Design & Developed BY Patira

صفحه 28 از 112 نخستنخست ... 1826272829303878 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 271 تا 280 , از مجموع 1120

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

لیندگارد احتمالا دیدار با لیورپول را از دست خواهد داد

دروازه بان دانمارکی مصدوم است..

آندرس لیندگارد احتمالا به دیدار برابر لیورپول نخواهد رسید. وی در دیدار با نورویچ سیتی مصدوم شد اما ترجیح داد بازی کند و در آن بازی هم موفق شد تا گلی دریافت نکرده و دروازه اش را بسته نگه دارد. او بدین ترتیب از اردوی تیم ملی کشورش به کارینگتون برگشته تا تحت نظر کادر پزشکی یونایتد مداوا شود و دیدارهای ملی کشورش برابر پرتغال و قبرس را از دست داده است. او به دیلی استار درباره وضعیت خودش میگوید : "من در ابتدای بازی از ناحیه مچ پایم احساس مشکل کردم و باید از زمین بیرون میامدم اما ترجیح دادم در میدان بمانم. و بهایش را بپردازم.ماندن در زمین و بازی کردن برای من بسیار مهم است.کادر پزشکی معتقد است که زودترین زمان ممکن برای بازگشت من به تمرینات یک هفته دیگر است.
    mufctalk
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

2. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

رئال مادريد خواستار جذب خاوير هرناندز شد

باشگاه رئال مادريد با ارائه پيشنهادي به ارزش 30 ميليون پوند خواستار به خدمت گرفتن خاوير هرناندز شد.

باشگاه اسپانیایی این مهاجم جوان منچستریونایتد را در صدر فهرست اولویت های خود قرار داده است. سرآلکس فرگوسن برای حفظ هرناندز در اولدترافورد کار دشواری پیش رو دارد. منچستری ها به دنبال انعقاد قراردادی 5 ساله با این بازیکن هستند و می خواهند حقوق هفتگی وی را از 25 هزار پوند به 75 هزار پوند افزایش دهند.
    بر پایه گزارش سان، منچستریونایتد 18 ماه قبل هرناندز را با مبلغ 6 میلیون پوند از چیواس مکزیک به خدمت گرفت. فرگوسن امیدوار است که هرناندز به مانند کریستیانو رونالدو عاشق حضور در برنابئو نباشد.
    این بازیکن که به "نخود کوچولو" معروف است در نخستین فصل حضورش در منچستریونایتد عملکرد فوق العاده ای داشت و 20 گل برای این تیم به ثمر رساند. هرناندز نقش پررنگی در کسب نوزدهمین عنوان منچستریونایتد در رقابت های لیگ برتر داشت.
    varzesh3

4. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Jadide

نامه عذرخواهی وین رونی به یوفا وین رونی با هدف اینکه کمیته انضباطی یوفا در خصوص صدور رای محرومیت وی تخفیف قائل شود نامه عذرخواهی نوشته است.

به گزارش خبرگزاری مهر، رونی در دیدار با مونته نگرو در چارچوب رقابت های مقدماتی یورو 2012 به "میودراگ دزودویچ" لگد زد و از سوی ولفگانگ اشتارک، داور دیدار، با کارت مستقیم قرمز از زمین اخراج شد.
    بر پایه گزارش ساکرنت، این نامه عذرخواهی رونی به گزارش اشتارک مبنی بر رفتار خوب ملی پوش انگلستان به هنگام اخراج پیوست شده است.
    انتظار می رود مسئولان کمیته انضباطی یوفا این بازیکن را به سه جلسه محرومیت محکوم کنند اما رونی امیدوار است با این نامه که حاکی از پشیمانی است مقامات یوفا را متقاعد کند تا در حکم محرومیتش تخفیف قائل شوند.
    www.iribnews.ir

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

6. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

بكام شيفته بازگشت به منچستريونايتد است

ديويد بکام که روزي ستاره تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس بود، به شدت علاقه دارد به عنوان مدير ورزشي به اين باشگاه برگردد.

به گزارش گاردين، او ظاهرا ''زين الدين زيدان'' بازيکن فرانسوي سابق رئال مادريد را الگو قرار داده که اکنون مشاور سرمربي اين تيم است.
    بکام ستاره حال حاضر تيم لس آنجلس گالکسي آمريکا در همين رابطه گفت: عاشق اين هستم که مثل زيدان به باشگاه سابقم برگردم.
    وي گفت: بهترين دوران فوتبال من بدون ترديد به سال 1999 بر مي گردد که با منچستريونايتد به سه عنوان قهرماني رسيدم.
    موفقيتي که به نظر بکام هيچ باشگاهي قادر به تکرار آن نخواهد بود.

