Design & Developed BY Patira

صفحه 28 از 100 نخستنخست ... 1826272829303878 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

آرسنال ۞ آخرین اخبار از توپچی های لندن در فصل 2011-2012 ۞

به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...

سلام
    به تايپك آرسناليها خوش اومديد
    در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
    اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم

2. 8 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

گورکف از ارتباط با آرسنال راضی است

سرمربی تیم لورینت معتقد است سبک بازی لورینت باعث پیشرفت بازیکنان قرضی می شود...

کریستین گورکوف سرمربی لورینت که در دو فصل اخیر کاکوئلین، سونو و جوئل کمپل را به صورت قرضی از آرسنال به خدمت گرفته است، همچنین لورن کوشلنی هم از تیم لورینت به آرسنال پیوسته است.

او می گوید ارتباط خاصی بین دو باشگاه وجود ندارد و این تشابه سبک بازی دو تیم است که باعث می شود ونگر بازیکنانش را به اینجا بفرستد.

او در مصاحبه ای با فرانس فوتبال گفت:

"هیچ ارتباط رسمی وجود ندارد، فکر نمی کنم رئیس باشگاه ما مسئولان تیم لندنی را خوب بشناسد، او فقط با آنها معامله می کند.

شخصا هیچ ارتباط خاصی با ونگر ندارم، حتی شاید سالی یک بار هم تلفنی با هم صحبت نکنیم.

به هر حال چیزی که واضح است این است که ما فلسفه فوتبالی مشترکی داریم و این باعث می شود دو باشگاه به هم نزدیک شوند.

آرسن می داند که ما چگونه کار می کنیم، بنابراین ما می توانیم چند بازیکن از آنها داشته باشیم که شاید در حالت عادی توانایی خرید آنها را نداریم.

کارلوس ولا به ما نزدیک شد ولی او می خواست به تیمی برود که بتواند به زبان اسپانیایی صحبت کند.

چیزهای زیادی در مورد جوئل کمپل می دانستیم و می دانستیم که می توانیم او را به صورت قرضی در اختیار داشته باشیم و رئیس باشگاه موفق شد این کار را انجام دهد."
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    یه روز خوب میاد ...

4. 2 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004

صفحه ی قبل هم ببینید
    اخبارش جدیدن
    یه روز خوب میاد ...

6. 2 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

باشگاه آرسنال اعلام کرد رابين فان پرسي، مهاجم هلندي اين تيم پيشنهاد باشگاه براي تمديد قراردادش را رد کرد.

با جدا شدن سسک فابرگاس و سمير نصري از آرسنال بسياري از رسانه‌هاي انگليسي
    خبر از جدايي رابين فان پرسي، کاپيتان جديد آرسنال دارند و منچسترسيتي را مقصد بعدي اين بازيکن معرفي کردند.
    باشگاه آرسنال در واکنش به احتمال جدايي مهاجم هلندي خود گفت که اين بازيکن پيشنهاد تمديد قرارداد را رد کرده است و احتمال جدايي او وجود دارد.
    فان پرسي در اين باره اظهار داشت: هنوز زود است در اين باره صحبت کنم تا پايان فصل صبر مي‌کنم بعد از آن تصميم مناسب را درباره ماندن و يا ترک آرسنال خواهم گرفت.
    آرسنال فصل جديد ليگ برتر را بسيار نااميد کننده شروع کرد و از 6 بازي که انجام داده است، تنها هفت امتياز کسب کرده است و در رده نازل سيزدهم قرار دارد.
    قرارداد فان پرسي تابستان سال 2013 به پايان مي‌رسد يعني او مي‌تواند در صورت جدايي از ژانويه امسال بار ديگر باشگاه‌ها وارد مذاکره شود. بعضي از روزنامه‌هاي انگليسي به نقل از او نوشتند: هنوز زود است درباره مذاکره درباره تمديد قراردادم با آرسنال صحبت کنم در حال حاضر تمام تمرکزم بر روي بازي‌هاي آرسنال در رقابت‌هاي مختلف در اين فصل است.
    منچسترسيتي در نظر دارد با پيشنهاد 30 ميليون پوندي فان پرسي را به خدمت گيرد.

