Design & Developed BY Patira

صفحه 28 از 63 نخستنخست ... 18262728293038 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 , از مجموع 630
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    همه جا
    مربی مورد علاقه
    خودم
    بازیکن محبوب
    خودم
    Arsenal

Henry

تشکر ها
    262
    تشکر شده 457 در 106 پست

آرسنال ܓܨܓ●۩ بحث و تبادل نظر توپخانه آرسنال فصل 2012/13 ۩•ܨܓܨ

با سلام خدمت همه توپچی های عزیز

::::

بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2012/13

حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.

ویرایش توسط GOLL : 06-04-2012 در ساعت 15:25

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر-پیر جزیره
    بازیکن محبوب
    جک ویلشیر
    اسم واقعی شما
    پویان

IranArsenalPersepolis

تشکر ها
    3,390
    تشکر شده 2,517 در 487 پست

ونگر هم فک کنم با این وضیعت بره بارساوقتی به سانگ هفته ای 110 هزار دلار هر هفته بهش میدن انتظاری نباید از سران نفت کش تیم داشت؟؟؟ اونا فوتبال حالیشونه عشق حالیشونه؟؟؟؟؟؟؟؟یحث و درگیری فقط مالی شده تو باشگاه چون عربا پول پزست کردن اینارو وقتی میبنن ثابت نگه میدارن میرن از تیم معلومه...

بازی اول هم خوب بود بد نبود حالا بذارین بازیکنا جا بیوفتن

WENGER 4 EVER

3. 10 کاربر از پست مفید pooyan_wenger تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانوا - دل بوسکه
    بازیکن محبوب
    مسی - اینیستا
    اسم واقعی شما
    علی

GermanyBarcelonaSepahan

Lionel Messi

تشکر ها
    658
    تشکر شده 1,059 در 262 پست

چه را اینقدر این تایپ خلوت شده ؟؟؟؟
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی

تا
    برزیل چند نفر باقی می مانند ؟

5. 5 کاربر از پست مفید ALIAZIMI9 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

درود بر آرسنال و هوادارانش که تعصب را در خون خود دارند ...
    امروز خوندم نوری شاهین رسما آرسنالی شده
    اگه شایعس که وللش اگه هم که اومده
    البته به احتمال خیلی خیلی قوی این روز ها نوری شاهین رو در لباس آرسنال میبینم
    سایت گل هم تایید کرده
    آقا پیوستن نوری شاهین به ارسنال به صورت قرضی رو تبریک میگم

یک نکته دیگه اینکه دلم واسه سانگ میسوزه چون دیگه نمیتونه تو بارسا شماره 17 رو بپوشه
    سانگ از یک خانواده بیست و چند نفره است که 17 تا خواهر داره و واسه همین همیشه دوست داشت شماره 17 رو بر تن کنه که تو بارسا نمیتونه این شماره رو بپوشه چون فک کنم تو تن پدرو باشه. اینم از عاقبت سانگ
    البته امیدوارم سرنوشت هلب براش تکرار نشه اما به نظرم سال بعد بارسا با یک قیمت گرون سانگ رو میفروشه و بازیش رو هم افتضاح میکنه مثل هلب.
    بارسا کاری نکرد فقط بدنه اصلی تیم ما رو داره جدا میکنه
    مطمئن باشین اگه بارسلونا هانری و هلب و فابره و سانگ رو نمیگرفت تا الان داشتیم جام ها رو درو میکردیم . اما چه کنیم دیگه...
    یه روز خوب میاد ...

7. 5 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانوا - دل بوسکه
    بازیکن محبوب
    مسی - اینیستا
    اسم واقعی شما
    علی

GermanyBarcelonaSepahan

Lionel Messi

تشکر ها
    658
    تشکر شده 1,059 در 262 پست

خوب راستش نوری شاهین فعلا قراره به صورت قرضی بیاد ارسنال اما به نظر می رسه چون رئال قراره
    لوکا مودریچ رو جذب کنه یک مقدار دو دل شده.اما عکس پایینی هم توی گوگل دیدم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی

تا
    برزیل چند نفر باقی می مانند ؟

9. 5 کاربر از پست مفید ALIAZIMI9 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CMF
    مربی مورد علاقه
    Arsene Wenger
    بازیکن محبوب
    T.Henry
    اسم واقعی شما
    Milad

ArgentinaArsenalShahinBoushehr

تشکر ها
    167
    تشکر شده 193 در 37 پست

آرسنال

نقل قول نوشته اصلی توسط ALIAZIMI9 نمایش پست ها
    خوب راستش نوری شاهین فعلا قراره به صورت قرضی بیاد ارسنال اما به نظر می رسه چون رئال قراره
    لوکا مودریچ رو جذب کنه یک مقدار دو دل شده.اما عکس پایینی هم توی گوگل دیدم.