8. کاربر روبرو از پست مفید Great Milan تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997

"دیوید بکهام" ابراز علاقمندی کرد تا روزی به سمت مدیر ورزشی باشگاه منچستریونایتد انتخاب شود. به گزارش خبرگزاری مهر، در حال حاضر زین الدین زیدان در سمت مدیر ورزشی تیم فوتبال رئال مادرید فعالیت می کند و بکهام علاقمند است در منچستریونایتد همان نقشی را برعهده بگیرد که اسطوره فوتبال فرانسه در رئال عهده‌دار شده است.
    بر پایه گزارش ساکرنت، بکهام به روزهای پایانی دوران حضور خود در لس آنجلس گالکسی نزدیک می شود و در حال حاضر شایعاتی وجود دارد مبنی بر اینکه این بازیکن به تیم‌های کویینزپارک رنجرز انگلستان و پاریسن ژرمن فرانسه خواهد پیوست.
    بکهام در گفتگو با "سان" اظهار داشت: دوست دارم به منچستر بازگردم و در سمت مدیرورزشی این باشگاه مشغول به کار شوم. بهترین خاطره ورزشی من بی شک به سال 1999 بازمی گردد که با این تیم به قهرمانی سه‌گانه دست پیدا کردم. به عقیده من هیچ باشگاهی قادر به تکرار این کار برجسته نیست.

10. کاربر روبرو از پست مفید Great Milan تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997

گيگز:مارادونا بهترين بازيکن تاريخ فوتبال است

رايان گيگز در مراسم دريافت جايزه پاي طلا از ديه‌گو مارادونا به عنوان برترين بازيکن تاريخ فوتبال ياد کرد.

گیگز روز سه شنبه در موناکو حاضر شد تا جایزه پای طلایی را که مخصوص بازیکنان بالای 29 سال است را دریافت کند. وی در حاشیه این مراسم در خصوص برترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان گفت: به عقیده من مارادونا بهترین تمام دوران است. وی در جام‌های جهانی 1986 و 1990 بسیار تحسین برانگیز ظاهر شد.
    بازیکن میانی منچستریونایتد در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر بازیکنان بسیار خوبی در فوتبال جهان هستند که برای مثال می توانم به لیونل مسی و کریستیانو رونالدو اشاره کنم اما من چیزهایی از مارادونا دیده‌ام که بازیکن دیگری نتوانسته در تاریخ فوتبال به آن دست پیدا کند.

گیگز در ادامه از سرآلکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد به عنوان یک مربی بزرگ یاد کرد و گفت: وقتی ما می بازیم فرگوسن ترسناک می شود اما منصفانه رفتار می کند. این مربی از بازیکنانش انتظارات زیادی دارد همانگونه که از خودش چنین انتظاری دارد. او بهترین مربی است و خوشحالم که دوران ورزشی خودم را با چنین کسی سپری می کنم.
    بازیکن 37 ساله ولزی در پایان در خصوص جایزه پای طلایی گفت: این افتخار بسیار بزرگی است که نام من و قالب پایم در کنار بازیکنان بزرگ دیگر حک می شود. من در حال حاضر همان احساسی را دارم که یک نوجوان 17 ساله دارد و برای همین است که به فوتبال ادامه می دهم و از آن لذت می برم.

12. کاربر روبرو از پست مفید Great Milan تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

بازدید شیاطین سرخ از دخمه شیطان

ادامه بازدید اسطوره های باشگاه از شیلی

سر بابی چارلتون به همراه گری نویل بریان رابسون و چند تن از بازیکنان اسبق یونایتد در ادامه سفر خود به شیلی و بازدید از کارخانه ش+ر+ا+ب سازی کونچا ی تورو شریک رسمی باشگاه به مناسبت اولین سالگرد همکاری بین باشگاه و این شرکت از یکی از بزرگترین و مشهورترین جاذبه های گردشگری آمریکای لاتین که معروف به دخمه شیطان است دیدن کردند این دخمه توسط بنیانگذار شرکت کونچا ی تورو به عنوان خانه شرا+بش ساخته شد پس از اینکه چند شر+اب او دزدیه شد او که میدانست مردم محلی بسیار خرافاتی هستند شروع به پخش کردن شایعه ای مبنی بر زندگی کردن شیطان در این محل کرد و ازآن به بعد دیگه دوباره شرا+بی به سرقت نرفت
    در حاشیه بازدید از این مکان از چهار اسطوره باشگاه منچستر طی مراسم ویزه و سنتی استقبال شد که یونایتدها لباس های محلی بر تن داشتند

