Design & Developed BY Patira

صفحه 28 از 100 نخستنخست ... 1826272829303878 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 , از مجموع 991
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

chelsea مهم ترین اخبار شیرهای لندن فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین اخبار باشگاه چلسی فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه چلسی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

chelsea

جان تری: مطمئنم که فردیناند به قلب خط دفاعی انگلیس بازمی گردد

مدافع چلسی مطمئن است که فوتبال ریوفردیناند به پایان نرسیده و به زودی به تیم ملی انگلیس بازخواهد گشت

جان تری کاپیتان تیم ملی انگلیس مطمئن است که ریوفردیناند می تواند به تیم ملی کشورش بازگردد

جان تری در حالی خود را برای دیدار روز جمعه تیم ملی کشورش مقابل مونته نگرو آماده می کند که می داند که هر نتیجه ای به جز شکست دراین دیدار رقم بخورد، سه شیرها بلیط حضور دررقابتهای مرحله نهایی یورو2012 را کسب خواهند کرد. او در دیدار روز جمعه ریو فردیناند را درکنار خودش نخواهد دید ؛ چرا که کاپلو به خاطر بازیهای کمی که فردیناند در مدت اخیر برگزار کرده، او را به ترکیب تیم ملی فرا نخوانده

از سوی دیگر فرانک لمپارد هم چه در تیم باشگاهی و چه در تیم ملی کشورش نیمکت نشین شده است ولی در دیدار روز یکشنبه چلسی مقابل بولتون هت تریکی تماشایی را به نمایش گذاشت و تری امیدوار است که لمپارد و فردیناند بتوانند با قدرت بازگردند.

جان تری در صحبتهایی به خبرنگاران گفت:« من صد در صد مطمئن م که ریو می تواند برگردد. او الان دراوج آمادگی نیست ولی زمانی که بازی می کند بدون هیچ شکی هنوز یکی از بهترین مدافعان دنیاست. او خیلی شبیه لمپارد است. زمانی که نام او در لیست قرار داده نشد، مردم او را کنار گذاشتند ولی هیچ وقت نمی توانی دو بازیکن تراز اول فوتبال دنیا را کنار بگذاری.

مطمئن باشید که ریو با پیراهن تیم ملی انگلیس بازمی گردد. من اطمینان دارم. او یک بازیکنی در حد و اندازه های بین المللی است و بازیکنان تیم به او باور دارند

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط DanielBahrami : 10-07-2011 در ساعت 18:05

4. 2 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

chelsea

حمایت کاپیتان چلسی از گلزن منچستر

تری: رونی حرفه‌ای است، دستگیری پدرش برای او مشکل‌ساز نمی‌شود.

ساعاتی پس از انتشار خبر دستگیری پدر وین رونی، کاپیتان چلسی از گلزن منچستریونایتد حمایت کرد.

به نقل از روزنامه سان، جان تری اظهار داشت: وین رونی یکی از بهترین بازیکنان حال حاضر جهان است. او با اصول حرفه‌ای آشنا است. می داند در این شرایط چگونه عکس‌العمل نشان دهد.

وی ادامه داد: هنوز هیچ چیز در مورد قضیه پدرش مشخص نشده است. اگر هم مشخص شود و معلوم شود که پدرش تخلف مرتکب شده، هیچ ایرادی به وین وارد نیست.

این اظهارات به منزله حمایت در حالی بیان شد که پلیس انگلیس روز قبل 9 نفر را در ماجرای دست داشتن در تبانی و رشوه در فوتبال انگلیس و اسکاتلند دستگیر کرد که یکی از نفرات یادشده پدر 49 ساله ستاره خط حمله یونایتدی‌ها بوده است.

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

6. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

chelsea

پس از کهکشانی های ماخاچ کالا

گروژنی روسیه خواهان آنلکا شد.

پس از آنژی ماخاچکالا روسیه یک تیم دیگر این کشور اروپای شرقی خواهان ستاره فرانسوی خط حمله چلسی شد.

به نقل از روزنامه دیلی‌میل، در شرایطی که از ابتدای فصل جاری لیگ برتر نیکولاس آنلکا 32 ساله چندان که باید و شاید مورد اقبال آندره ویاس بواس، سرمربی جوان و تازه‌وارد پرتغالی قرار نگرفته است، بازار شایعات در مورد خروج احتمالی وی و تیم‌هایی که خواهانش هستند، داغ‌تر از هر زمان دیگری شده است.

براساس این گزارش پس از آنکه حدود سه هفته قبل تیم آنژی معروف به کهکشانی‌های لیگ روسیه خواهان این ستاره پرسابقه و عضو پیشین رئال مادرید اسپانیا، بولتون، منچسترسیتی، لیورپول، آرسنال انگلیس، فنرباغچه ترکیه شد،‌ روز گذشته خبر رسید گروژنی، دیگر تیم ثروتمند لیگ روسیه نیز توجهی جدی به این ستاره دارد.

این گزارش می افزاید از لالیگا اسپانیا نیز مسئولان تیم بتیس سویا نیز به تکاپو افتاده‌ اند در پایان نیم فصل اول گلزن سه فصل اخیر تیم استامفوربریجی‌ها را جذب کنند.

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

8. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea رگ ویلیامز درگذشت

رگ ویلیامز درگذشت

رگ ویلیامز ، پیشکسوت تیم فوتبال چلسی در 89 سالگی از دنیا رفت.

رگ ویلیامز پس از جدایی از تیم شهرش ، واتفورد راهی لندن شد تا به آرسنال برود ، اما این باشگاه او را نخواست و برای شرکت در تست تیم فوتبال چلسی در تمرینات تیم آماتور های چلسی شرکت کرد و پس از 4 ماه توانست در ماه اوکتوبر 1945 به تیم اصلی چلسی بپیوندد و با این تیم قرار داد امضا کرد.
    ویلیامز در اولین بازی مسکو دینامو در لندن که با نتیجه 3 بر 3 به پایان رسید ، یکی از بازیهای خوبش را انجام داد و در دوره حضورش در ترکیب چلسی ، یکی از بازیکنان تاثیر گذار و محبوب استمفوردبریج بوده است.

باشگاه چلسی نیز طی مطلبی از برای خانواده او آرزوی صبر و استقامت کرد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. 4 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

جان تری: می خواهیم اشتباه چهار سال قبل را جبران کنیم

انگلیسی ها در آخرین حضور استیو مک لارن روی نیمکت سه شیرها 3-2 مغلوب کرواسی شدند و از رسیدن به یورو 2008 بازماندند

جان تری، کاپیتان انگلیس، در آستانه دیدار سرنوشت ساز تیمش مقابل مونته نگرو اعلام کرد قصد دارد خاطره تلخ نرسیدن به رقابت های یورو 2008 را پاک کند.

انگلیسی ها در آخرین حضور استیو مک لارن روی نیمکت سه شیرها 3-2 مغلوب کرواسی شدند و از رسیدن به یورو 2008 بازماندند و تری قصد دارد از این تجربه برای انگیزه دادن به هم تیمی هایش برای دیدار امشب استفاده کند. تری در آن دیدار روی نیمکت نشسته بود و در زمین حضور نداشت.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" نشستن روی نیمکت و دیدن شکست مقابل کرواسی واقعا ناراحت کننده بود. من تازه عمل جراحی زانو انجام داده بودم و دو سه روز بود که به تمرینات تیم برگشته بودم. در حالی که من همیشه می خواهم برای چنین دیدارهایی کاملا آماده باشم. به خاطر اینکه در چنین دیداری روی نمکت نشسته بودم، فقط خودم را سرزنش می کنم.

خوشبختانه این بار در دیدار سرنوشت ساز تیم حضور دارم . همگی خوب هستیم و در شرایط خوبی به سر می بریم و همگی برای باشگاه های مان خوب بازی می کنیم.
    با توجه به اینکه آن دیدار هنوز در ذهن ماست، این بار می خواهیم خوب بازی کنیم. در حال حاضر تنها روی بازی خودمان تمرکز می کنیم."

کاپیتان سه شیرها معتقد است غیبت در رقابت های یورو 2008 انگیزه مضاعف برای بازیکنان انگلیس ایجاد کرده است." نمی توانم بگویم ترسیدیم. ناامید شدن کلمه مناسب تری است. می خواهیم در این دیدار حضور پیدا کنیم و آن را اشتباه را جبران کنیم. تنها راه برای انجام این کار، رفتن به زمین و راه یابی به یورو است."

12. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

chelsea

خوان ماتا: حضور در چلسی گام مهمی در دوران حرفه ای ام بود

این ستاره جوان در این تابستان با انتقالی 27 میلیون یورویی از والنسیا به چلسی پیوست و شب گذشته در پیروزی 2-0 تیم ملی اسپانیا مقابل جمهوری چک نیز گلزنی کرد

خوان ماتا، هافبک اسپانیایی چلسی، معتقد است پیوستن به این باشگاه گام مهمی در دوران حرفه ای اش بوده است.

این ستاره جوان در این تابستان با انتقالی 27 میلیون یورویی از والنسیا به چلسی پیوست و شب گذشته در پیروزی 2-0 تیم ملی اسپانیا مقابل جمهوری چک نیز گلزنی کرد.
    او که شروع خوبی در چلسی داشت، در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" در این تابستان با پیوستن به چلسی گام مهمی در دوران حرفه ای ام برداشتم و ایمان داشتم که همه چیز خوب پیش می رود. از بازی برای چلسی احساس خوبی دارم."

او همچنین از فرناندو تورس، هم تیمی اش در چلسی و تیم ملی اسپانیا حمایت کرد و گفت:" تورس کاری را که مربی از او می خواهد انجام می دهد و فکر می کنم خیلی خوب بازی کرد. گل ها دیر یا زود از راه می رسند و من مطمئنم او به زودی گلزنی هایش را آغاز خواهد کرد. او بازیکن و انسان فوق العاده ای است."

ماتا همچنین از زمین مسابقه تعریف کرد و گفت:" زمین بازی واقعا عالی بود و کاملا مناسب بازی ما بود. ما می توانستیم توپ را به سرعت به گردش دربیاوریم و این برای حریف مشکل زیادی ایجاد کرد."
    goal.com

گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
    ویرایش توسط DanielBahrami : 10-08-2011 در ساعت 20:43

14. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

چلسی مبلغ 30 میلیون پوند را برای به خدمت گرفتن نوجوان با انگیزه ی اورتون می پردازد !

طبق گزارش دیلی میل ، چلسی برای به خدمت گرفتن بازیکن نوجوان اورتون یعنی راس بارکلی ابراز علاقه نشان داده است . این نوجوان 17 ساله توانایی های بالایی دارد و پس از موفقیت هایش در این فصل لیگ برتر ، این ستاره ی جوان مورد علاقه ی دو باشگاه منچستری لیگ برتر نیز واقع شد .

به نظر می رسد چلسی رقیب جدی تری نسبت به دو تیم دیگر برای به خدمت گرفتن این نوجوان انگلیسی میباشد و با مبلغ 30 میلیون پوند که پیشنهاد کرده میتواند دو تیم خواهان این بازیکن را از این رقابت خارج کند . این قیمت ( 30 میلیون پوند ) که چلسی برای این بازیکن میخواهد بپردازد میتواند رکورد جهانی هزینه ی یک باشگاه برای یک نوجوان را بشکند . این رکورد تا به امروز مربوط به هزینه ی 26 میلیون پوندی هست که یونایتد برای وین رونی در نوجوانی اش پرداخت کرد ! بازیکنی که مانند بارکلی در اورتون بازی میکرد .

چلسی همچنین یک نوجوان بسیار با استعداد و باتکنیک روی نیمکتش دارد . جاش مک اکران دیگر بازیکن با استعداد و نوجوان انگلیسی هست که در چلسی بازی میکند ، کسی که به فرانک لمپارد با تجربه در بازی با سوانسی ترجیح داده شد و در پیروزی تیم نقش مـوثری را ایفا کرد . اما به این هافبک جوان و همچنین بارکلی جوان که بازی های خوب و امیدوار کننده ای دارند نیاز بیشتری هست تا انتقادهای بواس به چلسی که میگوید تیم چلسی پیر هست آرام گیرد . به هر حال مربی تیم اورتون ، دیوید مویز بدون مبارزه و ممانعت راضی نخواهد شد که این هافبک با استعدادش را از دست بدهد

16. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

عضو Derby

بازیکن محبوب
    فرهاد مجیدی-دیدیر دروگبا

ItaliaChelseaShahinBoushehr

تشکر ها
    566
    تشکر شده 382 در 185 پست

chelsea

چلسی عنوان جوانمردانه ترین تیم انگلیس در فصل گذشته را کسب کرد

اتحادیه فوتبال انگلیس جایزه ای 30 هزار پوندی را به چلسی جوانمردانه ترین تیم لیگ برتر اهدا کرد

باشگاه چلسی از سوی اتحادیه فوتبال انگلیس به عنوان جوانمردانه ترین و منظم ترین تیم فصل گذشته انگلیس انتخاب شد.

