديد

هافبک تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: به هواداران قول مي دهم که روز به روز آماده تر شويم و بازي واقعي پرسپوليس را به نمايش بگذاريم.

''محمد نوري'' پس از ديدار تيم پرسپوليس مقابل ذوب آهن اصفهان در چارچوب هفته دوازدهم ليگ برتر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در اين فصل به دنبال قهرماني هستيم و براي رسيدن به اين هدف بايد هر روز آماده تر از قبل شويم.
    وي گفت: بعد از چند بازي که به دلايل مختلف مثل بدشانسي، بي دقتي خودمان و اشتباهات داوري نتايج خوبي نگرفتيم سه امتياز مسابقه با ذوب آهن اهميت زيادي براي ما داشت.
    هافبک گلزن تيم فوتبال پرسپوليس ادامه داد: ما در اين مسابقه بسيار خوب بازي کرديم و علاوه بر 2 گلي که به ثمر رسانديم، يک پنالتي و چند موقعيت گل را نيز از دست داديم.
    وي تاکيد کرد: برد حق تيم ما بود و من از هواداراني که ما را تنها نگذاشتند تشکر مي کنم و خوشحالم که جواب اعتماد آنها را داديم.
    نوري گفت: ذوب آهن نيز با اين بازي نشان داد که شايسته صعود به فينال ليگ قهرمانان آسيا است.
    وي در پايان گفت:‌ سه امتياز اين مسابقه در انتهاي فصل کمک زيادي به ما مي کند.
    در پايان هفته دوازدهم ليگ برتر باشگاه هاي ايران ، تيم ذوب آهن اصفهان با 24 امتياز در رده اول و تيم پرسپوليس تهران با 21 امتياز در رده سوم جدول اين رقابت ها قرار دارند.

راز باش
    ولي فاش نشدني!

7. 3 کاربر از پست مفید messi1373 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانه
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    مسی-ژاوی-اینیستا
    اسم واقعی شما
    حميدرضا

ArgentinaBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    1,438
    تشکر شده 2,492 در 631 پست

Ohum ابراهيم‌زاده: پرسپوليس انگيزه بسيار بالايي براي پيروزي داشت

ابراهيم‌زاده: پرسپوليس انگيزه بسيار بالايي براي پيروزي داشت

سرمربي تيم فوتبال ذوب آهن اصفهان گفت: بازيکنان پرسپوليس پس از چند هفته ناکامي انگيزه بسيار بالايي براي کسب پيروزي مقابل ما داشتند.

منصور ابراهيم‌زاده پس از شکست 2 بر صفر مقابل پرسپوليس قبل از جواب به سوال خبرنگاران گفت: ابتدا بايد پاسخ صحبت‌هاي خياباني را بدهم که در گزارش يک بازي گفته بود که سابقه فوتبال بازي کردن ندارم.
    وي ادامه داد: بهتر است به آقاي خياباني بگويم در سال 1335 فوتبالم را با سپاهان آغاز کردم و در سال 52 با اين تيم همراه با شجاعي، سرپرست ذوب آهن، قهرمان ايران شدم.
    ابراهيم‌زاده درباره اين ديدار اظهار داشت: پس از سفر طولاني و بازگشت از عربستان بازيکنان ما خسته بودند. شنبه صبح وارد ايران شديم و امروز هم بازي کرديم. شرايط مطلوب ما نبود و آن طور که مي‌خواستيم، نتوانستيم تمرين کنيم، اما بواسطه چند سال در کنار هم بودن و هماهنگي خوب، بازيکنان امروز به ميدان رفتند. از تک تک آنها تشکر مي‌کنم.
    وي ادامه داد: از طرفي از انگيزه حريفمان غافل بوديم که بعد از چند هفته ناکامي انگيزه بالايي براي پيروزي داشتند. در جنگ‌هاي تک به تک در بيشتر مواقع از آنها شکست خورديم. به دايي، شاگردانش و هواداران پرسپوليس تبريک مي‌گويم. هواداران تهراني امروز فضاي خوبي را براي انجام بازي فراهم کرده بودند.
    ابرهيم‌زاده درباره پنالتي دادن و اخراج احمدي گفت: احمدي تا به حال تنها 2 پنالتي داده است، اما در خط دفاع ما عالي عمل کرده است. احمدي و طالبي بهترين بازيکنان ما هستند و بازي‌هاي خوب زيادي براي ما انجام داده‌اند و طبيعي است که يک روز هم اشتباه کنند.
    وي در مورد واکنشش بعد از اعتراض بازيکنان ذوب آهن به آفسايد بادامکي گفت: در آن صحنه گردان اخطار بي موردي دريافت کرد. من هم رفتم تا به داور اعراض کنم، اما اين حرکتم در حد شوخي بود. از داور خواستم که اشتباهات داوري در دربي را در اين ديدار تلافي کند.
    ابرهيم‌زاده درباره داوري اظهار داشت: نظري نمي‌دهم و مردم خودشان همه چيز را مي‌بينند. تعجب مي‌کنم که داوران ما چرا در خارج از کشور بهتر قضاوت مي‌کنند، اما در داخل اينطور نيست. بايد دنبال علت اين موضوع باشيم.
    وي در پاسخ به اين سوال که به نظر مي‌رسد تمرکز بازيکنان شما روي ليگ قهرمانان آسيا است، گفت: اينطور نيست، اما هنگامي که به جدول ليگ عربستان نگاه مي‌کردم ديدم که نمايندگان آنها در ليگ قهرمانان آسيا تنها 5 بازي انجام داده‌اند، اما بقيه تيم‌ها 9 بازي کرده‌اند، اما ما در داخل ايران مانند تمام تيم‌ها بازي‌هايمان را انجام داده‌ايم. سازمان ليگ بهتر است نگاهي هم به ما داشته باشد.