8. 3 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

گزارش روز: فن پرسی تک ستاره امیریتس

ستاره هلندی با بازگشت به ترکیب توپچی ها، بازوبند کاپیتانی این تیم را بربازو بست و یکی از مهمترین مهره

سایت گل- تنها 42 ثانیه از نیمه دوم دیدار آرسنال مقابل بولتون گذشته بود که رابین فن پرسی تماشاگران را از روی صندلی های شان به هوا فرستاد.
    در نیمه اول توپچی ها در مالکیت توپ مشکل داشتند و همین مسئله موجب شده تا ناامیدی در صورت هواداران کاملا قابل لمس باشد.
    اما تنها لحظاتی بعد از آغاز نیمه دوم، فن پرسی از اولین موقعیتش استفاده کرد، روی پاس آرون رمسی خود را به محوطه جریمه بولتون رساند و با ضربه دقیق پای چپ، توپ را از کنار دست های یوسی یاسکلاینن به تور دروازه رساند.
    این گل برای آرسنالی ها بسیار حیاتی بود تا بتوانند فرم خوب شان را پیدا کنند و کاپیتان جدید توپچی ها نیز با به ثمر رساندن گل دوم روی پاس تئو والکات، تعداد گل هایش با پیراهن آرسنال را به عدد 100 رساند. در نهایت هم الکس سونگ در ثانیه های پایانی یک گل دیگر زد تا جشن هواداران در امیریتس تکمیل شود.
    روبین فان پرسی یکی از ستاره های درخشان ونگر در دیدار با بولتون بود
    فن پرسی راهی طولانی را طی کرد تا به باارزش ترین بازیکن حال حاضر آرسنال تبدیل شود. بی تردید برای یک بازیکن بسیار مهم است که در لیگی مانند لیگ برتر، باارزش ترین بازیکن تیمش باشد.
    جدا از گل های قابل توجهی که فن پرسی برای تیمش به ثمر رسانده، وجود او برای آرسنال که بعد از جدایی فابرگاس به کاپیتانی با تجربه نیاز داشت، بسیار حائز اهمیت بود.

به یاد ماندنی ترین گلهای فان پرسی
    مقابل بلکبرن - آوریل 2005

مقابل چارلتون- سپتامبر 2006

مقابل منچستریونایتد - ژانویه 2007

مقابل چلسی- نوامبر 2008

مقابل بارسلونا- فوریه 2011

مقابل بیرمنگام- در ماه مارس 2011

گل فان پرسی آرسنال را به نیمه نهایی جام حذفی رساند

شوتی تماشایی از لبه محوطه جریمه

این شوت ستاره هلندی آرسنال را به پیروزی ارزشمندی رساند

یکی از دو گل ارزشمند فان پرسی که باعث شد تا تیمش به پیروزی باارزشی درخارج از خانه برسد

گل تساوی بخش در دیدار رفت

گلی تماشایی در ورزشگاه ومبلی
    مانند زمانی که توپچی ها می توانستند در هر دیدار روی حضور فابرگاس حساب کنند، فن پرسی در دیدار مقابل بولتون نقطه اتکای تیمش بود. گل اول او که روی سماجت خودش به ثمر رسید، ضرباهنگ کلی بازی آرسنال در نیمه دوم را شکل داد، چیزی که توپچی ها در دیدارهای اخیرشان کمبود آن را کاملا احساس می کردند.
    اگرچه پیروزی 3-0 مقابل بولتون به تنهایی نمی تواند آرسنال را به روزهای خوبش برگرداند، اما این نتیجه تا اندازه ای اوضاع را در امیریتس سروسامان داد و می تواند آغازی دوباره برای شاگردان ونگر باشد.
    البته برای اینکه آرسنالی های بتوانند به همین روند ادامه بدهند، آمادگی فن پرسی اهمیت زیادی دارد، اتفاقی که تا اینجای دوران حرفه ای این ستاره هلندی به بزرگترین چالش او تبدیل شده است.
    او در همه سال هایی که پیراهن آرسنال را به تن داشته، با کلکسیونی از آسیب دیدگی روبرو بوده که موجب شده تا ونگر در حساس ترین روزها، او را در اختیار نداشته باشد. اما هیچ وقت تا این اندازه حضور او در آرسنال مهم نبوده؛ فصلی که توپچی ها برای موفقیت در چمپیونزلیگ و لیگ برتر به درخشش او نیاز دارند.
    بی تردید اگر فن پرسی را از فهرست آرسنال خارج کنیم، این تیم به تیمی کاملا معمولی تبدیل می شود. چیزی که در دیدار مقابل بولتون هم کاملا به چشم آمد.
    البته در این دیدار تئو والکات هم موقعیت هایی ایجاد کرد اما قدرت تمام کنندگی او به اندازه فن پرسی نیست. ژروینیو هم همین طور، گاهی خطرناک و در اکثر اوقات گل نزن.
    به این ترتیب فن پرسی به کلیدی ترین بازیکن آرسنال تبدیل شده است. اگر آرسنالی ها می خواهند در ادامه فصل به جایگاه همیشگی شان در بالای جدول برگردند، باید امیدوار باشند که فن پرسی فصل 12-2011 بدون مصدومیت پشت سر بگذارد