من اخرین مطلبی که جستجو کردم درباره انتقال نوری شاهین به نظر میرسه , ارسنال دنبال اینکه قرار داد دائم ببنده نه قرضی که همین باعث شده که رئال تغییر عقیده بده و لیورپول از ارسنال جلو بزن در قرارداد بستن با نوری شاهین البته نمی دونم چه مقدار صحت داره .

به هر حال چه با نوری شاهین چه بدون اون فصل سختی پیش رو داریم

فروش سانگ اشتباه محض بود
    ..........
    Gibbs make a mug out of Ronaldo

11. 5 کاربر از پست مفید arsenal4everz تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004

نقل قول نوشته اصلی توسط arsenal4everz نمایش پست ها
    من اخرین مطلبی که جستجو کردم درباره انتقال نوری شاهین به نظر میرسه , ارسنال دنبال اینکه قرار داد دائم ببنده نه قرضی که همین باعث شده که رئال تغییر عقیده بده و لیورپول از ارسنال جلو بزن در قرارداد بستن با نوری شاهین البته نمی دونم چه مقدار صحت داره .

به هر حال چه با نوری شاهین چه بدون اون فصل سختی پیش رو داریم

فروش سانگ اشتباه محض بود
    بله !
    تنها دلیل اینکه باشگاه فعلا شاهین رو نیاورده به ارسنال اینه که ارسنال میخواد علاوه بر این که شاهین قرضی بیاد اون بند قرار داد دائمی رو هم به توافق برسن اما رئالی ها نمیخوان اون بند قرارداد دائمی رو امضا کنن و فقط میخوان قرضی بدن .
    به نظر من که کارمون اشتباس باید همون یک فصل بیاد و مهم نیس که فصل بعدی هم شاهین رو داریم یا نه .
    باشگاه باید دست بجنبونه
    فروش سانگ هم به نظرم خیلی مسخره بود
    مگه هر بازیکنی گفت من بارسلونا رو دوست داری باید بفروشیمش ؟
    یه روز خوب میاد ...

13. 5 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    همه جا
    مربی مورد علاقه
    خودم
    بازیکن محبوب
    خودم
    Arsenal