راز باش
    ولي فاش نشدني!

9. 3 کاربر از پست مفید messi1373 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

دانلود گلهای بازی ذوب آهن و پرسپولیس

گل اول ، هادی نوروزی : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

گل دوم ، محمد نوری : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

11. 4 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Winger
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson
    بازیکن محبوب
    David Beckham | Ashley Young | Wayne Rooney | Luis Nani | Ryan Giggs | Rio Ferdinand | Nemanja Vidic
    اسم واقعی شما
    ســعــیـد

EnglandManUtd

تشکر ها
    3,460
    تشکر شده 2,433 در 819 پست

Ohum

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    تبریک میگم !

برد خوبی بود و کاملا بهمون چسبید!

واقعا تو خط دفاعی امروز نور امید می بارید!

موقعیت های گل متعددی داشتیم ! ای کاش همشون گل می شد تا به ا.س ا.س.ی ها بفهمونیم اگه داور گل رو میگرفت 6 تایی شدنشون غیر ممکن نبود!

خاک تو سر فشنگچی با این پنالتی زدنش!
    اومدم دقیقا همینو بگم که دیدم مهدی زحمتشو کشیده و حرفای منو زده

فقط اینو بگم که رضایی تو صحنه ی گل دوم فوق العاده بود من گفتم الان توپو لو میده ولی برعکس شد...
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

13. 2 کاربر از پست مفید King Beckham تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

Ohum

نقل قول نوشته اصلی توسط Saeed Shahbazi نمایش پست ها
    اومدم دقیقا همینو بگم که دیدم مهدی زحمتشو کشیده و حرفای منو زده

فقط اینو بگم که رضایی تو صحنه ی گل دوم فوق العاده بود من گفتم الان توپو لو میده ولی برعکس شد...
    رضایی واقعا فوق العاده عمل کرد !

کلا پرسپولیس تو سه تا خطوط تیم بدون اشتباه عمل کرد تا یه نتیجه خوب که می شد گلای بیشتری داشته باشه بدست بیاد !

15. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Winger
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson
    بازیکن محبوب
    David Beckham | Ashley Young | Wayne Rooney | Luis Nani | Ryan Giggs | Rio Ferdinand | Nemanja Vidic
    اسم واقعی شما
    ســعــیـد

EnglandManUtd

تشکر ها
    3,460
    تشکر شده 2,433 در 819 پست

Ohum

بازم 1 برد شیرین دیگه

این بار در مقابل استیل اذین

2 نیمه ی کاملا متفاوت داشتیم که نیمه ی اول خوب نبودیم ولی نیمه ی دوم بهتر شدیم

گل اول که خیلی قشنگ زده شد که نوروزی زد

ولی با گل دوم خیلی بیشتر حال کردم از این گلا ما کم میزنیم ( منظور این که توپ رو بگیریم و تک به تک شیم و گل بزنیم)

الانم که سومیم با 24 امتیاز که با صدر فقط 1 امتیاز فاصله داریم که امیدوارم به صدر بریم

دمه این علیرضا حقیقی گرم واقعا دروازبان خوب و مطمئنی شده البته 1 صحنه اشتباه کرد ولی در 3-2 صحنه فوق العاده بود مخصوصا اون توپی که زندی با پای چپ زد و به مدافعین خورد و حقیقی با پاش برگشت داد

جدیدا هم که کاپیتان هم شده و خدای تجربه هم شده

----------------

پرسپوليس با شكست استيل آذين در صف مدعيان باقي ماند

تيم فوتبال پرسپوليس با برتري يک بر صفر برابر استيل آذين در رده سوم جدول ليگ برتر جاي گرفت تا در جمع مدعيان قهرماني بماند.

آخرين ديدار هفته سيزدهم از ساعت 17:45 در ورزشگاه آزادي و در حضور بيش از 20 هزار تماشاگر آغاز شد.
    هادي نوروزي در دقيقه 62 و اشپتيم آرفي در دقيقه 88 براي پرسپوليس گلزني کردند تا سرخپوشان با اين برد به رده سوم جدول صعود کنند.ذوب آهن 25 امتيازي در صدر قرار دارد و استقلال 24 امتيازي نيز دوم است.
    محسن ترکي داور مسابقه به سياوش اکبرپور، کاظم برجلو و فريدون زندي از استيل آذين و عليرضا نورمحمدي،عليرضا محمد، امير حسين فشنگچي و حميد علي عسگر از پرسپوليس کارت زرد نشان داد.
    استيل آذين 13 امتيازي در رده شانزدهم جدول باقي ماند.
    ترکيب پرسپوليس: عليرضا حقيقي، سپهر حيدري، عليرضا نورمحمدي، عليرضا محمد، حميد علي عسگر، تياگو فراگو، حسين بادامکي، محمد نوري( از دقيقه 90 مجتبي شيري)، امير حسين فشنگچي( از دقيقه 83 اشپتيم آرفي)، هادي نوروزي و غلامرضا رضايي
    سرمربي : علي دايي

ترکيب استيل آذين: حميد نشاط جو، مهدي مهدوي‌کيا( از دقيقه 58 فريبرز گرامي)، کاظم برجلو، مهدي محمدي، فريدون زندي( از دقيقه 85 محسن خليلي)، ميلاد زنيدپور، علي کريمي( از دقيقه 80 هادي ايماني)، حسين کاظمي، سياوش اکبرپور، محمد برجلو و محمد غلامي
    مربي: افشين پيرواني
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

17. 2 کاربر از پست مفید King Beckham تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

تبــــــــــــــــــــریـ ـــــــــــــــــــــــــ ــک!

بالاخره طلسم کیک و ساندیسیا رو شکستیم ! هر چند خیلی بهمون زحمت دادند !
    قشنگ رفته بودند مهره های موثرمون رو خلع کرده بودند !
    اصلا نذاشتند نوری یه پاس درست حسابی برسونه1
    از یه طرف خوش اومد بادامکی و تیاگو خوب این کریمی رو سوسکش کردند !
    در کل پرسپولیس تو ای بازی خیلی نتونست برنامه هاشرو پیاده کنه ودلیلش به نظر من ترکیب تدافعی دایی بود !
    اگه بادامکی رو یه خط جلوتر کمک نوری گذاشته بود وفشار آورده بود دفاع استیل به اشتباه می افتاد همونطور که تو صحنه گل دوم دیدیم !

19. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

یه چیزی یادم رفت !
    سعید جان من هم با این حقیقی امروز خیلی حال کردم !

دمش گرم !
    ولی با این روند گل نخوردن پرسپولیس متأسفانه شانس برگشت شیث خیلی کم شده !

21. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

صفحه 28 از 72 نخستنخست ... 18262728293038 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع