به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
گوارديولا: تساوي مقابل سوسيه داد براي ما يک درس بود
آبي و اناري ها در اين ديدار خيلي زود با گل هاي ژاوي و فابرگاس از حريف پيش افتادند اما در نيمه دوم و در فاصله دو دقيقه اين برتري را از دست دادند.
![]()
پپ گواردیولا، سرمربی بارسا، معتقد است تساوی 2-2 مقابل سوسیه داد می تواند درس خوبی برای این تیم در آینده باشد.
آبی و اناری ها در این دیدار خیلی زود با گل های ژاوی و فابرگاس از حریف پیش افتادند اما در نیمه دوم و در فاصله دو دقیقه این برتری را از دست دادند.
گواردیولا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" ما در نیمه اول خوب بودیم و 2-0 پیش افتادیم. در نیمه دوم هم خوب بودیم اما در فوتبال باید همیشه در بالاترین سطح کار کنید، به ویژه در لالیگا.
آنچه واضح است این است که ما باید در این فصل نمایش های به مراتب بهتری نسبت به فصل قبل داشته باشیم تا بتوانیم قهرمانی مان را تکرار کنیم. همیشه تکرار قهرمانی دشوار تر است."
بارسا سه شنبه شب در اولین دیدار این فصل لیگ قهرمانان میزبان میلان خواهد بود. روسونری نیز شب گذشته در اولین دیدار این فصلش در سری آ، مقابل لاتزیو به تساوی 2-2 رسید.
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
قابل توجه هوادارای آرسنال و بارسلونا:
من هم طرف بارسام و هم طرف آرسنال فقط هم یه دلیل داره ،چون هم سبک هستن و هر دو تا تیم دنبال فوتبال واقعی روز دنیا هستن و این طبیعیه که بازیکن بین اونا رد و بدل بشه و اینها هم جزیی از فوتبال هستن البته اگر همش نباشه!
هلب و هانری و فابرگاس هم به بارسا رفتن البته هر کدومشون متفاوت:
هانری که اون زمان به اسطوره های آرسنال پیوست بازیهاش فوق العاده بود وقتی هم داشت میرفت بارسلونا با ناکامی های آرسنال مصادف یا برابر شد!اگه میمونند آرسنال بهتر از الانش بود تو بارسا هم همچین بد هم نبود و نابود هم نشد چند تا از حساس ترین گلهاشون رو تو تاریخ زد آخرهاش بود که فهمید بارسلونا به غیر اسپانیایی ها وفا نمیکنه الان هم راضیه از لیگ آمریکا و تو آرین مصاحبه هاش گفته آدم اینجا بیشتر آرامش داره تا اروپا!
هلب هم سرنوشتش با هانری زیاد تفاوتی نداره اما هردو تاشون بهترینهای ارسنال بودن که اگر میموندن هم به ممکن بود تاریخ آرسنال چند تا ورق بیشتر بشه!
فابرگاس هم که یه جورایی شیرین و فرهاد شده بود !!اما تفائت حضور فابرگاس با هر چی آرسنالیه رفته بارسلونا اینکه که اولش بارسا بوده تو آرسنال رشد میکنه و بارسا هم خیلی راحت ادعای مالکیت میکنه !خب سسک تو تیم ملی با بازیکنهای بارسا هم تیمی بود باید هم به برگشتن فک میکرد هانر شانس نداشت امال فابرگاس دراه
درضمن هانری و فابرگاس دو جور مختلف بازی میکنن که هانری تهاجمی تر بود گلهاش خاص ولی فابرگاس دفاعی تر و باز هم گلزن...
به نظر من نمیشه گفت کدوم تیم بهتره چون هوادارای بارسلونا نتیجه ها آمار میبینن و صد البته باری زیبا و هوادارای آرسنال بازی زیبایی که بیشتر نتیجه نداشته ولی یه روز حتما نتیجه میگیرن
احترام همدیگه رو نگه دارید این از فوتبال مهم تره سعی کنید فنی بحث کنید اینجوری قشنگتره
مرسی
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
ورزش 3 :
هافبک بازيساز آبيـ اناريها بر اين باور است که تساوي آنها مقابل رئال سوسيداد به خاطر عملکرد ضعيف خط دفاعي آنها بود نه گوآرديولا.