goal.com

HALA MADRID

10. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004

ونگر : بازی آسانی وجود ندارد

هشدار ونگر به بازيكنان در مورد بازی چهارشنبه شب....

آرسنال فردا شب در نخستين بازی خانگی اين فصل خود در ليگ قهرمانان به مصاف المپياكوس ، قهرمان يونان خواهد رفت. آرسن ونگر معتقد است كه دست كم گرفتن اين تيم می تواند برای آنها گران تمام شود.

" از نظر من ، شكست دادن هر تيمی دشوار است. ما احترام بسيار زيادی برای المپياكوس قائليم. بازی آنها مقابل مارسی را مشاهده كرده ام ، آنها خوب بازی كردند.

" شما هرگز در ليگ قهرمانان به راحتی برنده نمی شويد. اگر شما همه توان خود را در زمين به كار بگيريد ، آنگاه شانسی برای برنده شدن داريد.

" اگر ما اين مساله را در 14 سال حضور متوالی خود در ليگ قهرمانان متوجه نشده باشيم ، به راستی كه احمق هستيم. اگر شما خود را به خوبی آماده بازی نكنيد ، شانسی برای بردن نداريد."

آرسنال در دو ديدار مقابل اودينزه و بازی مقابل دورتموند عملكرد خوبی را از خود به اجرا گذاشت. آرسن ونگر معتقد است كه عملكرد خوب شاگرادانش در اين رقابت ها می تواند در روند آنها در ليگ برتر نيز تاثير گذار باشد.

" هر پيروزی برای ما مفيد خواهد بود. من هميشه خوشبين بوده ام زيرا احساس می كنم كه بازيكنان به لحاظ روانی قوی هستند و تمركز دارند.

" من تحت تاثير كيفيت همه بازيكنانی كه به تيم آورده ايم قرار گرفته ام ، نه تنها در زمين فوتبال بلكه نگرش ذهنی آنها نيز فوق العاده است.

" اين دليلی است كه چرا من حتی قبل از بازی با بولتون هم در مورد آينده تيم مثبت بودم. اما اين مساله مشروط بر اين است كه هفته به هفته عملكرد درخشانی از خود نشان دهيم."
    یه روز خوب میاد ...

12. 2 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004

ونگر : مصدوميت ويلشر فقط از بدشانسی است

ونگر كادر پزشكی باشگاه را در مصدوميت ويلشر بی تقصير می داند....

جك ويلشر دوشنبه عمل جراحی را بر روی مچ پای خود انجام داد و حداقل برای چهار ماه از ميادين به دور خواهد بود. او برای مدتی از كفش مخصوصی استفاده كرد تا كار به جراحی نكشد اما اينگونه نشد و حال آرسن ونگر انتقادهای صورت گرفته از كادر پزشكی باشگاه را رد می كند.

" اين غير منصفانه است زيرا كادر پزشكی باشگاه هيچ اشتباهی را مرتكب نشده است. اين از بدشانسی ماست و از اينكه اين اتفاق برای يكی از جوانان ما اتفاق افتاده است ، همه ما بسيار ناراحت هستيم.