mufctalk

14. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

...................................سرالکس فرگوسن: روني مسئوليت پذير است

سر الکس فرگوسن سرمربي منچستريونايتد از وين روني مهاجم ملي پوش خود که اين روزها به دليل دريافت کارت قرمز آماج حملات رسانه ها است؛ دفاع کرد و گفت: او بازيکني مسئوليت پذير است.به گزارش ساکرنت، روني 25 ساله در نيمه دوم ديدار با مونته نگرو در پي يک تکل خشن کارت قرمز دريافت کرد و از بازي اخراج شد.
    کميته انضباطي يوفا قرار است روز پنجشنبه در نيون در باره مدت زمان محروميت روني در رقابت هاي يورو 2012 که تابستان آينده برگزار مي شود؛ تصميم بگيرد.
    فرگوسن مي گويد صحنه درگيري را که منجر به اخراج روني شد، نديده است؛ ولي تاکيد دارد که رفتار روني در سال هاي اخير عاقلانه و پخته تر شده است.
    سر مربي منچستريونايتد گفت: براي او (روني) پيام گذاشتم؛ ولي تا به حال جواب نداده است. واضح است که او نااميد شده است.
    وي افزود: من اين صحنه را نديده ام؛ ولي مي توان تصور کرد چگونه بوده است. از آن صحنه هايي که جوانان معمولا نسبت به آن واکنش نشان مي دهند. او را تکل کرده اند و او هم واکنش نشان داده است. او آتشين مزاج است و فکر نمي کنم که اين خلق و خو، بدترين چيز در جهان باشد.
    فرگوسن اظهار داشت: او در سال هاي اخير به لحاظ رفتاري و واکنش ها به تکل بازيکنان حريف پخته تر شده است. او نشان داده که مسئوليت پذير است و هر روز نسبت به روز گذشته در حال پيشرفت است .

manutdfanzone.com

16. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

.............................................استریتفورد اند، ریشه در قلب هواداران

استریتفورد اند، در واقع نام جایگاهی از ورزشگاه اولدترافورد هست که در ظلع غربی ورزشگاه اولدترافورد واقع شده. جالبه بدونید که این بخش بزرگترین جایگاه طرفداران در میان کلیه استادیوهای دنیا محسوب میشه که سقفش معلق و یک پارچه هست و از این لحاظ که معلق هست، بی نظیر هست. این جایگاه به این دلیل به این نام هست که در حقیقت رو به شهر استریفورد هست و End که در آخر این اسم هست به معنای پایان شهر استریتفورد هست.
    سابقاً به جای این بخش یک تراس قدیمی در ورزشگاه اولدترافورد قرار داشت که آخرین بازی که استادیوم اولدترافورد با این ترکیب میزبان یک دیدار بود، در فصل 1992 - 1991 بود که 20000 جمعیت در این تراس قرار گرفته بود و گفته میشه صدای طرفداران در این بخش با صدای یک هواپیمای جمبوجت برابری میکرد که در اون دیدار تیم منچستر یونایتد با نتیجه 3 - 1 در آخرین بازی این فصل در برابر تاتنهام هاتسپر به پیروزی رسید.

manutdfanzone.com

18. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

........................................خداحافظی احتمالی ویدیچ از تیم ملی

به گزارش خبرگزاری فرانسه از بلگراد، نمانیا ویدیچ، مدافع و کاپیتان سی ساله صرب که در باشگاه منچستریونایتد انگلیس توپ می زند، تلویحی اعلام کرده که ممکن است راه استانکوویچ را در پیش گیرد و با تیم ملی خداحافظی کند.

وی در این باره گفت: وقت جوان گرایی در تیم ملی صربستان فرا رسیده است و برخی از بازیکنان پا به سن گذاشته تیم ملی باید با پیراهن تیم ملی خداحافظ کنند.

ویدیچ که پنجاه و پنج بازی ملی در سابقه خود دارد، سال دو هزار و دو برای اولین بار در ترکیب تیم ملی صربستان بازی کرد.

manutdfanzone.com

20. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

صفحه 28 از 112 نخستنخست ... 1826272829303878 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)