آبی هالی لندنی در کل فصل گذشته تنها یک کارت قرمز دریافت کردند که آن را هم مایکل اسین هافبک غنایی این تیم دریافت کرد.

چلسی برای این عنوان رقم 30 هزار پوند جایزه دریافت کرد و تیم های واتفورد و روکدیل نیز هر کدام 10 هزار پوند دریافت کردند. باشگاه ساندرلند نیز به دلیل رفتار خوب هوادارانش مورد تقدیر قرار گرفت و رقم قابل توجهی دریافت کرد.
    ویرایش توسط DanielBahrami : 10-08-2011 در ساعت 21:45

18. 2 کاربر از پست مفید amin_20 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea علاقه مارک هیوز به مربیگری در چلسی

علاقه مارک هیوز به مربیگری در چلسی

مارک هیوز اعلام کرد قصد دارد در آینده نزدیک به دنیای مربیگری بازگردد و دوست دارد چلسی تیم بعدی او باشد.

هیوز در دوران بازیگری اش در اواسط دهه نود میلادی سه سال در عضویت چلسی بود و اکنون امیدوار است بتواند هدایت این تیم را به عهده بگیرد.

هیوز در گفتگو با وب سایت باشگاه آرسنال گفت:" امیدوارم روزی به چلسی برگردم و هدایت این تیم را به عهده بگیرم. فصل گذشته دلایل خاص خودم را داشتم که فولام را ترک کردم و می خواهم در تیم بعدی که می خواهم مربیگری کنم کمی آزادی داشته باشم."

"خاطرات بسیار خوبی در زمان بازی ام در چلسی داشتم. چلسی باشگاه بسیار بزرگی است که هر مربی آرزوی هدایت آن را دارد. امیدوارم روزی روی نیمکت این تیم بنشینم."

20. 2 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea ماتا عقیده دارد تورس در اینده ای نزدیک به روزهای اوج خود باز خواهد گشت.

ماتا عقیده دارد تورس در اینده ای نزدیک به روزهای اوج خود باز خواهد گشت.

از وقتی تورس با مبلغی 50 میلیون پوندی به چلسی امده او از مصدومیتهای زیادی رنج برده و در فرم عالی نبوده.اگرچه در مقابل چک بارقه هایی از بازگشت به دوران طلایی خود نشان داد و امید به گلزنی در تیم ملی را برای هواداران زنده کرد امیدی که مدتهای مدیدیست فقط در حد یک امید بوده است.و نیز نمایشهای اخیرش در چلسی بوی همان تورس با شم بالای گلزنی را میدهد.

ماتا میگوید:تورس خیلی خوب بازی کرد و تلاش زیادی کرد اما این تلاشش به گل ختم نشد وزحماتش برایش گلی به ارمغان نیاورد.همه ی ما برای او خوشحالیم و مطمئنیم به زودی او به بهترین فرم خود خواهد رسید

چابی الونسو گل دوم را برای اسپانیا روانه ی دروازه ی چک کرد تا رکورد صد در صد پیروزی اسپانیا در گروه یک دست نخورده باقی بماند و انها امیدوارند تا این روند رو به رشد را در بازی مقابل اسکاتلند در زمین حریف ادامه دهند

ماتا افزود:در الیکانته ما میخواهیم همچنان جنگنده ظاهر شویم همانطور که تا الان بوده ایم و اگر بازی کنم فرصت را غنیمت شمرده و بهترین بازیم را ارائه خواهم داد.ما بسیار از شیوه ی بازی خود رضایت داریم که چگونه بازی را در اختیار گرفتیم .از شروع بازی پرتلاش بودیم و نتیجه هم گرفتیم.

من خوشحالم که بازی کردم و گل زدم.بازی در این تیم برای من افتخار بزرگیست .این تیم ما بسیار تیم خوب و با کیفیتیست.من در فرم خوبی به سر میبرم.هفته های نخستم در لندن بخوبی گذشت و همینطور در تیم ملی.یلی خوشحالم و دوست دارم این لحظات ناب زندگی حرفه ایم پایان نپذیرند.

22. 3 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

صفحه 28 از 100 نخستنخست ... 1826272829303878 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع