آخرین خبرها از باشگاه منچسترسیتی 2011/12
آخرین اخبار از باشگاه منچستر سیتی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
آخرین خبرها از باشگاه منچسترسیتی 2011/12
آخرین اخبار از باشگاه منچستر سیتی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
ویرایش توسط feri71 : 10-24-2011 در ساعت 19:59
پس از مدت ها توز خیلی خوش درخشیده و هتریک کرده البته اگرو هم دبل کرده و رو هم 5 گل زدن
بعد برد هفته پیش حالا من سیتی داره با روحیه بیشتر بازی میکنه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان.من طرفدار من سیتی نیستم ولی تمام بازیکنان ارژانتینی رو دوست دارم (مخصوصا مسی -توز و آگرو). امیدوارم من سیتی قهرمان لیگ جزیره بشه.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
messi capità del Barça
اگه این بازی رو با گل های زیاد ببریم قطعا اولیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
دعا کنید من یونایتد نبره مساوی هم کنه خوبه چون بازی بعد هم میبریمشون بعد یا با 1 امتیاز فاصله یا تفاضل بیشتر(بستگی به بازی من یو داره مساوی کنه یا ببازه) میریم سر جای اول که ماله خودمونه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
تبریک به دوستان سیتی![]()
میبینم که بوی قهرمانی میاد
Argentina te quiero para siempre
منم تبریک میگم به برادران سیتی فن
بخدا این حقه سیتیه که صدر باشه ! باید قبول کرد که دوره مینی یونایتد تموم شده !
حالا باید تو اتحاد نشون بدیم که چه پتانسیلی داریم![]()
ویرایش توسط fcb10 : 04-23-2012 در ساعت 13:33
به دلم خورده 3 تا بیشتر بهشون میزنیم
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)