Henry

تشکر ها
    262
    تشکر شده 457 در 106 پست

نی علیکم
    خوب بعد از خالی شدن تیم از بازیکنان هلندی ، کسی نفهمه میگه 10 تا بازیکن هلندی داشتیم مشکلاتی رو برای تیم بوجود اورده البته خیلی هم بزرگ نبودن ولی نمیشه گفت کاپیتان تیم و بهترین بازیکن تیمت بره از تیم و هیچ اتفاقی بین بازیکنان مربیان هواداران نیوفته . 100% تو روحیه هوادار و بازیکنان تاثیر داره و باید به سرعت با اون کنار بیان که خوشبختانه کاری با خودش کرد که تبدیل به منفور ترین بازیکن باشگاه شد و رفت . یه ذره شعور داشت و یه خورده فکر میکرد و بعد حرف میزد میتونست تصمیم بهتری برای اینده خودش بگیره ... حرفها زیاده ادامه ندم بهتره
    خوب سانگ هم رفت ، من هنوز نمیدونم چرا رفته ؟؟ خیلی صحبت بود پشتش که ونگر مشکلاتی پیدا کرده ، بی نظم شده بوده و از این حرفا که فکر نکنم سانگ چنین بازیکنی بوده باشه ، احتمال قوی به قول علی جکی فروشش فنی بوده چون سانگ یه هافبک دفاعی بوده ولی زیاد تو حملات شرکت میکرده البته مفید بوده ولی از کارای دفاعیش عقب میموند و اونطور باید و شاید تو قسمت خودش خوب نبود به همین دلیل اون رو فروخته تا امویلا رو بگیره که کلا کارش هافبک دفاعیه ! و امویلا کمتر میل به نفوذ داره ، اینجا میتونه یه کمکی هم به ارتتا بکنه چون فصل قبل میدیدم با پیش روی سانگ به جلو او میباست عقب رو پر میکرد و نمیتونست در کارای هجومی شکرت کنه با این حال میدیدیم هروقت شرکت میکرد مثبت بود حالا با شوتزنی و یا پاس و...
    ارتتا بازیکنیه که میتونه به عنوان یه هافبک بازیساز کامل به تیم کمک کنه اینو میشه از ملیتش فهمید البته ربطی نداره ولی این دلیل منه .
    قرار بود شاهین رو بگیریم که بر سر قرارداد دائمی به توافق نرسیدیم و لیورپولیها دارن بهش نزدیک میشن . میتونست نیمکتمون رو قوی کنه شایدم اگه خیلی خوب بوده باشه بازیکن اصلی باشه . ولی هنوز هیچی مشخص نیست تا دیروز خیلی به ما نزدیک بود ولی الان در استانه پیوستن به لیورپول هست .
    یه خورده هم در مورد بازی اول صحبت کنم . خیلی راضی نبودم از تیم ، این نظر منه ! چندتا موقعیت هم ایجاد کردیم ولی نتونستیم گل بزنیم جا داره بگم ای کاش یه خورده مغز تو کله بعضی بازیکنامون بود . کازورلا خیلی خوب بود فکر میکنم یه خورده جاش بد بود البته اینم نظر منه . باید بیشتر از کازورلا استفاده کنیم بیشتر تو جریان بازی باشه ، تو بازی قبلی بیشتر حرکاتمون از گوشها و از طرف جروینیو و تئو بود که هر دو بی مغز تشریف دارن و مثل ربات میان داخل محوطه پاس میدن یا از بیرون سانتر میکنن باید تنوع بیشتری به بازیشون بدن ، و همین باعث میشد کمتر توپ به کازورلا برسه البته یه دلیلشم میتونه عدم بازیسازی مناسب هافبکین محترم باشه بودن دیابی در خط هافبک ! یا باید جاشو تغییر بدیم و بیشتر ازش استفاده کنیم یا منتظر بمونیم یه هافبک مشتی بیاد و تو حملاتمون تنوع بیشتری ایجاد کنه .

خوب بازی بعدیمون با استوک سیتی وحشی هست . تیم با قدرت بدنی بالا که بازیشون خیلی فیزیکیه ! احتمال مصدمیت تو اینجور بازیهای خیلی بالاست .
    یه مهاجم خطری به نام کراوچ دارن . اذیت میکنه پس خوبه کوشیلنی نیست و استراحت بیشتری برای بازی با لیئرپول میکنه و مرتساکر قد بلند میاد و میتونه با قد بلندش مواظب کروچ باشه . یه خبر خوشحال کننده دارم واسه خودم : دیابی × بازیکنان خشن استوک = مصدومیت و برو تا سال دیگه که از دست راحت باشم شوخی بود ..

و یاداور اون حادثه تلخ برای رمسی

و خوشحالی بعد از گل سسک

که ساق پاشو به علامت اعتراض ، به هواداران استوک نشون داد .

دمت گرم خدایی ... تعصبی بودی من این چیزارو دوست دارم

15. 7 کاربر از پست مفید Shawty تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    CMF
    مربی مورد علاقه
    Arsene Wenger
    بازیکن محبوب
    T.Henry
    اسم واقعی شما
    Milad

ArgentinaArsenalShahinBoushehr

تشکر ها
    167
    تشکر شده 193 در 37 پست

آرسنال

در مورد بازی قبلی , با این تغییراتی که داشتیم بازی بدی نبود , توپ به خوبی از دفاع به هافبک ها می رسید موقعیت ها ی خوبی هم داشتیم (از همه مهم تر تک به تک ژیرو ) ,به هر حال 3 امتیاز خانگی حیف شد ! البته ونگر هم گفته هافبک ها بیشتر پا به توپ هستن و نسبت به مهاجم ها زود تر هماهنگ میشن و بایید وقت بیشتری به مهاجم ها داد به نظر من والکات زیاد خوب نبود انگار تمرکز کافی رو نداشت امید وارم بازی بعدی بهتر شه البته فصل قبل با وان پرسی فوق العاده بازی می کرد و هم رو خوب پیدا می کردن, کم کم با این مهره های جدید بایید کنار بیاد ..