ژاوي هرناندس هافبک بارسلونا پس از تساوي دو بر دو اين تيم مقابل رئال سوسيداد در چارچوب هفته دوم لاليگا گفت که از اين که نتوانستيم بازي برده را حفظ کنيم، ناراحتم.
در اين ديدار بارسلونا ابتدا در دقايق 9 و 11 با گلهاي ژاوي و فابرگاس پيش افتاد، اما در نيمه دوم اين رئال سوسيداد بود که از امتياز ميزباني خود به خوبي استفاده کرد و در دقايق 57 و 59 دو گل به ثمر رساند و بازي را به تساوي کشاند.
ژاوي که در اين بازي بازوبند کاپيتاني را در غياب پويول بر بازو بست، افزود: اين تساوي هيچ ربطي به کادر فني نداشت چرا که ما بر بازي مسلط بوديم و با دو اشتباه خط دفاعي دو گل خورديم. انتظار نداشتم سوسيداد اين گونه حمله کند، اما اين فوتبال است.
ژاوي با رد نسبت دادن مسئوليت اين شکست به پپ گوآرديولا سرمربي تيم گفت: اين تساوي ربطي به گوآرديولا ندارد. ما بر بازي مسلط بوديم و ميتوانستيم به راحتي گل سوم را به ثمر رسانيم. تيم ما فقط دو امتياز را از دست داده نه چيز ديگر.
گوآرديولا در اين ديدار چند بازيکن اصلي اين تيم از جمله مسي، اينيستا و داويد ويا را از ابتدا به بازي نفرستاد. به اين خاطر بسياري او را مقصر اين تساوي ميدانند.
بويان کرکيچ: دلم براي بارسا تنگ شده است
مهاجم جديد رم اعلام کرد دلش براي باشگه سابقش، بارسلونا، تنگ شده است.
بویان کرکیچ، مهاجم جدید رم، اعلام کرد دلش برای باشگه سابقش، بارسلونا، تنگ شده است.
این مهاجم 21 ساله که یکی از محصولات آکادمی جوانان باشگاه بارسلوناست، علی رغم انجام بیش از 100 بازی برای تیم اول این باشگاه، نتوانست جایگاه ثابتی در ترکیب این تیم پیدا کند و به همین دلیل تصمیم گرفته راهی رم شود.
او در گفتگو با رادیو کاتالونیا گفت:" من برای همه چیز باشگاه بارسلونا دلم تنگ شده است. برای هم تیمی ها، دوستان و همه آنهایی که در باشگاه بارسلونا کار می کردند. برای خیلی چیزها دلم تنگ شده. من عاشق همه چیز بارسا بودم و همیشه این نوستالوژی را با خودم دارم. فکر نمی کنم این چیز بدی باشد.
هیچ باشگاهی نمی تواند با بارسا رقابت کند. آنها همیشه به دنبال قهرمانی در لالیگا، لیگ قهرمانان و همه جام های دیگر هستند.
مجموعه بازیکنان بارسا بی نظیر هستند. بازیکنان بومی زیادی در تیم هستند که بارسا برای شان اهمیت زیادی دارد. شرایط کنونی باشگاه به میزان زیادی به آنها بستگی دارد."
سانچس بيش از 2 ماه استراحت دارد
هافبک تهاجمي بارسلونا به خاطر مصدوميت در بازي مقابل رئال سوسيهداد حداقل براي دو ماه استراحت خواهد داشت.
![]()
به نقل از آس اسپانیا، هر چند گزارش پزشکان معتمد باشگاهها معمولا با وسواس و افراط همراه است؛ اما پزشک بارسلونا با اطمینان از استراحت حداقل دو ماهه سانچس خبر داد و گفت: کشیدگی عضله و مشکل زانوی سانچس پیچیدهتر از ان است که فکرش را می کردم و برای گذراندن مراحل فیزیوتراپی و آبدرمانی باید فعلا صبر کرد.