" حتی نگرانی ما بيش از اين نيز بود زيرا آن عمل پيچيده ای بود. بنابراين ديروز كه جراحی او به خوبی پيش رفت برای هر كسی در باشگاه بسيار تسكين دهنده بود. من متقاعد شده ام كه كادر پزشكی باشگاه هيچ اشتباهی را در اين مورد مرتكب نشده است.

ونگر به شوخی گفت : " من فكر می كنم گاهی اوقات لباس قرمز رنگ ما انتقادات را متوجه ما می سازد! اين انتقادات نشان می دهد كه ما باشگاه پر طرفداری هستيم و اين چيزی است كه بايد آن را بپذيريم. اين بخشی از محبوبيت هر باشگاه است.

" اخبار مربوط به جراحی او بسيار مثبت است اما البته كه او برای مدتی طولی از ميادين به دور خواهد بود. بسيار دشوار است كه پيش بينی كنيد او تا چه مدتی خارج از تركيب خواهد بود اما بدون شك حداقل چهار ماه را بيرون خواهد بود.

" در دوره ای كه او از كفش محافظ استفاده كرد ، شكستگی پايش مرتفع نشده بود. ديگر مشخص بود كه ما بايد برای جراحی او سريعا اقدام كنيم و به همين دليل بود كه سريعا تصميم به انجام اين كار گرفتيم.

" جك يك شكستگی اوليه در سن 16 سالگی داشته است كه آن برطرف شده بود و حالا او بار ديگر دچار اين مشكل شده است. آيا آن با يك ضربه اتفاق افتاده است؟ يا اينكه به دليل زياد بازی كردن اتفاق افتاده است؟ من نمی دانم ، من يك متخصص نيستم اما متاسفانه چيزی است كه اتفاق افتاده است."
    یه روز خوب میاد ...

14. 2 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004

آرسنال

آرتتا : اين يكی از بزرگترين چالش های من است

آرتتا از فشارهای موجود استقبال می كند....

هافبك اسپانيايی توپچی ها تجربه كوتاهی را به همراه اورتون در سال 2005 در ليگ قهرمانان دارد و شانس حضور در ميان برترين های اروپا نقش پررنگی را در انتقال وی به آرسنال ايفا كرده است.

آرتتا نخستين بازی خود در اين رقابت ها با پيراهن آرسنال را در مقابل دورتموند تجربه كرد و حالا او بی صبرانه در انتظار ديدار فردا شب مقابل المپياكوس است.

" بازی كردن در ليگ قهرمانان يكی از بزرگترين چالش های من است. دشوار است كه بتوانيد چگونگی ليگ قهرمانان را توضيح دهيد ، جو اين رقابت ها متفاوت است و شما هر بازی مقابل بهترين تيم های اروپا بازی می كنيد. هر بازیكنی می خواهد ليگ قهرمانان را برنده شود و من نيز از اين قاعده مستثنی نيستم.

" همه م‍ی گويند كه جو ورزشگاه امارات در بازی های ليگ قهرمانان واقعا دلچسب است. اميدوارم كه آن در بازی روز چهار شنبه همان گونه باشد و ما بتوانيم عملكرد خوبی را برای ترغيب هواداران به حمايت از ما ارائه دهيم.

" ما فرصت خوبی در اختيار داريم تا از مرحله گروهی صعود كنيم و شانسی خوبی داريم تا بعد از كسب يك نتيجه خوب مقابل دورتموند ، فردا شب به پيروزی‌ برسيم. همه واقعا متمركز ، مصمم و جاه طلب هستند زيرا اين فرصت بزرگی برای ماست تا عملكرد خوبی در اروپا داشته باشيم.

آرتتا معتقد است كه فشار بازی كردن برای آرسنال بيش از اورتون است اما وی از اين مساله استقبال می كند.

" شما انتظار اين فشار را داريد. باشگاهی مثل آرسنال بايد در بالاترين جايگاه ليگ برتر و ليگ قهرمانان باشد. اگر اينگونه نباشد به اين معناست كه مردم به اندازه كافی خواسته ها و انتظارات بزرگی از شما ندارند.

" اين فشار چيزی است كه همه ما آن را می خواهيم. اميدوارم كه آن هميشه اينگونه بماند و ما بتوانيم به آن واكنش نشان دهيم.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    یه روز خوب میاد ...