در مورد سانتی کازورلا که دیگه همه تاییدش کردن , رابرت پیرس اسطوره توپچی ها معتقد است سانتی کازورلا در آرسنال می تواند تمام قابلیتهای خودش را به نمایش بگذارد...
    جروینیو پا به توپ عالی داشت خوب جلو می امد اما در اخر نمی دونست چیکار کنه ولی بازم خوب بود

به شخص از شکست من یونایتد هم خیلی خوشحال شدم , شاید به خاطر رفتن رابین ...

اما در مورد بازی بعدی ..

استوک سیتی - آرسنال
    1391/6/5 | 17:00 | یکشنبه
    لیگ برتر - بریتانیا

هفته قبل هر دو تیم با تساوی پشت سر گذاشتن و مطمنن ارسنال دنبال 3 امتیاز هست و استوک سیتی اول گرفتن 1 امتیاز از ارسنال و شاید در ضد حمله ها پیروزی ..

آخرين وضعيت مصدومان تيم پيش از مصاف با استوك سيتی
    در مورد چمبرلين (مچ پا) ....

او از جمعه به تمرينات گروهی باز می گردد. او هنوز با تيم تمرين نكرده است اما برای بازی با استوك سيتی در بين نفرات تيم خواهد بود.

در مورد كوشلنی (ساق پا) ....

او از مصدوميت باز نگشته اما مطمئنا برای هفته بعد باز خواهد گشت. بنابراين او بعد از بازی با استوك سيتی بازی خواهد كرد.

در مورد استوک سیتی
    نام کامل : Stoke City FC
    سرمربی : Tony Pulis
    رنگ لباس : Red and white stripe shirts, white shorts, white socks
    ملقب به : The Potters

به نظر میاد هوا هم بارونی باشه که کار و یه خورده سخت میکنه , خوب ستارشونم که پیتر کروچ که قدرت سر زنی خوبی داره امید وارم مدافعان ارسنال خوب پوشش بدن , البته ارسنال با توجه به قدرت هجومیش می تون بازی رو تموم کن که دیگه چندان نگران خطوط دفاعی نباشیم !

ترکیب احتمالی دو تیم :

بازی های رو در رو :

اخرین بازی های ارسنال و استوک :

خیلی مهم که از اول فصل امتیازها رو جمع کنیم , بی صبرانه منتظر اولین پیروزی هستم پیش بینی من 2-1 به نفع ارسنال

..........
    Gibbs make a mug out of Ronaldo

ویرایش توسط arsenal4everz : 08-25-2012 در ساعت 04:43 دلیل: اضافه کردن چند مطلب

17. 5 کاربر از پست مفید arsenal4everz تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004

به نظرم تیم تو این بازی با استوک هم به امادگی نمیرسه
    چون فک کنم تا اون موقع یک بازیکن خوب هم به تیم اضافه بشه و زیاد نتونن خودشو هماهنگ کنن
    من تیممون رو فعلا کامل میدونم اما نیاز به خرید حداقل یک بازیکن خوب داریم.
    و به نظرم پیتر کراوچ برامون خطرناک ترین بازیکنه که امیدوارم بتونیم مهارش کنیم .
    یه روز خوب میاد ...

19. 4 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك هجومي
    مربی مورد علاقه
    مورينيو
    بازیکن محبوب
    T.T.Henry +Cristiano Ronaldo+shevchenco
    اسم واقعی شما
    عليرضا @A@L@i@

PortugalRealMadridMilan

Bergkamp

تشکر ها
    2,298
    تشکر شده 3,633 در 885 پست

ما الان تو خط حمله مشکل داریم و باید یه مهاجم خوب به تیم اضافه بشه و یه بازیکن هم واسه هافبک نیاز داریم به جای سانگ که اگه نوری شاهین باشه که حرف نداره ....به نظر من 1 بر صفر میبریم

مسافر خسته من بار سفر رو بسته بود
    تو خلوت آیینه ها به انتظار نشسته بود
    میخواست که از اینجا بره اما نمیدونست کجا
    دلش پر از گلایه بود ولی نمیدونست چرا

(
    شادمهر عقیلی)

21. 4 کاربر از پست مفید FC@ALI تشکر کرده اند .

صفحه 28 از 63 نخستنخست ... 18262728293038 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)