مرحله سوم معاینات پیشرفته سانچس پایان همین هفته برگزار می شود و شاید گزارش پزشکان بارسلونا پس از آن معاینات تعیین کنندهتر باشد، در هر حال بارسلونا برای چند هفته آینده این مهاجم شیلیایی خوش تکنیک و باهوش را در اختیار نخواهد داشت.
varzesh3
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
بوسكتس پس از رد پيشنهاد عجيب من سيتي
هافبک تدافعي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا با رد پيشنهاد منچسترسيتي انگليس گفت: با همه احترامي که براي منسيتي قائل هستم، اما روياي اين تيم براي جذب من محقق نخواهد شد.
به نقل از آس اسپانیا، سرجیو بوسکتس بورگوس متولد سابادل اسپانیا با 23 سال سن از باشگاه منچسترسیتی انگلیس پیشنهاد 150 میلیون یورو برای 4 سال دریافت کرده که به واقع رویایی و وسوسه انگیز است اما وی به راحتی و با قاطعیت این پیشنهاد را رد کرد و گفت: رویای منسیتی هرگز محقق نخواهد شد، با همه احترامی که برای این باشگاه بزرگ و ریشهدار قائلم باید اعتراف کنم که برای بر تن کردن پیراهن بارسلونا زحمت زیادی کشیدهام و اگر پول حرف اول را در زندگی من میزد شاید امروز هیچ ارتباطی بین زندگی من با باشگاه بارسلونا وجود نداشت.
بوسکتس درباره تساوی مقابل رئال سوسیهداد در آنوئتا گفت: اتفاق خوبی نبود اما نباید طوری از آن سخن گفت که گویا شکست خوردهایم، بارسلونا در قدم اول به جای سه امتیاز تنها یک امتیاز به جیب زد و این چیز بدی نیست که به خاطرش ناراحت باشیم، در آینده همه چیز را جبران خواهیم کرد و به صدر جدول تکیه میزنیم.
ویرایش توسط spiderkiller : 09-12-2011 در ساعت 17:03
آغاز هيچان فوتبال در قاره سبز
بارسلونا و ميلان، نخستين نبرد بزرگ
در مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا 32 تيم در هشت گروه به مصاف هم مي روند تا در پايان ديدارهاي رفت و برگشت، 16 تيم جواز حضور در مرحله حذفي را كسب كند.
در حساسترين ديدار هفته نخست از مرحله گروهي تيم فوتبال، بارسلونا مدافع عنوان قهرماني در ورزشگاه نيوكمپ پذيرايي آث ميلان يكي از پرافتخارترين تيم هاي اين مسابقات است.
حضور 'زلاتان ابراهيموويچ' بازيكن فعلي ميلان و اسبق بارسلونا در ورزشگاه نيوكمپ و جدال با تيم سابق مي تواند يكي از جذابيت هاي اين بازي باشد.
در يكي ديگر از ديدارهاي حساس سه شنبه شب تيم فوتبال دورتموند قهرمان بوندسليگاي آلمان پذيرايي تيم بحران زده آرسنال خواهد بود.
هفته نخست ليگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب با برگزاري هشت ديدار به پايان مي رسد.
برنامه ديدارهاي سه شنبه شب به شرح زير است:
سه شنبه 22 مهرماه:
گروه پنج:
* چلسي (انگلستان) - بايرلوركوزن (آلمان) داور: استفان لائوني از فرانسه در ورزشگاه استمفوردبريج
* خنك (بلژيك) - والنسيا (اسپانيا) داور: توماس انيوالر از اتريش ورزشگاه: خنك آره نا
گروه شش:
* المپياكو(يونان) - مارسي (فرانسه) داور: پدرو پرونكا از پرتغال ورزشگاه: كاراكاسيس
* دورتموند (آلمان) - آرسنال (انگلستان) داور: جينالووكا روكي از ايتاليا ورزشگاه: وست فالن
گروه هفت:
* پورتو (پرتغال) - شاختاردونتسك (اوكراين) داور: فيليكس بريش از آلمان ورزشگاه : دراگو
* آپوئل (رژيم اشغالگر) - زنيت (روسيه) داور: ادواردو اتيلارده از اسپانيا ورزشگاه: جي سي پي نيكوزيا
گروه هشت:
* بارسلونا (اسپانيا) - آث ميلان (ايتاليا) داور: مارتين اتكينسون از انگلستان ورزشگاه: نيوكمپ
* ويكتوريا پلازن(جمهوري چك) - باته بريسوف (بلاروس) داور: لورن دائومل از فرانسه ورزشگاه: ادن پراگ
چهارشنبه 23 مهرماه:
گروه يك:
* منچسترسيتي (انگلستان) - ناپولي (ايتاليا) ورزشگاه: سيتي منچستر
* ويارئال (اسپانيا) - بايرن مونيخ (آلمان) ورزشگاه: ال مادريگال
گروه دو:
* ليل (فرانسه) - زسكا مسكو (روسيه) ورزشگاه: موتروپول
* اينترميلان (ايتاليا) - ترابازون اسپور(تركيه) ورزشگاه: چوزپه مه آتزا
گروه سه:
* بازل (سوييس) - اتلول گالاتي(روماني) ورزشگاه: ياكوب پارك
* بنفيكا(پرتغال) - منچستريونايتد(انگلستان) ورزشگاه: اسپورت ليسبوا
گروه چهار:
* ديناموزاگرب(كرواسي) - رئال مادريد(اسپانيا) ورزشگاه: ماركسيمير
* آژاكس (هلند) - ليون (فرانسه) ورزشگاه: آره نا آمستردام
گفتني است؛ اتحاديه فوتبال اروپا هنوز اسامي داوران چهارشنبه شب را مشخص نكرده است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
ژاوی: "تنها دو اشتباه برایمان گران تمام شد"
منبع: سایت رسمی باشگاه / مترجم: علیرضا ایزدشناس FCBarca.ir
هافبک بارسلونا قبول دارد که بارسا با انجام اشتباه های مضحک در نیمه دوم دو امتیاز را در مقابل رئال سوسیداد از دست داد. او عقیده دارد که آنها بازی را تحت کنترل داشتند تا اینکه دو گل شوک آور رئال سوسیداد آن ها را تحت تأثیر قرار داد.
به نظر می رسید بارسا با دو گل برتری در نیمه اول در آنوئتا، به راحتی پیروز شود. ژاوی گفت: "ما با انجام دو اشتباه احمقانه در خط دفاعی بهای سنگینی را دادیم، دو اشتباه بر خلاف جریان بازی. از آن پس آنها اعتماد بعه نفس بیشتری پیدا کردند و بیشتر برای گل زدن تلاش کردند. این برخلاف انتظار ما بود. ما تا آن زمان بازی را تحت کنترل داشتیم و به دنبال تمام کردن کار بودیم". پدرو هم مانند ژاوی گفت: "ما بازی خوبی را در نیمه اول انجام دادیم اما اجازه دادیم که دو گل دریافت کنیم که کار ما را سخت کرد. باید بعد از 2-0 شدن نتیجه گل های بیشتری می زدیم و موقعیتش را داشتیم".![]()
صحبت های دیگر بازیکنان بارسا در ادامه آمده است:
ویکتور والدز
"آنها دو گل زدند تا بازی مساوی شود. اشتباه ما بود یا برتری آنها؟ کمی از هر دو، این بخشی از بازی است".
"این نتیجه نشان می دهد که بازی با هیچ تیمی آسان نیست. باید تمام 90 دقیقه را تمرکز داشته باشید زیرا خوب نیست که نیمه اول بر بازی مسلط باشید ولی در نیمه دوم نتونید این کار را انجام دهید".
"ما نیمه اول کاملاً بازی را در دست داشتیم، بازیسازی را از دفاع شروع کردیم و مالکیت توپ را حفظ کردیم".
"روز نسبتاً عجیبی بود. خوشحالم چون به رکورد زوبی زاراتا در تعداد بازی رسیدم، اما ترجیح می دادم که بازی را می بردیم".