16. 2 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

آرسنال

ونگر :‌ ليگ قهرمانان بهتر از جام جهانی است.

آرسن ونگر سطح كيفی ليگ قهرمانان را بالاتر از جام جهانی می داند....

ونگر خود آرسنال را از بازيكنان مختلفی از اقصی نقاط دنيا شكل داده است و معتقد است كه به دليل توان باشگاه ها در جذب بازيكنان خوب از تمام نقاط دنيا ، آنها قدرتمند تر از تيم های ملی هستند و ليگ قهرمانان نيز به همين دليل بهتر از جام جهانی است.

" تا كنون هميشه گفته ام كه فوتبال باشگاهی بهتر از رقابت های ملی است.

" شما در يك تيم ملی بهترين بازيكنان آن كشور را داريد اما در هر باشگاه بزرگی بهترين بازيكنان همه كشور های دنيا را داريد ، به همين سادگی.

" اسپانيا قهرمان جهان را در نظر بگيريد. بارسلونا چيست ؟ تيم ملی اسپانياست بعلاوه مسی ، بعلاوه آلوز و بعلاوه ديگر بازيكنان. منطق می گويد كه آن تيم بهتری از تيم ملی اسپانياست و اسپانيا نيز بهترين تيم ملی در دنياست."

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

18. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

آرسنال

ونگر : آرشاوين تنها به اعتماد به نفس بيشتری نياز دارد.

آرشاوين علی رغم اينكه اين فصل برای آرسنال يكی در ميان بازی كرده است اما در بازی مقابل سوانسی با گل 3 امتيازی كه به ثمر رساند مرد شاخص ميدان بود. ونگر ضمن حمايت ، از او انتظار دارد تا روند خوبی را كه در پيش گرفته ادامه دهد.

" من فكر می كنم كه او شروع خوبی در اين فصل داشته است. برای بازی كردن جروينيو كمی جلوتر از قرار گرفت و بسيار خوب بازی كرد. آرشاوين كمی نا منظم بازی كرده است ، يك بازی بوده است يك بازی نبوده. شايد فردا شما او را در زمين ببينيد.

" من مهاجمان را بيشتر از هركس ديگری جا به جا كردم و شما نمی توانيد آندری را مقصر بدانيد."

آرسن ونگر برخی تصوراتی كه پيرامون آندری وجود دارد را غير منصفانه می داند.

" ميانی تصويری كه از آرشاوين به وجود آمده و چيزی كه او در واقعيت هست تفاوت زيادی وجود دارد. او در تمرينات بازيكنی پر تلاش و وظيفه شناس است.

" گاهی اوقات تصور می شود كه او فردی بی تفاوت است اما چنين چيزی نيست. او 100 درصد بازيكنی حرفه ايست.

" من فكر می كنم چيزی كه بيشتر احتياج دارد اعتماد به نفس است. او پايان دشواری در فصل گذشته داشت و من اعتقاد دارم كه اكنون او چندين هفته است كه در فرم بسيار خوبی قرار دارد."

20. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

آرسنال

ونگر : فروش تمامی بليط ها دشوار شده است.

سرمربی توپچی ها معتقد است كه اكنون فروش تمامی بليط های بازی دشوار شده است....

آرسن ونگر پيش از اين هواداران آرسنال را به دليل حضور چشمگيرشان در بازی جام اتحاديه مقابل شرزبوری كه پر تماشاگرترين بازی آن مرحله شناخته شد ، ستوده بود. او معتقد است كه اكنون تهيه بليط برای مردم دشوار تر شده است.

" در جامعه ای زندگی می كنيم كه زندگی برای هر كسی دشوارتر شده است.

" چيزی كه من در گذشته نيز به شما گفتم ، ما تركيبی از دو مشكل نداشتن شروعی خوب در فصل و رنج بردن مردم از زندگی روزانه را داريم. كه اين دو در كنار هم كار را دشوار تر كرده است.

" من آن روز بازی چلسی با لوركوزن را ديدم كه ظرفيت ورزشگاه تكميل نشده بود. در حال حاضر اين مساله پيچيده تر شده است."

22. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

صفحه 28 از 100 نخستنخست ... 1826272829303878 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)