"حالا باید به لیگ قهرمانان فکر کنی"م.
دنی آلوز
"توضیح دادنش سخت است، اما دو اشتباه از جانب ما به قیمت از دست رفتن نتیجه تمام شد. جرقه ی خوبی برای بیدار شدن بود. باید بیشتر مراقب باشیم".
"فوتبال با ما بی رحم بود، زیرا آنها با تنها فرصت هایشان نتیجه را مساوی کردند".
"ما مضطرب نیستیم، اما می دانیم برای تکرار موفقیت هایمان باید کارهایی را که قبلاً انجام می دادیم، تکرار کنیم و این آسان نخواهد بود".
"خوشبختانه سه شنبه بازی بسیار جذابی در پیش داریم".
مسي :بارسلونا را با هيچ چيز عوض نمي كنم
لئونل مسي بازيکن آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا در مصاحبه اي با شبکه تلويزيوني فاکس اسپورت ضمن ابراز خرسندي از بازي هاي خود در بارسلونا ، مي گويد که بارسلونا را با هيچ چيزي عوض نمي کند .
مسي ادامه داد :از اينکه در بارسلونا هستم و در کنار بازيکناني همچون'' ژاوي'' و ''اينيستا'' بازي مي کنم بسيار خوشحالم .
بازيکن بارسلوني افزود :از اينکه در بارسلونا شرايط مناسبي برايم فراهم شده خشنود هستم .
وي تصريح کرد :بازي در رده هاي پاييني بارسلونا ، براي زندگي من به عنوان يک فوتباليست بسيار مهم بود زيرا اينجا يک بازيکن مي سازند ، چيزي که متاسفانه در آرژانتين در حال فراموشي است .
مسي با اشاره به وضعيت خود در تيم ملي آرژانتين تصريح کرد :از صفر شروع کردن ساده نيست .
لئونل مسي ادامه داد :در تيم ملي بايد براي گرفتن توپ تا ياران خودم در دفاع بروم و سپس توپ را به طرف دروازه حريف هدايت کنم اما در بارسلونا ، جايگاه من نزديکتر به دروازه حريف است اما من از وضعيت خود در آرژانتين گله مند نيستم .
بازيکن آرژانتيني اشاره نمود: هيچگاه به فکر ترک تيم ملي نبودم ، براي من بازي در تيم ملي يک افتخار است و هميشه خواهان بازي در تيم ملي هستم .
وي تاکيد نمود که ما بازيکنان بارسلونا تلاش مي کنيم که از'' خوسه مورينيو'' سر مربي رئال مادريد صحبتي نکنيم اما بعضي وقت ها نمي شود از آن ممانعت کرد .
مسي در اين باره تصريح کرد :سعي مي کنيم که به حرف هاي مورينيو توجهي نکنيم هرچند که بعضي وقتها حرف هايي مي زند که خون افراد را به جوش مي آورد .
varzesh3
messi capità del Barça
فابرگاس رکورد جديدي را ثبت مي کند
هافبک شماره 4 بارسلونا در هر 51 دقيقه از حضور رسمي خود در اين فصل يک گل به ثمر رسانده است.
به نقل از مارکا اسپانیا، سسک فابرگاس که در لیگ قهرمانان اروپا شماره 9 را انتخاب کرده سرشار از انگیزه برای درخشش در این رقابتها است و کارشناسان پیش بینی میکنند معادلات بسیاری از صاحب نظران فیفا در انتخاب بهترین بازیکن سال اروپا و جهان را بر هم بزند.
فابرگاس به هواداران بارسلونا قول گلزنی داده و مصمم است رکورد گلزنی در همه بازیهای لیگ قهرمانان اروپا را به نام خود ثبت کند.
فابرگاس در 212 حضور رسمی خود با لباس آرسنال 35 گل به ثمر رسانده اما در لباس بارسلونا بازی متحول شدهای را از خود به نمایش میگذارد و به گفته خودش به تازگی از فوتبال لذت میبرد.
varzesh3
messi capità del Barça
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)